Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar kızlar
Cuma 67.05
Bugün 67.55
Fark çok. Son 5-6 gündür mide ağrılarıyla sindirim sorunlarıyla yatıp kalkıyorum beklediğim bir şeydi. Umarım midem düzene girer diyeti falan geçtim iyileşmek istiyorum fenalardayım

Kızlar selam ben geldim kaptanım nasılsın ben kürkçü dükkanıma geri dönmek istiyorum 75 kiloluk beni kabul eder misin

Günaydın canım hoş geldin ama kötü gelmişsin. Sen uzun süredir benden zayıftın. Şimdi artık ben senden zayıfım

Ben kabul ederim seni de umarım sen yine kaçmazsan

Geçmiş olsun canım. Tabii ki önce sağlık. Sen sağlıklı beslenmeye çalış. İnşallah bir an önce düzelir miden. Ama geçmezse bir doktora görün mutlaka.

Günaydın canım hoş geldin ama kötü gelmişsin. Sen uzun süredir benden zayıftın. Şimdi artık ben senden zayıfım

Ben kabul ederim seni de umarım sen yine kaçmazsan
Kötü geldim ama bayağı kararlı geldim kaptancım Ay sen kaç olduunnn
Kaçmam kaçamaammmm yapamaaammm

Gidecek yerim mi vaaarrr
Diyecek sözüm mü vaarrr
Bunu eller anlamaaazzz
Sizlereeee ihtiyacıımmm vaarrr

Hoşbuldum canımm nasıl oldu anlamadım ama beni mahveden hep şu akşam çaylarını boş geçirememekkk.. özlemişim sizleri
Benim de en büyük problemlerimden biri maalesef ve hala tam olarak çözemedim umarım çözeriz birlikte canım. Hoşgeldin tekrar:)

Geçmiş olsun canım. Tabii ki önce sağlık. Sen sağlıklı beslenmeye çalış. İnşallah bir an önce düzelir miden. Ama geçmezse bir doktora görün mutlaka.
Sağolasın kaptanım benim gastrit problemim var zaten ama geçen yıl mayıs hazirana kadar 8-9 yıl çok iyiydi son 1 yıla yakın zamandır ara ara fena yokluyor beni. Çarşamba günü kısır canım çok istediği için alternatif olarak karnıbahar kısırı yaptım kalorisi daha düşük tadı da çok güzeldi ama gel gör ki sonrasında midemi toplayamadım gece gündüz yandı ilaç milaç hak getire. Azaldı bugün biraz ama inşallah bitecek yakın zamanda

Kötü geldim ama bayağı kararlı geldim kaptancım Ay sen kaç olduunnn
Kaçmam kaçamaammmm yapamaaammm

Gidecek yerim mi vaaarrr
Diyecek sözüm mü vaarrr
Bunu eller anlamaaazzz
Sizlereeee ihtiyacıımmm vaarrr
Hoşgeldin canım, ben de buradayııım
Geçmiş olsun canım , Allah acil şifalar versin inşallah

gecmis olsun canim. saglik gibisi yok gercekten. insallah en kisa zamanda kurtulursun

Ayşegülcüm hoşbulduk canım nasılsın kilonu korumak için mi buralardasın
İyiyim şükür canım, sen nasılsın
Evet, buralardan ayrı kalmak+ 4-5 kilo olarak döndü bana, temmuzda 65.8 ile mezun olmuştum, Eylül'de 68 civarında idim. 1. Dönem biraz ayrı kaldım, dönem sonunda 71 oldum
Buraya dönüp 68 e düştüm, 5 hafta ayrı kalıp yine 71 e yaklaştım, vee şimdi yine buradayım.
Hedefim 65 ama, olduğu kadar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…