Kızlar selam ben geldimkaptanım nasılsın ben kürkçü dükkanıma geri dönmek istiyorum 75 kiloluk beni kabul eder misin
Günaydınlar kızlar
Cuma 67.05
Bugün 67.55
Fark çok. Son 5-6 gündür mide ağrılarıyla sindirim sorunlarıyla yatıp kalkıyorum beklediğim bir şeydi. Umarım midem düzene girer diyeti falan geçtim iyileşmek istiyorum fenalardayım
OOoooooooGünaydınlar
Cuma 58.3
Bugün 58.8
Fark +500gr
Kaptanım sizin haricinizde herkes artıdaCuma : 72
Bugün : 71.8
Hoşbuldum canımm nasıl oldu anlamadım ama beni mahveden hep şu akşam çaylarını boş geçirememekkk.. özlemişim sizleriHoşgeldin canım gel buyur. Baya kilo almışsın gittiğinden bu yana. Kürkçü dükkanı bu yüzden var ama
Kötü geldim ama bayağı kararlı geldim kaptancımGünaydın canım hoş geldin ama kötü gelmişsin. Sen uzun süredir benden zayıftın. Şimdi artık ben senden zayıfım
Ben kabul ederim seni de umarım sen yine kaçmazsan
Benim de en büyük problemlerimden biri maalesef ve hala tam olarak çözemedimHoşbuldum canımm nasıl oldu anlamadım ama beni mahveden hep şu akşam çaylarını boş geçirememekkk.. özlemişim sizleri
Sağolasın kaptanım benim gastrit problemim var zaten ama geçen yıl mayıs hazirana kadar 8-9 yıl çok iyiydi son 1 yıla yakın zamandır ara ara fena yokluyor beni. Çarşamba günü kısır canım çok istediği için alternatif olarak karnıbahar kısırı yaptım kalorisi daha düşük tadı da çok güzeldi ama gel gör ki sonrasında midemi toplayamadım gece gündüz yandı ilaç milaç hak getire. Azaldı bugün biraz ama inşallah bitecek yakın zamandaGeçmiş olsun canım. Tabii ki önce sağlık. Sen sağlıklı beslenmeye çalış. İnşallah bir an önce düzelir miden. Ama geçmezse bir doktora görün mutlaka.
Hoşgeldin canım, ben de buradayııımKötü geldim ama bayağı kararlı geldim kaptancımAy sen kaç olduunnn
Kaçmam kaçamaammmm yapamaaammm
Gidecek yerim mi vaaarrr
Diyecek sözüm mü vaarrr
Bunu eller anlamaaazzz
Sizlereeee ihtiyacıımmm vaarrr
Geçmiş olsun canımSağolasın kaptanım benim gastrit problemim var zaten ama geçen yıl mayıs hazirana kadar 8-9 yıl çok iyiydi son 1 yıla yakın zamandır ara ara fena yokluyor beni. Çarşamba günü kısır canım çok istediği için alternatif olarak karnıbahar kısırı yaptım kalorisi daha düşük tadı da çok güzeldi ama gel gör ki sonrasında midemi toplayamadım gece gündüz yandı ilaç milaç hak getire. Azaldı bugün biraz ama inşallah bitecek yakın zamanda
gecmis olsun canim. saglik gibisi yok gercekten. insallah en kisa zamanda kurtulursunSağolasın kaptanım benim gastrit problemim var zaten ama geçen yıl mayıs hazirana kadar 8-9 yıl çok iyiydi son 1 yıla yakın zamandır ara ara fena yokluyor beni. Çarşamba günü kısır canım çok istediği için alternatif olarak karnıbahar kısırı yaptım kalorisi daha düşük tadı da çok güzeldi ama gel gör ki sonrasında midemi toplayamadım gece gündüz yandı ilaç milaç hak getire. Azaldı bugün biraz ama inşallah bitecek yakın zamanda
Amin canım inşallahgecmis olsun canim. saglik gibisi yok gercekten. insallah en kisa zamanda kurtulursun
AyşegülcümHoşgeldin canım, ben de buradayııım
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah
Canım yarış bitti dimi ben bitti diye biliyorum daCuma : 72
Bugün : 71.8
İyiyim şükür canım, sen nasılsınAyşegülcümhoşbulduk canım nasılsın kilonu korumak için mi buralardasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?