Günaydın canım gerçekten güneş çok güzel parlıyor istanbulda da tabi sokağa çıkma yasağından dolayı biyere gidemiyoruz balkon keyfi ev temizliği için süper bir günGünaydın kızlar.Ya güneşli günler başladı çok şükür.
Hadi bakalım kuzum moral bozacak bi artın yok bugünü dikkatli geçirmeye bak geç saatte yasaklı şeyler yemeden.. Birde unutma anlık tat almak için güzelim hayallerinden vazgeçme bende bugün 1 dilim sütlü ttlı yiyeceğim 14 gibi yemeyi planlıyorum kızımın ellerinden çilekli muhallebi gibi bişeyMerhaba Ebru ve takım arkadaşlarım
Öncelikle desteğiniz için çok teşekkürler
Dün menüyü yazamadım çünkü hatırlayamadım tam olarak yarım yamalak iş de yapmak istemem
Bugün de oğlumun doğum günü var artık bugünü de atlatayım pazar günü dikkat edeceğim. Bugünde dozunda kalacak inşallah.
Arka planda gözüktüğüm için yarım yamalak çıktı
Ama 63,7 şuanda kilom Eki Görüntüle 2791351
Ben bu havaları çok seviyorum.Enerjim de yükseliyor.Temizlik askim depresiyor.Günaydın canım gerçekten güneş çok güzel parlıyor istanbulda da tabi sokağa çıkma yasağından dolayı biyere gidemiyoruz balkon keyfi ev temizliği için süper bir gün
Merhaba Ebru ve takım arkadaşlarım
Öncelikle desteğiniz için çok teşekkürler
Dün menüyü yazamadım çünkü hatırlayamadım tam olarak yarım yamalak iş de yapmak istemem
Bugün de oğlumun doğum günü var artık bugünü de atlatayım pazar günü dikkat edeceğim. Bugünde dozunda kalacak inşallah.
Arka planda gözüktüğüm için yarım yamalak çıktı
Ama 63,7 şuanda kilom Eki Görüntüle 2791351
Rahim filmi çekildim 6.denemeye başlayacaktik rahimde ciddi bozukluk var hamile kalirsan düşük riskin çok yüksek deniyor bu rahim tutma şansıni azaltıyor deniyor kafam durdu beynim yandı artıkhicbiseyin tadı yok hiçbir şey yapasim yok hayattan soğudum en kötüsü de umudum tükendi hep es faktörlü tüp bebek yaptık sorunun büyüğü benmişimHayır olsun canım neyin var?
Canım kendini bırakma hemen başka dr lara da git imkanın varsa. Hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama umudu kesme. Hep çevremizde umudun tükendiği anlarda bebek sahibi olanlara tanık olmuyor muyuz belki vakti zamanı vardır.Rahim filmi çekildim 6.denemeye başlayacaktik rahimde ciddi bozukluk var hamile kalirsan düşük riskin çok yüksek deniyor bu rahim tutma şansıni azaltıyor deniyor kafam durdu beynim yandı artıkhicbiseyin tadı yok hiçbir şey yapasim yok hayattan soğudum en kötüsü de umudum tükendi hep es faktörlü tüp bebek yaptık sorunun büyüğü benmişim
Aynen öyle bahar geldi ben zaten dolabı kıştan boşalttım 4,5 büyük poşet kıyafet dağıttım. Yeni kıyafetler almak için.Hadi bakalım kuzum moral bozacak bi artın yok bugünü dikkatli geçirmeye bak geç saatte yasaklı şeyler yemeden.. Birde unutma anlık tat almak için güzelim hayallerinden vazgeçme bende bugün 1 dilim sütlü ttlı yiyeceğim 14 gibi yemeyi planlıyorum kızımın ellerinden çilekli muhallebi gibi bişey
İnşallah bugünü güzel atlatırımBildirimin için teşekkür ederim öncelikle Gönülcümm. Bugünü de güzelce atlatacağına inanıyorum. Abartmadan güzel bir gün geçir lütfenSonrasında toparlayacağına da eminim
Bağırmayan anneler ve başlarım şimdi anneliğe adlı 2 kitap almıştım hala bekliyor okunacaklar arasında. Şu ehliyete çalışayım sınavı geçeyim aklımdaki kitapları okuyacağım :) en çok ta rahmetli doğan cüceloğlunun Kitaplarını okumak istiyorum içimdeki çocuğu sesli olarak okumaya başladım ve 4 günlük ödevlerini yapmaya başladım.Eskiden günlük okuma sayfalarımızı ve okuduğumuz kitapları da eklerdik menümüze. Bir süredir unuttuk bu okuma olayını. Buraya yazmasam da ben hala hızlı bir şekilde okumaya çalışıyorum. 2021 yılı için kendime 50 kitaplık bir hedef belirlemiştim. Bugün Şubat ayının 4. , yılın 10. kitabını bitirdim. Şimdi de kendime kahve yapıp yeni kitabıma devam edeceğim. Bu arada birkaç ayrı kitabı aynı anda okuyorum. Bazı kişisel gelişim kitapları ağır gittiği için araya romanlar ve edebi eserler sıkıştırıyorum. En son okuduğum kitap Hatice Kübra Tongar'ın Bağırmayan Anneler kitabıydı. Önce biraz önyargılı yaklaştım yazara çünkü kitabın ilk tanıtım sayfasında hoşuma gitmeyen bir cümle vardı. Ama önyargılarımı bir kenara bırakıp okumaya devam ettim kitabı. Öyle çok beğendim ki kitabı tavsiye edecek kadar güzel buldum. Bu kitabı okumayanlar varsa aranızda mutlaka okusun. Farkında olmadan yaptığımız birçok yanlışı göreceksiniz kitapta. Daha doğrusu ben kendi adıma bir sürü yanlışımı buldum diyeyim. Belki sizlerin hiç yanlışı yoktur. Ama mutlaka en kısa zamanda okuyun lütfen
canim derdi veren dermani da vermistir. sen cabalamaktan vazgecme. Allah buyuk, gonlunu ferah tut. imtihan dunyasi unutma. nefes aldikca umut hep vardir. insallah Rabbim en kisa zamanda gonlune gore verirRahim filmi çekildim 6.denemeye başlayacaktik rahimde ciddi bozukluk var hamile kalirsan düşük riskin çok yüksek deniyor bu rahim tutma şansıni azaltıyor deniyor kafam durdu beynim yandı artıkhicbiseyin tadı yok hiçbir şey yapasim yok hayattan soğudum en kötüsü de umudum tükendi hep es faktörlü tüp bebek yaptık sorunun büyüğü benmişim
Canım Allah sifa versin umarım hiç ummadık anda bir güneş doğar hayatınıza bütün bu stresle üzüntüler geride kalirRahim filmi çekildim 6.denemeye başlayacaktik rahimde ciddi bozukluk var hamile kalirsan düşük riskin çok yüksek deniyor bu rahim tutma şansıni azaltıyor deniyor kafam durdu beynim yandı artıkhicbiseyin tadı yok hiçbir şey yapasim yok hayattan soğudum en kötüsü de umudum tükendi hep es faktörlü tüp bebek yaptık sorunun büyüğü benmişim
Kitap Önerileri güzel olurEskiden günlük okuma sayfalarımızı ve okuduğumuz kitapları da eklerdik menümüze. Bir süredir unuttuk bu okuma olayını. Buraya yazmasam da ben hala hızlı bir şekilde okumaya çalışıyorum. 2021 yılı için kendime 50 kitaplık bir hedef belirlemiştim. Bugün Şubat ayının 4. , yılın 10. kitabını bitirdim. Şimdi de kendime kahve yapıp yeni kitabıma devam edeceğim. Bu arada birkaç ayrı kitabı aynı anda okuyorum. Bazı kişisel gelişim kitapları ağır gittiği için araya romanlar ve edebi eserler sıkıştırıyorum. En son okuduğum kitap Hatice Kübra Tongar'ın Bağırmayan Anneler kitabıydı. Önce biraz önyargılı yaklaştım yazara çünkü kitabın ilk tanıtım sayfasında hoşuma gitmeyen bir cümle vardı. Ama önyargılarımı bir kenara bırakıp okumaya devam ettim kitabı. Öyle çok beğendim ki kitabı tavsiye edecek kadar güzel buldum. Bu kitabı okumayanlar varsa aranızda mutlaka okusun. Farkında olmadan yaptığımız birçok yanlışı göreceksiniz kitapta. Daha doğrusu ben kendi adıma bir sürü yanlışımı buldum diyeyim. Belki sizlerin hiç yanlışı yoktur. Ama mutlaka en kısa zamanda okuyun lütfen
Kaptanım, uçurtma avcısını tavsiyenizle alıp elimden düşürememiştim, hayatımda en hızlı okuduğum ve en çok etkilendiğim kitaplardan biri...beni çok sarsmıştıEskiden günlük okuma sayfalarımızı ve okuduğumuz kitapları da eklerdik menümüze. Bir süredir unuttuk bu okuma olayını. Buraya yazmasam da ben hala hızlı bir şekilde okumaya çalışıyorum. 2021 yılı için kendime 50 kitaplık bir hedef belirlemiştim. Bugün Şubat ayının 4. , yılın 10. kitabını bitirdim. Şimdi de kendime kahve yapıp yeni kitabıma devam edeceğim. Bu arada birkaç ayrı kitabı aynı anda okuyorum. Bazı kişisel gelişim kitapları ağır gittiği için araya romanlar ve edebi eserler sıkıştırıyorum. En son okuduğum kitap Hatice Kübra Tongar'ın Bağırmayan Anneler kitabıydı. Önce biraz önyargılı yaklaştım yazara çünkü kitabın ilk tanıtım sayfasında hoşuma gitmeyen bir cümle vardı. Ama önyargılarımı bir kenara bırakıp okumaya devam ettim kitabı. Öyle çok beğendim ki kitabı tavsiye edecek kadar güzel buldum. Bu kitabı okumayanlar varsa aranızda mutlaka okusun. Farkında olmadan yaptığımız birçok yanlışı göreceksiniz kitapta. Daha doğrusu ben kendi adıma bir sürü yanlışımı buldum diyeyim. Belki sizlerin hiç yanlışı yoktur. Ama mutlaka en kısa zamanda okuyun lütfen
Kuzuuum, kıyamam canııımRahim filmi çekildim 6.denemeye başlayacaktik rahimde ciddi bozukluk var hamile kalirsan düşük riskin çok yüksek deniyor bu rahim tutma şansıni azaltıyor deniyor kafam durdu beynim yandı artıkhicbiseyin tadı yok hiçbir şey yapasim yok hayattan soğudum en kötüsü de umudum tükendi hep es faktörlü tüp bebek yaptık sorunun büyüğü benmişim
Ooo eski ekip bir araya gelmiş geriben bugün tartılmadım unuttum
Canım kendini bırakma hemen başka dr lara da git imkanın varsa. Hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama umudu kesme. Hep çevremizde umudun tükendiği anlarda bebek sahibi olanlara tanık olmuyor muyuz belki vakti zamanı vardır.
canim derdi veren dermani da vermistir. sen cabalamaktan vazgecme. Allah buyuk, gonlunu ferah tut. imtihan dunyasi unutma. nefes aldikca umut hep vardir. insallah Rabbim en kisa zamanda gonlune gore verir
Canım Allah sifa versin umarım hiç ummadık anda bir güneş doğar hayatınıza bütün bu stresle üzüntüler geride kalir
Allah razı olsun kızlar rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah çok yorgun hissediyorum sanki boşa kürek çekiyorum gibi geliyor sonra da zamanı var diyorum aminler boşa degil❤rabbim nasip etmeyeceği hayalin peşinden kosturmaz inşallah bizde iyi dr a denk geliriz rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesin imtihanı farklıKaptanım, uçurtma avcısını tavsiyenizle alıp elimden düşürememiştim, hayatımda en hızlı okuduğum ve en çok etkilendiğim kitaplardan biri...beni çok sarsmıştı
Kitap tavsiyesi bence çok güzel olur
Hatice Kübra Tongarı bende Instagram da arada takip ediyorum, çok yerinde tespit ve uygulamaları var. Bi kitabını alıp okumadım daha ama, beğeniyorum
Kuzuuum, kıyamam canııım
Sen canını hiç sıkma, herşeyin hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim bi yol gösterir elbet, inşallah tez zamanda gönlüne göre verir
Canımm benim umutların tükendiği yerde Allahım yar ve yardımcın olsun. "senin için Hayırlıysa, Hayırlı" bir evlat nasip etsinRahim filmi çekildim 6.denemeye başlayacaktik rahimde ciddi bozukluk var hamile kalirsan düşük riskin çok yüksek deniyor bu rahim tutma şansıni azaltıyor deniyor kafam durdu beynim yandı artıkhicbiseyin tadı yok hiçbir şey yapasim yok hayattan soğudum en kötüsü de umudum tükendi hep es faktörlü tüp bebek yaptık sorunun büyüğü benmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?