Ne güzel yazmışsın allah razı olsun inşallah canım inşallah rabbim hayırlı şekilde nasip etsin inşallahCanımm benim umutların tükendiği yerde Allahım yar ve yardımcın olsun. "senin için Hayırlıysa, Hayırlı" bir evlat nasip etsin
Maşallah maşallah kaptancım e kitap ta paylaşalım artık paylaşmaya hem fikir olurEskiden günlük okuma sayfalarımızı ve okuduğumuz kitapları da eklerdik menümüze. Bir süredir unuttuk bu okuma olayını. Buraya yazmasam da ben hala hızlı bir şekilde okumaya çalışıyorum. 2021 yılı için kendime 50 kitaplık bir hedef belirlemiştim. Bugün Şubat ayının 4. , yılın 10. kitabını bitirdim. Şimdi de kendime kahve yapıp yeni kitabıma devam edeceğim. Bu arada birkaç ayrı kitabı aynı anda okuyorum. Bazı kişisel gelişim kitapları ağır gittiği için araya romanlar ve edebi eserler sıkıştırıyorum. En son okuduğum kitap Hatice Kübra Tongar'ın Bağırmayan Anneler kitabıydı. Önce biraz önyargılı yaklaştım yazara çünkü kitabın ilk tanıtım sayfasında hoşuma gitmeyen bir cümle vardı. Ama önyargılarımı bir kenara bırakıp okumaya devam ettim kitabı. Öyle çok beğendim ki kitabı tavsiye edecek kadar güzel buldum. Bu kitabı okumayanlar varsa aranızda mutlaka okusun. Farkında olmadan yaptığımız birçok yanlışı göreceksiniz kitapta. Daha doğrusu ben kendi adıma bir sürü yanlışımı buldum diyeyim. Belki sizlerin hiç yanlışı yoktur. Ama mutlaka en kısa zamanda okuyun lütfen
Amin canım benim duacınızım gerçekten sen ve evlat isteyenlere hep ederim Hayırlısıyla inşallah kuzummNe güzel yazmışsın allah razı olsun inşallah canım inşallah rabbim hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Akıcı bi kitapmi canim büyük tasarimSelam kızlar
Kahvaltı10. 00
Zeytin
Bir dilim tost
Bir kaşık organik kahvaltılık çikolata (ev yapımı)
Arada
2 dilim browni
1türk kahvesi
Akşam 18.00
Köri soslu mantarlı tavuk sote 2 servis kaşığı
1 kaşık cevizli erişte
1 tane çiğköfte (ev yapımı)
Su 3 ü bulur uyuyana kadar
Ay bugün spora başladım
Squat
Bacak
Karın çalıştım
30 dk
Nasıl hamlamışım ya adım atacak halim kalmadı yarım saatte
Bu arada bende şuan Edward Runkel in Bağırmayan anne baba olmak adlı kitabını bitirmek üzereyim, bu kişisel gelişim olarak okuduğum kendim için biraz bilimsel okumayı seviyorum. Stephen Hawking Büyük tasarım adlı kitabını okuyorum. Bilim evren meraklılarına önerilir
Her sayfasını ağzım açık okudum ve çok bilgilendirici bir kitap ve evet canım akıcı olay örgüsü yok zaten bilimsel fizik kuramlarından yola çıkarak evreni anlatıyor. Şiddetle önerilirAkıcı bi kitapmi canim büyük tasarim
Hoşgeldin canım gel buyur. Baya kilo almışsın gittiğinden bu yana. Kürkçü dükkanı bu yüzden var amaKızlar selam ben geldimkaptanım nasılsın ben kürkçü dükkanıma geri dönmek istiyorum 75 kiloluk beni kabul eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?