Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fena deıldı :)) ama daha tam olmamıs yınede :)

eveet HAYATIN TADINA BAKCAM :)))

ayy iyiki varsınız :kedi:

canım salça bana da problem değil demişti diyetisyenim ama tuzlu olduğu için kaçmakta fayda var
türk halkıda artık çok tuz tüketiyormuş günde 3-5gr yeterli iken 18gr tüketiyormuşuz
bu da obeziteyi ve kalp hastalıklarını tetikliyormuş
alında salçasız yemekleri seviyorum
oldu mu çok olmalı yada enginar gibi salçasız yemekler yenmeli :))

Canım, ben şimdi çıkıyorum, pazara gideceğiz. Gene konuşuruz :)))
kolay gelsin canım

et daha pişmedi
salatamı ve ayranımı hazırladım son 15dk geçmesini bekliyorum
acıktım
geçen bende karpuz yedim ama çok lezzetliydi bu dönemde şans meselesi :))
yaz gelsede şöyle tatlı tatlı yesek :)) tabii kısıtlı miktarda (

karpuzu cok kısıtlamıyorlar ama galıba yaa :) bende cok severım karpuzu :))

1yk bulgur pilavı
3yk kavurma
salata ve ayran
ekmek yemedim hafifim :)
çay zamanı geldi... akşama doğru bir tanede yeşil çay içerim

Canım, biz geçen yıl kaya tuzu kullanmaya başladık. Geçen yaz babamın tansiyon sorunu çıktı, kardiyolog kesinlikle tuzu hayatınızdan çıkarın demiş. Biz de hepberaber başladık. Artık sofrada kaya tuzu öğütücü tuzluklar da var. İyi oldu. Üstelik daha az tuz tüketip daha lezzetli yemek yiyoruz. Ben artık normal tuzu lezzet olarak da kullanamıyorum :))) Tavsiye ederim

1yk bulgur pilavı
3yk kavurma
salata ve ayran
ekmek yemedim hafifim :)
çay zamanı geldi... akşama doğru bir tanede yeşil çay içerim

Bugün hepimizin geç yeme günüymüş. Ben de az önce 6 tane tekirdağ köfte, 1 dilim ekmek, ayran ve salata yedim.
Dosbikim, hala bir kilo fazla çıkıyorum. Canım, korkuyorum. Aslında İzmirden gelen arkadaşımız senin gıdın küçülmüş dedi. Ödemi hala atamadım. Geçen ay regl im ayın 7 sinde olmuştu. Bu ay da 5 i gibi olur. Yani daha var. Hani, regl öncesi ödem değil.
Neyse, birazdan yürüyüşe çıkacağız. Umarım bi faydası olur :)

canım düşünme... düşününce kiloya dönüşüyor... gidecek diye hayal et ben öle yaptığımda hemen kurtuluyorum yok çok yedim kesin kilo aldım dediğimde kalıcı oluyor...
ben de az yemişim acıkmaya başladım (
yarın için ütüyü halletsem bende yürüyüşe çıkacağım ama hiç canım çekmiyor (
bari sadece yarın için eşimin istediği kıyafetini ütüleyeyim

İyi fikir cnaım, sonra da yürüyüşe çıkarsın .))) Ben ütüyü bi şeyler seyrederken yapmayı seviyorum. Yoksa eziyet geliyor :))))
Bulgur pilavı yapmış olabilir canım. Yedikten sonra benim midemi kazındırıyor :)))

bu arada ben gıdı falan görmedim :))

Teşekkür ederim canımmmmmm

ben aksam yemegını de yedım bu gun ılk defa erkenden...
ara ogunlerım hep elma oldu
oglen
2 kasık kabak yemegı
1 d ekmek 1 su bardagı kadar yogurt

akşamda
3 y.k kıymalı patates yemegı
1 bu bardagı yogurt 1 d ekmek ( patates vardıye yemek ıstememıstım ama ıste )

ama bı kacamagım oldu masanın ustunden dunden berı duran cıkolatadan tadımlık aldım sadece oof ya (

bugunu bıtırdım aksam acıkcam emınım.. meyve cevız vs gecıstırcem artık mecbur...

bilmem afiyet olsun canım çok güzel beslenmişsin ama akşam için bayağı erken olmuş ... artık çok acıkırsan erken yatarsın yada salata yiyebilirsin
elma çok iyi bi ara besini bence ... zayıflamaya çok etkisi var
bende 1 saat sonra düşünüyorum akşam yemeğini

hafta sonları ev yogunlugu farklı farklı oluyor ıste o yuzden bugun boyle oldu artık
yarın erkenden kalkıp okula gıtcem aksam 8 gıbı evde olcam persembe harıc hep oyle artık finallere kadar :))

bende erken kalkanlardanım sabah 7 de ayaktayımdır
h.içi yemek saatlerim aynıdır ama h.sonu hep karışıo (

öğle ile akşam aynı oldu sadece 1 dilim ekmek yedim
spor yapamadım ama ev temizliği yaptım çok hareketsiz değildim bugün fena değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…