Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltım:
1 kk penir 1 yumurta
2 dilim ekmek
süt söğüş

bide bı kac gundur kahvaltıdan once ılık suya elma sırkesı koyup ıcıyorum bide kahvaltıdan sonra ılık su ıcıyorum. bagırsakları calıstırıyor demişti doktorum programındakı doktor gercekten ıse yarıyor :))

ben bugün daha iyiyim yeşil çay içeceğim ama önce bi evimi toparlayayım :)
öğle yemeğimi düşüneyim

Afiyet olsun canım :)))

ben bugün daha iyiyim yeşil çay içeceğim ama önce bi evimi toparlayayım :)
öğle yemeğimi düşüneyim

Eğer evde varsa enginar yap canım :))))

nac cnm çok güzel çıkmışsınn resimlerde hiçte fazlalığın gözükmüyoo

ELacım, resim çok küçük, sabah dikkatlice bakmaya çalıştım. Fazlalığın yok gibi görünüyor :))) Daha büyük halini eklersen daha iyi görürüz :)))

ayy hıc bırsey yok kı oyle canım yaa :) ne guzelsın işte :)) ama tabı kendını nasıl daha rahat hissedeceksen oyle olmaya calıs )

becerebılırsem bide ben resim koyayım da görün şişkoyu kaydirigubbakcemile3

Elacım, kesiinlikle senin de fazlan yok :))))
Bilmemcim, canım senin de öyle kendini sosyal hayattan soyutlayacak kadar kilon kesinlikle yok :))))

Kızlar, bu resimleri profilinize eklerseniz ilerde arkadaşlar da bakarlar. Bizler yazıştıkça bu resimler gerilerde kalacak :))))

elacım fazlan yok canım gayet iyisin bende bu kadar olmak istiyorum ilk hedefim...sonra belki sizin gibi manken olmaya çalışırım :))
bilmem canım çok kilon yok ama yaşın ve sağlığın için en iyisini sen bilirsin
sakın sosyal hayattan soyutlama kendini gerçekten öle abartı bi tarafın yok

nac canım enginarım yok bugün malesef (
öğle yemeğinde et olmak zorunda bu nedenle kavurma yapıyorum salça koymadım domatesle yapıyorum.. hafif olcak
akşama da dün almıştım patlıcan yemeği yapacağım...
ayyy bugün çok işim vardı neyse evim mis gibi oldu sıra bi de ütü de

profile eklemeyı bılmıyorum baktımda yapamadım :)

su son zamanlarda aldıgım 10 kılo kadarı atıp 70 lılerı gorsem rahatlıycam da işte :gitme:

bende ara öğün olarak yılın ılk karpuzundan yedım :))

öğlende kabak yemegı yemeyı dusunuyorum..

annem borek yapmıs ama yemiyceeeeem :)))

Dosbikim, doğrusun cnaım. Birazdan pazara gidip enginar alacağım ya, beynimde enginarlar uçuşuyor :))))))))))))
Kavurmaya neden salça koymadın? Bana diyetisyenim istediğin kadar salça yiyebilirsin dedi:)))) Tabi marketlerde satılan domates salçalarından. Salça yiyerek yanlış mı yapıyorum ben?

profile eklemeyı bılmıyorum baktımda yapamadım :)

su son zamanlarda aldıgım 10 kılo kadarı atıp 70 lılerı gorsem rahatlıycam da işte :gitme:

Canım, şimdi kullanıcı paneline gir, sonra sol köşede resim ve albümler butonu var. Onu tıkla, yönergeler seni yönlendirir :)))

bende ara öğün olarak yılın ılk karpuzundan yedım :))

öğlende kabak yemegı yemeyı dusunuyorum..

annem borek yapmıs ama yemiyceeeeem :)))

Karpuz güzel miydi canım? Kelek değildir umarım :))))
Aman börek yeme, bilmediğin tat değil, hayatın tadına bak :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…