• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nachtigallcım menemen yemişsin sevindim. Ben de bence ye diyecektim. Umarım sıvı yağ kullanıyorsundur.

Cuma'lari aç karnına tartılıyoruz, bu kilo aldım dediğin zamanlarda da sabah aç karnına mı tartıldın canım? Hep ileri saatlerde yazmışsın da belki zamanlama yüzünden öyle olmuştur.

Düğünde de benim tahmin ettiğim kadar abartmamışsın. Patates kızartması umarım çok değildi. Ben de bugün 5 tane yedim yaa :(

Bu arada hiç fazla kilon görünmüyor. Ben bir fazlalık göremedim ama rahatsız olduğun yerler varsa bölgesel incelme olabilir, o da sporla gider. Ama her insanın kendini rahat hissettiği bir kilo var. İnşallah o kiloya sağlıklı, mutlu ve güzel bir biçimde inersin canım.

Ben de salçayı kısıtlamadan kullanıyorum. Alırken de bakıyorum içinde tuz yazmayanlardan alıyorum.

bilmemcim 88'i gördüğün için tebrikler! Canım az mı yiyorsun biraz? Yani karbonhidratın tamam da, ana yemeklerin yani patlıcan yemeği falan 3 kaşıkla doyuyor musun? Bana diyetisyen geçen hafta 12 kaşık vermişti, bu hafta 8 kaşık oldu. Senin diyetisyen 3 kaşık mı veriyor yoksa sen mi azaltıyorsun?

Bu arada çok güzelsin maşallah. İnşallah kendini en rahat ettiğin kiloya sağlıklı, mutlu ve güzel bir biçimde inersin canım. Ama kilo vermesen de çok güzelsin.

Baharcım ben de 3 gündür aynı çıkıyorum. Geçen hafta da böyleydi. Hafta içi daha mı çok veriyoruz ne?

elacım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.

Ben hiç fazlalık göremedim. İnşallah tam istediğin gibi zayıflayıp manken gibi olursun canım. Yani bundan sonra o olur anca :)

dosbacım dondurma ufakmış ve de sütlü tatlı ve de 2 saatyürümüşsün. Onun dışında da kaçamağın yok maşallah. Afiyet olsun.

Tuzsuz salçalar var. Ben de salçayı tuzlu sanıyordum ama eskiden öyleymiş. Şimdi çoğunu tuzsuz yapıyorlar canım. İçindekilere bakıp almak lazım. Ama tabii köy salçaları falan tuzlu oluyor.

Bugünkü öğünlerin çok sağlıklı olmuş, afiyet olsun.

melzeyitcim geçmiş olsun canım. Yorgunluktandır sanırım.

taylor canım özellikle salçayı tuzlu alıyorum saklaması daha kolay oluyor diye... bu nedenle ben az kullanma taraftarıyım
ben zaten az tuz kullanıyorum kullandığım ilaçlardan dolayı kısıtlamıştım sonra alıştım

Melzeyitim, geçmiş olsun. Haftasonun da hareketli geçmiş ))))
Ben de 1 saati aşkın yürüdüm, tempolu. Şimdi de kahve içiyoruz ))) akşam yemeğinde yeşil fasülye var ))))

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b.ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Bezelye, 1 d. ekmek, salata, 2 bardak ayran
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: 45 dk. hızlı hızlı yürüdüm.

Ya bir yürüyüş yarışması varmış. Bizim zayıflama yarışması gibi duydunuz mu? Dur linkini bulup yazıcam birazdan.

Taylorcım, iki gündür sabah kahvaltısından sonra tartılıyorum. Kahvaltı 1 kilo farkettirmez herhalde. Canım, kaçamak da yapmıyorum. O nedenle canım sıkkın ((

Canım farkettirir neden farkettirmesin. Bence yarın bir de aç karnına tartıl. Benim domatesler salatalıklar içtiğim sularla 600-700 gramı buluyor olabilir.

Canım, eğer cumaya kadar zayıflayamazsam (hiç kilo veremezsem) bi diyetisyene gideyim diyorum. İki gündür tartıda 62.9 çıkıyorum. Cuma 61.8 dim. ne yanlış yapıyorum, bilmiyorum. Ya da kilolar direniyor

slm kızlar nachigall resimlerine baktım cok tatlısın ve göze batan aşırı bir kılon yok canım kaç kılosun

nac canım sıkıntı yapma bencede aç iken tartıl çok farkediyor
ben şimdi tartılsam 1 kg fazla çıkarım kesin
çnk 2 lt su içtim gün boyu
şimdi bi de yeşil çay içeyim

Bu gruptakiler hergün sadece kaç dakika yürüdüklerini yazıyorlar. Başka da birşey yapılmıyor anladığım kadarıyla.

Mart 2009'da birinci olan bir ayda 3005 dk. yürümüş, sonuncu 40 dk. yürümüş. O zaman 25 kişi varmış.

Şubat 2010'da 4 kişi kalmışlar. Birinci 2160 dk, sonuncu 120 dk. yürümüş.

Gidip gruba hareket katalım mı? Zaten yürüyoruz, tek yapılacak şey hergün oraya "25 Nisan 60 dk. yürüdüm" gibi kısa bir cümle yazmak.

Back