Canım sen zaten diyetisyene gitmiyor muydun yaa. Git tabii. O diyetisyen içime sinmedi demiştin ama bıraktığını anlamadım ben. İçine sinen bulursun mutlaka.
Bu gruptakiler hergün sadece kaç dakika yürüdüklerini yazıyorlar. Başka da birşey yapılmıyor anladığım kadarıyla.
Mart 2009'da birinci olan bir ayda 3005 dk. yürümüş, sonuncu 40 dk. yürümüş. O zaman 25 kişi varmış.
Şubat 2010'da 4 kişi kalmışlar. Birinci 2160 dk, sonuncu 120 dk. yürümüş.
Gidip gruba hareket katalım mı? Zaten yürüyoruz, tek yapılacak şey hergün oraya "25 Nisan 60 dk. yürüdüm" gibi kısa bir cümle yazmak.
taylor canım neden olmasın hem belki yürümem için bi sebep olur
nac bencede cumaya kadar tartılma... diyetisyen konusun da bende kararsızım ne yapmam gerektiğini o kadar ii biliyorum ki... yeterki süreklilik sağlayabilsem.... çnk ne yememem gerektiğini biliyorum kendimce liste değiştirmemeliyim
sonuçta ben sürekli aynı şeyleri yemekten sıkılmıştım ama 7 kiloya yakın vermiştim aynı şeyi tekrar yapabilirim
benim diyetisyen o kadar az değişiklik yapmıştı ki nerseyse 4 ay hep aynı şeyleri yedim
Bence böyle bir diyetisyen bulabilirsin canım yaa. Ben de nasılsa herşeyi öğrendim diye diyetisyeni bıraktım bir ara. Maddi olarak da zorluyordu. Ama o sürede ne aldım, ne verdim. Ben de tekrar başladım. Tekrar başlar başlamaz yine vermeye başladım. Ama ben diyetisyen olmadan çok kaçamak yapıyordum. Ondan olabilir.
dosbacım fıstık gibi fotoğrafları koyuyorsunuz ben ne koyayım şimdi. Zayıflayayım ben de koyarım.
Bence böyle bir diyetisyen bulabilirsin canım yaa. Ben de nasılsa herşeyi öğrendim diye diyetisyeni bıraktım bir ara. Maddi olarak da zorluyordu. Ama o sürede ne aldım, ne verdim. Ben de tekrar başladım. Tekrar başlar başlamaz yine vermeye başladım. Ama ben diyetisyen olmadan çok kaçamak yapıyordum. Ondan olabilir.
dosbacım fıstık gibi fotoğrafları koyuyorsunuz ben ne koyayım şimdi. Zayıflayayım ben de koyarım.
kızlar en temizi spor salonu birbuçuk ayda 8 kılo verdim spora giderek sizin yaşadıgınız illerde müsait ben sömestır tatılınde annemlere istanbula geldiğimde spora gittim
Kızlar, ben kaçıyorum ufak ufak. tekrar girmeye çalışırım. Görüşürüz ))
ben düzenli olarak 2.5 yıl spor salonuna gittim ve gram almıyordum istediğimi yiyordum ve vücudum çok şekilliydi...
yani gelinlik çok yakışmıştı ama ondan sonra beni öle gören olmadı laelaelaelaelae :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?