Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağolun kızlar ))) dosbikim yarın sabah aç karnına tartılayım bari, ya da tartılmayayım. Artık cuma sabahına kadar da kilomu düşünmeyeceğim.... Taktım yani..

Canım sen zaten diyetisyene gitmiyor muydun yaa. Git tabii. O diyetisyen içime sinmedi demiştin ama bıraktığını anlamadım ben. ıçine sinen bulursun mutlaka.

Canım sen zaten diyetisyene gitmiyor muydun yaa. Git tabii. O diyetisyen içime sinmedi demiştin ama bıraktığını anlamadım ben. İçine sinen bulursun mutlaka.

Canım, daha ilk günden kazıklamaya kalkması ona saygımı kaybetmeme sebep oldu... Hem makul hem tatlı dilli birini bulmalıyım )))) çok mu şey istedim ne???

İyi fikir aslında canım. Eve gidince bi bakayım ))))

taylor canım neden olmasın hem belki yürümem için bi sebep olur
nac bencede cumaya kadar tartılma... diyetisyen konusun da bende kararsızım ne yapmam gerektiğini o kadar ii biliyorum ki... yeterki süreklilik sağlayabilsem.... çnk ne yememem gerektiğini biliyorum kendimce liste değiştirmemeliyim
sonuçta ben sürekli aynı şeyleri yemekten sıkılmıştım ama 7 kiloya yakın vermiştim aynı şeyi tekrar yapabilirim
benim diyetisyen o kadar az değişiklik yapmıştı ki nerseyse 4 ay hep aynı şeyleri yedim

Aynen dosbik. Benim eski diyetisyen de çok az değişiklik yapmaya başlamıştı. Bi de sürekli bu diyetle haftada 1 kilo verebilirdin diyordu. Bu da beni moralmen etkiliyordu. O zaman benn yapamıyorum diye düşünüyordum.

canım ben diyetimle en fazla 1 kere 1 kilo verdim sonra haftada 900-700 gibi veriyordum benimde moralim çok bozuluyordu (

Bence böyle bir diyetisyen bulabilirsin canım yaa. Ben de nasılsa herşeyi öğrendim diye diyetisyeni bıraktım bir ara. Maddi olarak da zorluyordu. Ama o sürede ne aldım, ne verdim. Ben de tekrar başladım. Tekrar başlar başlamaz yine vermeye başladım. Ama ben diyetisyen olmadan çok kaçamak yapıyordum. Ondan olabilir.

dosbacım fıstık gibi fotoğrafları koyuyorsunuz ben ne koyayım şimdi. Zayıflayayım ben de koyarım.

kızlar en temizi spor salonu birbuçuk ayda 8 kılo verdim spora giderek sizin yaşadıgınız illerde müsait ben sömestır tatılınde annemlere istanbula geldiğimde spora gittim

Taylorcım, hiç öyle deme canımmm. o kadar kilo verdin. Üstelik biz seni çok seviyoruz. Seni her halinle de çok beğeniriz ))))

kızlar en temizi spor salonu birbuçuk ayda 8 kılo verdim spora giderek sizin yaşadıgınız illerde müsait ben sömestır tatılınde annemlere istanbula geldiğimde spora gittim

Canım yaa. Bn hiç o kdar/düzenli spor salonuna gidebileceğimi sanmıyorumm.

ben düzenli olarak 2.5 yıl spor salonuna gittim ve gram almıyordum istediğimi yiyordum ve vücudum çok şekilliydi...
yani gelinlik çok yakışmıştı ama ondan sonra beni öle gören olmadı laelaelaelaelae :gitme:

kızlar ben yine kacamaklar yaptımmm eşim ilçlarımı almışş iğnenin etkiside gecmiştii içtim rahatladımm lojmanın içinde piknik alanıvar mangala gittik dün planlamıştıkk fazla cnm istemedi ama eşim yok haftaya sıkılırsın diyince gittik neler yediğimi yazmayayımm fazla harakette edemiyorumm yine başladı ufak ufak sancılarr inşş büyük bişey deildir okumaya calıştımm ama tek tek cevap yazacak kadar vaktim yokk kızı banyo yaptırcazz grşş hepinizi öpüyorum iyi dilekleriniz için teşekürler

iyi akşamlar kızlar bu pazar günlerini sevmiyorum yaaa mutlaka bi kaçamak oluyo tüm emekler gidiyo sonra sabah ben de patates kızartması tuzağına düşenlerdendim üstelik evde kepekli ekmek de kalmamış beyaz ekmek yemek zorunda kaldım öğlen de dışarı çıktım bi arkadaşımla buluştum öğle yemeğinde bi hamburger yedim aferin di mi bana klava: akşam bi şey yemedim sadece bir elma yedim bir yeşil çay içtim 2 litre suyumu da içtim birazdan bir yeşil çay daha içerim bugünü böyle kapatırım artık ohaoldumsmile

canım gelinlik halini görmeyi çok isterim bayılırım gelin fotoğraflarına hem senin şu anda da çok fazlalığın yok ki o kadar haksızlık etme kendine kaydirigubbakcemile5

Ay kızlar manken ajansı açayım ben sizden. Ben de yönetici olurum. Baharcım bu ne güzellik. Maşallah. Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…