bu arada kazen e de msj attım celudar son kararım olmus oldu. bilmem den iyidir artık :)))
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bu arada bana "siz" demezsen çok sevinirim canım :))))))))))) Buarda hepimiz ortağız :))
İyi eğlenceler, koş, eğlen :)))
Hangi çizelgedeki hangi kilo hayatım? ANlamadım :))):kedi:
Canım, bak ben onu bilmiyorum. hepberaber öğreneceğiz:))))
kaydirigubbakcemile3 tamam :)))
aslında bugun ist a gıdemedıgımız ıcın uzgun olmam gerekırdı cok ıstıyordum cunku ama nedense yınede mutluyum erkek kardesımın canı cok sıkkın mutluyum dıye kızıyor oda :))
Hehhehee :))) Kardeş güzel şey. Başka zaman gelirsiniz buraya canım :))))
Merhaba Taylorcım, kahvaltını yaptın mı? Moralin bozuk değil di mi canım?
taylor canım sen moralini bozma bu takım için ben yeterim moral bozmaya :))
neyse kızlar bu kadar duygu sömürüsü yeter kendime eziyet etmeyi bırakıyorum ve yürüyüş bandına çıkıyorum görüşürüz
taylor canım sen moralini bozma bu takım için ben yeterim moral bozmaya :))
neyse kızlar bu kadar duygu sömürüsü yeter kendime eziyet etmeyi bırakıyorum ve yürüyüş bandına çıkıyorum görüşürüz
evet haftayaya erteledık bakalım :)
erkek kardesımleyız sımdı kız kardesım karabukte okuyor yok o pekonla ıyıydıkte ıste ayrı dustuk 3 yıldır :) 2 yıl ben yoktum bu yılda o yok :)
Kızlar yaptım kahvaltımı da moralim hala bozuk biraz. Ya zaten çok mantıksız olurdu. 2-3 kilo olsa neyse ama insan olmasını çok isteyince umutlanıyor işte.
Ben de geçmişi okuyordum, cevap yazıyordum.
Yürüyüş için tebrikler dosbacım. Senin ve melzeyitin dönmenize çok sevindim. Hep beraber vericez inşallah kiloları.
Ya kızlar ben hep tam dua etmeye özen gösteririm. Çoğu zaman zayıflamak yerine sağlıklı ve güzel bir biçimde zayıflamak derim mesela. Çünkü hasta olunca da zayıflıyoruz ama sağlıklı olmuyor.
Ama geçen gün işte tartıda çok zayıf çıksam diye geçirdim içimden. Çok acayip bir rakam görmeyi diledim. Yani onun yerine o kadar güzel zayıflayayım ki kıyafetlerim bol gelsin falan diye dile değil mi :) Neyse artık bundan sonra öyle dileyeceğim inşallah kabul olur.
CAnım, afiyet şeker olsun. 1 sorum var: barbunya sebze mi oluyor, kuru baklagil mi? Eğer kuru baklagil ise iki gündür sebze yememiş oldun. İstersen bi araştır :)))
Canlarım, bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan...
Çocukların tarlalarda işçi olarak çalıştırılmadığı, kötü muameleye maruz kalmadığı, kaçak olarak çalıştırılmadığı, evlerinde mutlu, tek derdi okulu ve oyun arkadaşlarının olduğu zamanların gerçek olması dileği ile..
Onlar, küçücük ve savumasız. Gözlerindeki mutluluk ışığı hiç sönmesin...
Kızlar, gelelim bana. Kilomda 1 gr oynama yok. Bu hafta kaçamağım olmadı ama herhalde direniyor. Moralimi bozmak istemiyorum. Haftaya gidecek bu kilolar. Diyetisyene gittiğim zamanlar 10. günde kilo verdiğimi görürdük. Umarım bu sefer de böyle olur.
Bu hafta öğle yemeklerinde tam porsiyon et yiyeceğim. Akşamları sadece sebze. Bu hafta da böyle gitsin.
Yanlız, bazı engellerim var. Yarın akşam düğüne gdeceğiz. Bu durumda öğle yemeğimde sebze yemem lazım. Düğünü kaçamaksız nasıl halledeceğim, bilmem. Çarşamba günü de babam geliyor :)))))))))))) Allahtan sebze meraklısıdır :))))
Ben de her sabah tartıya 61,2 görsem kendimi diyerek çıkıyorum ama hain tartı beni hep aynı gösteriyor :))))))))
ayyy canım inanamıyorum inşallah dogrudur (ki içimdeki ses dogru oldugnu soyluyor :) )
hadi bakalım eczaneye gıdersen donuste haberını beklıyoruz :))
bende bırazdan kılo bıldırırımımı yapcam.
taylor canım harika bi sonuç eğer doğruysa...bütün kalbimle doğru olmasını istiyorum
melzeyitim bende 71i görmüştüm ama son 2 haftadır çok sıkıyorum kendimi ancak 69 ile dönebildim(
haftaya güzel sonuç alalım da bu utanç duygusundan kurtulalım
takımımız süper kilo veriyor ben hala en kötülerdeyim 65i görmüştüm kendime çok kızıyorum
Kızlar, fasülyelerimi ayıkladım :)))) Gerçi bezelyem de var ama yarın falan fasülye ayıklamaya üşenebilirim diye şimdiden yaptım. Bi de ütülerim var, bitirsem ohhhh
Afiyet olsun cnaım, senin canın sağolsun. Gene de vermişsin. Zaten bir haftada 4 kilo vermiş olsaydın sonra metabolizman yavaşlayabilirdi :))
kilooom : 88,4
gecen pazar 89 dum.
tam bi hafta olmadı yani 1 kılo vermek ıstıyordumda ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?