Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

istanbula gıdecektık baska seyler cıktı malesef gıdemedık

guzel bı ormana gıdıp pıknık yapalım dedık. bol bool kosup oynıyayım barı pazara kadar belkı 400 gr ıda verıp haftada1 kg vermıs olurum :)

yazamaya bılırım bugun pek fazla. sımdı hazırlık yapmamız lazım

akşam gorusuruz...

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba (67.7/ 69 /-1.3/-1.9 &#37
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Melzeyit (77.8 /78.6/-0.8/-1 %)
Nur_84 (70.0 /70 / 0 /0 %)
taylor ( 66.3 / 65.2 /1.1 /1.70% )
ethos ( 76.2 /74 / 2.2 /3 % )
Ela ( 61.8 /61 / 0.8 /1.9 % )
Bilmem_89 ( 89.0 /88.4 /0.6 /0.70 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (570.6 /568/2.6 /0.5 %)

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bu arada bana "siz" demezsen çok sevinirim canım :))))))))))) Buarda hepimiz ortağız :))
İyi eğlenceler, koş, eğlen :)))

dıkkat etmeye calısıyorum ama kacıyor bazen arada siz diye :kedi:

aslında verdıgım kıloya sevındım yınede ya cunku tatıldeydım okulum yoktu ve hayatımda ılk defa tatıl zamanında almak yerıne vermıs oldum :)

sitedende cıkamadım bı turlu.. annemın verdıgı gorevlerı yerıne getırmedım daha :))

aa bide cızelgede kıloyu nasıl degıstırcem?

Canım, bak ben onu bilmiyorum. hepberaber öğreneceğiz:))))

kaydirigubbakcemile3 tamam :)))

aslında bugun ist a gıdemedıgımız ıcın uzgun olmam gerekırdı cok ıstıyordum cunku ama nedense yınede mutluyum erkek kardesımın canı cok sıkkın mutluyum dıye kızıyor oda :))

Hehhehee :))) Kardeş güzel şey. Başka zaman gelirsiniz buraya canım :))))

Hehhehee :))) Kardeş güzel şey. Başka zaman gelirsiniz buraya canım :))))

evet haftayaya erteledık bakalım :)

erkek kardesımleyız sımdı kız kardesım karabukte okuyor yok o pek onla ıyıydıkte ıste ayrı dustuk 3 yıldır :) 2 yıl ben yoktum bu yılda o yok :)

taylor canım sen moralini bozma bu takım için ben yeterim moral bozmaya :))
neyse kızlar bu kadar duygu sömürüsü yeter kendime eziyet etmeyi bırakıyorum ve yürüyüş bandına çıkıyorum görüşürüz

Merhaba Taylorcım, kahvaltını yaptın mı? Moralin bozuk değil di mi canım?

Kızlar yaptım kahvaltımı da moralim hala bozuk biraz. Ya zaten çok mantıksız olurdu. 2-3 kilo olsa neyse ama insan olmasını çok isteyince umutlanıyor işte.

Ben de geçmişi okuyordum, cevap yazıyordum.

Yürüyüş için tebrikler dosbacım. Senin ve melzeyitin dönmenize çok sevindim. Hep beraber vericez inşallah kiloları.

Ya kızlar ben hep tam dua etmeye özen gösteririm. Çoğu zaman zayıflamak yerine sağlıklı ve güzel bir biçimde zayıflamak derim mesela. Çünkü hasta olunca da zayıflıyoruz ama sağlıklı olmuyor.

Ama geçen gün işte tartıda çok zayıf çıksam diye geçirdim içimden. Çok acayip bir rakam görmeyi diledim. Yani onun yerine o kadar güzel zayıflayayım ki kıyafetlerim bol gelsin falan diye dile değil mi :) Neyse artık bundan sonra öyle dileyeceğim inşallah kabul olur.

Süpersin dosbik :))))

evet haftayaya erteledık bakalım :)

erkek kardesımleyız sımdı kız kardesım karabukte okuyor yok o pek onla ıyıydıkte ıste ayrı dustuk 3 yıldır :) 2 yıl ben yoktum bu yılda o yok :)

Sağlık olsun da kavuşursunuz :)))) Gönüller bir olsun :))

Aslında gene de tam dua etmek lazım canım. Bence sen gene dualarını değiştirme. Ya da ek yap: sağlıklı bi şekilde zayıflayayım, kıyafetlerim bol gelsin diye falan. Her şeyin başı sağlık canım. Onu kaybettiğimizde değerini anlıyoruz. Sen moralini bozma, çok iyi gidiyorsun. Bu iş olacak

CAnım, afiyet şeker olsun. 1 sorum var: barbunya sebze mi oluyor, kuru baklagil mi? Eğer kuru baklagil ise iki gündür sebze yememiş oldun. İstersen bi araştır :)))

Canım benim diyetisyen kuru baklagillerle sebzeyi aynı sayıyor. Aynı saymayanlar da varmış. Benim de işime geliyor diye hiç kurcalamıyorum. Ama sanırım sebze yeseydim daha çok verirdim. Yine de böyle haftada bir iki gün canım çektiğinde yapıyorum. Bugün de hala barbunya var. Bugün de öyle yaparım artık.

Çok güzel yazmışsın canım. Amin diyorum.

Canım sakın ama sakın bozma lütfen. Çok güzel gidiyorsun. Diyetin ilk haftasında kilo veremeyen çok oluyor. Sonra birden gidiyor. Bazen benim de öyle olduğu oluyor. Aynı şeyleri yapmama rağmen bir hafta 100 gr. öteki hafta birden 1 kilodan fazla gittiği oluyor. Ama bir öğün et bir öğün sadece sebze yemenin faydası da olur bence. Bir de bu hafta daha dğzenlü yürüyebilirsin belki. Bir de en önemlisi tartıdan çok santim olarak da bak canım. İncelmiş olabilirsin bence.

Ben de her sabah tartıya 61,2 görsem kendimi diyerek çıkıyorum ama hain tartı beni hep aynı gösteriyor :))))))))

Yaa canım tartının bozuk olduğunu anlayıp üzülmekten iyidir. Nasıl sevinmiştim. Hatta eczaneye giderken 62'li bir kilo çıktığımda neler yapacağımızı bile düşünmüştüm. Çok büyük bir fark olduğu ve bu farkı açıklayamadığımız için beni bu hafta izinli yazacaktık. Sonra ben diyetisyene gittiğimde o bana olası sebepleri açıklayacaktı. Sonra gelecek haftaki listede yazacaktık kilomu. Ahh ahh salak tartı yaktı beni. Neyse her işte bir hayır vardır.

Ayy canım ben de inanamayı çok istiyordum ama olmadı yaa Neyse 4 kilo birden vereceğime her hafta birer kilo verip 4 haftada 4 kilo vermeye de razıyım. Ama bir haftada 4 kilo olsa güzel olurdu yaa.

Canım ben de çok istiyordum yaa. Birden bire normal kategorisine geçmiş olacaktım. Neyse, kısmet.

Kızlar, fasülyelerimi ayıkladım :)))) Gerçi bezelyem de var ama yarın falan fasülye ayıklamaya üşenebilirim diye şimdiden yaptım. Bi de ütülerim var, bitirsem ohhhh

İyi yapmışsın canım. Eline sağlık.

Afiyet olsun cnaım, senin canın sağolsun. Gene de vermişsin. Zaten bir haftada 4 kilo vermiş olsaydın sonra metabolizman yavaşlayabilirdi :))

Doğru söylüyorsun canım.

kilooom : 88,4

gecen pazar 89 dum.

tam bi hafta olmadı yani 1 kılo vermek ıstıyordumda ıste

Canım güzel vermişsin. Hem daha Pazar'a var. Hem de tatildeyken vermişsin işte ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…