Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, bana kilonu söylüyorsun. Ben hesaplıyorum.
Aslında benim cumalarım çok yoğun diye melzeyin (kaptan yardımcımız) yapıyor ama bugün tatil diye ben yapıyorum.
Kilo hesaplamasını şu şekilde yapıyoruz:
Bu haftanın kilosundan geçen haftanın kilosunu çıkartıyoruz. sütundaki sayı oluyor.Çıkan sayıyı 100 ile çarpıyoruz ve çıkan sayıyı geçen hafttanın kilosuna bölüyoruz.
Rakamlara gelince, ilk sütundaki rakam geçen haftanın kilosu, ikinci sütundaki rakam bugünün kilosu, 3. sütundaki rakam aradaki fark, 4. sütundaki yüzde de geçen hafta ve bu hafta arasındaki farkın yüzdesi.
Bilmemcim, nick ini değiştirmek için Kazen'e özel mesaj atacaksın. O sana yardımcı olacak. Eğer kazen'i bulamazsan sana yardımcı olabilirm
Hatta hemen yardımcı olayım: Özel mesaj atacağın kişinin tam nick i "Kazen"
Bol şans canım. yeni isim olarak ne düşünüyorsun :)))))
Nurcum, ohh, ne güzel gezmişsinizdir :)))))
evet canım ya baya gezdik ama daha gidecek çoğu yere gtmedik
sen hangi semtte oturuyordun
İstanbul bitmiyor yaaa ((( Orayı da görelim, burayı da görelim derken günler bitiyor, İstanbul bitmiyor. Ben Merter'de oturuyorum. Çok yakın değiliz ama aynı yakadayız :) Sizinle buluşmayı çok isterim canım. Belki Bakırköyde falan ortak zamanımızda buluşabilirz :)))))
Şimdi yazılanları okuyamıyorum. Açlıktan bayılmak üzereyim. Kahvaltı edip gelicem.
Şimdi yazılanları okuyamıyorum. Açlıktan bayılmak üzereyim. Kahvaltı edip gelicem.
celudar ne demek hayatım :)
valla canım ne güzel olur ben Bakırköy manyağıyımdır zaten geçen yıl dershanem ordaydı hamileydim birde talan ederdim gezecem diye
farscaymıs :)
babam fars dılı ve edebiyatından mezunda :)
ama galıba kelıdır okunur hep kaydirigubbakcemile3
bu içime sindi sanki :)
kazene yazayım opuyorumnanaktan
kilooom : 88,4
gecen pazar 89 dum.
tam bi hafta olmadı yani 1 kılo vermek ıstıyordumda ıste
Anlam olarak nedir diye sorsam çok mu şey sormuş olurum???
Avatarın da ne güzelmiş senin :)))) Bi de kilonu söyleyebilir misin acaba desem :)))))
Çok özür canım, mesajını geç gördüm :))))) Hemen yazıyorum :) Bu da güzel. Hiç vermemekten iyidir. Şekil 1A- ben.