• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilmemcim, nick ini değiştirmek için Kazen'e özel mesaj atacaksın. O sana yardımcı olacak. Eğer kazen'i bulamazsan sana yardımcı olabilirm

Hatta hemen yardımcı olayım: Özel mesaj atacağın kişinin tam nick i "Kazen"
Bol şans canım. yeni isim olarak ne düşünüyorsun :)))))

Canım, bana kilonu söylüyorsun. Ben hesaplıyorum.
Aslında benim cumalarım çok yoğun diye melzeyin (kaptan yardımcımız) yapıyor ama bugün tatil diye ben yapıyorum.
Kilo hesaplamasını şu şekilde yapıyoruz:
Bu haftanın kilosundan geçen haftanın kilosunu çıkartıyoruz. sütundaki sayı oluyor.Çıkan sayıyı 100 ile çarpıyoruz ve çıkan sayıyı geçen hafttanın kilosuna bölüyoruz.

Rakamlara gelince, ilk sütundaki rakam geçen haftanın kilosu, ikinci sütundaki rakam bugünün kilosu, 3. sütundaki rakam aradaki fark, 4. sütundaki yüzde de geçen hafta ve bu hafta arasındaki farkın yüzdesi.

hıı anladım...

bırazdan tartılıp dıyeyım :)

Bilmemcim, nick ini değiştirmek için Kazen'e özel mesaj atacaksın. O sana yardımcı olacak. Eğer kazen'i bulamazsan sana yardımcı olabilirm

Hatta hemen yardımcı olayım: Özel mesaj atacağın kişinin tam nick i "Kazen"
Bol şans canım. yeni isim olarak ne düşünüyorsun :)))))

tamam msj atayım kazen e tesekkur ederim

yenı nıck hala dusunmedeyım babama sordum sımdı guzel bırsey bulabılır msn dıye :)

"neutral" var aklımda ama bılmıyorum "celudar" da sımdı babam dedı :))

Kızlar, fasülyelerimi ayıkladım :)))) Gerçi bezelyem de var ama yarın falan fasülye ayıklamaya üşenebilirim diye şimdiden yaptım. Bi de ütülerim var, bitirsem ohhhh

Kızlar eczane aaradım yaa. 23 Nisan diye kapalılar. Bir tane nöbetçi buldum çok şükür. Kıyafetlerle 65.6 kilo geldim. Kıyafetleri yarım kilo falandır. Kot vardı üstümde. Kızlar çok üzüldüm yaa. Evdeki salak tartı yüzünden çok umutlanmıştım.

Eve gelirken yeni bir tartı aldım. Şimdi ölçüldüm 65.2 kiloyum. Bundan sonra bu tartıyla ölçüleceğim. O yüzden bu kilomu dikkate alalım. Geçen hafta 66.3 kiloymuşum. 1.1 kilo vermiş oldum. Normalde bu sonuca sevinirdim ama bugün hiç sevinemedim maalesef.

Bu arada benim salak olan tartıya göre şu an 62.6 kiloyum. Arada hicbir sey de yemedim. Atıcam onu.

evet canım ya baya gezdik ama daha gidecek çoğu yere gtmedik
sen hangi semtte oturuyordun

İstanbul bitmiyor yaaa :(((( Orayı da görelim, burayı da görelim derken günler bitiyor, İstanbul bitmiyor. Ben Merter'de oturuyorum. Çok yakın değiliz ama aynı yakadayız :) Sizinle buluşmayı çok isterim canım. Belki Bakırköyde falan ortak zamanımızda buluşabilirz :)))))

Şimdi yazılanları okuyamıyorum. Açlıktan bayılmak üzereyim. Kahvaltı edip gelicem.

İstanbul bitmiyor yaaa :(((( Orayı da görelim, burayı da görelim derken günler bitiyor, İstanbul bitmiyor. Ben Merter'de oturuyorum. Çok yakın değiliz ama aynı yakadayız :) Sizinle buluşmayı çok isterim canım. Belki Bakırköyde falan ortak zamanımızda buluşabilirz :)))))

valla canım ne güzel olur ben Bakırköy manyağıyımdır zaten geçen yıl dershanem ordaydı hamileydim birde talan ederdim gezecem diye

valla canım ne güzel olur ben Bakırköy manyağıyımdır zaten geçen yıl dershanem ordaydı hamileydim birde talan ederdim gezecem diye

Süper o zaman canım. Haftaya babam geliyor. Sonraki haftada benim ALES sınavı için çalışmam lazım. Bakalım, çalışır mıyım??!!! Sonra, senin de müsait olduğun zmaan buluşalım. Çok sevindim :))))

farscaymıs :)

babam fars dılı ve edebiyatından mezunda :)

ama galıba kelıdır okunur hep kaydirigubbakcemile3

bu içime sindi sanki :)

kazene yazayım opuyorumnanaktan

Anlam olarak nedir diye sorsam çok mu şey sormuş olurum???
Avatarın da ne güzelmiş senin :)))) Bi de kilonu söyleyebilir misin acaba desem :)))))

Back