günaydıııınnnn
üzgünüm kızlar kilom tam 69.0(
böyle takıma dönmek istemiyordum ama olmadı
kahvaltımı yapayım geleceğim görüşürüz
Ya kızlar çok acayip birşey oldu. 4 kez tartıldım 62.2 kilo çıkıyorum.
Pilleri çıkardım tekrar taktım hala 62.2 kilo. Geçen birkaç gün önce ölçtüğümde 66.2 kiloydum. Acaba sadece sondaki rakama baktım da acaba 63.2 finan mıydım acaba? Analamıyorum ya. Acaba tartı mı bozuk?
kızlar kusurabakmayın ancakk uyandım uzun zamandır ilk defa bu kadar uyudum doğal olarakta şiştim. elim ayağım acayip şişti.
şuan kilom özürdileyere78.6 yani bir kilo almış görünüyorum ama aslında ben verdim çünkü 80leri göödüm dosbikim ve ben kötü döndük .
Canlarım, bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan...
Çocukların tarlalarda işçi olarak çalıştırılmadığı, kötü muameleye maruz kalmadığı, kaçak olarak çalıştırılmadığı, evlerinde mutlu, tek derdi okulu ve oyun arkadaşlarının olduğu zamanların gerçek olması dileği ile..
Onlar, küçücük ve savumasız. Gözlerindeki mutluluk ışığı hiç sönmesin...
Kızlar, gelelim bana. Kilomda 1 gr oynama yok. Bu hafta kaçamağım olmadı ama herhalde direniyor. Moralimi bozmak istemiyorum. Haftaya gidecek bu kilolar. Diyetisyene gittiğim zamanlar 10. günde kilo verdiğimi görürdük. Umarım bu sefer de böyle olur.
Bu hafta öğle yemeklerinde tam porsiyon et yiyeceğim. Akşamları sadece sebze. Bu hafta da böyle gitsin.
Yanlız, bazı engellerim var. Yarın akşam düğüne gdeceğiz. Bu durumda öğle yemeğimde sebze yemem lazım. Düğünü kaçamaksız nasıl halledeceğim, bilmem. Çarşamba günü de babam geliyor :)))))))))))) Allahtan sebze meraklısıdır :))))
Pilleri çıkardım tekrar taktım hala 62.2 kilo. Geçen birkaç gün önce ölçtüğümde 66.2 kiloydum. Acaba sadece sondaki rakama baktım da acaba 63.2 finan mıydım acaba? Analamıyorum ya. Acaba tartı mı bozuk?
Tartıldığım gün bir arkadaşıma kilomu 63.2 diye söyledim. Sonra aklıma geldi utandım, yalan söylemiş gibi oldum ama inanarak söyledim. Söylediğimde hakkaten öyleymiş gibi düşünmüştüm. Acaba o gün tartıda kilom 63.2'ydi de ben sonradan o kadar olamaz deyip 66.2 olduğumu mu düşündüm.
Yaa ben en iyisi bir eczaneye gideyim değil mi? Kahvaltı saatim çok geçecek ama bu gerçekse çok sevinicem.
sımdı kılo bıldırımını nasıl yapıyoruz bu kıloların yanındakı rakamlar neler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?