Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yap dosba ethos nasıl bilmiyomda bana kolay ben haftaya ara vereceğim sonra devamm

aman ne güzel sohbetler dosbacğım hoşgeldin canım
bende bu hafta sonu ankaradayım inşallah hava güzel olurda rahat rahat gezerim kızımla

ben neyidim
ara olarak 1 büyük elma yedim
kan şekerim düştü sonra 3-4 tane kuru kayısı yedim kendime geldim

öğlen yemeği yiyemedim kadınlar kulübünün anneler günü çekilişine katılmıştım hediyelerimi tamamlamam gerekiyyordu yağmura yakalandım heryanım ıslandı ama çok mutlu oldum yağmurda ıslanmayı seviyorum arınıyormuşum gibi geliyor

öğlen yemeği olarak birtane 160 grlık ton balğı yedim
birde ülkerin minik bayram çikolataları var onlardan 2tane yedim

şimdi yeşil çay ve suyumu içerim
evde kabak var bugün yemektee yanındada çorbaa yapacam yoğurtluusundan

bilmem_89 gayet güzel yürüyüş planı oluşturmuşsun umarım canım başarırsın... evet balgat her zaman öyle eser :))

yap dosba ethos nasıl bilmiyomda bana kolay ben haftaya ara vereceğim sonra devamm
canım ayda 1 tavsiye ediyorlar zaten... biraz ara versen ii olur hem korumak daha önemli korumaya geçersin haftaya...

hoşbulduk canımmm
melzeyitim gezmeyi düşünüyorsan bu hafta yağışlı imiş ( ama sen ıslanmayı da seviyorsun kızınla zor olmaz umarım
2 minik çikolata hariç gayet ii... senin diyetisyen tatlı vermedi mi hiç?? devam ediyorsun dimi?? benimki ilk 10günden sonra çikolata vermişti hep

seviyorsun kızınla zor olmaz umarım
2 minik çikolata hariç gayet ii... senin diyetisyen tatlı vermedi mi hiç?? devam ediyorsun dimi?? benimki ilk 10günden sonra çikolata vermişti hep
gercekten mii
benım dıyetısyenım çikalata asla yok dedi. belki benim vermem gereken kilo daha fazla belki ondan demıstır :gitme:

Dosbikim, hoşgeldin. İstanbul maceran umarım çok güzel geçmiştir :))))
2 kilonun gitmesine çok sevindim canım, sen azmedersen yaparsın :)))
Yemedim hayatım browniyi, çok mutluyum. Şimdi aramı yapacağım. 1 pk etiform yerine 2 light ekmek ve az peynir yiyeceğim, sonra da yürüyüş :))))
Ben de fıstık gibi olmak istiyorum :)))))

Canım yaa, kahvaltı güzel olmuş da öğlen biraz karışmış. AKşam yemeğinde dikkatli olman lazım gibi :) Biraz da yürüyüş yaparsan iyi olur :)

kızlar şimdiye kadar bi kaçamağım yokk inş olmaz bu hafta az veriyim ama öz olsun almayayım hafta sonuu bu hafta 59 hedefim inşş bakalımm

Tebrik ediyorum eloş seni :)))

Gayet iyi gidiyorsun melzeyitim, tebrikler :))))

bu ticker ları nasıl kullanıyrsunuz??

bende yapayım dıyorumda..

Anlatayım sana canım :)))

gercekten mii
benım dıyetısyenım çikalata asla yok dedi. belki benim vermem gereken kilo daha fazla belki ondan demıstır :gitme:

benim diyetisyenim herşeyi tartırıyordu
ilk 10 gün hiç tatlı yemedim
sonrasında günaşırı 25 gr bitter veya sütlü çikolata yiyebiliyordum
fındıklı fıstıklı bademli karamelli falan yasaktı
akşam yemekten 2 saat sonra...
şimdi eşimde başka dytsyene gidiyor (eşim çok kilolu idi) ilk 1 aydan sonra ona da hafta da 1 defa sütlü tatlıya izin verdi...

nac canım hoşbuldum çok güzeldi istanbul keyifli geçti...
istanbulda kahvaltıyı çok abartılı yaptım mekandan dolayı iştahım açıldı sanırım :))
ama öğle yemeğini abartmadım akşam da sadece kocaman 1 bardak ayran içtim... eşim çok yedi ama onun kilosunda hiç değişiklik yok kıskanıyorum

kızlar diyetisyene nereye gidiyosunuz devlet hastanesinde felan var mı özele mi bide fiyat nasıll özel olmazsa

kızlar diyetisyene nereye gidiyosunuz devlet hastanesinde felan var mı özele mi bide fiyat nasıll özel olmazsa

Canım, ben geçen yıl özel bir hastanede bir diyetisyene gittim.
Bu yıl geçen haftalarda yeni bir diyetisyene başlayayım dedim. Bir arkadaşımla randevu aldık. Her seansı 1-1,5 saat sürüyordu. Ama diyetisyen ikimizi birden aldı, ikimizden de ayrı ayrı para aldı. Biz de bundan rahatsız olduk, bıraktık. Bu kurnazlığı beni rahatsız etti.Seonra, pişkin pişkin siz ayrı ayrı görüşmek istediğinizi söyleyecektiniz dedi. Biz zaten ayrı ayrı randevu almıştık. Ben o kadına gidebilmek için 1 ay para biriktirdim. Uyanıklık yapması için değil :)

benım dıyetısyenımde herseyden yememızı soyluyor ama tatlıya karsı cok sert belkı bı dahakı gıdısımde baska bırseyler der bılmıyorum bakalım artık :)

ya erkekler cok cabuk verebılıyorlar ve biz kadar kolay almıyorlar babamda dıkkat edıyor bu aralar cok kılolu deıl ama kalp hastası oldugu ıcın dıkkat etmek zorunda Allahııım hepımızden fazla yedıgıde oluyor ama hemen ya verıyor yada hıc tartıda bellı olmuyor. annemde kıskanıyoruz babamı :))

benım sımdı gıttıgım ucretsız. ama cok basarılı bı bayan. hastanenınkınede(bu nasıl bı kelıme olmus ya :) hastanedeki doktora da) gtmıstım eskıden ama hıc memnun kalmamıstım. bıde gecen yıl gıttıgım bı dıyetısyenım vardı o cok cok cok ıyıydı o donem epeyde kılo vermıstım ama sonrasında o kadar bosladım kı bide okulumla ılgılı sorunlar vardı sehır degıstırdım vs derken kendımı ıyıce yemege verdım fazlasını da aldım suc benımdı yani o dıyesıtsenımde cok pahalı deıldı bı gıdıs ucretlıydı bı gıdıs ucretsız. 30 lıraydı gecen yıl. o dıyetısyenım cocugu oldugu ıcın bıraktı sımdı tekrar baslarsa ona gıdecem. bu defa kafaya koydum verdıgımıde aslaa ama asla almıycam inşallah :)

Son düzenleme:

benim ucretsız gıttıgım yerdekı bayan cok anlayıslı annem babamda gıdıyor ben ayrı konusmak ıstedıgımı soylemıstım hep dıkkat edıyor annemlerı cıkartıyor oyle tartıyor falan :) ve bızımde 1 - 1 bucuk saat kadar suruyor. oldukca memnunum sımdılık bakalım ılerde nasıl olcak :)

Canım, umarım hep böyle memnun kalırsın :)
Kızlar, ben şimdi sporuma gidiyorum. 4o dk falan yürüyeyim. Bu arada tartıda hiç bi değişiklik yok. Neyse, canım sağolsun. Devam...

saolun kızlar inş hepimiz veririz
nac cnmm az da yiyosun kacamaklarmı verdirmiyoki cnmmm

canım bi sakıncası yoksa senin bu dytsynin adını ve hangi hastane olduğunu bana özelden gönderebilir misin
benim diyetisyenim nac gibi çok pahalıydı ( tabii nac daha çok verdi sanırım
eşim şu an ayda 65lira veriyor 15 günde kontrol ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…