Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet ya uzuldum zaten yiyemedım dıye (hatta ilk defa yıyemedıgım ıcn rahatsız oldum :dance: ) yarım saat daha gecsin çaya geçcem opuyorumnanaktan

kızlar 1 tanede gofret yedimm((((
yarın et günüüü tavu ciğerialdım bide ton balığı bide köfteeee menüm yarın aç kalmam en güzel menüüü
ben meyve gününü cuma yacam yoksa persembedenbozuyomm persembe yumurtagünü yapcammmm
iyigeceler kızlarrr

Ya ben simdi cay ociyorum ve kayisi yedim bi tane napayim zararli degil ama disina ciktim diyetin

O kadardan birşey olmaz bence canım. Çok katı bir diyet, yine iyi yapıyorsunuz.

Geçmiş olsun. İpi yarın atlarsın artık, hem karnın iyileşmiş olur. Afiyet olsun canım.

Çok kolay gelsin canım.

Kolay gelsin canım. Sen yaparsın :) Bol şans :)
Az önce 4 tane çilek yedim. Açıımmm

Canım akşam yemeğini kaçta yiyorsun? Çok mu erken yiyorsun acaba? Bir de en son aranda daha çok yiyebilirsin bence. Yarım porsiyon meyve yemişsin sadece.

aaa bide yurudum bugun oda yarım saat sadece cunku hava cok kotuydu sırıl sıklam oldum :)

Canım yediklerin biraz az olmuş. Ama asıl sorun güne yayılmaması olmuş. Geçen gün de rahatsızdın sanırım. Mide rahatsızlığın mı var? Yürüyüşün güzel olmuş, yarım saat yarım saattir. Bi de bana sen canım, yoksa ben siz demeye başlamak zorunda kalacağım :)

Canım yemesen daha iyiydi ama 5 günlük diyeti 2 hafta yaptığın için normal geliyor. Yarın doyacak olmana sevindim. Yalniz bir gün protein (et), ertesi gün meyve, sonra yine protein (yumurta) koymalarinin bir sebebi olabilir. Perşembe yumurta günü yapınca 2 gün üstüste protein yüklemiş olacaksın. Aman dikkat et.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 2 b. ayran
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indiripkalçayı sıkıştırmak en sonunda da 20 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme hareketleri

:lepi: :lepi: :lepi:

Kaçamak yapmışsın cnaım, kendini iki haftadır çok mahrum bıraktın ya yorulmuşsundur. Neyze, bu gün hariç 2 gün kaldı. Yumurta gününde sadece umurta mı yiyorsun? Kaç tane yumurta yemen gerekiyor?

Dün akşam 7 de yedim canım. Herhalde adapte olma dönemi. Son aradan sonra 1 kuru kayısı, çok az leblebi, 1 ceviz yedim. İyi oldu. Aç kalmamak lazım. Yoksa dikkatim dağılıyor.

Sporun da çok güzel olmuş, hem kardio yapmışsın hem de sıkılaşma hareketleri :))

Kızlar, şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir, domates ve kahve. Bi de ek olarak yumurta.
Hava burada kötüce 1 saat önce yağmur yağdı, hava kapalı. Yağmur yağdı ya, şimdi kuşlar cik cik ötüyor :))
Hepinize güzel çarşambalar :)))

günaydın dün gecce bikaçtane fındık yedim ama gece değildi yinede erken saatlerdi ggeç yattım çünkü
sabah yarım çay bardağı portakal suyu kızımdan kalan
1 dilim ekmek üzerine sürülmüş zeytin ezmesi üzerine beyaz peynir ve onun üzerinede hımmmm namnam nam maydonoz üzerine tekrar birdilim ekmek afiyetle küçük bir bardak çayla yedm güzel oldu kahvaltım darısı arama

kızlar günaydınnn
hava kötüü yağmur varrr
ben kötü bacaklarım felaket zor yürüyom dünkü ip atlamadan sanırım vücut ham tabi zora gelemiyooo
çok kötüü bacaklarrımmm inş gecer yarına misafir var buğünden yapcaklarım var dahaaa

günaydın anım pazara kadar burdayım nasılsın ben kilo olarak aynıyım bakalım eve dönüne ne olur

Selam kızlar. Klasik kahvaltımı ve aramı yaptım. Şimdi öğle yemeğini bekliyorum. Dün gece az uyudum. Uykusuzum. Sizleri bilmem ama uykusuzluk beni çok yemek yemişim gibi etkiliyor. Yüzüm zayıflıyor ama vücudum şişiyor ve kilo artışı oluyor. O yüzden bugün güzelce uyumayı planlıyorum. Cuma'ya kadar iyice dinlenmem lazım.

Dün akşam 7 de yedim canım. Herhalde adapte olma dönemi. Son aradan sonra 1 kuru kayısı, çok az leblebi, 1 ceviz yedim. İyi oldu. Aç kalmamak lazım. Yoksa dikkatim dağılıyor.

İyi yapmışsın canım. Güzel olmuş aran, afiyet olsun. İki üç gündür çok güzel gidiyorsun. Tebrikler

Ne güzel kahvaltı yapmışsın canım. Afiyet olsun. Ben de kahvaltıyı çok seviyorum. 2 dilim ekmek var, peynir, zeytin istediğimiz kadar sebze. En sevdiğim öğün diyebilirim.

Geçmiş olsun canım. Düzenli yapınca ağrımamaya başlar bir süre sonra. Düzene girene kadar o sıkınti çekiliyor maalesef. İşlerinde kolay gelsin.

Gayet sağlıklı olmuş domates de yemişsin, afiyet olsun canım.

Kızlar ip atlarken destekli iç çamaşırı kullanmak faydalı olabilir. Sonra sarkma falan olmasın diye. Zaten kilo vermenin olumsuz etkisi olabiliyor bir de sporun etkisi olmasın. Marks & Spencer'ın sporcular için destekli çamaşırları var. Low, medium, high impact, extra high impact diye gidiyor. Yapılan spora göre. Herhalde ip atlamak için high impact veya extra high impact iyi olur. Her Marks&Spencer'da da satılmıyormuş. Büyük olanlarda varmış. Bağdat Caddesi'nde falan. Başka markalarda da var sanırım. Nike, Adidas, sanırım Dagi'de de var. Bunları bulamazsanız da böyle saran, kavrayan, destekleyen birşeyler giymekte fayda var.

selam kızlar bugün et günüm.sabah baktım yine 700 gitmiş.her gün 700.iyi ama hiç yoktan iyidir.neyse bugün herzman ki gibi bitkisel çayı içtim sonra 5 -6 köfte 3-4 parça haşlama tavuk yedim ve çok az ekmek yani 1 ekmeğin 1/4 ü gibi.bişi olmaz sanırım.ayrıca 45 dk pilates ki bu 3 gün selülit kürü günü yani sürekli kalça basen hareketleri yapıyoruz baya etkili oluyor ve ardından 3 millik yürüyüş 40 dk sürdü.ama yorgunluktan ancak bitirebildim 3 mili.az sonrada köfte ve tavuk yiyeceğim.

ben geldimm fön cektirdimmm nedense insanlar bunalımdayken saçlarıyla oynarr haftayada röfleye gitcemmm değişiklik oldu bacakalrımm ağrıyooo ama azaldı biraz daha şimdi tavuk ciğerimi yiyorum buğün hiç açıkmadımmm inş böyle devam eder
ethos süpersin cnm ben bu hafta az veririm kacamak cok yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…