Geçmiş olsun cnaım, miden için. Ama hiç bi şey yememişsin. Ara öğünlerin ve öğle yemeğin yok. Metabolizman yavaşlamasın diye söylüyorum :))) Ama akşam çayı keyfin güzel olacak canım. Afiyet olsun :))))
Ya ben simdi cay ociyorum ve kayisi yedim bi tane napayim zararli degil ama disina ciktim diyetin
yapamadım spor karnım ağrıyor ip atlayacaktım ipte kızm işte unuttu bi bakayım başka bir halat bulabilirmiyim az ıspanak bir dilim ekmek ve az yoğurt yedim birtanede muz 19.30 da yemek işlemim bitti tartıda hiç bir değişiklik yokk((((
kızlar yarın et günüm dua edin bana.köfte ve tavuk yiyecem.tüümmm gün.yarını atlatsam gerisi kolay.ayrıca oğlumun doktoruna gidecez klipsi çıkaracak nihayet.çok huzursuz çocuk.offf geçse artık ya.bugün hiçoturamadım mızmızlanıyor
Kolay gelsin canım. Sen yaparsın :) Bol şans :)
Az önce 4 tane çilek yedim. Açıımmm
bugun yedıklerım :
sabah:
2 dlim ekmek
2 kk kadar peynr
1 bardak sut ve sögüş
ardından hiç birsey yiyemedim bugun midem rahatsızdı
sadece su ve yesıl cay içtim..
aksam 8 gibi
yarım bardak yogut
2 kepce sebze corbası
2 kk kadar peynır
2 dilim ekmek
az yaglı salata
bırazdanda cayın yanında 4 kuru kayısı ve 2 cevz yemeyı dusunuyorum..
en son bı bardak sut içip günü kapatırım sanırım.. bunun dısına cıkarsamda yazarım :)
aaa bide yurudum bugun oda yarım saat sadece cunku hava cok kotuydu sırıl sıklam oldum :)
kızlar 1 tanede gofret yedimm((((
yarın et günüüü tavu ciğerialdım bide ton balığı bide köfteeee menüm yarın aç kalmam en güzel menüüü
ben meyve gününü cuma yacam yoksa persembedenbozuyomm persembe yumurtagünü yapcammmm
iyigeceler kızlarrr
kızlar 1 tanede gofret yedimm((((
yarın et günüüü tavu ciğerialdım bide ton balığı bide köfteeee menüm yarın aç kalmam en güzel menüüü
ben meyve gününü cuma yacam yoksa persembedenbozuyomm persembe yumurtagünü yapcammmm
iyigeceler kızlarrr
Dün akşam 7 de yedim canım. Herhalde adapte olma dönemi. Son aradan sonra 1 kuru kayısı, çok az leblebi, 1 ceviz yedim. İyi oldu. Aç kalmamak lazım. Yoksa dikkatim dağılıyor.Canım akşam yemeğini kaçta yiyorsun? Çok mu erken yiyorsun acaba? Bir de en son aranda daha çok yiyebilirsin bence. Yarım porsiyon meyve yemişsin sadece.
Canım yediklerin biraz az olmuş. Ama asıl sorun güne yayılmaması olmuş. Geçen gün de rahatsızdın sanırım. Mide rahatsızlığın mı var? Yürüyüşün güzel olmuş, yarım saat yarım saattir. Bi de bana sen canım, yoksa ben siz demeye başlamak zorunda kalacağım :)
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 2 b. ayran
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indiripkalçayı sıkıştırmak en sonunda da 20 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
Afiyet olsun cnaım, kahvaltında bi şey yok ki :)))))
Canım, roka gibi salatada yiyorsun :))))
Tebrik ediyorum canım. Bezen vücudun kilo vermesi yavaşlayabiliyor. Moralini bozma :))))
Canım sen kaç kilolar verdin, üç kiloyu mu veremeyeceksin? Senin için çocuk oyuncağı :)))
Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım :))))
Kırmızı biber dedin de bana ne güzel hatırlattın canım yaa :)))) Benim de buzlukta geçen yazdan kalma biberlerim var. İndireyim de buzu çözülsün :))))
Tebriklerrrrr, devamı da gelicek canım :))))
Canım, karıştırdın herhalde :)))) Hamileliğin nasıl gidiyor?
Hııııııı!!! Kızdım sana :))))) Cuma listede varsın şekerim :))))
Canım, ben herhalde ip atlayamam, hem ayak bileğim bu kadar ını kaldırmaz, hem de kalbim çok fazla hızlı çalışmaya başlar, alışkın değilim. Belki onun yerine yürüyüş yapabilirsin :))))
Bilmiyorum ki canım, herhalde en çok bacaklar erir :)))
Hoşgeldiniz canım. Ne zamana kadar burdasınız? Ben de görüşmek isterim :)))
Dün akşam 7 de yedim canım. Herhalde adapte olma dönemi. Son aradan sonra 1 kuru kayısı, çok az leblebi, 1 ceviz yedim. İyi oldu. Aç kalmamak lazım. Yoksa dikkatim dağılıyor.
günaydın dün gecce bikaçtane fındık yedim ama gece değildi yinede erken saatlerdi ggeç yattım çünkü
sabah yarım çay bardağı portakal suyu kızımdan kalan
1 dilim ekmek üzerine sürülmüş zeytin ezmesi üzerine beyaz peynir ve onun üzerinede hımmmm namnam nam maydonoz üzerine tekrar birdilim ekmek afiyetle küçük bir bardak çayla yedm güzel oldu kahvaltım darısı arama
kızlar günaydınnn
hava kötüü yağmur varrr
ben kötü bacaklarım felaket zor yürüyom dünkü ip atlamadan sanırım vücut ham tabi zora gelemiyooo
çok kötüü bacaklarrımmm inş gecer yarına misafir var buğünden yapcaklarım var dahaaa
Kızlar, şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir, domates ve kahve. Bi de ek olarak yumurta.
Hava burada kötüce 1 saat önce yağmur yağdı, hava kapalı. Yağmur yağdı ya, şimdi kuşlar cik cik ötüyor :))
Hepinize güzel çarşambalar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?