günaydıııııınnnn a.s. :))
evet biraz geç oldu ama istanbulda çok yoruldum sabah yağışlı idi ama şükür ö.sonra çok keyifliydi
acayip kaçamak yaptım diyemem ama hiç bişi de kısıtlamadım
gece geldiğimde 3kg fazla çıktım sabah 1 kg gitmiş ama hala bacaklarım ve yüzüm şiş(
şimdi yeşil çay içiyorum ödemden kurtulmak için
buralardayım
Canlarım cep tel.den yazdığım için tek tek yanıt veriyorum ama hepimiz iyi gidiyor gibiyiz ))) öğle yemeğinde az tavuk ve salata yedim yanında 1 dilim ekmek ve salata. Kızlar canım browni istedi, yemeyeyim değil mi!!!
Canım yediklerin biraz az olmuş. Ama asıl sorun güne yayılmaması olmuş. Geçen gün de rahatsızdın sanırım. Mide rahatsızlığın mı var? Yürüyüşün güzel olmuş, yarım saat yarım saattir. Bi de bana sen canım, yoksa ben siz demeye başlamak zorunda kalacağım :)
Canım, ben öğrencilerle voleybol oynarken incittim. Şimdi çok az acıyor. Ben de fazla zorlamadan yürüyüş yapıyorum :)
Sen nasılsın cnaım?
Kızlar, 40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım, suyumu içtim, şimdi de nane-limon çayımı içiyorum. 2 saat sonra da akşam yemeğimi yiyeceğim. 1 enginar, 3 tekirdağ köfte, 1 dilim ekmek,ayran ve salata :))))
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 2 b. ayran
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indiripkalçayı sıkıştırmak en sonunda da 20 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 2 b. ayran
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indiripkalçayı sıkıştırmak en sonunda da 20 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
kızlar günaydınnn
hava kötüü yağmur varrr
ben kötü bacaklarım felaket zor yürüyom dünkü ip atlamadan sanırım vücut ham tabi zora gelemiyooo
çok kötüü bacaklarrımmm inş gecer yarına misafir var buğünden yapcaklarım var dahaaa
selam kızlar bugün et günüm.sabah baktım yine 700 gitmiş.her gün 700.iyi ama hiç yoktan iyidir.neyse bugün herzman ki gibi bitkisel çayı içtim sonra 5 -6 köfte 3-4 parça haşlama tavuk yedim ve çok az ekmek yani 1 ekmeğin 1/4 ü gibi.bişi olmaz sanırım.ayrıca 45 dk pilates ki bu 3 gün selülit kürü günü yani sürekli kalça basen hareketleri yapıyoruz baya etkili oluyor ve ardından 3 millik yürüyüş 40 dk sürdü.ama yorgunluktan ancak bitirebildim 3 mili.az sonrada köfte ve tavuk yiyeceğim.
Canlarım cep tel.den yazdığım için tek tek yanıt veriyorum ama hepimiz iyi gidiyor gibiyiz ))) öğle yemeğinde az tavuk ve salata yedim yanında 1 dilim ekmek ve salata. Kızlar canım browni istedi, yemeyeyim değil mi!!!
elacım iiyim canım sen nasılsın
bahar ,bilmem_89 nasılsınız ???
ben şimdi daha iyiyim
sabahtan beri 2 büyük kupa yeşil çay içtim kilom 2kg farketti ama 1 kilo fazlam var daha o da yarın sabah gider umarım çnk cuma takıma dönmeyi düşünüyorum
bahrcım bacağına sevindim canım bende daha iyiyim ama dr gitmem gerekiyor sanırım
bilmem_89 sende iyi gidiyorsun canım hava yine kapandı ben evde yürümeyi planlıyorum malum birazda yorgunum
naaccccc canım sakın yeme o browniyi yoksa sonra o seni yer :)) pişmanlık duygusunun seni yemesine izin verme...yersen çaresi yok :)) ama yemezsen fıstık gibi olcaksın :)) dayan :))
iyiyim tesekkur ederim :) siz nasılsınız??
dun hava cok fenaydı yarım saat yurudum ama sırıl sıklam oldum :)
şimdide ödev yapıyorum yarım saat sonra kursa gıtcem kurs cıkısı yururm yıne. cok ıyı oluyor cıkısta yurumek.. ama bugun daha cok yurusem ıyı olcak cunku kacırdım epey
ayrıca geçmiş olsun umarım gecer kısa zamanda incinmenz
keçiörende hava ıyı sımdılık :) aksama dogru kızılay nasıl olur bılmıyorum ama dunku kadar ıslanmam heralde :))
kızlar şimdiye kadar bi kaçamağım yokk inş olmaz bu hafta az veriyim ama öz olsun almayayım hafta sonuu bu hafta 59 hedefim inşş bakalımm
bilmem_89 sadece börek ve puaça fazla olmuş... en azından birini yemeseymişsin ama yürüyerek telafi edersin bi de akşamı hafif atlatmaya çalış ekmek yeme...
kızlar şimdiye kadar bi kaçamağım yokk inş olmaz bu hafta az veriyim ama öz olsun almayayım hafta sonuu bu hafta 59 hedefim inşş bakalımm
ben balgattayım bu nedenle çok kapalı ve rüzgar esiyor yağmur gelecek gibi
akşam geç mi çıkıyorsun kurstan?? ii çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?