Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım ben sanırım 26sında gideceğim eşimin ısrarlarıyla ama 15 günde kontrol var ve ben ozaman zarfında kaçamak yaparım gibi geliyor
önemli olan hazır olmak bu defa başaramayacağım diye korkuyorum (

saolun kızlar inş hepimiz veririz
nac cnmm az da yiyosun kacamaklarmı verdirmiyoki cnmmm

Canım, pazardan beri kaçamak yapmıyorum ki. İlla ki gidecek bu kilolar. Ama iradeli durmak lazım. Marifet orada :)

Canım, tek sean gittiğim muhtemelen daha pahalıydı :))))
Geçen yıl gittiğima ayda 70 veriyordum. O kadına tekrar mı başlasam acaba?

Bence başaracaksın canım. İlk 3 üç gün iradeli olursan devamı gelir gibime geliyor :)

Canlarım, 40 dk tempolu yürüdüm, geldim :))))

ooo harika olmus :)

bızımde evde mısafırımız var gittiklerinde eşofmanları cekıp bı ıkı saat yaptıgım kacamagın ödülü olarak sporumu yapcam :)) ceza olmasın ödül olsun demi ödüller daha cazip nede olsa kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ara öğün bır su bardagı sutumu içtim
şimdi sıra sporda :))
gelince neler yaptıgımı yazarım biraz agır yapcam bu defa sporumu :))
gorusuruz..

Çok hırpalama kendini canım :)))) ıyi sporlar :)
Canım, sticker ı çok güzel olmuş, ellerine sağlık :)

hihihi ne kadar şişko oldugumu gosterıyor ama gitcek gitcek hepsii :))

40 dk spor yaptım hıc bu kadar terledıgımı hatırlamıyorum
annem sporun ardından gordugunde saclarımı esofmanlarımla yıkadıgımı sandı hatta kaydirigubbakcemile3
evdeki merdiveni 10 kez ındım çiktim
agırlık calıstım epey hafıf hafıf kosarken (yarım lıtrelık su şişeleriyle kaydirigubbakcemile3 ama oldukca etkılı sımdı bıle yazı yazarken kol kaslarımın ne kadar calısmıs oldugunu farkedıyorum)
50 şerlik aralıklarla 200 ip atladım
50 mekık cektım dızlerım kırık sekılde
başkaa hıı yer hareketlerı yaptım bacak calıstırdım benzerını duvara dayanıp ayaktada yaptım 25 lık setlerle
aksam bide yuruyuse cıkcam bugunki kacamagı halletmıs olurum umarım :)

Epeyce çalışmışsın canım, tebrikler. Artık kaçamağını yakmışsındır.

ardından yarım elma yedim bırazdan aksam yemegını yıycem.
ne yıycegımı bılmıyorum daha :)

Afiyet olsun. Bence diyetisyeninin menüsüne uy canım. Bütün gün çalışmaların boşa gitmesin.

zaten hafıf gecırmeyı dusunuyorum anneme sordum corba yokmus onlar tabı mısafıre yapılan pasta borekle karınlarını doyurdular :)) bırsuru tatlı vardı hıc bırıne dokunmadım yaa cook sukur :)

salata yogurt peynır bırseyler yıycem artık :) sebze yemegı yemem lazım lısteme gore oda yokmuş smdı evde. salatayı hafıf yaglı yerım bende. :)

Canım peki doyacak mısın? Salatanın yanında ekmek yiyebilir misin? İlerleyen saatlerde zorlanma diye diyorum. Eğer çok zorlanacağını düşünüyosan sen basit bir çorba yapabilirsin, mesela yayla çorbası :)))

bende artık daha dikkatli olacağım inş.
akşam yemeğim 1 kase çorba
2parça tavuk ızgara
4yk taze fasülye
3yk yoğurt
bol salata
çayımı içtim birazdan bi kupa daha yeşil çay içerim
gece sütümü de içer yatarım
bende artık spor yapacağım bacağım daha ii gibi

Canım, sen de çok güzel beslenmişsin, afiyet olsun :)))) Sıvı tüketimin de iyi olmuş. Bacağının daha iyi olmasına da çok sevindim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…