Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hemen gitmissin ben bebisle ugrasirken zamani farketmiyorum gecmis olsun canim ya bu bakimdanda iyi olmus temizlenmistir icin ohhhh. Hem acliginida unuttun hadi iyi geceler

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. süt
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Semizotu yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: Yok maalesef. 2 gün üst üste sporsuz geçti. Dün en azından yavaş da olsa yürümüştüm. Bugün o da yoktu :mymeka:

Canım sen bi kere daha kahvaltını bir saat geç yapmıştın. Gerçi 1 saatin bi zararı olmaz herhalde ama. Diyetisyenin ne der bilmiyorum :))

Canım diyetisyen zamanlama konusuna çok önem veriyor. 15 dakika bile geçmişse hata yapmışsın diyor. Yemekler arasında da maksimum 3-4 saat olmalı falan.

Çok umut dolu, çok güzel bir şiir. Güzel seçim canım.

Şimdi akşam yemeğimi hazırladım. 1 enginar, 3 tekirdağ köfte, 1 dilim ekmek, salata ve ayran :)))))

Çok sağlıklı, tebrikler.

eve geldim ıspanak pişiyor 1 elma 1 dilim zeytn ezmeli ekmek ve bir bibver yedim çok acıydı yandımm

Gayet sağlıklı olmuş canım, afiyet olsun.

bende yemeğimi hazırladım eşimi bekliyorum
çorba
haşlanmış tavuk
taze fasülye
salata ve yoğurt
acıktıııııımmmmmmm

Çok sağlıklı olmuş, afiyet olsun.

Canım başka etkenler de vardır mutlaka ama katı diyetler yapmak sinirleri yıpratıyormuş. Yani hani 10 gün önce değil de bugün olmasının canının sıkkın olmasının sebebi katı diyetten dolayı sinirlerinin bozulması da olabilir. Normalde 5 gün olması gerekirken sen aynı ay içinde 2. kez yapıyorsun canım. Aman dikkat et. Umarım yarın daha iyi olursun.

Geçmiş olsun canım. Acıkmana rağmen kaçamak yapmamışsın, tebrikler.

Her zamanki gibi süpersin canım, tebrikler :)))

Kızlar, dün gece biraz zordu. Neyse ki bitti.
Şimdi sabah kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve. Bu sabah salata yok. Öğlene var :)
Hava burada kapalı ve sisli ((

günaydın köetü bir gecenin sonunda sabah olduu sabah kahvaltısını yaptım 2 dilim ekmek bir çeri tomato zeyitn ezmesi ve biraz peynirden oluşmuş sandviç yanındada bir bardak çay afiyetle yedim vallahi

Şimdi sabah kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve. Bu sabah salata yok. Öğlene var :)
günaydın cnmm dün gece kötüymüşsün gecmş olsunn afiyer olsun
burasıda bulutluu cnmm
günaydın köetü bir gecenin sonunda sabah olduu sabah kahvaltısını yaptım 2 dilim ekmek bir çeri tomato zeyitn ezmesi ve biraz peynirden oluşmuş sandviç yanındada bir bardak çay afiyetle yedim vallahi

cnm ne oldu neden kötü bir geceydiii
afiyet olsun cnmm

kızlar bende şimsi fırına sebzelerimi koydum ve salata yapıyorumm bişey sorcam pazardan roka yerine başka bişey almışım ekşimsi bir tadı var kuzu kulağı derler o sanırım onu nasıl tüketcem bilginiz varmıı

iyi gidiyoo şimdilikk bakalım seninn neler var menünde cnmm patlıcan közledimm bendee

Günaydın kızlar. Cuma gününden beri nihayet kilo vermişim. 100 gr. ama olsun, o da birşey.

Maydanoz suyunu bırakınca kilo alırım diye korkuyordum. Pazar sabahından beri içmedim. Onun üstüne 100 gr verince gram olarak az olmasına rağmen sevindim. Bugün spor yapayım da kilo vereyim.

BMI değerlerimize baktım da 3.2 kilo daha verdiğimde normal kategorisine gireceğim. Nur'un normal kategorisine girmesine sadece 1.3 kilo kalmış. Belki bu hafta verir yaa ne güzel olur.

Mayıs'ın ortalarına kadar 3.2 kilo verip normale geçsem ne güzel olur. Ondan sonra da verecek sadece 10 kilo kalmış olur. 22 kilo vermiş, 10 kilo daha verecek olurum. Uçağım yolun 3'te 2'sinden çoğunu gitmiş olur :) Olmayacak şey değil, olur di mi kızlar?

Yaa ben bugün spor yapayım en iyisi. Ne diye oturup hayal kuruyorsam. Git sporunu yap di mi hayret bişey :)

elacım ben kırmızı biber soğan kozledim karnıbahar haşladım sabah hem bunları yedim hemde salatalık marul havuç yedim kırmızıbiber beni çok tok tutar ama 2 çay kaşığı yoğurt kullandım.bu da ufak kaçamağm şimdilik.bir de bakla haşlayıp az da ondan yiyecem.bu arada sabah tartıldım700 gr gitmiş

bende 70 olunca normal oluyorum sanırım.ilk hedefim 70 sonraki 65.zaten ama en çok istediğim 58 veya 60 olmak.inşallah.

İyi olmana sevindim canım. Afiyet olsun.

Geçmiş olsun canım. Afiyet olsun, gayet sağlıklı olmuş.

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ela nasilgidiyor bugun

İkinize de kolay gelsin, afiyet olsun.

slm kızlar kolay gelsın inş. fazla yaglardan kurtulursunuz ben kurtuldum hamıle kaldım 0167 boyum 65 kıloyum 10 haftalık hamıleyım şimdi gelsin kılolar korkmuyorum hugo nerelerde hiç görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…