• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cumadan bu yana 1.5 kilo vermiş durumdayım

Süperrr, tebrikler :nazar:

bende 70 olunca normal oluyorum sanırım.ilk hedefim 70 sonraki 65.zaten ama en çok istediğim 58 veya 60 olmak.inşallah.

Evet, 70 olunca normal kategorisine giriyormuşsun. Cuma'dan beri 1.5 kilo verdiysen, 70'e 4.7 kilo kalmış sadece. Maşallah :nazar:

slm kızlar kolay gelsın inş. fazla yaglardan kurtulursunuz ben kurtuldum hamıle kaldım 0167 boyum 65 kıloyum 10 haftalık hamıleyım şimdi gelsin kılolar korkmuyorum hugo nerelerde hiç görünmüyor

Tebrikler canım. Hamileyken kilo takılmaz tabii, ama sağlıklı beslenmekte fayda var. Hem senin için hem bebeğin için. Doğumdan sonra yine istediğin kiloya da inersin.

Hugo'yu tanımıyorum canım. Bizim takımdansa belki mezun olmuştur veya izinlidir. Kendine iyi bak canım.

Görüşürüz kızlar. Sonra yine gelirim.

Günaydın kızlar. Cuma gününden beri nihayet kilo vermişim. 100 gr. ama olsun, o da birşey.

Maydanoz suyunu bırakınca kilo alırım diye korkuyordum. Pazar sabahından beri içmedim. Onun üstüne 100 gr verince gram olarak az olmasına rağmen sevindim. Bugün spor yapayım da kilo vereyim.
cnmbende 2 gündür maydonoz suyu içiyorum buğün tekrar yapcam maydonozz 100 grm bişe başarı verecğiz cnmmm
BMI değerlerimize baktım da 3.2 kilo daha verdiğimde normal kategorisine gireceğim. Nur'un normal kategorisine girmesine sadece 1.3 kilo kalmış. Belki bu hafta verir yaa ne güzel olur.

Mayıs'ın ortalarına kadar 3.2 kilo verip normale geçsem ne güzel olur. Ondan sonra da verecek sadece 10 kilo kalmış olur. 22 kilo vermiş, 10 kilo daha verecek olurum. Uçağım yolun 3'te 2'sinden çoğunu gitmiş olur :) Olmayacak şey değil, olur di mi kızlar?

Yaa ben bugün spor yapayım en iyisi. Ne diye oturup hayal kuruyorsam. Git sporunu yap di mi hayret bişey :)
verirsin cnmm spor vaktin varsa yap evden çıkına kadarrr sonra yürüyosun zatenn
elacım ben kırmızı biber soğan kozledim karnıbahar haşladım sabah hem bunları yedim hemde salatalık marul havuç yedim kırmızıbiber beni çok tok tutar ama 2 çay kaşığı yoğurt kullandım.bu da ufak kaçamağm şimdilik.bir de bakla haşlayıp az da ondan yiyecem.bu arada sabah tartıldım700 gr gitmiş
iyisin cnm ben tartılmıcam bu hafta cumaya kadar
süpersinnn
bende 70 olunca normal oluyorum sanırım.ilk hedefim 70 sonraki 65.zaten ama en çok istediğim 58 veya 60 olmak.inşallah.
inşş cnmm
slm kızlar kolay gelsın inş. fazla yaglardan kurtulursunuz ben kurtuldum hamıle kaldım 0167 boyum 65 kıloyum 10 haftalık hamıleyım şimdi gelsin kılolar korkmuyorum hugo nerelerde hiç görünmüyor
cnm bende 56 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğuma girdim 68 çıktım ama verilmiyoo cnm çok zor gidiyooo fazlaya kaçmadan yeee bence takma kimseyii inş sağlıklı bir sekilde bebeğini kollarına alırsın cnmmm
Tebrikler canım. Hamileyken kilo takılmaz tabii, ama sağlıklı beslenmekte fayda var. Hem senin için hem bebeğin için. Doğumdan sonra yine istediğin kiloya da inersin.

Hugo'yu tanımıyorum canım. Bizim takımdansa belki mezun olmuştur veya izinlidir. Kendine iyi bak canım.

Görüşürüz kızlar. Sonra yine gelirim.

bende tanımıyom eskilerden herhaldeee gelll cnm özletmeee:))))kaydirigubbakcemile5

o arkadaş 70-79 topiğindendi karıştırdı heralde burada beni görünce.canım hugo yok ortalıklarda kpss çalışıyormuş

afiyet olsun arkadaşlar ne güzel kilo veriyorsunuz bende kocaman bir hiçç vede hiç en iyisi ben takıma girip düzeni bozmayımm

ne yedim ara 7-8 kuru kayısı yeşil çay

öğlen 2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 tane küçük yuvarlak köfte ve sebzesi vardı 2kaşık bezelye 1 kaşık falanda patatesi
bolca 2 küçük kase salata

iyi gidiyorum 1 litre suyumuda bitirdim

akşama sadece ıspanak yiyecem diye düşünüyorum yada kabak yemeği yapacam dün 100 tane ip atladım bugün hedefim 150

canım yok istediğini kadar atlayabilirsin benim dünkü sınırım 50 50 yaptım çok yoruldum amaç 400 e çıkarmak benim için

günaydın köetü bir gecenin sonunda sabah olduu sabah kahvaltısını yaptım 2 dilim ekmek bir çeri tomato zeyitn ezmesi ve biraz peynirden oluşmuş sandviç yanındada bir bardak çay afiyetle yedim vallahi

Afiyet olsun cnaım, kahvaltında bi şey yok ki :)))))

kızlar bende şimsi fırına sebzelerimi koydum ve salata yapıyorumm bişey sorcam pazardan roka yerine başka bişey almışım ekşimsi bir tadı var kuzu kulağı derler o sanırım onu nasıl tüketcem bilginiz varmıı

Canım, roka gibi salatada yiyorsun :))))

Günaydın kızlar. Cuma gününden beri nihayet kilo vermişim. 100 gr. ama olsun, o da birşey.

Maydanoz suyunu bırakınca kilo alırım diye korkuyordum. Pazar sabahından beri içmedim. Onun üstüne 100 gr verince gram olarak az olmasına rağmen sevindim. Bugün spor yapayım da kilo vereyim.

Tebrik ediyorum canım. Bezen vücudun kilo vermesi yavaşlayabiliyor. Moralini bozma :))))

BMI değerlerimize baktım da 3.2 kilo daha verdiğimde normal kategorisine gireceğim. Nur'un normal kategorisine girmesine sadece 1.3 kilo kalmış. Belki bu hafta verir yaa ne güzel olur.

Mayıs'ın ortalarına kadar 3.2 kilo verip normale geçsem ne güzel olur. Ondan sonra da verecek sadece 10 kilo kalmış olur. 22 kilo vermiş, 10 kilo daha verecek olurum. Uçağım yolun 3'te 2'sinden çoğunu gitmiş olur :) Olmayacak şey değil, olur di mi kızlar?

Yaa ben bugün spor yapayım en iyisi. Ne diye oturup hayal kuruyorsam. Git sporunu yap di mi hayret bişey :)

Canım sen kaç kilolar verdin, üç kiloyu mu veremeyeceksin? Senin için çocuk oyuncağı :)))
Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım :))))

elacım ben kırmızı biber soğan kozledim karnıbahar haşladım sabah hem bunları yedim hemde salatalık marul havuç yedim kırmızıbiber beni çok tok tutar ama 2 çay kaşığı yoğurt kullandım.bu da ufak kaçamağm şimdilik.bir de bakla haşlayıp az da ondan yiyecem.bu arada sabah tartıldım700 gr gitmiş

Kırmızı biber dedin de bana ne güzel hatırlattın canım yaa :)))) Benim de buzlukta geçen yazdan kalma biberlerim var. İndireyim de buzu çözülsün :))))

Tebriklerrrrr, devamı da gelicek canım :))))

Canım, karıştırdın herhalde :)))) Hamileliğin nasıl gidiyor?

afiyet olsun arkadaşlar ne güzel kilo veriyorsunuz bende kocaman bir hiçç vede hiç en iyisi ben takıma girip düzeni bozmayımm

ne yedim ara 7-8 kuru kayısı yeşil çay

öğlen 2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 tane küçük yuvarlak köfte ve sebzesi vardı 2kaşık bezelye 1 kaşık falanda patatesi
bolca 2 küçük kase salata

iyi gidiyorum 1 litre suyumuda bitirdim

akşama sadece ıspanak yiyecem diye düşünüyorum yada kabak yemeği yapacam dün 100 tane ip atladım bugün hedefim 150

Hııııııı!!! Kızdım sana :))))) Cuma listede varsın şekerim :))))

bende ip atlamak istiyorum ama nerdeeee

Canım, ben herhalde ip atlayamam, hem ayak bileğim bu kadar ını kaldırmaz, hem de kalbim çok fazla hızlı çalışmaya başlar, alışkın değilim. Belki onun yerine yürüyüş yapabilirsin :))))

ip nereleri eritiyo kızlar ben severim bide1 keredemi 100 ne kadar süre atlıcaz

Bilmiyorum ki canım, herhalde en çok bacaklar erir :)))

merhba kızlar biz nurl istanblun tadıı cıkarmaya çalısıyoruz ıst olan arkadaslarla görüsmek isteriz

Hoşgeldiniz canım. Ne zamana kadar burdasınız? Ben de görüşmek isterim :)))

bugun hiç birşey yapamıyorum :( üstümde halsizlik ve mide bulantısı var :(
sabah 2 dılım ekmek 2 kk peynir ve sogus yedim.
ardından 2 cevız baskada hıc bırsey yıyemıyorum sanki tıkandım ve yemeye calıstıgım sey midemi bulandırıyor :( bırazdan evdende cıkcam.. yedıklerıme dıkkat etmedıgım zamanda olurdu bazen mide bulantısı bugun boyle gecer galıba..
bıraz sizlerin yazdıklarına bakıp cıkcam dersler malum...

bugun hiç birşey yapamıyorum :( üstümde halsizlik ve mide bulantısı var :(
sabah 2 dılım ekmek 2 kk peynir ve sogus yedim.
ardından 2 cevız baskada hıc bırsey yıyemıyorum sanki tıkandım ve yemeye calıstıgım sey midemi bulandırıyor :( bırazdan evdende cıkcam.. yedıklerıme dıkkat etmedıgım zamanda olurdu bazen mide bulantısı bugun boyle gecer galıba..
bıraz sizlerin yazdıklarına bakıp cıkcam dersler malum...

Canım, bazen böyle olabiliyor, umarım geçici bi şeydir. Dİkkat et kendine. İyi dersler

aaa melzeyit corumda memur msnz :)
benım erkek arkadasımda orada iş kurda memur :)

Son düzenleme:
bilmem89 evet çorumda memurum bilenler bilirler nerde ne işle uğraştığımı ne güzel canım zor olmuyormu ankara çorum
bu arada ayrıca ankaralıyımm vehafta sonu inşallah ankaradaım

kızlarr buğün sabahtan moralim yine bozuktu şimdi daha iyyiyim bakalımmm buğün 1 tane bisküvi yedim kan sekerim düşüyooo herhalde şimdi yeşil cayımı içtim 200 tane ip atladımmm ip yoktu ama ip varmış gibi yaptım backlarım acayip yandııı gündee 500 yapayımmm

Back