günaydın köetü bir gecenin sonunda sabah olduu sabah kahvaltısını yaptım 2 dilim ekmek bir çeri tomato zeyitn ezmesi ve biraz peynirden oluşmuş sandviç yanındada bir bardak çay afiyetle yedim vallahi
Afiyet olsun cnaım, kahvaltında bi şey yok ki :)))))
kızlar bende şimsi fırına sebzelerimi koydum ve salata yapıyorumm bişey sorcam pazardan roka yerine başka bişey almışım ekşimsi bir tadı var kuzu kulağı derler o sanırım onu nasıl tüketcem bilginiz varmıı
Canım, roka gibi salatada yiyorsun :))))
Günaydın kızlar. Cuma gününden beri nihayet kilo vermişim. 100 gr. ama olsun, o da birşey.
Maydanoz suyunu bırakınca kilo alırım diye korkuyordum. Pazar sabahından beri içmedim. Onun üstüne 100 gr verince gram olarak az olmasına rağmen sevindim. Bugün spor yapayım da kilo vereyim.
Tebrik ediyorum canım. Bezen vücudun kilo vermesi yavaşlayabiliyor. Moralini bozma :))))
BMI değerlerimize baktım da 3.2 kilo daha verdiğimde normal kategorisine gireceğim. Nur'un normal kategorisine girmesine sadece 1.3 kilo kalmış. Belki bu hafta verir yaa ne güzel olur.
Mayıs'ın ortalarına kadar 3.2 kilo verip normale geçsem ne güzel olur. Ondan sonra da verecek sadece 10 kilo kalmış olur. 22 kilo vermiş, 10 kilo daha verecek olurum. Uçağım yolun 3'te 2'sinden çoğunu gitmiş olur :) Olmayacak şey değil, olur di mi kızlar?
Yaa ben bugün spor yapayım en iyisi. Ne diye oturup hayal kuruyorsam. Git sporunu yap di mi hayret bişey :)
Canım sen kaç kilolar verdin, üç kiloyu mu veremeyeceksin? Senin için çocuk oyuncağı :)))
Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım :))))
elacım ben kırmızı biber soğan kozledim karnıbahar haşladım sabah hem bunları yedim hemde salatalık marul havuç yedim kırmızıbiber beni çok tok tutar ama 2 çay kaşığı yoğurt kullandım.bu da ufak kaçamağm şimdilik.bir de bakla haşlayıp az da ondan yiyecem.bu arada sabah tartıldım700 gr gitmiş
Kırmızı biber dedin de bana ne güzel hatırlattın canım yaa :)))) Benim de buzlukta geçen yazdan kalma biberlerim var. İndireyim de buzu çözülsün :))))
cumadan bu yana 1.5 kilo vermiş durumdayım
Tebriklerrrrr, devamı da gelicek canım :))))
slm kızlar kolay gelsın inş. fazla yaglardan kurtulursunuz ben kurtuldum hamıle kaldım 0167 boyum 65 kıloyum 10 haftalık hamıleyım şimdi gelsin kılolar korkmuyorum hugo nerelerde hiç görünmüyor
Canım, karıştırdın herhalde :)))) Hamileliğin nasıl gidiyor?
afiyet olsun arkadaşlar ne güzel kilo veriyorsunuz bende kocaman bir hiçç vede hiç en iyisi ben takıma girip düzeni bozmayımm
ne yedim ara 7-8 kuru kayısı yeşil çay
öğlen 2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 tane küçük yuvarlak köfte ve sebzesi vardı 2kaşık bezelye 1 kaşık falanda patatesi
bolca 2 küçük kase salata
iyi gidiyorum 1 litre suyumuda bitirdim
akşama sadece ıspanak yiyecem diye düşünüyorum yada kabak yemeği yapacam dün 100 tane ip atladım bugün hedefim 150
Hııııııı!!! Kızdım sana :))))) Cuma listede varsın şekerim :))))
bende ip atlamak istiyorum ama nerdeeee
Canım, ben herhalde ip atlayamam, hem ayak bileğim bu kadar ını kaldırmaz, hem de kalbim çok fazla hızlı çalışmaya başlar, alışkın değilim. Belki onun yerine yürüyüş yapabilirsin :))))
ip nereleri eritiyo kızlar ben severim bide1 keredemi 100 ne kadar süre atlıcaz
Bilmiyorum ki canım, herhalde en çok bacaklar erir :)))
merhba kızlar biz nurl istanblun tadıı cıkarmaya çalısıyoruz ıst olan arkadaslarla görüsmek isteriz
Hoşgeldiniz canım. Ne zamana kadar burdasınız? Ben de görüşmek isterim :)))