nac canım güzel bi şiir seçmişsin sen başarırsın inanıyorum
benim bacağım voleybol oynayacak kadar ii değil canım bu gece yola çıkacağım bu nedenle kendimi yormamaya çalışıyorum
bu arada acıktım( eşim gelsede artık yesem yemeğimi
bol salata yemeyi planlıyorum
Zaten serbsest yazilIlmis siir duyguyu da hissedince okumak kolaydir yaparsin ve com guzel bir aktivite offf okulu ozluyorum sen boyle anlatinca eylule artik benim hayallerim hevesim
Canım yaa, inşallah :))) Benim bu yılki sınıflarım da çiçek gibi :) İki tane 9 um var, 10 ar saatten. 1 tane de 10. sınıfım var, pırlanta gibiler. Buz patenine bile gittim onlarla :)) Bi de 12. sınıfım var, almancalarına giriyorum, onlara da kaktüs diyeyim :)))
Çocuklarla ilgilenmek bana iyi geliyor :)
Ne guzel anadolu da olmak com daha guzeldir bu sene sinava gireyim dedim ama aralikta oldu ben dogumu yeni yapmistim olmadi sonraya artik ama insana heyecan veriyorlar ozellikle lise de olmak onlarla daha iyi anlasiyorum bende
afiyet olsun kızlar ben yıne patates yıyeceğim
eve geldim ıspanak pişiyor 1 elma 1 dilim zeytn ezmeli ekmek ve bir bibver yedim çok acıydı yandımm
E hadi, 1 i gitti 4 ü kaldı :))))
Biter biter :))))
Kızlar şimdi fazla yazamıyorum ama ethoscum sabırla ne yediğini yazıyosun ya canım benim. Ne zaman girsem okuyorum. Sabah patates, öğlen patates, akşam patates :) Ah canım yaa. İnşallah değecek bunlara. Hadi öptüm hepinizi. Midem gurulduyor, hemen yemek yemeliyim fazla acıkmadan.
bana acacyip gaz oluyo yazsın yazsın ... yapabilenler var deyip kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?