• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buğün mutsuzu içimden hep ağlamak geliyooo hiç bişeyde yapmadım temizlik felan yapcaktımm yemek bile eşim gelmeden 15dk önce yaptım dolaştık geldik ama bi hata yaptım 2 kaşık uçuyla pilav ve tavuk sote 1 kaşık yedimmm eşim cok kızıyoo yee yemek patates karın doyurmaz diyooo ya buğün kacamak oldu ya gecen hafta ne güzeldi neyse yarın hiç yapmıcammmm kacamak sebze yicemmm eretiyim yediklerimi nasıl erir 2kaşık pilavv 1 kaşık tavukk söyleyin kızlar cezam neyse yapcam çok pişmanımm geçmişi okuyamadımmm kaynatmışsınız ne güzeell ethos kaçamak yapmadın demi sen cnmm

yapmadım canım sende dikkat et.bana da eşim öle diyor ama zaten bu hafta yapacam ben 1 hafta yemesem bişi olmaz sonucu merak ediyorum çünkü deneyip görmem gerek.hem sen ne güzel kılo verdin geçen hafta bu hafta daha iyi olur çünkü genlde 2.hafta daha güzel kilo vermiş gruptakilerde ha gayret.yürü bence yada ip atla.en iyisi ip atlamak zaten

elacığım vücudun bence isyan ediyorr aynı şeyi bende yaşıyorum çünkü yerken mutluyum ama tek .çeşit besleniyorsun ve birçok şeyden mahrum bıraktın onu geçen haftada kaçamaklarında olsa böyleydi belki mutsuzluğun bu sebeptendir umarım yarın daha iyi olursun

buğün mutsuzu içimden hep ağlamak geliyooo hiç bişeyde yapmadım temizlik felan yapcaktımm yemek bile eşim gelmeden 15dk önce yaptım dolaştık geldik ama bi hata yaptım 2 kaşık uçuyla pilav ve tavuk sote 1 kaşık yedimmm eşim cok kızıyoo yee yemek patates karın doyurmaz diyooo ya buğün kacamak oldu ya gecen hafta ne güzeldi neyse yarın hiç yapmıcammmm kacamak sebze yicemmm eretiyim yediklerimi nasıl erir 2kaşık pilavv 1 kaşık tavukk söyleyin kızlar cezam neyse yapcam çok pişmanımm geçmişi okuyamadımmm kaynatmışsınız ne güzeell ethos kaçamak yapmadın demi sen cnmm
Canım, neden öyle oldun sen? Acaba mens dönemin mi yaklaşıyor? Kaçamağın da çok küçücükmüş. Moralini bozma kaçamağın için :))) Yarın telafi edersin

Kızlar, çok açımmm. Akşam yemeğimi 18.30 da yedim, biraz erken oldu galiba. Az önce 2 porsiyon meyvemi de yedim. Ne yapacağım ben şimdi?

yarım saat kadar once geldım :)
bugun hepımız guzel guzel uymusuz galiba.. kahveye bende başlıyayım sınav dönemi zor zabdetmıstım kendımı içmiyeyım dıye sırnaşık şey
gitmeden önce 5 y.kaşıgı sebze yemegi 2 kepce corba yarım su bardagı kadar yogurt ve bol salata yemıstım.
kurstada bı arkadas saolsun çıkolata ve meyve suyu getırmstı. meyve suyunun bırazını ıctım bıraktım :) cıkolatayıda cıkolata canavarı kardesıme getırdım :) meyve suyunuda ara ogune saydım.
kurstan sonrada 1 saat yurudum. hafıf hıssedıyorum bugun kendımı ve mutluyum :)

bugun hepımız guzel guzel uymusuz galiba.. kahveye bende başlıyayım sınav dönemi zor zabdetmıstım kendımı içmiyeyım dıye sırnaşık şey
gitmeden önce 5 y.kaşıgı sebze yemegi 2 kepce corba yarım su bardagı kadar yogurt ve bol salata yemıstım.
kurstada bı arkadas saolsun çıkolata ve meyve suyu getırmstı. meyve suyunun bırazını ıctım bıraktım :) cıkolatayıda cıkolata canavarı kardesıme getırdım :) meyve suyunuda ara ogune saydım.

Günün çok güzel geçmiş canım. Sevindim. Çikolata konusunda gösterdiğin irade çok güzel. Meyve suyu hafif kaçamak olmuş ama ara öğün saymışsın, iyi olmuş :))

su iç su..ayrıca leblebi varsa ye yada 1 tane ceviz.çok tok tutar

Leblebi süper bi fikir canım. Hemen bakkala gidip alayım.

sımdı aksam yemegım bu saate kaldıgı ıcın onu yemem gerekcek
1 kepce corba 3 yemek kasıgı sebze yemegi
daha sonrada elma yerım ve sutumude ıcıp gunu bıtırırım :)

benim annem bir melegi izliycem şimdi ızledıgım 2 dızıden bırı :)
yatmadan once ugrarsam yazarım tekrar

herkese hayırlı aksamlar :)

ben geldim yine kimse yokk gerçi diizi saatyi değilmi benim dizim yok marsu izliyoruz biz kızımla 100 e yakın ip atladım kızım benden önce spor yaptığı için yarım kaldı off hayat kimine güzel bana zorr yinede seviyorummm

yapmadım canım sende dikkat et.bana da eşim öle diyor ama zaten bu hafta yapacam ben 1 hafta yemesem bişi olmaz sonucu merak ediyorum çünkü deneyip görmem gerek.hem sen ne güzel kılo verdin geçen hafta bu hafta daha iyi olur çünkü genlde 2.hafta daha güzel kilo vermiş gruptakilerde ha gayret.yürü bence yada ip atla.en iyisi ip atlamak zaten
cnm mutsuzluk vardı buğünn neden bilmiyorumm iradeliyimdir yarın söz kaçamak yokkk sen napcaksın yarınn
elacığım vücudun bence isyan ediyorr aynı şeyi bende yaşıyorum çünkü yerken mutluyum ama tek .çeşit besleniyorsun ve birçok şeyden mahrum bıraktın onu geçen haftada kaçamaklarında olsa böyleydi belki mutsuzluğun bu sebeptendir umarım yarın daha iyi olursun
cnm yemekle ilgili deildi öyle cnm isyediğne deil eşim çok ısrar etti acsındır belkii yorgunsun felan diye yedim yemek yedikten sonrada mutlu olmadım sanırm çok mnoton gecen bi hayatım var isyanım ona buğün baktım hergün aynıı seylerrr doğumda sonraaa hep kızımla bide burda kimsem yok ailemide özledimmm 1 ay sonra gelcekler inşşş
Canım, neden öyle oldun sen? Acaba mens dönemin mi yaklaşıyor? Kaçamağın da çok küçücükmüş. Moralini bozma kaçamağın için :))) Yarın telafi edersin
saol cnm yok yeni bitti inş gecerr yarın buğün öyle geziyom leyla leylaa
Kızlar, çok açımmm. Akşam yemeğimi 18.30 da yedim, biraz erken oldu galiba. Az önce 2 porsiyon meyvemi de yedim. Ne yapacağım ben şimdi?
cnm bişeyleer içç geçiyooo ben öyle yapıyomm
afiyet olsun cnm
sımdı aksam yemegım bu saate kaldıgı ıcın onu yemem gerekcek
1 kepce corba 3 yemek kasıgı sebze yemegi
daha sonrada elma yerım ve sutumude ıcıp gunu bıtırırım :)

benim annem bir melegi izliycem şimdi ızledıgım 2 dızıden bırı :)
yatmadan once ugrarsam yazarım tekrar

herkese hayırlı aksamlar :)

iyi seyirlerrr:icecream:

Elacim. Com iyi anlihorum seni hergun ayni seyler ve sana muhtac bagli bir bebek var herseyden fedakarlik yapiuorsun

ama 1 çay bardağı kadar yiyeceksin

Ah ethoscum, iki saat neler çektim :((( Bağırsaklarım bir bozuldu ki. Tuvaltetten çıkamadım. Leblebiden yarım çay bardağı bile yiyemedim.
Bugün hem ayran hem süt içtim ya. Bi de üstüne erik yedim. Banyo iyi geldi, şimdi de nane-limon içiyorum. Birazdan da yatarım.

Elacım, sen bunalmışsın canım :(((( Ailenin yanında olmanası, yakınlarından uzak olmak kolay bi şey değil canım. İki çift laf etmek bile insanı nasıl mutlu eder. İleride işe falan da girersen (bebeğin büyüyünce) kendine yeni arkadaşlar edinirsin, kafa dengi arkadaş bulabilirsin canım.
Bugün ekstradan etkilenmişsin galiba. Umuyorum yarına daha iyi olursun.

Back