• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende artık mezun olmak istiyorum
şok diyet bile düşünüyorum şu 5 günlük diyetten arkadaşlar sonuç alırsa bende haftaya yapacağım
yeter artık yaaa
yaz geldi ben hala şişgo dosbik tombik :olmaz: guclubacismile :sinifsinif: ohaoldumsmile eyvahedigeldismile :kedi: :umursamaz: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

dosbacım benim ilk başta 1 kilo verdiğim oluyordu. Çünkü benim öyle böyle değil çok verecek kilom vardı. Ama şimdi daha az oluyor tabii. Bakalım bu hafta ne olacak.

melzeyitim mezun olalım tabii. O kadar kilo verdim hala elbiseler güzel durmuyor. E normal tabii hala fazla kilolu kategorisindeyim. Mezun olduğumda elbise giydiğimde yakışacak hale geleceğim. O yüzden ben de sabırsızlanıyorum. ınşallah bir an önce sağlıklı ve güzel bir biçimde inceliriz.

dosbacım, ben de düşündüm şok diyet ama korkuyorum. Olmazsa kilo vermem iyice yavaşlarsa diyetisyenden şok diyet isterim. Ne der bilmiyorum.

Ya canım bir de sen dosbik falan değilsin yaa. Şu haline dosbik diyorsan, zayıflayınca manken gibi olucan demek.

taylorcuğum evet artık verelimm ya şok diyet ben yapamıyorum ben ara öğünsüz hiç bişey yapamıyorum kan şekerim düşüyor ve baygınlık geçiriyorum
şuan da 5tane kuru kayısı yedim
1bardak yeşil çay içtim
öyle işte akupunktur düşünüyorum burda bir doktor var ona gideyim diyorum ama ayın birinden sonra gidebilecem onu biliyorum bakalım hayırlısısı

taylorcuğum evet artık verelimm ya şok diyet ben yapamıyorum ben ara öğünsüz hiç bişey yapamıyorum kan şekerim düşüyor ve baygınlık geçiriyorum
şuan da 5tane kuru kayısı yedim
1bardak yeşil çay içtim
öyle işte akupunktur düşünüyorum burda bir doktor var ona gideyim diyorum ama ayın birinden sonra gidebilecem onu biliyorum bakalım hayırlısısı

canım burda benim halam ve kuzenim gidio akanpuntura 8 hafatada 10 dan fazla verdiler ama sen yapabilirmisin bilmiyorum kuralları çok sıkı
hiç tatlı yok frekansları bozuluyormuş
et yediklerinde hiç ekmek yok
aralardaki meyveler kısıtlı
bana çok mantıklı gelmedi çnk çıkarınca tekrar iştahları açılacak bu garanti
istersen dene, ben cesaret edemedim

Ben 3 hafta gittim akapunktura iştahımı hiç azaltmadı, bıraktım. Bazı bünyelerde işe yaramayabiliyormuş.

Bir tanıdığım gitmişti. Çok fazla kilo vermişti. Sonra bırakınca fazlasıyla hızlı bir biçimde geri almıştı. Bu yüzden bacaklarının çok çatladığını söylemişti.

Ama bunların dışında iyi şeyler duydum.

benim kahve konusundaki bütün tezlerimi çürüttünüz teşekkür ederim
ya ozaman ben niye kendimi mahrum bıraktım ki :))

İç valla hayatım :))))

taylorcuğum 4 kaşık makarna 5 kaşık ıspanak üzerinede sarımsaklı yoğurt iyi olur değilmi bakalım yapabilecekmiyim
bu hafta kilo almış görünecem üzgünüm takımı geriye götürecem ama bi şekilde dönmem gerekiyor

Hayatım sen bizi (aslında ben yerinde sayanlar kategorisindeyim ama) geri götürmezsin, sevindirirsin :))

yürüyüş yapanları kıskanıyorummmmm
bacağım iileşsin bakın nasıl acısını çıkaracağım

Ağrın hafifledi mi peki canım? Ben de zorlamamak adına 35 dk yürüdüm.

canım bende döneceğim bari melzeyitle beraber döneyimde takım yerlerde sürünsün hahaha :)) çok berbat durumdayım yüzüm yok anlayacağınız

Dön hayatım. Seni ve melzeyiti listeye ekliyorum :)))))

Nac canım süpersin. İnşallah bu dediklerini yaparsın :)

Sağol taylorcım, desteklerinizi bekliyorum :))))

Yok yaa, 7.9 değil 8.1 kilo vermişim. Şimdi daha çok sevindim :)

Bravoo, tebriklerrr
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara: Yarım b. yoğurt
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 ayran (yarım bardak yoğurda eşdeğer oluyor)
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi (porsiyonu 120 gr. Bazen 2, bazen 3 kivi denk geliyor)

Spor: Yarım saat temposuz yürüdüm. Hızlı değildi, spor sayılmaz ama yine de hareket etmiş oldum.

Yemek yanlışım: Kahvaltıyı 1 saat geç yaptım :mymeka:

Canım sen bi kere daha kahvaltını bir saat geç yapmıştın. Gerçi 1 saatin bi zararı olmaz herhalde ama. Diyetisyenin ne der bilmiyorum :))

Sel amlar disaridaydim yeni geldim yine yokus ciktim 20 25 dk falan suruyor sonra oturdun 2 cat 1 patates yedim ama canim meyveistiyor com severim meyveyi neysebugun bitti sayilir yarin supersebze var pek com cesit ohhhh yesil cayicecegim bende bu arada nescafe su tutar kizlar ve turk kahvesi yararli nescafe degil islemden gectigi icin zRarli turk kahvei icin sekersiz ohhh Aksam iceyim canim cekti

Sel amlar disaridaydim yeni geldim yine yokus ciktim 20 25 dk falan suruyor sonra oturdun 2 cat 1 patates yedim ama canim meyveistiyor com severim meyveyi neysebugun bitti sayilir yarin supersebze var pek com cesit ohhhh yesil cayicecegim bende bu arada nescafe su tutar kizlar ve turk kahvesi yararli nescafe degil islemden gectigi icin zRarli turk kahvei icin sekersiz ohhh Aksam iceyim canim cekti

Dediğin doğru canım. En az zararlı kahve espressoymuş. Çünkü kafein oranı en az ondaymış. Sonra türk kahvesi geliyor. Ama kahvenin su tuttuğunu bilmiyordum canım

Nach seni tebrik ederimbrowni yememissin cooook buyuk gelisme bravo bravo

Teşekkürlerimi bir borç bilirim şekerim, sağol :))))

Kızlar, bizim çocuklar bir süredir öğle arası şiir dinletisi yapıyor. Bugün perşembe benim de bir şiirle katılmamı rica ettiler. Bu işleri hiç beceremem ama kıramadım. Okuyacağım şiiri seçtim, sizinle de paylaşayım, bakalım ne düşüneceksiniz :)))
Şiir Orhan Veli'den.

Baharın İlk Sabahları

Tüyden hafif olurum böyle sabahlar
Karşı damda bir güneş parçası,
İçimde kuş cıvıltıları, şarkılar;
Bağıra çağıra düşerim yollara;
Döner döner durur başım havalarda.

Sanırım ki günler hep güzel gidecek;
Her sabah böyle bahar;
Ne iş güç gelir aklıma, ne yoksulluğum.
Derim ki: 'Sıkıntılar duradursun!'
Şairliğimle yetinir,
Avunurum.

Orhan Veli

Ama voleybol çok hafif tempodaydı. Çocuklar gene ayağımı burkarım diye üstüme hiç gelmediler, zaten derse kıpkırmızı bir suratla girmek de istemezedim :)))))

Ben de öyle düşündüm canım, baharın karakteristiğini anlatmış. İnsanın içi umut doluyor. Umarım okumayı da becerebilirim. Zaten hüner de orada.

benim bacağım voleybol oynayacak kadar ii değil canım bu gece yola çıkacağım bu nedenle kendimi yormamaya çalışıyorum
bu arada acıktım :(( eşim gelsede artık yesem yemeğimi
bol salata yemeyi planlıyorum

Back