taylorcuğum evet artık verelimm ya şok diyet ben yapamıyorum ben ara öğünsüz hiç bişey yapamıyorum kan şekerim düşüyor ve baygınlık geçiriyorum
şuan da 5tane kuru kayısı yedim
1bardak yeşil çay içtim
öyle işte akupunktur düşünüyorum burda bir doktor var ona gideyim diyorum ama ayın birinden sonra gidebilecem onu biliyorum bakalım hayırlısısı
benim kahve konusundaki bütün tezlerimi çürüttünüz teşekkür ederim
ya ozaman ben niye kendimi mahrum bıraktım ki :))
taylorcuğum 4 kaşık makarna 5 kaşık ıspanak üzerinede sarımsaklı yoğurt iyi olur değilmi bakalım yapabilecekmiyim
bu hafta kilo almış görünecem üzgünüm takımı geriye götürecem ama bi şekilde dönmem gerekiyor
yürüyüş yapanları kıskanıyorummmmm
bacağım iileşsin bakın nasıl acısını çıkaracağım
canım bende döneceğim bari melzeyitle beraber döneyimde takım yerlerde sürünsün hahaha :)) çok berbat durumdayım yüzüm yok anlayacağınız
Nac canım süpersin. İnşallah bu dediklerini yaparsın :)
Yok yaa, 7.9 değil 8.1 kilo vermişim. Şimdi daha çok sevindim :)
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara: Yarım b. yoğurt
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 ayran (yarım bardak yoğurda eşdeğer oluyor)
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi (porsiyonu 120 gr. Bazen 2, bazen 3 kivi denk geliyor)
Spor: Yarım saat temposuz yürüdüm. Hızlı değildi, spor sayılmaz ama yine de hareket etmiş oldum.
Yemek yanlışım: Kahvaltıyı 1 saat geç yaptım :mymeka:
Sel amlar disaridaydim yeni geldim yine yokus ciktim 20 25 dk falan suruyor sonra oturdun 2 cat 1 patates yedim ama canim meyveistiyor com severim meyveyi neysebugun bitti sayilir yarin supersebze var pek com cesit ohhhh yesil cayicecegim bende bu arada nescafe su tutar kizlar ve turk kahvesi yararli nescafe degil islemden gectigi icin zRarli turk kahvei icin sekersiz ohhh Aksam iceyim canim cekti
Nach seni tebrik ederimbrowni yememissin cooook buyuk gelisme bravo bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?