afiyet olsun cnmm ne güzel yürümüşsün darısı başımabugun yoğun ve güzel bi gün :)
sabah bi salatalık yiyip 45 dk tempolu yurudum
sonra kahvaltımı yaptım 2 kk kadar peynir
3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği söğüş.. sonra soda gordum canım cektı ondan ıctım :)
kahvaltıdan bi saat sonra uyudum :))
kalkınca bi elma yedim
bı saat sonra geç vakte kalan öğle yemeğimi yiycem..
akşam tekrar 1 saat kadar yürüycem. kursum var oradan cıkınca 4-5 durak yuruyorum. hem cok kalabalık trafiği olan bi yeri otobusle cekmek zorunda da kalmıyorum :)
iyi dersler cnmmmakşam görüşmek üzre şimdi yazılanlara pak bakamadım.
cıkmam lazım kursa gec kalcam :))
negüzelll süpersin cnm afiyet olsunnSelam kızlar. Şu ana kadar diyete tam uydum. Akşama doğru da yürümeyi düşünüyorum. Biraz önce de yeşil çayımı içtim :)
cnm afiyet olsun brownii yememişindir inşşş inş yürürsün cnm sporda iyiolmuşşKızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.
Öğlen 3 tekirdağ köfte, 1 ayran, 1,5 dilim ekmek ve salattttaaaaa yedim :)))) Sonra canım browni istedi, ben de bahçeye çıktım, çocuklarla voleybol oynadım. Şimdi etiform yiyorum ve süt içiyorum. Bitince de yürüyüşe çıkacağım..
Kızlar, ben günde 2 kupa kahve içiyorum. Bi sorunum olmuyor. Dosbikim, kahvede kafein var, selülitle güzel savaşır cnaım. Aklında bulunsun :)))
Sağol dosbacım. Sen de dön listeye canım. Yine kalabalık liste olalım :)
bende nezamandır kahve içmiyorum hiç ihtiyaç duymuyordumm şimdi aklıma düşürdünüz en iyisi ben gideyim yeşil çay içeyimm rahatlayımm öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?