maydonoz suyunu nasık yapıyosun 1 demetimi kaynatıyosun
lahana suyu içmiştim 2 gün wc den gelemedim hangisi daha faydalı acaba
günaydın günaydın günaydın bugün güzel bir gün güneş aydınlatıyor dünyamıı hımmmmmmm mutluyum
sabah 4 dilim portaakal
otlu peynir 1.kk
yarım yufkanın yarısı
5 zeytin az yeşillik bir çay bardağı kakaolu sütt içtim
şimdi yeşil çayımı ve suyumu içecemm
taylorcuğum benimde bacağım incelmiş bugün sabah uzun zamandır içine giremediğim bir takımımın içine girdimç kadife ceketim dün bol geldi zayıflamak insanı gerçekten mutlu ediyormuş hadi bakalım benim içn geri kalan 15 kiloyu vermek savaşı bugünde devam ediyorr geriye kaldı 15 kilocuk neki biraz uğraşmak vücut ilgi istiyor diyetisyen 10 günde 1,5 kilo istiyorum diyor inşallah
Kizlar 76.2 olmusum aslinda karnimda sis yarindaha da farke
Der hep oyle oluyor cmt.kilom daha azoluyor nedense.
süpersin cnm tebrikler ben bu haftanın utanç tablosuuuuherkese günaydın kilomu söyleyeyim arkadaşlar 70.5 kiloyum çok mutlu oldum :lepi:
herkese günaydın dünkü yediklerim dokunmuş galiba fena halde karnım ağrıyor bağırsakları bozmuşum
neyse kilomu yazayım idili uyutacağımda kilom 66.2 ben vermedim sanıyordum ama vermişim belkide karın ğrısından az çıktım ama yinede iyi oldu .......
[/B][/QUOTE]13.TAKIM 150. ETAP [/COLOR]
ad1 ( 55.7 / 55,7 /0,0 /0,0 % )
Nachtigall ( 61.9/61.8 /0.1 /0.16 % )
Nur_84 (73.5 /70,5 / 3,0/4,08 %)
CheGuevera ( 66.7 /66,2 /0,5 /0,75 % )
taylor ( 67.6 / 67.4 /0,2 /0,30 % )
ethos ( 77.2 /76,2 /1,0 /1,30 % )
Ela ( 63.0 /63,5 /-0,5 /-0,80 % )
13.TAKIM TOPLAM KİLO (465.6 /461,3 /4,3 /0,92 %)
süpersin cnm tebrikler ben bu haftanın utanç tablosuuuu((
geçmiş olsun cnm bende 3 gün cektim gerçi hala var ama malüm sebeptendir azaldı zaten tebrik ediyorumm cnm
[/B][/COLOR]
kızlar listemiz hazır nurcuğum canım harika bir metebolizman var tebrik ediyorum geçen haftada bu haftada çok iyi idin galiba mezun vermemiz yakın seni
ayy inş canım ya verdiğimi gördükçe dahada hırslanıyorum inş fazlalık kalmaz hepimizde
KIZLAR 6.TAKIM yine 1.nci oldu 2.nciliğiniz hayırlı uğurlu olssunnn
nurcuğum muhtemelen bu haftada 2.nci oldun vallahi harika gidiyosun darısı bizim başımızabende 10 kilo verdikten sonra takıma dönecemm hehehe delikafaduldendelikafadulden böylece hiç uğraşmadan takımımızı birinci yapmış olacağımmm nasıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?