Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maydonoz suyunu nasık yapıyosun 1 demetimi kaynatıyosun
lahana suyu içmiştim 2 gün wc den gelemedim hangisi daha faydalı acaba

Yarım demet temiz madonozu saplarıyla falan, yarım litre (2-2.5 bardak falan sanırım) kaynayan suya atıyorum. Su tekrar kaynamaya başlayınca altını kısıp kapağını kapatıyorum. 5 dakika sonra ocaktan alıp kapağını açıyorum. Tencerede soğumasını bekliyorum. Genelde zamanım olmadığından tencereyi direkt buzdolabına koyuyorum (inşallah dolabı bozmam). 5 dakikada ılıyor zaten. Kahvaltıdan önce içiyorum.

Canım benim güne güzel başlamak çok güzel. Hava güneşli, zayıflıyoruz. Oh ne güzel :) Maşallah bize

Benim de senin gibi 14-15 kilom kaldı. İncecik, sağlıklı ve çok güzel olacağız inşallah hihoyyyt

Kizlar 76.2 olmusum aslinda karnimda sis yarindaha da farke
Der hep oyle oluyor cmt.kilom daha azoluyor nedense.

Ooo bu şiş halinse, süpermiş ethoscum. Bak sporun faydalarını görüyorsun. Tebrikler

herkese günaydın kilomu söyleyeyim arkadaşlar 70.5 kiloyum çok mutlu oldum :lepi:

herkese günaydın dünkü yediklerim dokunmuş galiba fena halde karnım ağrıyor bağırsakları bozmuşum
neyse kilomu yazayım idili uyutacağımda kilom 66.2 ben vermedim sanıyordum ama vermişim belkide karın ğrısından az çıktım ama yinede iyi oldu .......

canlarım merhaba
umarım herkesle iyidir,ne güzel kilolar verilmiş,cçok uzun yazamıyorum inanınçok işim var.
kilomu söyleyip çıkacağım. bu aradadün kayınvalidemin yaptığı kısırı linç ettim. tabağın yarıdan çoğunu ben yedim üstünede içtimmi suyu oldum davul gibi. bu sabahda kalkamadık kahvaltı falan etmedim. ama dün akşam yatmadan önce tartıldım.geçen haftaki kilomdan çok az fazla çıktım. o kadar kısıra iyi bile çıktım diye düşünüyorum kilo vermişim aslında ama bu sabah malesef tartılamadım kızlar. o yüzden beni sabit yazsanız. bu hareketi sevmiyorum ama inanın otobüsüm gidince bir daha araki bulasın.

herkese günaydın kilomu söyleyeyim arkadaşlar 70.5 kiloyum çok mutlu oldum :lepi:
süpersin cnm tebrikler ben bu haftanın utanç tablosuuuu((

geçmiş olsun cnm bende 3 gün cektim gerçi hala var ama malüm sebeptendir azaldı zaten tebrik ediyorumm cnm

kızlar süpersiniz valla bende gaza gelmeye başladım
yarın memeleketime gidiyorum kısmet olursa bi süre burda olamayacağım ama dönüşte takıma tekrar dönmek istiyorum yoksa düzenim bozuluyo... aldığım 3 kilonun 1.8ini verdim geri kalanını verdikten sonra tekrar döneceğim
diyetisyene de gidemedim randevu alamadık ( artık gelince bakacağız

[/B][/QUOTE]

kızlar listemiz hazır nurcuğum canım harika bir metebolizman var tebrik ediyorum geçen haftada bu haftada çok iyi idin galiba mezun vermemiz yakın seni

süpersin cnm tebrikler ben bu haftanın utanç tablosuuuu((

geçmiş olsun cnm bende 3 gün cektim gerçi hala var ama malüm sebeptendir azaldı zaten tebrik ediyorumm cnm

teşekkürler canım bu hızla gider inş hepsi

melzeyitim tamamdır canım listeniz... benimkii bekleme olurmu canım daha tamamlanmadı çünkü bende uyuyakalmışım zaten bu gün :)) ilk kez cuma olduğunu unuttum yok böle bişey...

aramıda bir bardak ayran ve 8 kuru kayısı ile yaptım ohh mis gibi oldu şimdi yemeğe çıkacam bakalım melemen yemek istiyorum aslında iyi olur bugün melemen yiyecem
listemiz hazır kalisim baksın gelince koyarım artıkk

kızlar listemiz hazır nurcuğum canım harika bir metebolizman var tebrik ediyorum geçen haftada bu haftada çok iyi idin galiba mezun vermemiz yakın seni[/QUOTE]

ayy inş canım ya verdiğimi gördükçe dahada hırslanıyorum inş fazlalık kalmaz hepimizde

kızlar listemiz hazır nurcuğum canım harika bir metebolizman var tebrik ediyorum geçen haftada bu haftada çok iyi idin galiba mezun vermemiz yakın seni

ayy inş canım ya verdiğimi gördükçe dahada hırslanıyorum inş fazlalık kalmaz hepimizde[/QUOTE]

tebrikler nurcum neler yapıyorsun böyle geçen haftada baya vermiştin.ne güzel darısı başımıza.ben 1 kilo verebiliyorum senin gibi 3 kilo versem haftaya acayip süper olur.neler yaptın bu hafta.

KIZLAR 6.TAKIM yine 1.nci oldu 2.nciliğiniz hayırlı uğurlu olssunnn
nurcuğum muhtemelen bu haftada 2.nci oldun vallahi harika gidiyosun darısı bizim başımızabende 10 kilo verdikten sonra takıma dönecemm hehehe delikafaduldendelikafadulden böylece hiç uğraşmadan takımımızı birinci yapmış olacağımmm nasıl fikir

ayy inş canım ya verdiğimi gördükçe dahada hırslanıyorum inş fazlalık kalmaz hepimizde

tebrikler nurcum neler yapıyorsun böyle geçen haftada baya vermiştin.ne güzel darısı başımıza.ben 1 kilo verebiliyorum senin gibi 3 kilo versem haftaya acayip süper olur.neler yaptın bu hafta.[/QUOTE]

canım açıkçası çok yiyemiyorum
birde demir iğnesi ve kan hapı kullanıyorum
dr demirin normale dönünce metabolizman hızlanacak demişti

teşekkürler canım
takımdan ayrılmak falan yok siz burda olun 2. olalım

1 ad1 22.9
2 CheGuevera 23.2
3 ela 23.3
4 Nachtingall 24.1
5 nur 25.6
6 taylor 26.7
7 ethos 27.0

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Geçen hafta 3. olan CheGuevera, ela'yı geçerek 2.liğe yükseldi. Ama aralarında çok az fark var. ad1 hala en zayıfımız. nur'u geçer miyim diyordum ama çok güzel kilo verdi maşallah Darısı hepimizin başına. Bu arada nur'un fazla kilolu kategorisinden çıkıp normal kategorisine girmesine az kaldı.

kızlar çok güzel çiçekler aldımm nasıl mutluyum ağladım resmen ilk defa 10 nisan haftası çiçek alıyorum 10 yılda 10,yılım çokk güzel geçiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…