canım ya biz ibrazda şanssızız hiç bi iş yok bne çatlıycam sinirden artıkkkdısbacığım telefonun çalınmasına çok üzüldüm ama insanlar malesef bizler gibi düşünmüyor kolay yoldan para kazanma derdi var yalnız eğer ıme numarası ve faturası varsa savcılığa başvurabilir bildiğim kadaryla kullanıma kapatılıyor telefon atıl oluyor yani tabi isterse diğer türlü satarlar ve satın alanda kullanır
nach canımm çok güzel indirimler var hem sen daha rahat bulursun kolay gelsin canım
che bende sosyoloji terkim bitiremedim ama arkadaşım mezun oldu yüksek lisansını yaptı ve tekirdağın bir ilçesinde vekil öğretmenlik yapıyordu eşinde vekil öğretmenliğe başvursa
kızlar ben çıkıyorumm öpüyorum hepinizi akşam gelemem byyy bide yarın cuma lütfen geç kalmayın ve sadece hazırladığımız listeye kilonuzu yazın ki yapmam kolay olsun kafam çok karışıyor sonra bu arada nach canım biz sıralamayı ne zaman yapıyoruz önceden haber verirsen sevinirim
mrb arkadaşlar kurstan geldim bi size bakayım dedim hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla spor salonuna yazılmayı düşünüyorum fiyatlarını araştırıcam uygunsa büyük ihtimal olur bakalım artık eylülde arkadaşımın düğünü var o zamana kadar incecik olmam lazım :)
şimdi ders başına gidiyorum öpüyorum herkesi iyi gecelerrrr
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma
Spor: 1 saat 10 dakika hızlı hızlı tempolu yürüdüm :lepi:
zahmet olacak ama yediklerimi yazayım :)
sabah klasik kahvaltı yaptım arada 1 yeşil çay içtim
öğlen çok az ekmek peynir yedim ama akşa çok yedim tavuklu krep yaptım ve 2 tane yedim haladapişmanım ama gitti bi kere galiba bu hafta kiloda veremedim
sabah belli olur ama yok umudum yok
ay bende herşeyden umudu kestim ha biri bana dur desin neyse öpüldünüz iyi geceler
Canlarım, kahvaltımı yaptım, 2 dilim light ekmek, peynir ve kahve. Bu hafta başarılı kilo veremedim. Umarım haftaya daha başarılı olurum((((
günaydın kızlar
tartı beni üzdü ama regle dönemindeyim sanırım ondan cünkü 3 güdür cok dikkat ettim fazla yemedim az bile yedim ama almışım inş haftaya veririm üzgünümmmm((((((((
günaydıııınnnn a.s.
ben tartılmadım ama iyiyim bugün hastalığı atlatmış gibiyim :))
taylorcum yemek teklifin için çok saol canım akşam biraz daha iyiydim bu sabah şükür çok hafif kalktım :) incelmişsin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?