nac canım sen nasılsın ??
sarımsağı o şekilde yiyemem ama akşam yoğurtlu semizotu ile yerim inş.
aslında canım hiç bişi istemio ama yemek zorundayım yoksa iileşemeyeceğim(
sabahtan beri 1 dilim pizza ile duruyorum
bu hastalığın tek ii tarafı sürekli su içiyorum ben hiç böle su içtiğimi bilmem hemde aç karnına :))
2lt oldu canım hala su istiyo aslında pek ateşimde kalmadı ama :) ii bişi :))
fazla olan sadece öğle yemeğindeki ekmek olmuş çok büyütme beyninde hemen erisin akşam ekmek yemezsin olur
bu dönemde zaten tatlıya ihitiyacın var en azından en masum olanını yemişsin afiyet olsun
cnm inş gönlüne ve cebine göre bişey bulurun yemek konusu sabah az yemişsin sanırım ondan açıktın toparlanırsın yaparsın tığ gibi olacağız yazaCanlarım, şimdi okuldan çıktım, ayın 24 ünde bir düğüne gideceğiz. Onun için bi şeyler bakacağım. Piyasa araştırması... Hesaplı bi şeyler bakmayı düşünüyorum. İnşallah şansım yaver gider.
hasta olduğumdan beri dengem bozuldu. Bir anda acayip acıkıyorum. Midem resmen kazınıyor. Kahvaltımı yaptım, 1 ekmek, 1 yumurta. Öğleye doğru 3 kuru kayısı. Öğlen 1 de nasıl acıktığımı anlatamam. Köfte yedim 3-4 ekmekle. Sonra da dondurma yedim ve anca doydum. Bir an önce toparlanmaknistiyorum
cnm yemee calış vücut direncin artsın suda iyi bolbol iç senin içine iyi olurrr gecmiş olsun tekrar cnmnac canım sen nasılsın ??
sarımsağı o şekilde yiyemem ama akşam yoğurtlu semizotu ile yerim inş.
aslında canım hiç bişi istemio ama yemek zorundayım yoksa iileşemeyeceğim(
sabahtan beri 1 dilim pizza ile duruyorum
bu hastalığın tek ii tarafı sürekli su içiyorum ben hiç böle su içtiğimi bilmem hemde aç karnına :))
2lt oldu canım hala su istiyo aslında pek ateşimde kalmadı ama :) ii bişi :))
dısbacığım telefonun çalınmasına çok üzüldüm ama insanlar malesef bizler gibi düşünmüyor kolay yoldan para kazanma derdi var yalnız eğer ıme numarası ve faturası varsa savcılığa başvurabilir bildiğim kadaryla kullanıma kapatılıyor telefon atıl oluyor yani tabi isterse diğer türlü satarlar ve satın alanda kullanır
nach canımm çok güzel indirimler var hem sen daha rahat bulursun kolay gelsin canım
che bende sosyoloji terkim bitiremedim ama arkadaşım mezun oldu yüksek lisansını yaptı ve tekirdağın bir ilçesinde vekil öğretmenlik yapıyordu eşinde vekil öğretmenliğe başvursa
kızlar ben çıkıyorumm öpüyorum hepinizi akşam gelemem byyy bide yarın cuma lütfen geç kalmayın ve sadece hazırladığımız listeye kilonuzu yazın ki yapmam kolay olsun kafam çok karışıyor sonra bu arada nach canım biz sıralamayı ne zaman yapıyoruz önceden haber verirsen sevinirim
melzeyit canım verdiğin bilgi için saol canım evet insanlar çok bozuldu
bende 2 yıl önce hastane de yatar iken tel. çaldılar ve bana ilaç verildiği anda almışlardı
eşim çok sinirlendi ve hemen savcılığa başvurdu
tel 2 ay sonra mamakta bulundu tekrar ifade verdik ama tel iptal oldu ama mahkemeye vermeye çekindik
sonuçta burda nasıl bi belaya bulaşacağımızı bilemedik
tel. bulunmasına rağmen o adamdan almak için mahkemeye verilmesi kadar saçma bişey olamaz
sonuçta o benim ama adalet ülkemizde çok geç bulunuyo
şimdi de eşiminki içinde aynısını yapmaya enerjimiz yok
kızlar yağdan çok az vermişim ama buhafta spora başlayacammm artık yeter vermem gereken 15 kilo kaldıı hadi bakalım 15 hafta
melzeyit canım verdiğin bilgi için saol canım evet insanlar çok bozuldu
bende 2 yıl önce hastane de yatar iken tel. çaldılar ve bana ilaç verildiği anda almışlardı
eşim çok sinirlendi ve hemen savcılığa başvurdu
tel 2 ay sonra mamakta bulundu tekrar ifade verdik ama tel iptal oldu ama mahkemeye vermeye çekindik
sonuçta burda nasıl bi belaya bulaşacağımızı bilemedik
tel. bulunmasına rağmen o adamdan almak için mahkemeye verilmesi kadar saçma bişey olamaz
sonuçta o benim ama adalet ülkemizde çok geç bulunuyo
şimdi de eşiminki içinde aynısını yapmaya enerjimiz yok
kızlar 4 mil yaptım ardındanda 1 kivi 2 bardak su.iyi oldu ya rahatladım biraz halsizlik vardı üstümde biraz enerji verdi.akşamda dışarda yiyecez .umarım abartmam
merhaba kızlar nasılsınız ben memleketteyim haftaya nurla beraber istanbul dayız ben 64 kıloyum kızlar ınsallah evime dönünce takıma dönerim
kızlar yağdan çok az vermişim ama buhafta spora başlayacammm artık yeter vermem gereken 15 kilo kaldıı hadi bakalım 15 hafta
akşam yemeği
ıspanak yemeği 3 kaşık makarna 5 kaşıkk
ah elacığım inşallh daha öncede vermiştim evet yine verebilirimm
ne yedim
ara 1 bardak ayran az otlu peynir
akşam 1 kase mercimek çorbası
havuç prokoli ve krmızı lahanayı bol yoğurtla salata yaptımm çok az da yufka ekmeği yedimm
sorma canım aslında ağrılarımı çok takmıyorum ama evde yalnızım başım dönüyo bi yere düşerim diye korkuyorum
dün eşimin cep tel. çaldılar( canım sürekli beni aramaya çalışıyor,bugün okulda sınavı var ona da naz yapamıyorum (
saolun canımmmm benimmm
inanın oturduğum yerde en çok moral olan en önemli kişilersiniz
iiki varsınız
dr gitmesem ii olur atlatacak gibiyim
sırtıma nane yağı sürdürdüm çok ii geldi
düzenli çörek otu yağı içiyorum
süte zencefil katıyorum
eee bu tvler bizi yakında dr eder :)) aslında bitkilerden yararlanmak çok ii ama bu gidişle dr.lara olan güven sarsılacak diye korkuyorum
afiyet olsun şimdiden canım
bende şimdi kalktım yemek koydum, aslında kalkacak halim yok ama bu akşamda yemek yapmazsam 3 gün olcak... boğazımızdan sıcak bi çorba geçsin dimi ama :))
kızlar 4 mil yaptım ardındanda 1 kivi 2 bardak su.iyi oldu ya rahatladım biraz halsizlik vardı üstümde biraz enerji verdi.akşamda dışarda yiyecez .umarım abartmam
merhaba kızlar nasılsınız ben memleketteyim haftaya nurla beraber istanbul dayız ben 64 kıloyum kızlar ınsallah evime dönünce takıma dönerim
akşam yemeği
ıspanak yemeği 3 kaşık makarna 5 kaşıkk
ah elacığım inşallh daha öncede vermiştim evet yine verebilirimm
ne yedim
ara 1 bardak ayran az otlu peynir
akşam 1 kase mercimek çorbası
havuç prokoli ve krmızı lahanayı bol yoğurtla salata yaptımm çok az da yufka ekmeği yedimm
mrb arkadaşlar kurstan geldim bi size bakayım dedim hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla spor salonuna yazılmayı düşünüyorum fiyatlarını araştırıcam uygunsa büyük ihtimal olur bakalım artık eylülde arkadaşımın düğünü var o zamana kadar incecik olmam lazım :)
şimdi ders başına gidiyorum öpüyorum herkesi iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?