Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim, su içerek enfeksiyonu vücudundan atıyorsun. Bu çok iyi bi şey. Canım, belki zorla elma da yiyebilirsin hem toksinleri atmana yardımcı olur hem de tansiyon ve kan şekerini yükseltir. Bu kadar saat aç karnına hep düşmüşlerdir. Semizotu da iyi fikir, inşallah sarmısak katabilirsin. Bol bol yat, dinlen canım

fazla olan sadece öğle yemeğindeki ekmek olmuş çok büyütme beyninde hemen erisin akşam ekmek yemezsin olur
bu dönemde zaten tatlıya ihitiyacın var en azından en masum olanını yemişsin afiyet olsun

Verdiğin moral için çok teşekkürler canım. Akşama salata yerim artık.

Ben şimdi ineceğim durağa yaklaşıyorum. Melzeyitim, sen de gelmişsin. ıkinizi de öpüyorum. Akşam konuşuruz gene burada. Ama dosbik sen erken yat, uyu canım.

dısbacığım telefonun çalınmasına çok üzüldüm ama insanlar malesef bizler gibi düşünmüyor kolay yoldan para kazanma derdi var yalnız eğer ıme numarası ve faturası varsa savcılığa başvurabilir bildiğim kadaryla kullanıma kapatılıyor telefon atıl oluyor yani tabi isterse diğer türlü satarlar ve satın alanda kullanır
nach canımm çok güzel indirimler var hem sen daha rahat bulursun kolay gelsin canım

che bende sosyoloji terkim bitiremedim ama arkadaşım mezun oldu yüksek lisansını yaptı ve tekirdağın bir ilçesinde vekil öğretmenlik yapıyordu eşinde vekil öğretmenliğe başvursa

kızlar ben çıkıyorumm öpüyorum hepinizi akşam gelemem byyy bide yarın cuma lütfen geç kalmayın ve sadece hazırladığımız listeye kilonuzu yazın ki yapmam kolay olsun kafam çok karışıyor sonra bu arada nach canım biz sıralamayı ne zaman yapıyoruz önceden haber verirsen sevinirim

melzeyit canım verdiğin bilgi için saol canım evet insanlar çok bozuldu
bende 2 yıl önce hastane de yatar iken tel. çaldılar ve bana ilaç verildiği anda almışlardı
eşim çok sinirlendi ve hemen savcılığa başvurdu
tel 2 ay sonra mamakta bulundu tekrar ifade verdik ama tel iptal oldu ama mahkemeye vermeye çekindik
sonuçta burda nasıl bi belaya bulaşacağımızı bilemedik
tel. bulunmasına rağmen o adamdan almak için mahkemeye verilmesi kadar saçma bişey olamaz
sonuçta o benim ama adalet ülkemizde çok geç bulunuyo
şimdi de eşiminki içinde aynısını yapmaya enerjimiz yok

cnm inş gönlüne ve cebine göre bişey bulurun yemek konusu sabah az yemişsin sanırım ondan açıktın toparlanırsın yaparsın tığ gibi olacağız yaza
cnm yemee calış vücut direncin artsın suda iyi bolbol iç senin içine iyi olurrr gecmiş olsun tekrar cnm

tmm cnm yarın sana cabucak yazarız ben hüsrana ğrucam sanırım ama bilmiyomm sisimmmm:gitme:

canım adalet mekanizması evet yavaş işşliyor ama bizler hakkımız olanı almaz isek ne olacak korkuyoruz nasıl bir belaya bulaşacağız diye ama bana saçma geliyor benim olan için sonuna kadar savaşırım bennn

ama sen adamın tipini görmedin :))
sen haklısın eşimde senin gibi düşünüyor ama ben adamı gördüğümde korktum 2. el aldım falan dedi... sonuçta o da kullanamayacak diye boşverdim o gün

kızlar 4 mil yaptım ardındanda 1 kivi 2 bardak su.iyi oldu ya rahatladım biraz halsizlik vardı üstümde biraz enerji verdi.akşamda dışarda yiyecez .umarım abartmam

merhaba kızlar nasılsınız ben memleketteyim haftaya nurla beraber istanbul dayız ben 64 kıloyum kızlar ınsallah evime dönünce takıma dönerim

kızlar yağdan çok az vermişim ama buhafta spora başlayacammm artık yeter vermem gereken 15 kilo kaldıı hadi bakalım 15 hafta

ah elacığım inşallh daha öncede vermiştim evet yine verebilirimm
ne yedim
ara 1 bardak ayran az otlu peynir
akşam 1 kase mercimek çorbası
havuç prokoli ve krmızı lahanayı bol yoğurtla salata yaptımm çok az da yufka ekmeği yedimm

Benim de başıma öyle bi şey gelmişti 2004 yılında. Benim telefon da malatyada bulundu ama ben de senin gibi davayı düşürdüm,
kızlar 4 mil yaptım ardındanda 1 kivi 2 bardak su.iyi oldu ya rahatladım biraz halsizlik vardı üstümde biraz enerji verdi.akşamda dışarda yiyecez .umarım abartmam

Bütün gün çok iyiydin canım. Emeklerinin boşa gitmemesi için uamrım abartmazsın )))

merhaba kızlar nasılsınız ben memleketteyim haftaya nurla beraber istanbul dayız ben 64 kıloyum kızlar ınsallah evime dönünce takıma dönerim

Canım, yerin hazır. Bekleriz.. ))
kızlar yağdan çok az vermişim ama buhafta spora başlayacammm artık yeter vermem gereken 15 kilo kaldıı hadi bakalım 15 hafta

Demek ki kilolar direniyor melzeyitim. Onlar mı inat sen mi.... Göster kilolara günlerini....
Canım, genel sıralamayı ben yaparım. Söylüyorum, geç yapacağım diye. Sorun olmuyor )) sorduğun için sağol ))))
akşam yemeği
ıspanak yemeği 3 kaşık makarna 5 kaşıkk

Afiyet olsun canım. Hafiften karbonhidratlı olmuş ama o kadar çok değil )))

Son düzenleme:
Melzeyitim maalesef kış sezonunu kapamış tüm mağazalar. Doğal olarak da indirim de bitmiş. Bi tane şık dar paça, ayak bileğinde biten bir pantolon aldım. Üstü evden uydurmaya çalışacağım. içime bi şey sinmezse üst de bakarım artık.
Sonra eşimle buluştuk. döner yedim, tereyağsız, ekmeksiz. Tuhaf oldu biraz ama... Yanında da ayran. Şimdi yoldayız, eve gidiyoruz

Afiyet olsun canım, çok güzel beslenmişsin )))

mrb arkadaşlar kurstan geldim bi size bakayım dedim hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla spor salonuna yazılmayı düşünüyorum fiyatlarını araştırıcam uygunsa büyük ihtimal olur bakalım artık eylülde arkadaşımın düğünü var o zamana kadar incecik olmam lazım :)
şimdi ders başına gidiyorum öpüyorum herkesi iyi gecelerrrr

Yaa canım benim keşke yakın olsaydık. Gelir yemek yapardım valla. Hem de sağlıklı şeyler :) Çorba içince daha iyi olmuşsundur eminim.

Ne güzel kendi kendine şifalı şeyler de yapmışsın. Bol bol su içmen de çok güzel olmuş. ınşallah bir an önce iyileşirsin canım.

Tebrikler

ınşallah bir an önce dönersin canım.

akşam yemeği
ıspanak yemeği 3 kaşık makarna 5 kaşıkk

Az yemişsin elacım. Makarna değil de ıspanak az olmuş.

Afiyet olsun, çok sağlıklı. Spora da başlayacakmışsın, süper olacak :)

Spor salonu çok iyi fikir canım. Evine yakın olur umarım. Devam etmeyi en çok etkileyen şey o oluyor. Ben de eylülde sağlıklı ve güzel bir biçimde innnncecik olmayı istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…