günaydın kızlar
tartı beni üzdü ama regle dönemindeyim sanırım ondan cünkü 3 güdür cok dikkat ettim fazla yemedim az bile yedim ama almışım inş haftaya veririm üzgünümmmm((((((((
Canın sağolsun hayatım, her hafta çok veremeyebiliriz :)))) Gayet iyisin :)
günaydıııınnnn a.s.
ben tartılmadım ama iyiyim bugün hastalığı atlatmış gibiyim :))
taylorcum yemek teklifin için çok saol canım akşam biraz daha iyiydim bu sabah şükür çok hafif kalktım :) incelmişsin tebrik ederim
Geçmiş olsun dosbik. Gene de bi kaç gün dikkat et kendine :)
Canım vermişsin yine. Santim olarak farketti mi, hiç ölçtün mü? Bazen yağ verip kas aldıysak tartıda kilo almış gözüksek bile incelmiş olabiliyoruz.
Taylorcum, aynaya bakıyorum, daha ince görünüyorum, pantolon bollaşıyor ama tartı aynı. Canım sıkılıyor. Ve bu beni kötü etkiliyor. Hırsla kaçamak yapıyorum
günaydın günaydın günaydın bugün güzel bir gün güneş aydınlatıyor dünyamıı hımmmmmmm mutluyum
sabah 4 dilim portaakal
otlu peynir 1.kk
yarım yufkanın yarısı
5 zeytin az yeşillik bir çay bardağı kakaolu sütt içtim
şimdi yeşil çayımı ve suyumu içecemm
taylorcuğum benimde bacağım incelmiş bugün sabah uzun zamandır içine giremediğim bir takımımın içine girdimç kadife ceketim dün bol geldi zayıflamak insanı gerçekten mutlu ediyormuş hadi bakalım benim içn geri kalan 15 kiloyu vermek savaşı bugünde devam ediyorr geriye kaldı 15 kilocuk neki biraz uğraşmak vücut ilgi istiyor diyetisyen 10 günde 1,5 kilo istiyorum diyor inşallah
Gününün güzel başlamasına çok sevindim canım :)))) Her günün böyle geçsin :) Ceketinin bollaşmasına sevindim canım, daha da başarılar göreceksin canımmm
Kizlar 76.2 olmusum aslinda karnimda sis yarindaha da farke
Der hep oyle oluyor cmt.kilom daha azoluyor nedense.
Bir kilo vermişsin ethoscum, daha ne :)))))) Tebrikler :) Hemen toparladın kendini :)
herkese günaydın kilomu söyleyeyim arkadaşlar 70.5 kiloyum çok mutlu oldum :lepi:
Alkış, alkış :))))) Süpersin canım, mezun olacak gibisin :)))
herkese günaydın dünkü yediklerim dokunmuş galiba fena halde karnım ağrıyor bağırsakları bozmuşum
neyse kilomu yazayım idili uyutacağımda kilom 66.2 ben vermedim sanıyordum ama vermişim belkide karın ğrısından az çıktım ama yinede iyi oldu .......
Hiç bir şey olmamasından daha iyi canım. Tebrikler :)
canlarım merhaba
umarım herkesle iyidir,ne güzel kilolar verilmiş,cçok uzun yazamıyorum inanınçok işim var.
kilomu söyleyip çıkacağım. bu aradadün kayınvalidemin yaptığı kısırı linç ettim. tabağın yarıdan çoğunu ben yedim üstünede içtimmi suyu oldum davul gibi. bu sabahda kalkamadık kahvaltı falan etmedim. ama dün akşam yatmadan önce tartıldım.geçen haftaki kilomdan çok az fazla çıktım. o kadar kısıra iyi bile çıktım diye düşünüyorum kilo vermişim aslında ama bu sabah malesef tartılamadım kızlar. o yüzden beni sabit yazsanız. bu hareketi sevmiyorum ama inanın otobüsüm gidince bir daha araki bulasın.
Canım, senin canın sağolsun. Hepimize olabilir. Kısır seni iyice şişirmiş olabilir ama bu geçici bir durum. Bu anlamda moralini bozmamak için hatta daha iyi bile olmuş :)
kızlar süpersiniz valla bende gaza gelmeye başladım
yarın memeleketime gidiyorum kısmet olursa bi süre burda olamayacağım ama dönüşte takıma tekrar dönmek istiyorum yoksa düzenim bozuluyo... aldığım 3 kilonun 1.8ini verdim geri kalanını verdikten sonra tekrar döneceğim
diyetisyene de gidemedim randevu alamadık( artık gelince bakacağız
Sevdiklerinle hasret gidereceksin canım, sevindim :)))) Takıma seni hasretle bekliyoruz :)))))
aramıda bir bardak ayran ve 8 kuru kayısı ile yaptım ohh mis gibi oldu şimdi yemeğe çıkacam bakalım melemen yemek istiyorum aslında iyi olur bugün melemen yiyecem
listemiz hazır kalisim baksın gelince koyarım artıkk
Ellerine sağlık canımmmmmm
kızlar çok güzel çiçekler aldımm nasıl mutluyum ağladım resmen ilk defa 10 nisan haftası çiçek alıyorum 10 yılda 10,yılım çokk güzel geçiyorr
Daha nice güzel 10 yıllar gör hayatım. Çok sevindim :)))
benimkide bmı 27.3 yunlış hatırlamıyorsamm halen çok kilolu grubundayım ve normale 9,5 kilom var
Gidecek onlar, gidecek :)))