Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
tartı beni üzdü ama regle dönemindeyim sanırım ondan cünkü 3 güdür cok dikkat ettim fazla yemedim az bile yedim ama almışım inş haftaya veririm üzgünümmmm((((((((

Canın sağolsun hayatım, her hafta çok veremeyebiliriz :)))) Gayet iyisin :)

Geçmiş olsun dosbik. Gene de bi kaç gün dikkat et kendine :)

Canım vermişsin yine. Santim olarak farketti mi, hiç ölçtün mü? Bazen yağ verip kas aldıysak tartıda kilo almış gözüksek bile incelmiş olabiliyoruz.

Taylorcum, aynaya bakıyorum, daha ince görünüyorum, pantolon bollaşıyor ama tartı aynı. Canım sıkılıyor. Ve bu beni kötü etkiliyor. Hırsla kaçamak yapıyorum (((

Gününün güzel başlamasına çok sevindim canım :)))) Her günün böyle geçsin :) Ceketinin bollaşmasına sevindim canım, daha da başarılar göreceksin canımmm

Kizlar 76.2 olmusum aslinda karnimda sis yarindaha da farke
Der hep oyle oluyor cmt.kilom daha azoluyor nedense.

Bir kilo vermişsin ethoscum, daha ne :)))))) Tebrikler :) Hemen toparladın kendini :)

herkese günaydın kilomu söyleyeyim arkadaşlar 70.5 kiloyum çok mutlu oldum :lepi:

Alkış, alkış :))))) Süpersin canım, mezun olacak gibisin :)))

Hiç bir şey olmamasından daha iyi canım. Tebrikler :)

Canım, senin canın sağolsun. Hepimize olabilir. Kısır seni iyice şişirmiş olabilir ama bu geçici bir durum. Bu anlamda moralini bozmamak için hatta daha iyi bile olmuş :)

Sevdiklerinle hasret gidereceksin canım, sevindim :)))) Takıma seni hasretle bekliyoruz :)))))

Ellerine sağlık canımmmmmm

kızlar çok güzel çiçekler aldımm nasıl mutluyum ağladım resmen ilk defa 10 nisan haftası çiçek alıyorum 10 yılda 10,yılım çokk güzel geçiyorr

Daha nice güzel 10 yıllar gör hayatım. Çok sevindim :)))

benimkide bmı 27.3 yunlış hatırlamıyorsamm halen çok kilolu grubundayım ve normale 9,5 kilom var

Gidecek onlar, gidecek :)))

Kızlar, bu sabah hiç iyi değildim. Sabahki 5 saat dersimi çok zor yaptım. Hiç olmazdı. Bacaklarım boşalıyor gibiydi sanki. Öğlen kahve içtim, kendimi daha iyi hissettim. Sabah kahvemi içmemiştim, acaba ondan mıydı, bilmiyorum. Yediklerime gelince, öğleye doğru 6 fındık, 4 kuru kayısı. Öğlen 4 köfte, iki dilim ekmek. Şimdilik fena değilim.

telefona üzüldüm hayatım ama giden mal olsun,başınızın gözünüzün sadakası olsun dicem ama keşke iihtiyac sahibi olsa. hangi sınav bilmiyorum ama eşinin sınavı iyi geçmiştir inşallah. buarada gerçekten herbalist olmuşsun nerdeyse,bitkiler konusunda çok bilgilisin. alternatif tıpa herzaman ihtiyacımız var hayatım.
düğün mevsimi başladı artık. oh ne güzel bol bol kurt dökeriz artık valla bende fena birikti açıkçası. eşimin dayı oğlunun düğünü var 27 haziranda trabzonda.henüz belli değil ama gitmeyi istiyoruz nasipse,bende aslında kıyafet baksam iyi olur ama mafoldumben

valla dosbacım aslında değil ama bu sisteme göre en doğrusunu yapmışsın canım. ayrıca devlet senden çıkar sağlamaya çalışırken acaba telefonu çalan ne yapsın. o mahkeme sürecinde ödeyeceğin rakam ne onu çok merak ettim.
valla hayatım ne derler hani yanlış anlama ama senin tuzun kuru sen kafa tutmıcanda benmi tutcam.

merhaba kızlar nasılsınız ben memleketteyim haftaya nurla beraber istanbul dayız ben 64 kıloyum kızlar ınsallah evime dönünce takıma dönerim
bol bol gezin hayatım,beraberliğin tadını çıkarın bugünler ele geçmez bir daha.
nachticim burda olmanı isterdim canım çünkü burda indirimler hala devam ediyor. aldığının yakışacağına eminim güle güle giy canım.
ne güzel incelmişsin canım,darısı başıma birde ben sıkılaşmaya başlasam süper olcak.

günaydın kızlar
tartı beni üzdü ama regle dönemindeyim sanırım ondan cünkü 3 güdür cok dikkat ettim fazla yemedim az bile yedim ama almışım inş haftaya veririm üzgünümmmm((((((((
canım üzülme haftaya verirsin.bende regl dönemindeyim
canım tekrar geçmişolsun ozaman dikkat et kendine hastaolma yine.
oh ne güzel, darısı başıma.
Kizlar 76.2 olmusum aslinda karnimda sis yarindaha da farke
Der hep oyle oluyor cmt.kilom daha azoluyor nedense.
acaba psikolojikmi,belkide öyledir hayatım.
herkese günaydın kilomu söyleyeyim arkadaşlar 70.5 kiloyum çok mutlu oldum :lepi:

yorum yok sadece
geçmişolsun tebrik ederim canım. umarım şimdi daha iyisindir.

canım görüşemezsek şimdiden hayırlı yolculuklar. anneciğine selamlar vede tüm sevdiklerine.
inşallah kalan kiloyuda veirsin hayatım.

aslında yazmak istemiyorum ama yinede yazacağım yediklerimi. sabah kahvaltı yok 2 kare m-joy yedim. öğleye doğru konserve ton,5 ad kepek bisküvi,bir muz, öğle yemeği yok saat 3 gibi 1 simit az öncede yarım paket eti çay keyfi.
az ama kötü beslenme işte budur arkadaşlar,belki merak edenler vardır dedim. :mymeka:

amanın o zaman sabah kahvesine alıştı vücut onu istiyor demekki.
iyi gidiyorsun hayatım akşam yemeğinde ne var.

Aynen dediğin gibi az ve kötü beslenme :))

amanın o zaman sabah kahvesine alıştı vücut onu istiyor demekki.
iyi gidiyorsun hayatım akşam yemeğinde ne var.

Aslında canım ilk defa böyle bi şey oldu. Kahve içmediğim çok günler olur ama. Belki de denk geldi. Şimdi de kendimi yorgun hissediyorum Ah ascım ya, ne yapsam bilemiyorum. Evde çeşitli sebzelerim var ama halim yok. Ne yapmalı, bilmem. Ayrıca canım çorba istiyor

Kızlar yaaa. Diyetimde büyük bir hata yaptığımı farkettim. Yeni bir ekmek bulmuştum, ağırlığını ölçmüştüm, 1.5 dilimi normal bir dilime denk geliyordu. Son 10 gündür falan bu yeni ekmekten yiyordum. Dün paketi bitti, bugün eski ekmeğimden alıp yedim neyseki.

Bugün yine o yeni ekmekten alıp ölçtüm bir dilimi bir dilime denk geliyor yaa. Ben nasıl öyle yanlış ölçtüm anlamıyorum bilmiyorumkismile

Son on gündür diyetimde günde 6 dilim ekmek vardı. Ama ben yanlış hesaplayıp günde 9 dilim yemiş oldum. Günde 3 dilim fazladan on günde 30 dilim ekmek fazla yemişim yaaa ohaoldumsmile

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Bir yandan da sevindim çünkü demek doğru yesem bu hafta da daha çok kilo verecekmişim. Neyse ki bugün eski ekmekten yemiştim. Bakalım haftaya ne kadar farkedecek.

inş taylorcum şu kategoriden hepimiz biran önce kurtuluruz

teşekkür ederim canım ama mezun olmak için daha çok yol var önce 60a ineyim sonra 55 diyorum

teşekkürler canım
sizlerin çok büyük desteği var vermemde
en önemlisi kilo verebileceğime inanıyorum

nurcum iki haftadır bireyselde dereceye giriyorsun tebrikler

Geçmiş olsun canım. Kilo verdiğin için de tebrikler

İyi yolculuklar canım. Takıma dön gerçekten de bir de diyetisyen oldu muydu süper olacak inşallah.

Çok sağlıklı, afiyet olsun.

teşekkürler canım
takımdan ayrılmak falan yok siz burda olun 2. olalım

Kesinlikle katılıyorum. Önemli olan hep birlikte birbirimize destek olup zayıflamamız.

kızlar çok güzel çiçekler aldımm nasıl mutluyum ağladım resmen ilk defa 10 nisan haftası çiçek alıyorum 10 yılda 10,yılım çokk güzel geçiyorr

10. yılın hayırlı olsun canım. Nice güzel mutlu yıllara inşallah.

benimkide bmı 27.3 yunlış hatırlamıyorsamm halen çok kilolu grubundayım ve normale 9,5 kilom var

melzeyitim kilon kaç oldu? Kilon 77.8'ken, BMI 27.9'muş.

Taylorcum, aynaya bakıyorum, daha ince görünüyorum, pantolon bollaşıyor ama tartı aynı. Canım sıkılıyor. Ve bu beni kötü etkiliyor. Hırsla kaçamak yapıyorum (((

Canım bence sen tartı dışında mezurayla da ölç. Kilo veremesen bile santim olarak incelince de çok motive oluyor insan. Asıl amacımız o zaten. Hem yağdan gitmiş mi anlamak için de iyi oluyor. Örneğin kilo verilip de santim olarak incelme yoksa yağdan gitmediği anlaşılmış oluyor.

Aynada baktığında anladığına göre en az 2-3 santim incelmişsindir, ne güzel işte

Canım hala tam iyileşemedin sanırım. Sağlıklı beslenmişsin, afiyet olsun. İnşallah hafta sonu dinlenip toparlanırsın.

adcığım son bir haftadır falan eskisi gibi beslenmiyorsun. Motivasyonun da yok. Bizim yapabileceğimiz birşey var mı? Sen nasıl motive olursun? Gidebiliyorsan bir diyetisyene gitsen ne güzel olur. Çok motive ediyor insanı.

Kahvaltıdan önce: 1 büyük bardak maydanoz suyu (son 2 gündür de içiyordum da yazmayı unutmuşum)

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma

Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme haraketleri

:lepi:

Son on gündür günde 3 dilim fazladan ekmek yemiyor olsaydım daha çok sevinirdim. Bugün uzun zamandan beri normal sayıda ekmek yemeye başlayınca zorlandım. Şimdi de acıktım. Bir an önce yatayım bari. ınşallah birkaç güne alışırım.

Ne güzel olmuş öyle canım :)))))) Daha da çok yiyip gene de kilo verebildin, tebrikler :)))

herese merhabalar,
kızlar hepinizi çok özledim aklım buralarda ama çok uzun zaman oldu gelemedim hiç. Umarım herkes iyidir.
Benim cephede durumlar haraketli, başvurular başlıyor ayın 15inde kitabım baskıya giriyor p.tesi elimde olur birkaç gün sonra. İşte böyle.
Kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyor, 1 ay oldu diyetisyene başlayalı ama 3 kilo vermişim sadece artık itiraf edebilirim :) 65'e çıkmıştım taımdan ayrıldıktan sonra, şimdi 62ye düştüm. Şu başvuruyu yapıp rahatlayayım daha iyi konsantre olacağım, sporla da desteklerim.

hepinizi çok öpüyorum endinize çok çok iyi bakın.

Kızlaaaar biraz önce tartıldım 66.9 kiloyum. Düne göre 500 gr. vermişim. Sadece ekmek azaldı diye olduğunu sanmıyorum. Dün mens dönemimin 2. günüydü, onun da etkisi olabilir. Bir de maydanoz suyu var tabii. Çok sevindim ama keşke bu sonucu dün görseydim yaaa. Baktım o zaman verdiğimiz kilo yüzdesi % 1.03 oluyormuş ve 2. oluyormuşuz. Gerçi 2. olan takımdan da bugün kilo veren vardır belki bilmiyorum.

Amaaan neyse, inşallah bu verdiğim kilo kalıcıdır da haftaya kullanırız artık :) Derecesinde değilim de madem kilo verdim, yarışma sonucuna da güzel etkisi olsun istiyorum.

Bu arada santim olarak da düne göre fark var. Kalçam aynı ama belim ve bacağımın tepe noktası 0.5'er cm daha incelmiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ne güzel olmuş öyle canım :)))))) Daha da çok yiyip gene de kilo verebildin, tebrikler :)))

Sağol canım, artık öyle bakmak lazım bu saatten sonra :))

Canım kilo alma eğilimde olup da doçentlik başvurusu sırasında hem ev hem çocukla uğraşıp hem kitap yazıp hem de 3 kilo veren biri olarak tarihe geçtin. 41 kere maşallah. Allah nazardan saklasın Başvurudan sonra spor da yapınca muhteşem bir sonuç alacağına eminim.

Bu arada, maydanoz suyumu içtim, klasik kahvaltımı yaptım.Geç yediğim için hala acıkmadım. Bugün öğünler sarkacak biraz. Akşam yine yazarım. Öpüyorum kızlar, görüşürüz.

selam kızlar 3.lüğümüzü tebrik ediyorum bende artık bu hafta daha fazla kilo vermek istiyorum inş.yapabiliri.bu hafta biraz daha sıkacağım aksilik olmazsa nasılsa misafirler de gitti.sabah kahvaltıda 4 zeytin az bal 2 dilim ekmek lor peyniri domates salatalık yedim şekersiz çay tabi.arada 1 elma.sinameki çayı da içtim ama bakalım faydası olacak mı ?şiş gibi hissediyorum hala kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…