canım kesin dönemindendir,yoksa kilo aldığını zannetmiyorum. maydonoz suyunu ne içtin hayatım.aslında bikişi yazmıştı hatırladığım kadarıyla ama sadece yazıldığını hatırlıyorum gerisi yok.
benimkız öyle bi bebekki en hasta olduğu zamanda bile oyun ooynamak için direnir
ama çok şükür
2 gündür iyi
ban gelince kayannamlar köye gittiler
biz tekiz eşimle kasım ayına kadar
arada gelirler tabi sabah uyanıyoruz idil kahvalltısını yapıyor biz yapıtyoruz sonra idili dışarıya çıkarıyorum
sonra yatırıyorum eşimfde çalışmadığı için gün boyu evde ve internetin balşında sağolsun fırsat vermiyor
bnecde anca yemek ev işi derken bakıyorum akşam olmuş
şu saat oldu ddaha gidip bulaşık yıkıycam
canım çok sıkkkın aslındadiyet yapamak bişle gelmiyor içimden
eşim çalışmıyor iş yok
ddolayısıuyla mali durumda kötü
Canlarım, boğazımın ağrıyı iyiden iyiye kayboldu ve nezle ve öksürüğe dönmeye başladı. Bu arada sesim de yavaş yavaş kısılmaya başladı. Hep öyle olur zaten :)) Çocuklar bana gülecek :)))
Dersim bugün geç başlıyor. Canım kahvaltı yapmak istemedi. Az önce iki çorba kaşığı meyveli yoğurt yedim. Bi ara kahvaltımı yaparım artık.
günaydın arkadaşlar benimde gecem çok kötü geçti gaz sancısından sabaha kadar uyuyamadım sanki doğum sancısı mübarek birde ödem söktürücü almıştım ama iyiki almışım sbah diyetisyene gittim 3 kilo vermiş görünüyorum yanlış hatırlamıyorsam geçen haftadan buyanada yağdan 2 kiloya yakın gitmiş akşam geçen haftaki kilo kağıdıma bakacam artık gerçi vüudumdada 1 cmden fazla incelme var demiştimm
che canım üzülme iş bulmak gerçekten zor heleki eşinin mezun olduğu bölümden bankalara falan başvursa sözleşmeli subaylık var polislik var bunları düşünmüyormu sonuçta devlete bi şekilde sırtımızı dayamamız gerekiyor eğer kpps ve yaş olayı yoksa ki yaşı uygundur muhtemelen bence başvurmalı tabi düşünceniz bunlara uygunmu buda önemli
bu arada herkese selam.
sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.7.30
ara yarım salata 2ad diyet bisküvi 9.30
ara yarım salata 1 konserve ton,5 ad diyet bisküvi.
2.aramı yaptım çünkü yemeğe geç gideceğim sanırım.
öğle yemeğini 1.30-2.00 gibi yerim muhtemelen.
bana gelince dün hiç kalkamdan yattım
akşama yemek yapamadım eşim pizza söledi ama yiyemedim( 1 dilim ancak (
bütün gece ateşliydim sabaha kadar su içtim :)) resmen uyumadım mutfakla yatak odası arasında spor yaptım ::)) bu sabah daha iyiyim ama ağrılarım var( 2 günde 1 kg vermiş görünüyorum ama giden kilo değildir biliyorum (
buralardayım görüşürüz
selam kızlar.nasılsınız artık son misafiri de bugün gönderiyorum bir aksilik olmazsa.ve son hızla rejime devam edeceğim.o ilk günlerdeki enerjim yook maalesef.artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor.geçen hafta tam dikkat etmemiştim kilo almışım şimdi dikkat edeceğim tabi.sabah:1.5 dilim ekmek 1 yumurta bal az tereyağ 3 zeytin birkaç kaşık lor peyniri ve çay.arada yarım armut yedim artık yine buraya hep yazacağım insan daha da motive oluyor.bu arada sporum da 40 dk pilates 300 mekik
spor yapanları tebrik ediyorum
sorma canım aslında ağrılarımı çok takmıyorum ama evde yalnızım başım dönüyo bi yere düşerim diye korkuyorumdosbacığım oyyy kıyamam sanaa vücudundaki mikrop baş dönmesi yapıyordurrrr
İyiyim dosbacım. Canım benim, insan hasta olunca anne şefkati arıyor. Biz sana şefkat yaparız :teselli: :1hug: a.s.
İyileşmezsen mutlaka bir doktora görün canım. Sağlık ocağı falan da olur. Belki şu zamanı rahat atlatman için birşeyler verirler.
kızlar bugün çok yoğunum,öğle yemeğimi henüz yemedim ama söyledim getirecekler. çok kalamıyorum işlerimi hafifletirsem gelirim hepiniz öpüyorum.
bu arada herkese selam.
sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.7.30
ara yarım salata 2ad diyet bisküvi 9.30
ara yarım salata 1 konserve ton,5 ad diyet bisküvi.
2.aramı yaptım çünkü yemeğe geç gideceğim sanırım.
öğle yemeğini 1.30-2.00 gibi yerim muhtemelen.
canım dün eşim kullandı benim laptopu, yani muhtemelen ben değildim çnk akşam çok hasta idim(
canım süpersiiiiiinnnn
büyük geçmiş olsun canım darısı bana ...
günaydıııınnnn
canım gece bende hiç uyumadım ateşim vardı sürekli ve ağrılarım vardı
kilo vermene sevindim hepsi ödem değildir yağdanda gitmiştir yoksa incelmezdin
canım kendini sıkma yoksa daha da şişersin rahat bırak haftaya güzel sonuç alacağın kesin
bana gelince dün hiç kalkamdan yattım
akşama yemek yapamadım eşim pizza söledi ama yiyemedim( 1 dilim ancak (
bütün gece ateşliydim sabaha kadar su içtim :)) resmen uyumadım mutfakla yatak odası arasında spor yaptım ::)) bu sabah daha iyiyim ama ağrılarım var( 2 günde 1 kg vermiş görünüyorum ama giden kilo değildir biliyorum (
buralardayım görüşürüz
selam kızlar.nasılsınız artık son misafiri de bugün gönderiyorum bir aksilik olmazsa.ve son hızla rejime devam edeceğim.o ilk günlerdeki enerjim yook maalesef.artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor.geçen hafta tam dikkat etmemiştim kilo almışım şimdi dikkat edeceğim tabi.sabah:1.5 dilim ekmek 1 yumurta bal az tereyağ 3 zeytin birkaç kaşık lor peyniri ve çay.arada yarım armut yedim artık yine buraya hep yazacağım insan daha da motive oluyor.bu arada sporum da 40 dk pilates 300 mekik
hepinize çok teşekkür ederim dünmesjımıb bitiremedim eşim gelince kapatmak zorunda kaldım kpss e çalışıyor ama oda xzorkoca türkiyede 10 tane sosyolog alınıyor
ben artık iyice umudumuyitirdim çocuk olunca zor oluyor neyse konuyudeğiştirmeyelim sonuçta diyet gurubu
demi ama çok incesiniz çok sağolun
kızlar bugün çok yoğunum,öğle yemeğimi henüz yemedim ama söyledim getirecekler. çok kalamıyorum işlerimi hafifletirsem gelirim hepiniz öpüyorum.
öğleden yemeğimden önce yeşilçay içtim sonra 1 kase mercimek çorbası yarım dilim ekmek ve yoğurt az öncede 4 tane badem v e yeşil çay içtim şimdi de walk at home yapacağım
kızar 1 dili 1 dilim peynir öğle yemeğim
Canlarım, şimdi okuldan çıktım, ayın 24 ünde bir düğüne gideceğiz. Onun için bi şeyler bakacağım. Piyasa araştırması... Hesaplı bi şeyler bakmayı düşünüyorum. İnşallah şansım yaver gider.
hasta olduğumdan beri dengem bozuldu. Bir anda acayip acıkıyorum. Midem resmen kazınıyor. Kahvaltımı yaptım, 1 ekmek, 1 yumurta. Öğleye doğru 3 kuru kayısı. Öğlen 1 de nasıl acıktığımı anlatamam. Köfte yedim 3-4 ekmekle. Sonra da dondurma yedim ve anca doydum. Bir an önce toparlanmaknistiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?