• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kesin dönemindendir,yoksa kilo aldığını zannetmiyorum. maydonoz suyunu ne içtin hayatım.aslında bikişi yazmıştı hatırladığım kadarıyla ama sadece yazıldığını hatırlıyorum gerisi yok.

Maydonoz suyunu ödemim azalsın diye içtim canım. Mens dönemim yaklaşıyor diye. Bu sabah yine içtim. Arasıra böyle ödem olduğunu hissettiğimde veya mens dönemim yaklaşırken içiyorum, ödemi azaltıyor gibi geliyor.

benimkız öyle bi bebekki en hasta olduğu zamanda bile oyun ooynamak için direnir
ama çok şükür
2 gündür iyi
ban gelince kayannamlar köye gittiler
biz tekiz eşimle kasım ayına kadar
arada gelirler tabi sabah uyanıyoruz idil kahvalltısını yapıyor biz yapıtyoruz sonra idili dışarıya çıkarıyorum
sonra yatırıyorum eşimfde çalışmadığı için gün boyu evde ve internetin balşında sağolsun fırsat vermiyor
bnecde anca yemek ev işi derken bakıyorum akşam olmuş
şu saat oldu ddaha gidip bulaşık yıkıycam
canım çok sıkkkın aslındadiyet yapamak bişle gelmiyor içimden
eşim çalışmıyor iş yok
ddolayısıuyla mali durumda kötü

Canım kasıma kadar yalnız kalmanıza sevindim, eşinin iş durumuna üzüldüm. ış genelde tanıdık aracılığıyla bulunuyor ama madem bilgisayarla da arası iyi, internetten de iş arayabilir. Şimdilik stresini azaltacak geçici bir iş de olabilir bu. ış alanını hiç bilmiyorum ama internette ilanlar var. Özelden yazıyorum.

Daha başka siteler de vardı mutlaka. Gazete ilanları da oluyor. Özellikle hafta sonları büyük gazetelerin sırf insan kaynakları ekleri oluyor. K. Maraş eklerinde de sizin şehirdeki işler daha çok olur sanırım. ınşallah bir an önce hayırlı bir iş bulur.

Canlarım, boğazımın ağrıyı iyiden iyiye kayboldu ve nezle ve öksürüğe dönmeye başladı. Bu arada sesim de yavaş yavaş kısılmaya başladı. Hep öyle olur zaten :)) Çocuklar bana gülecek :)))

Dersim bugün geç başlıyor. Canım kahvaltı yapmak istemedi. Az önce iki çorba kaşığı meyveli yoğurt yedim. Bi ara kahvaltımı yaparım artık.

Canım iyileşmeye başlamana sevindim. Kahvaltını da etmişsindir eminim :)

günaydın arkadaşlar benimde gecem çok kötü geçti gaz sancısından sabaha kadar uyuyamadım sanki doğum sancısı mübarek birde ödem söktürücü almıştım ama iyiki almışım sbah diyetisyene gittim 3 kilo vermiş görünüyorum yanlış hatırlamıyorsam geçen haftadan buyanada yağdan 2 kiloya yakın gitmiş akşam geçen haftaki kilo kağıdıma bakacam artık gerçi vüudumdada 1 cmden fazla incelme var demiştimm

che canım üzülme iş bulmak gerçekten zor heleki eşinin mezun olduğu bölümden bankalara falan başvursa sözleşmeli subaylık var polislik var bunları düşünmüyormu sonuçta devlete bi şekilde sırtımızı dayamamız gerekiyor eğer kpps ve yaş olayı yoksa ki yaşı uygundur muhtemelen bence başvurmalı tabi düşünceniz bunlara uygunmu buda önemli

Çok geçmiş olsun canım. 3 kilo çok iyi bir sonuç, çok tebrik ediyorum :nazar: Aman bırakma, bak ne güzel sonuç almaya başladın.

bu arada herkese selam.
sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.7.30
ara yarım salata 2ad diyet bisküvi 9.30
ara yarım salata 1 konserve ton,5 ad diyet bisküvi.
2.aramı yaptım çünkü yemeğe geç gideceğim sanırım.
öğle yemeğini 1.30-2.00 gibi yerim muhtemelen.

Çok iyi gidiyorsun canım. Geçen günlere göre çok güzel gelişme bu.

bana gelince dün hiç kalkamdan yattım
akşama yemek yapamadım eşim pizza söledi ama yiyemedim :(( 1 dilim ancak :((
bütün gece ateşliydim sabaha kadar su içtim :)) resmen uyumadım mutfakla yatak odası arasında spor yaptım ::)) bu sabah daha iyiyim ama ağrılarım var :(( 2 günde 1 kg vermiş görünüyorum ama giden kilo değildir biliyorum :((
buralardayım görüşürüz

Canım ilaç alıyor musun? Kötüleşirsen bir doktora git istersen. Ama inşallah dinlenerek kolayca atlatırsın.

selam kızlar.nasılsınız artık son misafiri de bugün gönderiyorum bir aksilik olmazsa.ve son hızla rejime devam edeceğim.o ilk günlerdeki enerjim yook maalesef.artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor.geçen hafta tam dikkat etmemiştim kilo almışım şimdi dikkat edeceğim tabi.sabah:1.5 dilim ekmek 1 yumurta bal az tereyağ 3 zeytin birkaç kaşık lor peyniri ve çay.arada yarım armut yedim artık yine buraya hep yazacağım insan daha da motive oluyor.bu arada sporum da 40 dk pilates 300 mekik

Günün erken saatlerinde sprounu yapmışsın, rahatlamışsındır ne güzel. Tebrikler :nazar:

spor yapanları tebrik ediyorum

Canım sen iyileş, sen de yaparsın.

Son düzenleme:
dosbacığım geçmiş olsun canım bol vitamin ve ilaç alacaksınn evdesin yat uyu dinlen keşke bende evde olabilsem benim evimin önü park ve yürüyüş alanı ben işe giderken kadınlar yürüyüş yapıyor heergün kocama bu kadınları çok kıskanıyorum deyip duruyorumm

taylorcuğum adcığım sizler nasılsınız
edacığım çok geçmiş olsunn mens dönemi malesef biz kadınlar için bir işkence ama güzel yanıda vücudumuz temizleniyor erkeklerin böyle bir şansı yokk

bu arada kan bağışlamak bana yaramadı vücut şimdi yeni kan yapım sürecine hızlı girdi kalp daha çok pompalıyor ve ben perişan oluyorummm birde hava kötü yağmurlu ve soğukk

sabah
1 dilim börek
labne peynir bir çorba kaşığına yakın yarım dilim ekmek yedim
yarım bardakta süt içtim

öğlenden önce ara olarak
8 kayısı 1 bardak süt
öğlen 1 tvuk kalçası yedimm:))) gitti tavuğun kalça hehehe
1 kase çorba
ve 2 küçük kase salata yedim

diyetisyen öğlenden pilavımı çıkarttı çok geliyor dedimm ama 2 dilim ekmeğimi yiyemedimm öyle doydum ki anlatamam
birde yatsı ara öğünümü yapamıyorum ben birbardak yoğurt ve iki meyvemi çünkü eşim geç geliyor geç yiyoruz yetiştiremiyorum dedim
onuda gün arasına yaydı

Bu arada mens dönemim başladı. Hala 67.8 kiloyum. Bakalım yarın sabah ne olacak.

Hala öğle yemeğimi yemedim. Geç olmadan yiyeyim.

taylorcuğum başka site adı vermek bildiğim kadarıyla yasak banlanabilirsin o yüzden özelden gönder onuda sil istersenn

melzeyitim iyiyim canım. Diyetisyene tekrar gitmene çok sevindim. Sana iyi geldi.

Şimdi çok acıktım. Öğle yemeği yiyeceğim, bugün geç kaldım. Görüşürüz canım.

melzeyitim diyetin aslında güzel... kan bağışı yapma istersen herkese ii gelmio bende veremiyorum ama eşim düzenli veriyor,onu acayip rahatlatıyor

adcım elacım taylorcum nasılsınız
dinlenmeye çalışıyorum yerimden kalkamıyorum zaten başım dönüyor... annemi özlediiiiimmmmmm

İyiyim dosbacım. Canım benim, insan hasta olunca anne şefkati arıyor. Biz sana şefkat yaparız :teselli: :1hug: a.s.

İyileşmezsen mutlaka bir doktora görün canım. Sağlık ocağı falan da olur. Belki şu zamanı rahat atlatman için birşeyler verirler.

kızlar daha öğle yemeği yemedim açıkmadım aksine midem bulanıyooo
şişkinlik yapmıcak ne yiyebilirimm

hepinize çok teşekkür ederim dünmesjımıb bitiremedim eşim gelince kapatmak zorunda kaldım kpss e çalışıyor ama oda xzorkoca türkiyede 10 tane sosyolog alınıyor
ben artık iyice umudumuyitirdim çocuk olunca zor oluyor neyse konuyudeğiştirmeyelim sonuçta diyet gurubu
demi ama çok incesiniz çok sağolun

kızlar bugün çok yoğunum,öğle yemeğimi henüz yemedim ama söyledim getirecekler. çok kalamıyorum işlerimi hafifletirsem gelirim hepiniz öpüyorum.

öğleden yemeğimden önce yeşilçay içtim sonra 1 kase mercimek çorbası yarım dilim ekmek ve yoğurt az öncede 4 tane badem v e yeşil çay içtim şimdi de walk at home yapacağım

dosbacığım oyyy kıyamam sanaa vücudundaki mikrop baş dönmesi yapıyordurrrr
sorma canım aslında ağrılarımı çok takmıyorum ama evde yalnızım başım dönüyo bi yere düşerim diye korkuyorum
dün eşimin cep tel. çaldılar :(( canım sürekli beni aramaya çalışıyor,bugün okulda sınavı var ona da naz yapamıyorum :((

İyiyim dosbacım. Canım benim, insan hasta olunca anne şefkati arıyor. Biz sana şefkat yaparız :teselli: :1hug: a.s.

İyileşmezsen mutlaka bir doktora görün canım. Sağlık ocağı falan da olur. Belki şu zamanı rahat atlatman için birşeyler verirler.

saolun canımmmm benimmm
inanın oturduğum yerde en çok moral olan en önemli kişilersiniz
iiki varsınız
dr gitmesem ii olur atlatacak gibiyim
sırtıma nane yağı sürdürdüm çok ii geldi
düzenli çörek otu yağı içiyorum
süte zencefil katıyorum
eee bu tvler bizi yakında dr eder :)) aslında bitkilerden yararlanmak çok ii ama bu gidişle dr.lara olan güven sarsılacak diye korkuyorum

kızlar bugün çok yoğunum,öğle yemeğimi henüz yemedim ama söyledim getirecekler. çok kalamıyorum işlerimi hafifletirsem gelirim hepiniz öpüyorum.

afiyet olsun şimdiden canım

bende şimdi kalktım yemek koydum, aslında kalkacak halim yok ama bu akşamda yemek yapmazsam 3 gün olcak... boğazımızdan sıcak bi çorba geçsin dimi ama :))

bu arada herkese selam.
sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.7.30
ara yarım salata 2ad diyet bisküvi 9.30
ara yarım salata 1 konserve ton,5 ad diyet bisküvi.
2.aramı yaptım çünkü yemeğe geç gideceğim sanırım.
öğle yemeğini 1.30-2.00 gibi yerim muhtemelen.

Afiyet olsun canım )))

canım dün eşim kullandı benim laptopu, yani muhtemelen ben değildim çnk akşam çok hasta idim :((

canım süpersiiiiiinnnn

büyük geçmiş olsun canım darısı bana ...

günaydıııınnnn
canım gece bende hiç uyumadım ateşim vardı sürekli ve ağrılarım vardı
kilo vermene sevindim hepsi ödem değildir yağdanda gitmiştir yoksa incelmezdin

canım kendini sıkma yoksa daha da şişersin rahat bırak haftaya güzel sonuç alacağın kesin

bana gelince dün hiç kalkamdan yattım
akşama yemek yapamadım eşim pizza söledi ama yiyemedim :(( 1 dilim ancak :((
bütün gece ateşliydim sabaha kadar su içtim :)) resmen uyumadım mutfakla yatak odası arasında spor yaptım ::)) bu sabah daha iyiyim ama ağrılarım var :(( 2 günde 1 kg vermiş görünüyorum ama giden kilo değildir biliyorum :((
buralardayım görüşürüz

Ah dosbik, sen fena üşütmüşsün. Çok büyük geçmiş olsun. Bana bu gibi durumlarda sarmısak da iyi gelir. Katır kutur yerim ) bi dene istersen. Ne de olsa doğal antibiyotik. Yoğurda falan da karıştırabilirsin ))

selam kızlar.nasılsınız artık son misafiri de bugün gönderiyorum bir aksilik olmazsa.ve son hızla rejime devam edeceğim.o ilk günlerdeki enerjim yook maalesef.artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor.geçen hafta tam dikkat etmemiştim kilo almışım şimdi dikkat edeceğim tabi.sabah:1.5 dilim ekmek 1 yumurta bal az tereyağ 3 zeytin birkaç kaşık lor peyniri ve çay.arada yarım armut yedim artık yine buraya hep yazacağım insan daha da motive oluyor.bu arada sporum da 40 dk pilates 300 mekik

Ethoscum, misafirlerden yana bu aralar pek bereketliydin, şimdi artık kendinle ilgilenebilirsin canım. Geçen haftaki kilonu da pek kafana takma, çzbuk gelen çabuk gider. Sporun da çok güzel olmuş.
hepinize çok teşekkür ederim dünmesjımıb bitiremedim eşim gelince kapatmak zorunda kaldım kpss e çalışıyor ama oda xzorkoca türkiyede 10 tane sosyolog alınıyor
ben artık iyice umudumuyitirdim çocuk olunca zor oluyor neyse konuyudeğiştirmeyelim sonuçta diyet gurubu
demi ama çok incesiniz çok sağolun

Canım, diyet grubuyuz ama tabi ki sorunlarımızı paylaşacağız. Yapabileceğimiz bir şey olursa ya da konuşmak istersen biz buradayız. Her gecenin sabahı vardır canım. İçini ferah tutmaya çalış.

Canımmm, aç kalmışsın, kıyamam (((

öğleden yemeğimden önce yeşilçay içtim sonra 1 kase mercimek çorbası yarım dilim ekmek ve yoğurt az öncede 4 tane badem v e yeşil çay içtim şimdi de walk at home yapacağım

Çok iyi olmuş canım ))) hemen toparladın kendini )))
kızar 1 dili 1 dilim peynir öğle yemeğim

Eloş, biraz az değil mi öğle yemeğin? Birazdan acıkmayasın?

Canlarım, şimdi okuldan çıktım, ayın 24 ünde bir düğüne gideceğiz. Onun için bi şeyler bakacağım. Piyasa araştırması... Hesaplı bi şeyler bakmayı düşünüyorum. İnşallah şansım yaver gider.
hasta olduğumdan beri dengem bozuldu. Bir anda acayip acıkıyorum. Midem resmen kazınıyor. Kahvaltımı yaptım, 1 ekmek, 1 yumurta. Öğleye doğru 3 kuru kayısı. Öğlen 1 de nasıl acıktığımı anlatamam. Köfte yedim 3-4 ekmekle. Sonra da dondurma yedim ve anca doydum. Bir an önce toparlanmaknistiyorum

nac canım sen nasılsın ??
sarımsağı o şekilde yiyemem ama akşam yoğurtlu semizotu ile yerim inş.
aslında canım hiç bişi istemio ama yemek zorundayım yoksa iileşemeyeceğim :((
sabahtan beri 1 dilim pizza ile duruyorum
bu hastalığın tek ii tarafı sürekli su içiyorum ben hiç böle su içtiğimi bilmem hemde aç karnına :))
2lt oldu canım hala su istiyo aslında pek ateşimde kalmadı ama :) ii bişi :))

Canlarım, şimdi okuldan çıktım, ayın 24 ünde bir düğüne gideceğiz. Onun için bi şeyler bakacağım. Piyasa araştırması... Hesaplı bi şeyler bakmayı düşünüyorum. İnşallah şansım yaver gider.
hasta olduğumdan beri dengem bozuldu. Bir anda acayip acıkıyorum. Midem resmen kazınıyor. Kahvaltımı yaptım, 1 ekmek, 1 yumurta. Öğleye doğru 3 kuru kayısı. Öğlen 1 de nasıl acıktığımı anlatamam. Köfte yedim 3-4 ekmekle. Sonra da dondurma yedim ve anca doydum. Bir an önce toparlanmaknistiyorum

fazla olan sadece öğle yemeğindeki ekmek olmuş çok büyütme beyninde hemen erisin akşam ekmek yemezsin olur
bu dönemde zaten tatlıya ihitiyacın var en azından en masum olanını yemişsin afiyet olsun

Back