nac biri gidiyor biri geliyor.gerçi şimdi teyzem var pek misafir sayılmaz ama gene de misafir yani.bebiş de rahatsız.biraz daha sıkmam gerek en çok da spor konusunda.
Kızlar ben geldim. Kimsecikler yok. Geçmişe bir bakayım.
kızlar midem felaket ayıptır söylemesi ishal olmuşum üşüttüm sanırım dün halı silmiştim buğünde halıyı cıkardım kurusun diye terlik unuttum bi kaç kez giymeyi off ya midem felaket inş gecer
Benim boğazım ağrıdığında kahve kötü geliyor canım. Sana iyi gelmesine sevindim. Doktor ağrıyı kessin diye ilaç vermedi mi yaa? İnşallah bir an önce iyileşirsin.
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma
Spor: Sadece 20 dakika yürüdüm. Pek tempolu değildi.
dosbacığım geçmiş olsun yoksa bizden habersiz nachlemi buluştunuz ondan geçti şaka biyana havalardan galiba benimde pek keyfim yok ama 1 cmden biraz fazla incelmişim ki bu hafta hiç yapamadım hep aksilikler üst üste geldi yinede sevindimmm
Taylorcım, şu an itibari ile önümde yepyeni bir ufuk açtın. Boğazımın ağrısını kessin diye ağrı kesici içmek hiç aklıma gelmemişti. Gayet mantıklı, baş ağrısı gibi bi şey. Doktor ağrı kesici yazdı da ben ağrıyı kessin diye yazdığının düşünmemiştim. Çok komiğim yaaa
Kızlar, boğazım düne göre bariz daha iyi. Çok daha rahat yutkunabiliyorum :))
KLasik kahvaltımı yaptım. Şimdi de ufak ufak okula :))
günaydııııınnnn
hastayıııımmmm
boğazım çok kötü, nac canım senin gibi oldum bütün gece ateşliydim şimdi de kahvaltımı yapayım yatmayı düşünüyorum
melzeyit canım haftanız kutlu olsun ii ki varsınız
dosbacığım geçmiş olsun yoksa bizden habersiz nachlemi buluştunuz ondan geçti şaka biyana havalardan galiba benimde pek keyfim yok ama 1 cmden biraz fazla incelmişim ki bu hafta hiç yapamadım hep aksilikler üst üste geldi yinede sevindimmm
slmlar arkadaşlar nasılsınız bakalım
ben bugün yediklerimi yazayım 2 dilim ekmek yarım yağlı peynir domates salatalık yanındada ilayda ve çay
slm kızlar sabah önce 1 kayısı ve ılık su kahvaltıda 1.5 dilim ekmek bal lor peyniri 3 zeytin omlet yedim.sonra 40 dk. pilates ve 200 mekik.bugün daha dikkatli olacağım bundan sonrada.
selam umarım herkesler iyidir. benim kötü kendime engel olamıyorum yemek yemek istiyorum ne yaptım bilmiyorum acaba psikolojiyimi bozdum ne yaptım. umarım öyle değildir. ama bir dur demem lazım kendime regl dönemindeyim belkide onun etkisidir inşallah öyledir. of çok sıkılıyorum çok bunalıyorum. buralarda olurum öpüldünüz. bu arada sabah kahvaltım 1 simit öğle yemeğim 1 simit.
bende geldim ara olarak yarım bardak süt 7 tane kuru kayısı
öğlen 1 kase mantar çorbası
5 kaşık pilav
bir kase salata
2 dilim ekmek
ve patates yemeği bol kıymalıı
sabahta simit yemek zorunda kaldım bugünki karbnhidrat ihtiyacımı bitirdim akşama sebze haşlama ve yoğurt yiyecem
Karnım acıkmadan gideyim en iyisi. Yoksa bir de yemekten sonra bir süre beklemem gerekecek. Öpüyorum dosbacım görüşürüz.
günaydııııınnnn
hastayıııımmmm
boğazım çok kötü, nac canım senin gibi oldum bütün gece ateşliydim şimdi de kahvaltımı yapayım yatmayı düşünüyorum
melzeyit canım haftanız kutlu olsun ii ki varsınız
slmlar arkadaşlar nasılsınız bakalım
ben bugün yediklerimi yazayım 2 dilim ekmek yarım yağlı peynir domates salatalık yanındada ilayda ve çay
slm kızlar sabah önce 1 kayısı ve ılık su kahvaltıda 1.5 dilim ekmek bal lor peyniri 3 zeytin omlet yedim.sonra 40 dk. pilates ve 200 mekik.bugün daha dikkatli olacağım bundan sonrada.
selam umarım herkesler iyidir. benim kötü kendime engel olamıyorum yemek yemek istiyorum ne yaptım bilmiyorum acaba psikolojiyimi bozdum ne yaptım. umarım öyle değildir. ama bir dur demem lazım kendime regl dönemindeyim belkide onun etkisidir inşallah öyledir. of çok sıkılıyorum çok bunalıyorum. buralarda olurum öpüldünüz. bu arada sabah kahvaltım 1 simit öğle yemeğim 1 simit.
bende geldim ara olarak yarım bardak süt 7 tane kuru kayısı
öğlen 1 kase mantar çorbası
5 kaşık pilav
bir kase salata
2 dilim ekmek
ve patates yemeği bol kıymalıı
sabahta simit yemek zorunda kaldım bugünki karbnhidrat ihtiyacımı bitirdim akşama sebze haşlama ve yoğurt yiyecem
Kızlaaar, ben geldim. Bu sabah tartıldım. 300 gr. almış görünüyorum. Ama dönemim yaklaşıyor, ondan olabilir. O yüzden ticker'ımda kilomu değiştirmiyorum. İnşallah Cuma'ya kadar gider.
Bu sabah maydanoz suyu içtim. Birkaç gün daha içeceğim. Bakalım faydası olacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?