• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaaar, ben geldim. Bu sabah tartıldım. 300 gr. almış görünüyorum. Ama dönemim yaklaşıyor, ondan olabilir. O yüzden ticker'ımda kilomu değiştirmiyorum. İnşallah Cuma'ya kadar gider.
Bu sabah maydanoz suyu içtim. Birkaç gün daha içeceğim. Bakalım faydası olacak mı.
canım kesin dönemindendir,yoksa kilo aldığını zannetmiyorum. maydonoz suyunu ne içtin hayatım.aslında bikişi yazmıştı hatırladığım kadarıyla ama sadece yazıldığını hatırlıyorum gerisi yok.

Bence döneminle alakalıdır. Sıkılmak bunalmak da ondandır bence. Yürüyüş yapma şansın varsa tempolu yürürsen çok iyi gelebilir. İnsanın morali düzeliyor. Simitler biraz çok olmuş. Şu ana kadar 8 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun. Bugün yarın toparlarsın canım.
bende öyle düşünüyorum ama öyle saçma bişeyki,geçen ay bu kadar değildim herhalde bu ay böyle bazen adet olacağımı bile anlamıyorum acayip bişey. canım şu havalar düzelsin Allah nasip ederse 1 saatten fazla yürüyüş beni bekliyor.psikolojik olarak kesinlikle hazırım. mp3 de hazırlıyorum yavaş yavaş. malum okadar yol sessiz çekilmez. :dance:
Adcım, ben de geçen hafta böyleydim, bugün regl oldum. Düzene girerim ben de :)))
inşallah canım.gerçi strese girmekten düzene giremiyorum ya hadi hayırlısı.

Kızlarrrr, ancak gelebildim eve. Bi de dersim 12 de bitmişti. Biliyorsunuz, ilköğretim öğrencileri arasında yarışma yapıyoruz. Bitmesine 3 hafta kaldı. Yarışmadan sonra bir ara girmiş olduğum bir komisyonda iş vardı. Okulun öğrenci kıyafetlerini değiştiriyoruz. Onun için bir yerle görüşmeye gittik. Veee, az önce açlıktan ölmek üzereydim ve 1 hamburger yedim. Ama dayanamayacaktım. Öğleye doğru 4 kuru kayısı yemiştim. Öğlen de 1 kase çorba. Saat 12 idi. Ara da yapamadım yoğunluktan neredeyse 8 saat çorbayla durdum. Üzgünüm
bu ne yoğunluk birde ben kendimi yoğun diyorum. böyle durumlarda beslenmeyi bozmak normal hayatım. afiyet olsun sıkma canını telafi edersin. et ama. vereliniortak

slm kızlar buğün yoğundum baya midemde kötüydü gece sabah misafiikrleri atlattım teyzemin kızı gelmişti sabah işe balıcaktı burda şimdi aradı bize gelcekmişş bakalımm çok yorgunum sabah 6buçuktan beri ayaktayım yediklerime gelince anlamadım bişeyybuğün karışık olduu
kahvaltı yarın dilim ekmek arasına peynir onuda anca 11 de yedim
öğlen kıymal börek ince bir dilim yarım dilim pasta 2 kaşık salata
akşam kıymalı börek küçüçük ve cnm hala bişey istemiyo yediklerimde azaslında söyleyince çok gibide görünüş ufakkk regle olcam sanırım günümde geldi karnım felaket ağrıyyoo kızlar grş gecmişi okuyamadım çıkıyorumm

canım geçmişolsun,sanırım mideni fena üşüttün, sıcak havlu sarsan belki faydası olur ben genelde öyle yaparım. yediklerin gayet normal görünüyor. ama hamurişi türü şeyler seni daha çok zora sokabilir biraz çorba iyi gelebilir hayatım. :teselli:

günaydııııınnnn
hastayıııımmmm
boğazım çok kötü, nac canım senin gibi oldum bütün gece ateşliydim şimdi de kahvaltımı yapayım yatmayı düşünüyorum
melzeyit canım haftanız kutlu olsun ii ki varsınız
canım çok geçmişolsun. dikkat et lütfen kendine. inşallah şimdi daha iyisindir. opuyorumnanaktan
:lepi:kızlar bu hafta polis teşkilatının 165.yılı ve biz kutlamaya başladık ve hepinizden hediyeler ve tebrikleri bekliyorum adresimi biliyorsunuz zatendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.
canım okudum yazı yazacam dedim MQ ladım ama yazamadım aklıma gelmişken yazayım.
kuruluş yıldönümünüz kutlu olsun hayatım,hepimizin kutlu olsun. iyiki varsınız.
güvenliğin olmadığı yerde gelişme sağlanamaz. turkbayragi

bu arada kızlar bugün karbonhidratın dibine vurdum öğlen yemeğe çıkamadığım ve yemekte söyleyemediğim için gizli gizli 1 tost yiyebildim,iş yeri kalabalıktı bugün gelen giden çok olduğu için malesef böyle oldu. akşam eve geldikten sonra 1 ad dolmabiber yedim birde bu 12 li minik brownilerden 2 tane yedim :mymeka: şimdi tek şekerli nescafe içiyorum. :kahve:

Kızlarrrr, ancak gelebildim eve. Bi de dersim 12 de bitmişti. Biliyorsunuz, ilköğretim öğrencileri arasında yarışma yapıyoruz. Bitmesine 3 hafta kaldı. Yarışmadan sonra bir ara girmiş olduğum bir komisyonda iş vardı. Okulun öğrenci kıyafetlerini değiştiriyoruz. Onun için bir yerle görüşmeye gittik. Veee, az önce açlıktan ölmek üzereydim ve 1 hamburger yedim. Ama dayanamayacaktım. Öğleye doğru 4 kuru kayısı yemiştim. Öğlen de 1 kase çorba. Saat 12 idi. Ara da yapamadım yoğunluktan neredeyse 8 saat çorbayla durdum. Üzgünüm

Canım öyle oluyor bazen. Yapacak birşey yok. Sık olmadığı sürece kalıcı etkisi olmaz bence. İleride önceden tahmin edebilirsen çantana birşeyler hazırlarsın canım.

slm kızlar buğün yoğundum baya midemde kötüydü gece sabah misafiikrleri atlattım teyzemin kızı gelmişti sabah işe balıcaktı burda şimdi aradı bize gelcekmişş bakalımm çok yorgunum sabah 6buçuktan beri ayaktayım yediklerime gelince anlamadım bişeyybuğün karışık olduu
akşam kıymalı börek küçüçük ve cnm hala bişey istemiyo yediklerimde azaslında söyleyince çok gibide görünüş ufakkk regle olcam sanırım günümde geldi karnım felaket ağrıyyoo kızlar grş gecmişi okuyamadım çıkıyorumm

Çok geçmiş olsun. Kaç gündür çok yoruldun, onun da etkisi olabilir. Güzelce dinlenip çabucak toparlanırsın inşallah.

bu arada kızlar bugün karbonhidratın dibine vurdum öğlen yemeğe çıkamadığım ve yemekte söyleyemediğim için gizli gizli 1 tost yiyebildim,iş yeri kalabalıktı bugün gelen giden çok olduğu için malesef böyle oldu. akşam eve geldikten sonra 1 ad dolmabiber yedim birde bu 12 li minik brownilerden 2 tane yedim :mymeka: şimdi tek şekerli nescafe içiyorum. :kahve:

Az yemişsin canım. Araların da olmamış. İnşallah yarın güzel beslenebilirsin. Yarın da yoğun olacaksan belki evden birşeyler götürebilirsin. Ama hesapta yokken yoğunluk olunca insanın elinden birşey gelmiyor.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsyion köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt

Spor:
45 dakika bisiklet (tempolu ama çok zorlamadan)
45 dakika koşu bandında yürüyüş (tempolu ama aşırı zorlamadan)
300 mekik
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç (100 kez) ve dış taraflarını (50 kez) çalıştırdım :lepi: :lepi: :lepi:

Geçmiş olsun cnaım. Kızın sağlığına kavuşsun da önemli olan bu :))

Kızın kolbastı oynadığına göre iyileşmiş gibi geldi bana :)) Pantolonlarına girebilmene çok sevindim canım. Bu durumda diyete kaldığın yerden devam etmelisin :)))))))))))
benimkız öyle bi bebekki en hasta olduğu zamanda bile oyun ooynamak için direnir
ama çok şükür
2 gündür iyi
ban gelince kayannamlar köye gittiler
biz tekiz eşimle kasım ayına kadar
arada gelirler tabi sabah uyanıyoruz idil kahvalltısını yapıyor biz yapıtyoruz sonra idili dışarıya çıkarıyorum
sonra yatırıyorum eşimfde çalışmadığı için gün boyu evde ve internetin balşında sağolsun fırsat vermiyor
bnecde anca yemek ev işi derken bakıyorum akşam olmuş
şu saat oldu ddaha gidip bulaşık yıkıycam
canım çok sıkkkın aslındadiyet yapamak bişle gelmiyor içimden
eşim çalışmıyor iş yok
ddolayısıuyla mali durumda kötü

Canım yanlış hatırlamıyorsam midenin kötülüğü bir gün öncesinden başlamıştı. Dikkat et kendine. Bugün de devam ederse bir doktora git istersen. Bu zaman zarfında ayaklarını ve mideni sıcak tutmaya çalış canım. Bi de nane-limon çayı çok iyi geliyor :))

Adcım, ilk cümleni okuyunca "eyvah ne yaptı bu kız, bir tepsi börek mi yedi" diye düşündüm. Hiç bi şey yeyemişsin canım ya. İçini rahat tut :))

Selam kızlar. Spor yapıp geldim.

Süperrrrr, ben pazartesiden beri hiç bi şey yapamıyorum. Düzelmeye çalışıyorum :))) Allahtan havalar da kötü, içim gitmiyor.

Spor:
300 mekik
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç (100 kez) ve dış taraflarını (50 kez) çalıştırdım :lepi: :lepi: :lepi:

Afiyet olsun canım. Sporun da çok iyi olmuş. Tebrikler :)))

benimkız öyle bi bebekki en hasta olduğu zamanda bile oyun ooynamak için direnir
ama çok şükür
2 gündür iyi
arada gelirler tabi sabah uyanıyoruz idil kahvalltısını yapıyor biz yapıtyoruz sonra idili dışarıya çıkarıyorum
sonra yatırıyorum eşimfde çalışmadığı için gün boyu evde ve internetin balşında sağolsun fırsat vermiyor
eşim çalışmıyor iş yok

Evet canım, bebekler öyle oluyorlarmış. 39 derce ateşte bile koşturup oynuyorlarmış, bizden daha dirençliler :)))))
Canım, yazdıklarına ben de üzüldüm.Eminim bu durum senin üzerinde çok baskı yapmıştır. İnşallah en kısa zamanda eşinin işleri düzelir. Ama, sen bu kiloları verebilmek için çok uğraştın. Diyet yapmak içinden gelmiyorsa en azından bu kilonu korumak için çok yememelisin. Gün doğmadan neler doğar checim. Çok hırpalama kendini :))

Canlarım, boğazımın ağrıyı iyiden iyiye kayboldu ve nezle ve öksürüğe dönmeye başladı. Bu arada sesim de yavaş yavaş kısılmaya başladı. Hep öyle olur zaten :)) Çocuklar bana gülecek :)))

Dersim bugün geç başlıyor. Canım kahvaltı yapmak istemedi. Az önce iki çorba kaşığı meyveli yoğurt yedim. Bi ara kahvaltımı yaparım artık.

günaydın arkadaşlar benimde gecem çok kötü geçti gaz sancısından sabaha kadar uyuyamadım sanki doğum sancısı mübarek birde ödem söktürücü almıştım ama iyiki almışım sbah diyetisyene gittim 3 kilo vermiş görünüyorum yanlış hatırlamıyorsam geçen haftadan buyanada yağdan 2 kiloya yakın gitmiş akşam geçen haftaki kilo kağıdıma bakacam artık gerçi vüudumdada 1 cmden fazla incelme var demiştimm

che canım üzülme iş bulmak gerçekten zor heleki eşinin mezun olduğu bölümden bankalara falan başvursa sözleşmeli subaylık var polislik var bunları düşünmüyormu sonuçta devlete bi şekilde sırtımızı dayamamız gerekiyor eğer kpps ve yaş olayı yoksa ki yaşı uygundur muhtemelen bence başvurmalı tabi düşünceniz bunlara uygunmu buda önemli

kızlar günaydınn dün akşam 10 gibi 1 kepçe corba içtim yattım sabah klasik kahvaltıı 1 yumurta
birazdan yeşil cayımı içeceğim buğün biraz daha iyiyim teyze kızınıda biraz önce önderdim işe gitti
eşim görevli gitti yine yok tek kaldık kızımla yemem buğün diyete başlıcaktım söylemiştim ya midem kötü olunca başlamadım pazartesi inş bakalım

Az yemişsin canım. Araların da olmamış. İnşallah yarın güzel beslenebilirsin. Yarın da yoğun olacaksan belki evden birşeyler götürebilirsin. Ama hesapta yokken yoğunluk olunca insanın elinden birşey gelmiyor.
canım 1-2 sefer yanımda yemek götürdüm,işyerinde yiyip evde yemek yemicektim.yani akşam yemeğimi 8 den 5.30 çekecektim ama gelip giden olunca olmuyor.bari evde az yiyeyim diyorum,keşke yapabilsemde akşamları az yesem hep.

Spor:
300 mekik
söyleyecek bişey yok. :nazar: :nazar: :nazar:

ama çok şükür
2 gündür iyi
eşim çalışmıyor iş yok
sıkıntılıyken beniimde diyet falan yapasım gelmez,sende en azından kilonu korumaya çalış canım. inşallah eşinde hayırlısı ile işe girer.

Adcım, ilk cümleni okuyunca "eyvah ne yaptı bu kız, bir tepsi börek mi yedi" diye düşündüm. Hiç bi şey yeyemişsin canım ya. İçini rahat tut :))
canım sabah 1 simit,öğleye doğru bir simit yedim.öğleden sonra tost yedim,akşam 1ad dolmabiber,2ad minik browni. 1 ad.tek şekerli nescafe. karbonhidrat biraz fazla değilmi. mafoldumben

Canlarım, boğazımın ağrıyı iyiden iyiye kayboldu ve nezle ve öksürüğe dönmeye başladı. Bu arada sesim de yavaş yavaş kısılmaya başladı. Hep öyle olur zaten :)) Çocuklar bana gülecek :)))

neyse azı gitti çoğu kaldı,bunuda atlatırsan geçecek hayatım. bol bol dinlenmeye çalış. çorbada iyi gelir. ama boğazlara fazla sıcak şeyleri tavsiye etmiyorlar. biranlık rahatlama yapıyor ama mikropları çoğaltıyor diye.
Dersim bugün geç başlıyor. Canım kahvaltı yapmak istemedi. Az önce iki çorba kaşığı meyveli yoğurt yedim. Bi ara kahvaltımı yaparım artık.
muhakkak yapmaya çalış canım atlama sakın. hadi şimdiden afiyet olsun.

günaydın arkadaşlar benimde gecem çok kötü geçti gaz sancısından sabaha kadar uyuyamadım sanki doğum sancısı mübarek birde ödem söktürücü almıştım ama iyiki almışım sbah diyetisyene gittim 3 kilo vermiş görünüyorum yanlış hatırlamıyorsam geçen haftadan buyanada yağdan 2 kiloya yakın gitmiş akşam geçen haftaki kilo kağıdıma bakacam artık gerçi vüudumdada 1 cmden fazla incelme var demiştimm

che canım üzülme iş bulmak gerçekten zor heleki eşinin mezun olduğu bölümden bankalara falan başvursa sözleşmeli subaylık var polislik var bunları düşünmüyormu sonuçta devlete bi şekilde sırtımızı dayamamız gerekiyor eğer kpps ve yaş olayı yoksa ki yaşı uygundur muhtemelen bence başvurmalı tabi düşünceniz bunlara uygunmu buda önemli
3 kilomu gerçekten. birde yapamadım diye üzülüyordun,yapmışsın işte hayatım süper. :lepi: tebrikediyorum,devamını bekliyoum.yerimseniben

kızlar günaydınn dün akşam 10 gibi 1 kepçe corba içtim yattım sabah klasik kahvaltıı 1 yumurta
birazdan yeşil cayımı içeceğim buğün biraz daha iyiyim teyze kızınıda biraz önce önderdim işe gitti
eşim görevli gitti yine yok tek kaldık kızımla yemem buğün diyete başlıcaktım söylemiştim ya midem kötü olunca başlamadım pazartesi inş bakalım

geçmişolsun canım.kendini hazır hissedince başlarsın diyete. a.s

bu arada herkese selam.
sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.7.30
ara yarım salata 2ad diyet bisküvi 9.30
ara yarım salata 1 konserve ton,5 ad diyet bisküvi.
2.aramı yaptım çünkü yemeğe geç gideceğim sanırım.
öğle yemeğini 1.30-2.00 gibi yerim muhtemelen.

kızlar regle olmuşum sanırım ondan karnım çok ağrıyoduu sanırım şişlik vr çünkü 2 gündür bişey yemiyom gram düşmüyom aksine artıyodu offf yaalırım bu gidişle yarın üzülmem inşş

Dosbik, merhaba canım. Aşağıda görünüyorsun. Boğazın nasıl, ateşin var mı?
canım dün eşim kullandı benim laptopu, yani muhtemelen ben değildim çnk akşam çok hasta idim :((

Selam kızlar. Spor yapıp geldim.
canım süpersiiiiiinnnn

büyük geçmiş olsun canım darısı bana ...

günaydıııınnnn
canım gece bende hiç uyumadım ateşim vardı sürekli ve ağrılarım vardı
kilo vermene sevindim hepsi ödem değildir yağdanda gitmiştir yoksa incelmezdin

kızlar regle olmuşum sanırım ondan karnım çok ağrıyoduu sanırım şişlik vr çünkü 2 gündür bişey yemiyom gram düşmüyom aksine artıyodu offf yaalırım bu gidişle yarın üzülmem inşş

canım kendini sıkma yoksa daha da şişersin rahat bırak haftaya güzel sonuç alacağın kesin

bana gelince dün hiç kalkamdan yattım
akşama yemek yapamadım eşim pizza söledi ama yiyemedim :(( 1 dilim ancak :((
bütün gece ateşliydim sabaha kadar su içtim :)) resmen uyumadım mutfakla yatak odası arasında spor yaptım ::)) bu sabah daha iyiyim ama ağrılarım var :(( 2 günde 1 kg vermiş görünüyorum ama giden kilo değildir biliyorum :((
buralardayım görüşürüz

Kızlar ben geldim. Herkes hasta yaa. Nazar mı değdi acaba. ınşallah bir an önce iyileşirsiniz. Geçmişi ayrıntılı okuyayım.

selam kızlar.nasılsınız artık son misafiri de bugün gönderiyorum bir aksilik olmazsa.ve son hızla rejime devam edeceğim.o ilk günlerdeki enerjim yook maalesef.artık biraz daha dikkat etmem gerekiyor.geçen hafta tam dikkat etmemiştim kilo almışım şimdi dikkat edeceğim tabi.sabah:1.5 dilim ekmek 1 yumurta bal az tereyağ 3 zeytin birkaç kaşık lor peyniri ve çay.arada yarım armut yedim artık yine buraya hep yazacağım insan daha da motive oluyor.bu arada sporum da 40 dk pilates 300 mekik

Back