canım kesin dönemindendir,yoksa kilo aldığını zannetmiyorum. maydonoz suyunu ne içtin hayatım.aslında bikişi yazmıştı hatırladığım kadarıyla ama sadece yazıldığını hatırlıyorum gerisi yok.Kızlaaar, ben geldim. Bu sabah tartıldım. 300 gr. almış görünüyorum. Ama dönemim yaklaşıyor, ondan olabilir. O yüzden ticker'ımda kilomu değiştirmiyorum. İnşallah Cuma'ya kadar gider.
Bu sabah maydanoz suyu içtim. Birkaç gün daha içeceğim. Bakalım faydası olacak mı.
bende öyle düşünüyorum ama öyle saçma bişeyki,geçen ay bu kadar değildim herhalde bu ay böyle bazen adet olacağımı bile anlamıyorum acayip bişey. canım şu havalar düzelsin Allah nasip ederse 1 saatten fazla yürüyüş beni bekliyor.psikolojik olarak kesinlikle hazırım. mp3 de hazırlıyorum yavaş yavaş. malum okadar yol sessiz çekilmez. :dance:Bence döneminle alakalıdır. Sıkılmak bunalmak da ondandır bence. Yürüyüş yapma şansın varsa tempolu yürürsen çok iyi gelebilir. İnsanın morali düzeliyor. Simitler biraz çok olmuş. Şu ana kadar 8 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun. Bugün yarın toparlarsın canım.
inşallah canım.gerçi strese girmekten düzene giremiyorum ya hadi hayırlısı.Adcım, ben de geçen hafta böyleydim, bugün regl oldum. Düzene girerim ben de :)))
bu ne yoğunluk birde ben kendimi yoğun diyorum. böyle durumlarda beslenmeyi bozmak normal hayatım. afiyet olsun sıkma canını telafi edersin. et ama. vereliniortakKızlarrrr, ancak gelebildim eve. Bi de dersim 12 de bitmişti. Biliyorsunuz, ilköğretim öğrencileri arasında yarışma yapıyoruz. Bitmesine 3 hafta kaldı. Yarışmadan sonra bir ara girmiş olduğum bir komisyonda iş vardı. Okulun öğrenci kıyafetlerini değiştiriyoruz. Onun için bir yerle görüşmeye gittik. Veee, az önce açlıktan ölmek üzereydim ve 1 hamburger yedim. Ama dayanamayacaktım. Öğleye doğru 4 kuru kayısı yemiştim. Öğlen de 1 kase çorba. Saat 12 idi. Ara da yapamadım yoğunluktan neredeyse 8 saat çorbayla durdum. Üzgünüm