Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
bugün gelemedim nedeni ise:))
sabah erken dr gittim tiroidim ii kızlar çok şükür ama doktorum çok sabırlı ve ii :)) ilacı düzenli kullanmadığım halde neler anlattı nasıl ilgilendi anlatamam
çıktım ark.aradı kahvaltıya geldi akşama kadar beraberdik
çok kaçırmadım ama yinede hafif değildi yediklerim
kendimi halsiz hissediyorum şimdi

Kızlar, dondurma konusunda kimseden yanıt alamadım. Zaten de yemedim. Akşam yemeğinde köfte ve 2 dilim ekmek vardı.

dondurma bildiğim kadarıyla biliğinin aksine iyi gelir...
ama yine de çok soğuk yeme... bi de çok yeme :))
haftada 1 sütlü tatlı yerine yenilebilir sonuçta hafif
yersen afiyet olsun

ben geldimyoruldum buğün temizlik hazırlık felna pastamı yaptım kurabiye yapmadım valla gerek yok dedi arkdaş genelde herkes diyette oluyo zaten:))))))))
bana gelince ben neler yedim
kahvaltı 1dilim ekmek 1 domates 1 dilim peynir yeşil cay
ara nescafe
öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği 1dilim ekmek 3 kaşık pilav
akşam yemek yapcak vaktim kalmadıı eşim lahmacun yaptırmış
1 lahmacun 2 bardak ayran salata
karnım ağrıyooo yorgunum yarını atlatayım perşembe diyete başlıcam
1. gün patates haşlama
2gün.sebze sadece
3.gün et ,balık ,tavuk sadece
4.gün meyve
5,gün yumurta yada süt ürünleri
5 günde 5kiloooo veririm inşş

Tiroidineçok sevindim cnaım. Her işin başı sağlık. Geçmiş olsun.
Umarım hasta olmazsın dosbik, dikkat et kendine. Havalar dengesiz.

Elacım. çok yorulmuşsun canım yaa. Ölçülü de yemişsin :) Canım, ben şok diyetlerden korkarım. Vücuda zarar verir diye endişe ederim. Dikkat et canım :)

dondurma yararmı bilmiyorum cnm

Canım yaa, boğazım yanıyor. Şimdi ılık suda eriyen soğuk algınlığı içeceği içiyorum. Ilık olmasına rağmen canım acıyor. Hafif serin içecekler biraz rahatlatıyor. Bi de paket dondurmalar külah dondurmalar gibi çok soğuk olmuyor ya. İyi gelir diye düşündüm. Hatta be şimdi serin su içeyim :))))

benimde soka ihtiyacım var cnmyoksa çok boşluyorum veremiyom çok kaldı bu kilolar yapmam lazım bişrz buğün yarın diyerek geçiştirmek istemiyorum artık

O zaman canım, bir hafta deneyebilirsin. Ama bence bir haftadan fazla yapma. Hem yağlar çok zor erir. Fazla yaparsan yağ yerine kastan verirsin ki bu çok tehlikeli

ben gödereyim cnm dondurmaa:))))))))))
deneyeyim diyorum 8 kilo kaldıızaten 5 gitse 3 kendimde veririm

nac biri gidiyor biri geliyor.gerçi şimdi teyzem var pek misafir sayılmaz ama gene de misafir yani.bebiş de rahatsız.biraz daha sıkmam gerek en çok da spor konusunda.

kızlar midem felaket ayıptır söylemesi ishal olmuşum üşüttüm sanırım dün halı silmiştim buğünde halıyı cıkardım kurusun diye terlik unuttum bi kaç kez giymeyi off ya midem felaket inş gecer

Bugün boğazım düne göre daha kötü. Şimdi kahve içiyorum, bütün gece bi şey içmeyince belki boğazım kurumuştur. Şimdi meyveli yoğurt yiyorum. Bakalım ne olacak?

Benim boğazım ağrıdığında kahve kötü geliyor canım. Sana iyi gelmesine sevindim. Doktor ağrıyı kessin diye ilaç vermedi mi yaa? ınşallah bir an önce iyileşirsin.

Doğru söylüyorsun canım. Çok zorlamamak lazım. Gerçi yürüyüşten fazla bir zarar gelmez ama yine de temkinli olmak lazım. Zaten bugün sadece 20 dakika yürüyebildim. Hergün 1 saati hedefleyeceğim. Yorulunca bırakacağım. Dün 1.5 saat yürüyünce yorulmuştum mesela ama bırakmadım. Vücut sinyal verince dinlemek lazım. Bugün yürümeye halim kalmadı. Biraz kondüsyon yapayım, vücudum alışsın ondan sonra daha uzun yürürüm. Nasılsa maratona hazırlanmıyorum :)

Canım biber çok yağlı değilse birşey olmaz bence. Ben mısır yemiyorum. Glisemik endeksi yüksek diye. Bir de normal kahvaltı yapsan daha güzel olurmuş. Ama ben senin kadar zayıf olsam hiç takmazdım o ayrı konu :)

Polis haftanız kutlu olsun turkbayragi. Emekleriniz için çok teşekkürler a.s.

Maşallah, iyi gidiyorsun hem yiyecek hem içecek olarak. Arada yürümeye de başladın mı daha ne olsun. En kısa zamanda listeye de dönersin inşallah.

Bulgurlu kabak iyi fikir ya :) Güzel olur hakkaten. Ben mısır gevreği yemiyorum glisemik endeksi yüksek diye. Yoksa çok severim. Zayıflayınca arasıra yiyeceğim. Bebişine çok geçmiş olsun. Hasta diye uyuyamıyordur, kıyamam ona. En kısa zamanda düzelir inşallah.

Canım 40 dk pilates yapmışsın, 300 mekik çekmişsin. Sen bize motive et valla :)) Bir de yürüsen tam süper olacakmış. ınşallah yürümüşsündür.

ethos seninle spor rakibi olalım. Hergün yazalım spor olarak ne yapmışız, bakalım o gün kim daha iyi çalışmış. Kendimizi aşırı zorlamadan tabii :) Benim de çok spor yapabilme kapasitem var ama bazen çok yapıyorum bazen hiç yapmıyorum. Makul miktarda spor yapma alışkanlığı kazanmam gerekiyor. Birbirimizi motive edelim canım.

Kızlar, dondurma konusunda kimseden yanıt alamadım. Zaten de yemedim. Akşam yemeğinde köfte ve 2 dilim ekmek vardı.

Canım ben,m boğazım ağrırken bana dondurma veya soğuk şeyler de iyi gelmiyor. Demek seninle boğaz ağrılarımızın sebepleri farklı, ya da bünyeden bünyeye değişiyor demek. Diyet olarak yeme demek lazım ama sağlığın için iyi geleceğini düşünüyorsan kararında yenilebilir tabii. Denemiş olursun. Algidanın diyet dondurması vardı. Minik kase içinde, kaşıklı falan. En masumu o olur herhalde. O sütlüydü. Meyveliler de daha sağlıklı oluyor diyorlar.

Yaa canım çok sevindim. Yediklerine üzülemeyeceğim, tiroitinin iyi olmasına çok sevindim.

Bazı kaçamaklar halsiz hissettiriyor bana. Belki yediklerindendir canım.

Ya ben de şok diyetlerden korkuyorum. Yine de sen bilirsin tabii, sen kendini daha iyi tanıyorsun. Zorlanırsan bırakırsın nasılsa. Bir de patates haşlama bile olsa kan şekerini çok yükseltiyormuş. O yüzden ben uzak durmaya çalışıyorum. Çok kolay gelsin.

Geçmiş olsun canım. Suyunu, tuzunu eksik etme.

Son düzenleme:
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma

Spor: Sadece 20 dakika yürüdüm. Pek tempolu değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…