Kızlar, dondurma konusunda kimseden yanıt alamadım. Zaten de yemedim. Akşam yemeğinde köfte ve 2 dilim ekmek vardı.
selam kızlar
bugün gelemedim nedeni ise:))
sabah erken dr gittim tiroidim ii kızlar çok şükür ama doktorum çok sabırlı ve ii :)) ilacı düzenli kullanmadığım halde neler anlattı nasıl ilgilendi anlatamam
çıktım ark.aradı kahvaltıya geldi akşama kadar beraberdik
çok kaçırmadım ama yinede hafif değildi yediklerim
kendimi halsiz hissediyorum şimdi
ben geldimyoruldum buğün temizlik hazırlık felna pastamı yaptım kurabiye yapmadım valla gerek yok dedi arkdaş genelde herkes diyette oluyo zaten:))))))))
bana gelince ben neler yedim
kahvaltı 1dilim ekmek 1 domates 1 dilim peynir yeşil cay
ara nescafe
öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği 1dilim ekmek 3 kaşık pilav
akşam yemek yapcak vaktim kalmadıı eşim lahmacun yaptırmış
1 lahmacun 2 bardak ayran salata
karnım ağrıyooo yorgunum yarını atlatayım perşembe diyete başlıcam
1. gün patates haşlama
2gün.sebze sadece
3.gün et ,balık ,tavuk sadece
4.gün meyve
5,gün yumurta yada süt ürünleri
5 günde 5kiloooo veririm inşş
dondurma yararmı bilmiyorum cnm
merhaba kızlar canım dondurmanı ye üzerinede ılık bir bardak su hiçbişeycik olmaz
ben gödereyim cnm dondurmaa:))))))))))
deneyeyim diyorum 8 kilo kaldıızaten 5 gitse 3 kendimde veririm
Bugün boğazım düne göre daha kötü. Şimdi kahve içiyorum, bütün gece bi şey içmeyince belki boğazım kurumuştur. Şimdi meyveli yoğurt yiyorum. Bakalım ne olacak?
canım gerçekten spor konusunda çok azimli ve harikasın.seni gıptayla takip ediyorum ve kırkbinkere maşallah diyorum,yalnız ne olur kendini çok zorlama kaslara ve liflere zarar verebilrsin,gerçi sen dahaiyi biliyorsundur ama lütfen dikkat et canım. :teselli:
bu arada kızlar dün akşam eve gidince 1 konserve mısır ve 5 ad biber kızartması yedim1 dilim ekmekle. aslında yemek istemedim ama gerçekten çok acıkmıştım kızlar ve gözüm dönmüştü sanki, mafoldumben yatmadan öncede 1 ad muz yedim.
bu sabah kahvaltıda 1 elma,1 pk peynirli çubuk kraker yedim.250 ml su ,1 bardak çay içtim.
:lepi:kızlar bu hafta polis teşkilatının 165.yılı ve biz kutlamaya başladık ve hepinizden hediyeler ve tebrikleri bekliyorum adresimi biliyorsunuz zatendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.
mrb arkadaşlar
dosbacım, adcım, nachtigallcim ve taylorcum çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için umarım benim için asıl önemli olan kpss den sonra da buraya müjdeli haberlerle gelirim dün diyete başladım daha doğrusu diyet demeyelim de yediklerimi azaltmaya başladım birden aç kalınca gözüm dönüyo daha çok yiyorum bi de iştahım yok nedense yani karnım acıkıyo ama hiç bişeyi yiyesim gelmiyo çok tuhaf şu ana kadar da 1 litre suyumu içtim yatana kadar 2,5 a tamamlarım yeşil çayımı da içerim birazdan ders başına oturunca hepinizi öpüyorum akşam tekrar girmeye çalışıcam görüşürüz...
selam kızlar neler yapıyorsunuz ben pek giremiyorm nete.misafirler tabi.yazayım şimdi neler yediğimi:kahvaltı 1 dilim ekmek 3 zeytin lor peyniri 2 - 3 çay kaşığı bal biraz tereyağ ve çay.arada 1 elma sonra bulgurlu kabak ve bezelye yarım dilim ekmekle.sonra mısır gevreği yedim sütle 1 kayısı 1 bisküvi (nedense doymuyorum bu ara) az öncede 4 çatal peynir tatlısı yedim.teyzem getirmiş canım çekti.birazdan da yemek yiyeceğim patlıcan yoğurt ve salata.offff eskisi gibi değilim.bu misafir düzeni bozuyor.bebiş de rahatsız bu arada sürekli öksürük balgam o da canımı sıkıyor uyku da yok zaten.spor da sabah 40 dk..pilates ve 300 mekik.yürüyecektim ama kaldı maalesef.bakalım akşam yapabilirsem süper olur.MOTıVASYONA ıHTıYACIM VARRRRRRRRR.S.O.S
Kızlar, dondurma konusunda kimseden yanıt alamadım. Zaten de yemedim. Akşam yemeğinde köfte ve 2 dilim ekmek vardı.
selam kızlar
bugün gelemedim nedeni ise:))
sabah erken dr gittim tiroidim ii kızlar çok şükür ama doktorum çok sabırlı ve ii :)) ilacı düzenli kullanmadığım halde neler anlattı nasıl ilgilendi anlatamam
çıktım ark.aradı kahvaltıya geldi akşama kadar beraberdik
çok kaçırmadım ama yinede hafif değildi yediklerim
kendimi halsiz hissediyorum şimdi
ben geldimyoruldum buğün temizlik hazırlık felna pastamı yaptım kurabiye yapmadım valla gerek yok dedi arkdaş genelde herkes diyette oluyo zaten:))))))))
bana gelince ben neler yedim
kahvaltı 1dilim ekmek 1 domates 1 dilim peynir yeşil cay
ara nescafe
öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği 1dilim ekmek 3 kaşık pilav
akşam yemek yapcak vaktim kalmadıı eşim lahmacun yaptırmış
1 lahmacun 2 bardak ayran salata
karnım ağrıyooo yorgunum yarını atlatayım perşembe diyete başlıcam
1. gün patates haşlama
2gün.sebze sadece
3.gün et ,balık ,tavuk sadece
4.gün meyve
5,gün yumurta yada süt ürünleri
5 günde 5kiloooo veririm inşş
kızlar midem felaket ayıptır söylemesi ishal olmuşum üşüttüm sanırım dün halı silmiştim buğünde halıyı cıkardım kurusun diye terlik unuttum bi kaç kez giymeyi off ya midem felaket inş gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?