• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, boğazım ağrıyor. Zor yutkunuyorum :( Bugün ders arasında doktora gideceğim

Geçmiş olsun canım. Havalar bir ısınıyor bir soğuyor, ondan olmuştur. Bugün de hava güneşli ama bayağı soğuk. İnşallah hemen toparlanırsın canım.

klasik kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
tek fark güne su ile başladım

Yaa ben de maydonoz suyu ile başlayacaktım, unuttum. Neyse artık yarın yaparım.

Kızlar bu sabah tartıldım 67.5 kiloyum. Cuma'dan beri sadece 100 gr vermişim ama o kadar sevindim ki. ıştahım kapalıyken verdim kiloları, iştahım açıldı şimdi geri alırım diye çok korkuyordum. Çok şükür birkaç gün hiç vermedikten sonra şimdi yine az da olsa kilo vermişim.

Belim de 79.5 cm olmuş. Yetmişle başlayan santimleri gördüm Allah'ıma çok şükür. ınşallah altmışlı başlayan santimleri de görürüm sağlıklı ve güzel bir biçimde.

elacım yeşil çayla başlaman çok güzel ben genelde ikindi vaktinde içiyorum
taylorcum çok sevindim canım ne güzel incelmişsin
bende yine artış var :(( regl yeni bitti ama anlamadım :((
adcım canım sana da günaydın ii çalışmalar

Geçmiş olsun canım. Havalar bir ısınıyor bir soğuyor, ondan olmuştur. Bugün de hava güneşli ama bayağı soğuk. İnşallah hemen toparlanırsın canım.

geçmiş olsun cnm havalardandır dikkat et

Teşekkür ederim kızlar. Sabah doktora gittim. Boğazım kötü olmuş. Dr bugün konuşma, dinlen dedi, 1 gün rapor verdi. Az önce çorba içtim. Şimdi tarçınlı ıhlamur içiyorum.

Kızlar bu sabah tartıldım 67.5 kiloyum. Cuma'dan beri sadece 100 gr vermişim ama o kadar sevindim ki. İştahım kapalıyken verdim kiloları, iştahım açıldı şimdi geri alırım diye çok korkuyordum. Çok şükür birkaç gün hiç vermedikten sonra şimdi yine az da olsa kilo vermişim.

Belim de 79.5 cm olmuş. Yetmişle başlayan santimleri gördüm Allah'ıma çok şükür. İnşallah altmışlı başlayan santimleri de görürüm sağlıklı ve güzel bir biçimde.
Tebrik ediyorum cnaımmmm. Azmin bana ilham veriyor :)))

çağlacığım geçmiş olsun sen sadece yaz konuşma güzel sesin lazım bana
taylor vallahi azmine bende hayranımama bende tık yokk geçen hafta sadece 300 gr vermişim nuda hafta sonu almadıysam iyi bugün tekrar dikkat edecem evde olunca eş ve cocuk olunca bütün özgürlükler onlara göre ayarlanıyor offf offf

sabah ne yedim 5 zeytin maydanoz ve peynir
ara çay bardağı süt 7 tane kayısı

ve yeşil çay birazdanda buyumu içersem 1 litre bu içmiş olurummm:)))

taylor canım senin adına çok sevindim hayatım. aman sakın bırakma dahada asıl, nerelere geldin bak. en azından korumak için çaba göster hayatım.
dosbacım sağol hayatım. belkide şişliğin hala inmemiştir biraz daha şans ver vücuduna.
nachticim canım sanırım hasta oldun,çok geçmişolsun hayatım. dikkat et kendine.dinlen canım.,
melzeyit hafta sonları malesef öyle oluyor hayatım. keşke azcıkla atlatabilsek ama olmuyor gerçi bende haftasonunu özgürlük ilan ettim kendime,öbür türlü keyif alamıyorum günümden :((

Kızlar çok sağolun. Sizlerin sözleri bana motivasyon oluyor. Bu motivasyonla bugün çook yürüyeceğim :)

dosbacım bir ara çok kaçamak yaptınya, onların da etkisi vardır. Bazen hemen kilo almıyoruz, sonra çıkabiliyor. Yine sen çok iyi gidiyorsun maşallah. Tiroit ilacını bıraktıysan ondan da olabilir belki. Doktorun daha iyi bilir.

Nachtigallcım ne zamandır doğrı düzgün dinlenemedin. Bahaneyle biraz dinlenirsin canım.

melzeyitim çok güzel beslenmişsin. Maydonoz da yemişsin süper. Ben de yarın hem suyunu içiçem hem kendini yicem. Bir forumda okumuştum. Bir arkadaş hergün yarım demet maydonoz yiyerek selülitlerinden kurtulduğunu yazıyordu. Hem suyunu içmek hem kendini yemek faydalı. Tadını çok sevmiyorum ama dayanırım artık.

Çok sağol adcığım.

Şimdilik kaçıyorum kızlar. Görüşürüz. Bu arada burada hava çok güzel. Öpüyorum hepinizi.

şimdilik ii gidiyorum bakalım içtiğim su 1.5lt oldu :))
akşama diyetisyene gideceğim bakalım, bu defa çok zor geliyor bakalım nasıl olcak

yemeğimi yedimm bir kase çorba iki dilim ekmek salata minik yağlı
sebzeli güveç 5 kaşık pilav yedi msütlacım vardı yiyemedim çok üzüldüm bu hafta sonu kaçırmanın cezası olsun buda:((

selam afiyet olsun kızlar.bende ara olsun diye küçük konserve ton balığı ve 5 ad diyet bisküvi yedim. işler yoğun henüz yemeğe gidemedim. gidebilirmiyim bilmiyorum.

yemeğimi yedimm bir kase çorba iki dilim ekmek salata minik yağlı
sebzeli güveç 5 kaşık pilav yedi msütlacım vardı yiyemedim çok üzüldüm bu hafta sonu kaçırmanın cezası olsun buda:((
afiyet olsun canım
sütlacı yemediğin ii olmuş canım ;)

selam afiyet olsun kızlar.bende ara olsun diye küçük konserve ton balığı ve 5 ad diyet bisküvi yedim. işler yoğun henüz yemeğe gidemedim. gidebilirmiyim bilmiyorum.
afiyet olsun canım çok sağlıklı olmuş benimde diyetimde ton balık vardı

mrb arkadaşlar uzuuuunnnn bir aradan sonra size yazabiliyorum ne güzel :) sınavlarım bitti dün üzerimden büyük bi yük kalktı nasıl geçti derseniz pek de umduğum gibi değildi ama olsun şimdilik kurtuldum kpss ye yoğunlaşmam gerekiyo 2 hafta onu çok boşladım toparlamam lazım girip yazılanları okuyodum ama yazacak kadar kalamadım herkesler iyi gördüğüm kadarıyla kilolar da veriliyo artık bahar ayı girdiğinden beri yerimseniben darısı başıma tabi ben de bugün başladım diyete ama tartıda berbat bi rakam gördüm almış olmama da hiç şaşırmadım inanın kızlar ders çalışırken çikolata yemediğim tek bir gün bile olmadı eyvahedigeldismile anladım ki cidden stres kilonun en büyük nedeniymiş neyse silkelenme zamanı geldi tam gaz devam bugün yarım saat yürüdüm hava süper dışarda fazla kalamadım yarın tekrar yürüyeceğim umarım faydasını görürüm..

kızlar bundan sonra muhtemelen gündüzleri siteye giremeyecem internetimize kısıtlama getirdiler bugün yarın kapatacaklar ancak akşamları girerim çok üzüldüm bakalım bulacam bir çareee

amanınn kk ya sınırlama getirmemişler yani şuan için face gireyim dedim oraya giremedim bide burayıtekrar denedim girdimm ohhhh ohhh burası yine bana kaldı çok mutluyummm inşallah yaniniiii biraz korkuyorum ama yarında girersem problem yok demektireyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

melzeyitim sanırım kk'ya kısıtlama gelmez, face ve msn twitter yasaklanır... kk'nın adresini kısıtlamazlar sanırım ...ayyy ne kadar bende panik yaptım :))

Back