Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım,sanırım regl olacağım. Göğüslerim ağrıyor. Belki dünkü kilom ödemdi. İçime resmen dert oldu.
Klasik kahvaltımı yaptım. Yanında bir yumurta.
Birazdan okula gideceğim.
Hepinize sevgiler..

günaydın kızlar bende kahavaltımı yapacğım temizliğe başlıcam eşim yok evdeyiz hafta sonu kızımla temizlik yapcam bende

günaydııııııınnnnn a.s.
bugün günüm vardı iptal oldu...
dün kaçamağım çok değildi
fotoğraf mak. aldım sonunda :)))
bugün uygulama yapmak için dışarı çıkıyorum bol bol yürüyüp foto çekmek istiyorum
şimdilik hoşçakalın

Günaydın kızlar. Ben daha kahvaltı yapamadım. Birazdan yapacağım klasik kahvaltımı. ıstanbul'da hava çok güzel :)

Canım ben şimdi çıkıyorum. Kahvaltı saatim geçiyor. Öpüyorum, görüşürüz.

dosba taylor nasılsınız kızlar
iiyim canım saol sen nasılsın ??
nasıl gidiyor??

Günaydın kızlar. Ben daha kahvaltı yapamadım. Birazdan yapacağım klasik kahvaltımı. İstanbul'da hava çok güzel :)

günaydıııınnnnn
ankarada da güzel kargo bekliyorum gelsin bende çıkacağım

iyiyim cnm temizliğe başladım grş

kolay gelsin canım ben hallettim sabahta ufak tefek işlerimi toparladım rahatladım
yemeğimi de yapsam benden iisi yok

dosba cnm çocuk yok sanırım zaman kalıyo kendine ben hiç zaman ayıramıyorum dilenme molasındayyım yeşil cayımı içiyorum sonra temizliğe devam

dosba cnm çocuk yok sanırım zaman kalıyo kendine ben hiç zaman ayıramıyorum dilenme molasındayyım yeşil cayımı içiyorum sonra temizliğe devam

hayır canım bebiş yok daha...
sende haklısın canım çocuk zor iş, ama hayırlıca bende istiyorum artık
bende 2 kivi yedim (küçük) şimdi su içiyorum
bugün ki su 1.5 lt oldu akşama 3 olur inş.

bende yeşil çayımı düzenli içiyorum ama bi fark yok bende...
içmesem ödem olacak sanırım...
afiyet olsun

yeşil cayın faydasını anlamıyorum cnm bende ama içiyorum seker kullanmamaya başladım şimdide öğlen yemeği 1 yumurta 2 dilim ekmek cnm istemiyo

yeşil cayın faydasını anlamıyorum cnm bende ama içiyorum seker kullanmamaya başladım şimdide öğlen yemeği 1 yumurta 2 dilim ekmek cnm istemiyo

önceden içtiğimde ödem attırdığını biliyordum ama uzun zamandır aralıksız içtiğim için belki farkına varamıyorum artık
bütün bitki çaylarına şeker atılmaması gerektiğini biliyorum zaten sende alışmışsın
afiyet olsun
bende öğle yemeğimi diyet bisk. ile geçiştiriyorum akşamı erken yemeyi planlıyorum bakalım yapabilcek miyim
sana afiyet olsun

Fotoğraf makinanı iyi günlerde kullan canım )) güzel güzel fotolar çek )))

ben tarhane çorbası içtim bide nescafe yoruldum çok yarında cam siliyimm
kızlar su 5 günde 5 kilodiyetini uygulayayım diyorum yarın başlamayı düşünüyorum

Canlarım okuldan çıktım. Hava çok güzel, eşimle kendimizi dışarılara attık ))) ders çıkışı öğrencilerle biraz voleybol oynadık. Kollarım ağrıdı.
Yediklerlme gelince, öğleye doğru 4 kuru kayısı. Öğlen de 1 enginar ve 1 küçük kase çorba. Kaçamak yapmamayı hedefliyorum, bakalım ne olacak ))

ben tarhane çorbası içtim bide nescafe yoruldum çok yarında cam siliyimm
kızlar su 5 günde 5 kilodiyetini uygulayayım diyorum yarın başlamayı düşünüyorum

Canım, çok yoruldun ama kendini iyi/hissediyorsundur şimdi ))))
nac güzel beslenmişsin cnm
benim yerimede gezz cnmm

Tamam canım ))))

Telefonumun şarjı bitmek üzere. Çıkmam gerek. Şolay gelsin canım ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…