Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sinif sinif melzeyitim (((((((((((( Ben ağlayayım bari :))))))))))))
Şaka canım benim. benden sen sorumlu ol. Ben dünkü kaçamağı yapmamalıydım (((

son bir konu katılım gittikce düşüyor arkadaşlar hepimizin bir amacı var zayıflamak ve burası aracı sadece biz nekadar çok bu aracıyı beslersek burasıda okadar mutlu olur bu gidişle sert kararlar almak zorunda kalacağız arkadaşlar

Melzeyitim, son yazdığını fosforla iyice belirginleştirdim :)))
Canım, sabahın çok stresliydi. Belki o yüzden vücudunun dengesi sarsılmıştır. Bu nedenle kan şekerinde sorun yaşamışsındır. Şimdi nasılsın?

Nurcum, birinciliği kılpayı kaçırmışsın, senin canın sağolsun. Sen ne de olsa kendin için zayıflıyosun :)) Birinci 7. takımdan bir arkadaş olmuş

kızlar işten çıkıyorum şimdi,evde gelmeye çalışırım ama bugün temizlik günü gelemeyedebilirim hepiniziz öpüyorum.

nasılsınız kızlar tebrikediyorum herkezi yine 2. olmusuz ama inş haftaya 1. oluruz ben kendime ceza veriyorum bu hafta extra fazla vereceğim diyet bölümüne bakıyım bakalım fazla kilo verilen diyetleri denemek istiyorum 1 haftalığına inş becerebilirim

kızlar maaşallah tam gaz devam ediyorsunuz benim bilgisayar hala bozuk eşimin iş yerinden yazıyorum kilo aldım maalesef off off benim pc düzelene dek ben kiloları alacağım galiba hepinizi öptüm

kimsecikler yok yine buğün
kahvaltı tost ayran
öğlen sucuk ekmek mangalda yedimm dışardaydık
akşam türlü 3kaşık
gün boyu 1 nescafe 1 kupa yeşil cayy
yarım saat yürüyüş

kızlar hemen yazayım.77.2 olmuşum.yani 800 gr gitmiş.olsun regl döneminde bile kilo gitmiş bu güzel birşey

Tebrikler!

teşekkür ederim canım
sen nasılsın

İyiyim canım. Benim de iştahım seninki gibi azalıyor bazen. Ama bugün iyiyim, iştahım yerinde çok şükür. Ama çok halsizim, spora gidemedim. Sen nasılsın? Sağlığın iyi mi?

Canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.

Aman canım sorunumuz kilo vermek olsun boşver, nasılsa vereceğiz eninde sonunda. Kiloları verince tüm takımların mezunlarından kilo koruma takımı da kurarız :) Senin hedefin nedir canım, kaç kiloya inmek istiyorsun?

kızlar slm nasılsınız yaidil yine hasta sabahtan beri hastanedeydik şimdi geldik bildirimde bulunamadım zaten regl oluyorum
kusura bakamyın kurtulamadık hastalıktan bizz

Yaa canım yine mi hasta kuzun? Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

1 ad 22.9
2 ela 23.1
3 CheGuevera 23.4
4 Nachtingall 24.2
5 nur 26.67
6 taylor 26.74
7 ethos 27.4

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta zayıflıkta birincimiz geçen hafta da olduğu gibi adcığımız.

Nur beni kıl payı farkla geçmiş. Eskiden ben onun altındaydım. Bir ara ben geçmişim. Şimdi o beni geçmiş. Böyle birbirimizi geçe geçe incecik olucaz sonunda :)

Diğer yakın olan sonuçlar: ad'la ela yakın, ela'yla da derya yakın. Haftaya sonuçlar yine değişebilir yani.

kızlar akşam yemeğinden yatana kadar acıkınca ne yiyosunuz meyve demeyin içimi daha çok kıyıyooo

Kızlar bu takıma gireli 9 hafta oldu. Bu süre içinde:

6.8 kilo verdim. Belim 9 cm, kalçam 5.5 cm, bacağımın en kalın tepe noktası kısmı 3 cm inceldi.

Hedefim 14.3 kilo daha vermek. Belimi 20 cm, kalçamı 18.5 cm daha inceltmek. Bacağımın en tepe noktasını da 19 cm incelmesini istiyorum. Bende kilolar bel ve kalçadan çok bacaklarda gibi görünüyor. O yüzden asıl büyük hedefim o konuda. Hedeflere yaklaştıkça yine yazarım.

Sağol ela iyiyim sen nasılsın? Ben çok acıkınca tam buğday ekmeği ve peynir yiyorum.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 yumurta, 1 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsyion tavuk, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata
Ara: 3 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Pırasa yemeği, salatalık, 1 bardak süt
Ara: 1 elma

Sonradan: 1.5 d. ekmek, 1 d. peynir.

Yemek yanlışlarım: Sabah kalvaltısından sonra saatlerce yemek yiyemedim yoğunluktan. Çok aç kaldım. Listeme göre ekstradan yediklerim: Yarım bardak süt, 2.5 d. ekmek, 1 d. peynir. Yani bunlar fazladan yediklerimdi.

Spor: Yok. Çok halsizdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…