kızlar hepinizi tebrik ediyorum nach dışında :))
bireyselde nurcuğum 1.siniz galiba tebrikler yalnız şunu hatırlatmam gerekiyor tartı değişikliğindenmi kilo kaybın yoksa aynı tartıda farklı sonuç ise sorun yok demektir
ayrıca takım olarak 2.liğimizde hayırlı olsun hadi bakalımhaftaya daha iyi olacaksınız inşallah
buarada yine kan şekerim düştü ana öğünümü yiyemedim bugün dışarı çıkamadım pide yaptırmıştım 2 dilim yedim ama çok kötüydü bıraktım ara öğün olarakta elma yedim yinede tokluk olarak 90 larda kan şekeri ağzıma şekerde attım banamısın demedi galiba stres ve yorgunluktan düşüyorr neyse şimdi iki ayran içtim içim serinledii:)))
son bir konu katılım gittikce düşüyor arkadaşlar hepimizin bir amacı var zayıflamak ve burası aracı sadece biz nekadar çok bu aracıyı beslersek burasıda okadar mutlu olur bu gidişle sert kararlar almak zorunda kalacağız arkadaşlar
kızlar hepinizi tebrik ediyorum nach dışında :))
bireyselde nurcuğum 1.siniz galiba tebrikler yalnız şunu hatırlatmam gerekiyor tartı değişikliğindenmi kilo kaybın yoksa aynı tartıda farklı sonuç ise sorun yok demektir
ayrıca takım olarak 2.liğimizde hayırlı olsun hadi bakalımhaftaya daha iyi olacaksınız inşallah
buarada yine kan şekerim düştü ana öğünümü yiyemedim bugün dışarı çıkamadım pide yaptırmıştım 2 dilim yedim ama çok kötüydü bıraktım ara öğün olarakta elma yedim yinede tokluk olarak 90 larda kan şekeri ağzıma şekerde attım banamısın demedi galiba stres ve yorgunluktan düşüyorr neyse şimdi iki ayran içtim içim serinledii:)))
son bir konu katılım gittikce düşüyor arkadaşlar hepimizin bir amacı var zayıflamak ve burası aracı sadece biz nekadar çok bu aracıyı beslersek burasıda okadar mutlu olur bu gidişle sert kararlar almak zorunda kalacağız arkadaşlar
kızlar hemen yazayım.77.2 olmuşum.yani 800 gr gitmiş.olsun regl döneminde bile kilo gitmiş bu güzel birşey
teşekkür ederim canım
sen nasılsın
kızlar deprem oldu burda çok korktumm çok üzüldüm allah bizet okatını atıyor ama bizler halen uyanamıyoruzz halen sinirlerim çok bozukk
nach canım özür dilerim listeyle ilgilenemedimm panikten unuttum:a015::a015:
canım ben hale tam anlamıyla düzelemedim kilo işinde adapte zorluğu çekiyorum ama geçici bir dönem biliyorum.inşallah tekrar kilo vermeye başlıcam,gerçi önemli olan verdikten sonra koruyabilmek ama kilo vereyimde onu o zaman düşünürüm :))
kızlar slm nasılsınız yaidil yine hasta sabahtan beri hastanedeydik şimdi geldik bildirimde bulunamadım zaten regl oluyorum
kusura bakamyın kurtulamadık hastalıktan bizz
kızlar akşam yemeğinden yatana kadar acıkınca ne yiyosunuz meyve demeyin içimi daha çok kıyıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?