Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim geç kaldık sabah dr kan aldılar felan öğlen sonu tekrargitcez kilom sabit 63 kızlar

geçmiş olsun canım
sana katılıyorum ölmek değil ama muhtaç etmesin Allah bizi başkasına

13.TAKIM 150. ETAP

ad1 ( 56.0 / 55.7 /0.3 /0.54 % )
Nachtigall ( 61.7/61.9 /0.2 /-0,32% )
Nur_84 (75.8 / 73.5/2.3 /3.03 %)
emirel ( 59.8 // /% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
CheGuevera ( 66.7 /66,7 /0,0 /0,0 % )
taylor ( 68.4 /67.6 /0.8/ 1.17% )
ethos ( 78.0 /77.2 /0.8 /1.03 % )
Ela ( 63.8 / 63.0 / 0.8 / 1.25 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (470,4 /465,6 /7,8 /1,65 %) [/B

Son düzenleme:
bardağını güle güle kullan canım.

adcığım, çok teşekkür ediyorum, moral verdin. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Nachtigallcım keşke kola ve böreği yemeseymişin. Aç gidince öyle oluyor biliyorum. Yarına toparlarsın canım.
canım ben hale tam anlamıyla düzelemedim kilo işinde adapte zorluğu çekiyorum ama geçici bir dönem biliyorum.inşallah tekrar kilo vermeye başlıcam,gerçi önemli olan verdikten sonra koruyabilmek ama kilo vereyimde onu o zaman düşünürüm :))

Çok sağol canım. Melzeyitin herhaldde bi işi çıktı (((( çok sağol. Şimdi okulda internet arayacağım, bildirim için. Umarım internet bulurum ((
canım yaa bu yazını görseydim halletmeye çalışırdım,banka işleri yazılar falan anca baktım tekrar topiğe. üzüldüm şimdi bak yoksa hallederdim ben.

oh ne güzel hayatım yavaş yavaş kendine geliyorsun bak.sevindim gerçekten. yaprak sarma yemesine bayılırım gerçi kim sevmez bilmiyorum. ama yenildiği kadar da hemen sarılabilse ya.
moral konusunda hayırdım hayatım umarım yaramaz bi durum yoktur. şimdiden iyi gezmeler havada güzel tadını çıkar canım,takma kafana.

canım çok geçmişolsun,tekrarı yaşanmaz inşallah,yada kimse zarar görmez yaşansada dilerim. tokatı anlayamadım .
ben geldim geç kaldık sabah dr kan aldılar felan öğlen sonu tekrargitcez kilom sabit 63 kızlar

canım geçmişolsun rutin kontrollermi,umarım sıkıntı yoktur. gerçi yazmışsındır ama ben unutmuşumdur kesin.

listede eski kilonun toplamı yanlış sanırım kızlar. 470.4 topluyorum ben. yanlışmı yapıyorum yoksa.

listede eski kilonun toplamı yanlış sanırım kızlar. 470.4 topluyorum ben. Yanlışmı yapıyorum yoksa.

valla canım bende anlamadım sabah tartıya bi çıktım 73.5 şok oldum tekrar tekrar çıktım

liste işindende anlamıyorum anlasam yardım ederdim

cnm aylık kontroldü sağlık ocağına gittik maşşalahı var kilosu boyu herşeyimiz iyi allaha sükür gecen ay kan düşük çokmıştı buğün bide doktora gittik öğlen sonu alcam bakalım sonuçları
kızlar inş birinci oluruz hadibakalım

kızlar şimdi dikkat ettim gecen hafta ben 63düm sanırım 63.800 yazılmış ben mi yanlış haztırlıyom bende hiç veremdim diyodum

valla canım bende anlamadım sabah tartıya bi çıktım 73.5 şok oldum tekrar tekrar çıktım

liste işindende anlamıyorum anlasam yardım ederdim
canım tekrar tebrikederim gerçekten çok güzel verdin.ne yaptıysan tekrar yap ve haftaya tekrar kilo ver canım. valla ben bile heyecanlandım. belki bu hafta bireyselde 1.olursun.

adcığım düzeltiyorum hemen nuru 78 den hesaplamışımm
yeterince stres yaşadın normaldir canım. nasıl daha iyimisin.
maşallah prensese benim oğlumunda aslında kontrole gitmesi gerekiyor geç bile kaldık haftaya gideceğiz inşalah. bizdede kansızlık problemi vardı ne durumda bilmiyorum.
kızlar şimdi dikkat ettim gecen hafta ben 63düm sanırım 63.800 yazılmış ben mi yanlış haztırlıyom bende hiç veremdim diyodum
canım ya inan yazdığını gördüm,hatta yanlış hatırlıyorsun herhalde diye yazacaktım ama sağolsun patronun işleri sayesinde unuttum. ancak oturdum yerime.

canım tekrar tebrikederim gerçekten çok güzel verdin.ne yaptıysan tekrar yap ve haftaya tekrar kilo ver canım. valla ben bile heyecanlandım. belki bu hafta bireyselde 1.olursun.

.

Çok teşekkür ederim canım aslında bişey yapmadm ama yiyemiyorum bir türlü
birde dr demir olmadıı için vücutta metabolizma durur dedi bu haftada iğne vurunuyorum belki etkisi olmuştur

düzelttim kızlar elacığım söylemesen bende fark etmezdimm iyiki fark ettin canım depremin stresi bide bu böyle yanlış olunca neyse düzelttik inşallah sorun olmaz

kızlar slm nasılsınız yaidil yine hasta sabahtan beri hastanedeydik şimdi geldik bildirimde bulunamadım zaten regl oluyorum
kusura bakamyın kurtulamadık hastalıktan bizz

düzelttim kızlar elacığım söylemesen bende fark etmezdimm iyiki fark ettin canım depremin stresi bide bu böyle yanlış olunca neyse düzelttik inşallah sorun olmaz

geçmiş olsun canm deprem olmuş sanırım haberim olmadıb benimde allah korusun hepimizi

Elacım, senden çok özür diliyorum. İki hafta önceki kilonu yazmışım((
Melzeyitim, düzeltmişsin canım, ellerine sağlık.
Nasılsın şimdi? Şimdi internetten okudum. Yerim 5 km altında olmuş. Neyse ki cana bi şey gelmemiş:)

Canlarım, şimdi durumumuza baktım. Nurcummm, tebrik ediyorum seniiii. Şu an için bireyselde birincisin canım benim :)))))) Daha böyle güzel nice kilo vermeler :))))

kızlar hepinizi tebrik ediyorum nach dışında :))
bireyselde nurcuğum 1.siniz galiba tebrikler yalnız şunu hatırlatmam gerekiyor tartı değişikliğindenmi kilo kaybın yoksa aynı tartıda farklı sonuç ise sorun yok demektir
ayrıca takım olarak 2.liğimizde hayırlı olsun hadi bakalımhaftaya daha iyi olacaksınız inşallah

buarada yine kan şekerim düştü ana öğünümü yiyemedim bugün dışarı çıkamadım pide yaptırmıştım 2 dilim yedim ama çok kötüydü bıraktım ara öğün olarakta elma yedim yinede tokluk olarak 90 larda kan şekeri ağzıma şekerde attım banamısın demedi galiba stres ve yorgunluktan düşüyorr neyse şimdi iki ayran içtim içim serinledii:)))

son bir konu katılım gittikce düşüyor arkadaşlar hepimizin bir amacı var zayıflamak ve burası aracı sadece biz nekadar çok bu aracıyı beslersek burasıda okadar mutlu olur bu gidişle sert kararlar almak zorunda kalacağız arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…