• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar nasılsınız bilgisayarım maalesef bozuldu şimdi eşimin iş bilgisayarınından hemen yazayım dedim beni bilgisayarım düzelene dek izinli yazarmısın nac tam da ne güzel kilo veriyordum şimdi gene alırım şimdi gitmem lazım eşim hadi hadi diye kuruttu iyi geceler inş çabuk düzelir bilgisayar

haklısın nac.zaten buraya yazınca farkedeyorum ne çok yemişim yada neler yapmışım.çok iyi geliyor yazmak.şimdide misafirlikten geldim maalesef 1 gofret 1 de küçük tuzlu yedim çayla o kadar.veeeee adet oldum bile.

yarın evimi temizleyip herşeye baştan başlıyorum
çok abarttım biliyorum yediklerimi inanın belki son 6 ayda bu kadar toplamda kaçamak yapmamıştım
regl nedeniyle tatlının dibine vurdum
neyse anltamayayım zaten belli yediklerim
sizleri çok ii gördüm paylaşım biraz azalmış ama kilo vermeniz süpeerrrr :nazar:
hepinizi tebrik ediyorum

Dosbiiikk, hoşgeldim canım :))))) Annenler nasıl? Umarım çok güzel zaman geçirmişsindir :))
Maalesef paylaşım az :(((( Sen de yoksun. Yokluğunu hissediyorum. Sanırım, yemekleri abartmışsın gibi :) Nisanın ilk haftası diyetisyene başlayacaktın. Toparlarsın canım :))

bu arada doktora gittim tiroid hormanum normale dönmüş umarım daha hızlı kilo veririm son 5 aydır çok düzenli çalışıyor :))

Çok sevindim canım. Bence de daha hızlı kilo vereceksin canım ve her işin başı sağlık. Sağlığına kavuşmana çok sevindim :))

nac canım nasılsın

Dosbikim, kilo vermeye çalışıyorum. Debeleniyorum. Diyetşisyeni bıraktım, sen izinliyken geçen hafta başladım, bu hafta bıraktım. Sebibini akşam anlatayım, vaktim daha bolken. Hafiften kazıklamaya çalıştı.

Canım çok sağlıklı beslenmişsin. İki gündür çok güzel besleniyorsun, tebrikler.

Meyveyi yemekten önce veya en az 2 saat sonra yiyin derler ama bu çilek, ahududu ve böğürtlen için geçerli değilmiş. Diğerlerinin aksine bu üç meyve midede mayalanmıyormuş. O yüzden yemekten hemen sonra bile yenebiliyormuş. Mevsimi gelse de bol bol yesek.

Ales için iyi çalışmalar canım.

Canımmmm, ağzından bal damlıyor :)))) Çok mutlu oldum :)) Tam gaz devamm.
Ben de çilek, kiraz, şeftali, kayısıyı hasretle bekliyorum :)))

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, çorba, salata, 1 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, salata, yarım b. yoğurt
(öğlen hem çorba hem ekmek yediğim için akşam ekmek yemedim)
Ara: 2 elma

Spor: Yok ama az da olsa temposuz yürüdüm.

Temposuz yürümek bile iyidir canım. Beslenmen çok güzel olmuş, afiyet olsun :)))

merhaba kızlar nasılsınız bilgisayarım maalesef bozuldu şimdi eşimin iş bilgisayarınından hemen yazayım dedim beni bilgisayarım düzelene dek izinli yazarmısın nac tam da ne güzel kilo veriyordum şimdi gene alırım şimdi gitmem lazım eşim hadi hadi diye kuruttu iyi geceler inş çabuk düzelir bilgisayar

Tamam canım

haklısın nac.zaten buraya yazınca farkedeyorum ne çok yemişim yada neler yapmışım.çok iyi geliyor yazmak.şimdide misafirlikten geldim maalesef 1 gofret 1 de küçük tuzlu yedim çayla o kadar.veeeee adet oldum bile.

1 gofret tek başına bi şey yapmaz ama tüm yediklerimiz arasında kendini gösterir. Ohh, regl olmuşsun, bir iki güne kadar ödemin de gider. O kilolar gidecek canım :))
Yılmak yok :))))))))

Canlarım, klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir, kahve. Domatesler güzelleşmeye başladı, yanında da salata var :))
Bugün okul çıkışı tez yazan bir arkadaşımla buluşacağız, tezini konuşacağız. Akşam eve geç gelirim ama aralarda cepten foruma girerim.
Hepinize güzel salılar

günaydın bütün gün yoktunuz geldim gittim kimseler yok gece olunca siz geliyorsunuz bu seferde ben yokum

dosbacığım hoşgeldin canım anneler gelincce ister istemez kilolarda geliyor verirsin ama sana birşey sormak istiyorum balgatta bir hastaneden bahsetmiştin bu trioidlerle ilgili kardeşim iyi bir doktor arıyor tavsiye edebileceğin biryer varmı canım

günaydıııınnnn herkese
nac annemler ii bol bol yedim gezdim dinlendim
neden dytsyeni bıraktığını merak ettim akşma dinlerim artık güzel günler

günaydın bütün gün yoktunuz geldim gittim kimseler yok gece olunca siz geliyorsunuz bu seferde ben yokum

dosbacığım hoşgeldin canım anneler gelincce ister istemez kilolarda geliyor verirsin ama sana birşey sormak istiyorum balgatta bir hastaneden bahsetmiştin bu trioidlerle ilgili kardeşim iyi bir doktor arıyor tavsiye edebileceğin biryer varmı canım

hoşbulduk canım
öncelikle geçmiş olsun canım endotem sağlık merkezi var hemen çetin emeç bulvarında... ben gitmedim ama 2 komşum çok memnun...çok ilgileniyorlarmış bütün dr. ilgili demişlerdi ama ben düzelince gitmedim
ben dikmende 19 mayıs hastanesinde dr. nazım ergün gidiyorum çok memnunum ama sadece dahiliye uzmanı... endotem tiroid üzerine bi merkez... istersen bi internetten araştır gitmek ister ise ben komşumdan dr ismi de alabilrim

canım teşekkür ederim endotem internetten baktım atatürk araştıma hastanesinin bir bölümü anladığım kadarıyla kardeşimi şimdi arayacam bi gitsin

canım teşekkür ederim endotem internetten baktım atatürk araştıma hastanesinin bir bölümü anladığım kadarıyla kardeşimi şimdi arayacam bi gitsin

canım bende netten bakınca öyle gördüm... inş. şifa bulur en kısa zamanda...
hamilelik zamınında nasıldı tiroidleri ?? şimdi nasıl bebişi nasıl??
sen neler yapıosun

canım bende netten bakınca öyle gördüm... inş. şifa bulur en kısa zamanda...
hamilelik zamınında nasıldı tiroidleri ?? şimdi nasıl bebişi nasıl??
sen neler yapıosun

canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular

canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu

canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular

canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu

ayy canım benim büyük geçmiş olsun... ayy yerim ben onu şimdi ne kadar tatlıdır... :nazar:
bekar kardeşin olduğunu bilmiyordum bekarken hallour inş. geçmiş olsun

nasılsınız kızlar
ben bğün 10buçuk gibi kahvaltı yaptım 1 biber 1 domatesten melemen yaptım 2 dilim ekmek doyurucu oldu simdide nesface içeceğim kız uyusa bi uyusa duş yapacağım sabahtan beri kız bırakmıyo ki kendime gelcem ama öğlen ne yiyeceğime karar vermedimm bakalım

nasılsınız kızlar
ben bğün 10buçuk gibi kahvaltı yaptım 1 biber 1 domatesten melemen yaptım 2 dilim ekmek doyurucu oldu simdide nesface içeceğim kız uyusa bi uyusa duş yapacağım sabahtan beri kız bırakmıyo ki kendime gelcem ama öğlen ne yiyeceğime karar vermedimm bakalım

afiyet olsun, arada değişiklik yapmak ii oluyor
öğlene protein ağırlıklı beslenebilirsin canım

yemeğimi yedim geldimm
sabah ruttin kahvaltı
ara yarım çaybardağı süt 8 kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba 2 dilim ekmek
patlıcanlı etli yemek az salata yağ çok koymuşlardı yiyemedim

1 litre suyumuda içtimm oh afiyet olsun bana birazdan yeşil çay içecemm
5 kaşık pilavım vardı onu yemedim pilav çok kötüydü onun yerine 1dilim ekmek yedimm 1 dilimde hakkım vardı oldu bana 2 dilim

yemeğimi yedim geldimm
sabah ruttin kahvaltı
ara yarım çaybardağı süt 8 kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba 2 dilim ekmek
patlıcanlı etli yemek az salata yağ çok koymuşlardı yiyemedim

1 litre suyumuda içtimm oh afiyet olsun bana birazdan yeşil çay içecemm
5 kaşık pilavım vardı onu yemedim pilav çok kötüydü onun yerine 1dilim ekmek yedimm 1 dilimde hakkım vardı oldu bana 2 dilim

afiyet olsun canım nasıl gidiyor diyet
uyabiliyor musun listene ??
diyetisyenini pek beğenmediğini yazmışsın ?? neyi hoşlanmadın ??

arada cağla yedim bir kase yararlı mızararlı mı bilmiyorum ondan mı nedir tokum

bende 4 yk makarna üzerine çok az peynir ile yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
su konusunda yine başarısızım :((

dosbacığım uymaya çalışıyorum geçen perşeme günü gittim ama kadın çoğu şeyi cevaplaadı bön bön yüzüme baktı elektriğide iyi değil sevimsiz geldi birkere diyetisyen bence sıcak kanlı olmalı bilmiyorum artık gerçi çoğu şeyin cevabını biliyorum ama
diyete pazar günü başlayabildim ancak iki gündür ise sıfır kaçamağım var canım perşembe gidecemm bakalım spor yapamıyorum şuan sıkıntım ooo ama bugün başlayacam koşu bandım kızımın odasında onu yatak odasına koyabilirsem iyi olacak

Back