Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın evimi temizleyip herşeye baştan başlıyorum
çok abarttım biliyorum yediklerimi inanın belki son 6 ayda bu kadar toplamda kaçamak yapmamıştım
regl nedeniyle tatlının dibine vurdum
neyse anltamayayım zaten belli yediklerim
sizleri çok ii gördüm paylaşım biraz azalmış ama kilo vermeniz süpeerrrr
hepinizi tebrik ediyorum
bu arada doktora gittim tiroid hormanum normale dönmüş umarım daha hızlı kilo veririm son 5 aydır çok düzenli çalışıyor :))
nac canım nasılsın
Canım çok sağlıklı beslenmişsin. İki gündür çok güzel besleniyorsun, tebrikler.
Meyveyi yemekten önce veya en az 2 saat sonra yiyin derler ama bu çilek, ahududu ve böğürtlen için geçerli değilmiş. Diğerlerinin aksine bu üç meyve midede mayalanmıyormuş. O yüzden yemekten hemen sonra bile yenebiliyormuş. Mevsimi gelse de bol bol yesek.
Ales için iyi çalışmalar canım.
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, çorba, salata, 1 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, salata, yarım b. yoğurt
(öğlen hem çorba hem ekmek yediğim için akşam ekmek yemedim)
Ara: 2 elma
Spor: Yok ama az da olsa temposuz yürüdüm.
merhaba kızlar nasılsınız bilgisayarım maalesef bozuldu şimdi eşimin iş bilgisayarınından hemen yazayım dedim beni bilgisayarım düzelene dek izinli yazarmısın nac tam da ne güzel kilo veriyordum şimdi gene alırım şimdi gitmem lazım eşim hadi hadi diye kuruttu iyi geceler inş çabuk düzelir bilgisayar
haklısın nac.zaten buraya yazınca farkedeyorum ne çok yemişim yada neler yapmışım.çok iyi geliyor yazmak.şimdide misafirlikten geldim maalesef 1 gofret 1 de küçük tuzlu yedim çayla o kadar.veeeee adet oldum bile.
günaydın bütün gün yoktunuz geldim gittim kimseler yok gece olunca siz geliyorsunuz bu seferde ben yokum
dosbacığım hoşgeldin canım anneler gelincce ister istemez kilolarda geliyor verirsin ama sana birşey sormak istiyorum balgatta bir hastaneden bahsetmiştin bu trioidlerle ilgili kardeşim iyi bir doktor arıyor tavsiye edebileceğin biryer varmı canım
canım teşekkür ederim endotem internetten baktım atatürk araştıma hastanesinin bir bölümü anladığım kadarıyla kardeşimi şimdi arayacam bi gitsin
canım bende netten bakınca öyle gördüm... inş. şifa bulur en kısa zamanda...
hamilelik zamınında nasıldı tiroidleri ?? şimdi nasıl bebişi nasıl??
sen neler yapıosun
canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular
canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu
nasılsınız kızlar
ben bğün 10buçuk gibi kahvaltı yaptım 1 biber 1 domatesten melemen yaptım 2 dilim ekmek doyurucu oldu simdide nesface içeceğim kız uyusa bi uyusa duş yapacağım sabahtan beri kız bırakmıyo ki kendime gelcem ama öğlen ne yiyeceğime karar vermedimm bakalım
yemeğimi yedim geldimm
sabah ruttin kahvaltı
ara yarım çaybardağı süt 8 kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba 2 dilim ekmek
patlıcanlı etli yemek az salata yağ çok koymuşlardı yiyemedim
1 litre suyumuda içtimm oh afiyet olsun bana birazdan yeşil çay içecemm
5 kaşık pilavım vardı onu yemedim pilav çok kötüydü onun yerine 1dilim ekmek yedimm 1 dilimde hakkım vardı oldu bana 2 dilim
arada cağla yedim bir kase yararlı mızararlı mı bilmiyorum ondan mı nedir tokum