Günaydın kızlar. Sana da güzel pazartesiler Nachtigallcım.
Klasik kahvaltımı yaptım. Şimdi de elma yiyiyorum.
Nachtigallcım doğru söylüyorsun, temposuz yürümek bile etki ediyor. Bu sabah tartıldım ve 67.9 kiloyum hihoyyyt 400 gr. daha vermişim hihoyyyt
canlarım günaydın,umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür. kaçamaklarla dolu ama az yemeklerle geçen bir hafta sonundan sonra bugün dikkatli beslenmeye çalışmaya başladım,umarım bu hafta güzel olur.
sabah 3 dilim etimek ve kaşar peynir yedim,aslında kahvaltıyı daha güzel düşündüm ama geç kalkınca evde yapamadım bende aceleyle yanıma aldıklarımla kahvaltı ettim. vede saat 10 da yaptım kahvaltıyı.saat 1 gibi ara yapıp 2 gibi öğle yemeği yiyeceğim.bakalım planladığım saatleri en azından şu saat itibariyle tutturabilecekmiyim.
selam kızlar bu hafta artık daha da dikkat edeceğim ama çarşambadan itibaren yine misafirlerim olacak.ufffff.yediklerime dikkat etsem de spor yapamıyorum misafir olunca o moralimi bozuyor işte.
evet canım ya.birileri gitti.çarşambadan itibaren diğer gruplar geliyor.haftaya kadar buradalar.gezdir yedir içir derken sana vakit kalmıyor.ee tabi bir de bebiş olunca.
spor yapamıyorum ya o beni üzüyor.kilo da veremeyeceğim böyle giderse.bu hafta regl de olacağım aynı zamana denk geldi
kızlar buğün hiç keyfim yoktu dün mangal carptı herhaldee:))) hep uykum vardı heryerleim ağrıyodu
spor yok ani buğün yarın inş havada bulutluydu bu hafta hedeflerim büyüktü inş yarı yoldakalmam bu hafta veremiyom artık sirkelisuyu yapınca iyi oluyodu unutuyom hep artık tel saatini kuruyım baliii diyorum gelelim benim buğün yediklerime fazlayedim haraket yapmadım düzensiz yedimmm off off saatler etkiledi sanırm
kahvaltı 1 domates peynir 4zeyti 2dilim ekmek
ara yeşil cayy
öğlen şalcalı spagetti 1 dilim peynir
ara dondurma 2 kaşık
akşam yemeği peynir 2dilim ekmek pırasa çiğ ekmekle yedimmm
nescafe içtim bide
amma cok peynir yemişimmm be baktımda zararlımı peynirr
Canlarım, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 2 köfte ve 1 enginar. Yanında 1 kaşık pilav. ! saat önce de dışarıdaydım, acıktım. Bir yağsız tost yedim. Artık akşam ekmek yemem
Alese bugün başvurdum. Artık ders çalışmak lazım. Bakalım..
Akşama yemeğinde 5 kaşık kabak yedim. Şimdi de çilek yiyorum. Dün pazarda bulduk, şu anda pahalı. Az aldık :)))
bu arada doktora gittim tiroid hormanum normale dönmüş umarım daha hızlı kilo veririm son 5 aydır çok düzenli çalışıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?