yaa space yada firuze size soruyorum çünkü siz lapayı ara ögünlerdede yiyosunuz ben bugün sabah meyve salatası ögle gittigim yerde çok az bişey akşamda lapamıyesem olur mu yani en azından ögünümü korumak mı desem geçiştirmekmi desem bilmiyorum NEDİYOSUN?
cnm ben lapa yaptıgımda sabah lapaya domates salatalık ya da yogurt karıstırarak yiyorum... öglen de aksam da aynı sekilde. eger gec kalktıysam oglen olmuyor sadece akşam yiyorum..
arada acıkırsm tuzsuz domates salatalık ya da meyve ki genelde evde elma oluyor uzun dayandıgı icin...
a.s.
kızlar...sabah7de kalktım...9:30da sunumum vardı oldukca iyi geçti bence:) sonra ders vs derken 13:15de bitti işim... ordan arkdsın annesine gecmis olsuna gittik... ankyı bilenler bilir, büyük dogum hastanesinden sıhhiyeye kdar yürüdüm... ordan dolmus besevlere,
saat 3:30civarıydı.. o saate kadar sadece 2 sütlü nescafe...
acıktıgımı farkedince 1ayvalık tostu yedim 3:30gibi + ayran.
sonra beşevlerden bahçeliye, bahçeliden tekrar konya yoluna yürüdük arkdsla.
ordan dolmuş migrosa migrosta da aksam 8e kadar dolandık. orda da 1sütlü nescafe ictim... bi de cıkarken pamuk şeker
yeni geldim eve . eve girmeden de kafeye ugradım orda da bi kücük kivi çayı.
simdi evdeyim... kilo suan 61.5 sabah 62.4idi:1no2: regl hava doldurdu resmen içime patlıcak gibiyim...
aslında acıktım gibi... okdar yurumeye 7den beri uyanıgım bi ayvalık bi pamuk şeker...ama yesem zaten sisim nolcam korkuorm...
bide yarın bengisunun dogum gunu onda olcam.. illaki annesi yedircek,
napcam bilmiorm