Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

akşam kaçta toplanacaksınız.Kızları yatırdıktan sonra eğer bilgisayar bana kalırsa bende katılmaya çalışırım.Görüşmek üzere herkese iştahsız ama SAĞLIKLI günler DıLERıM!.........

slm kızlar işlerimi hallettim oturdum 1 buçuk saattir başarı öykülerini okuyorum motive olayım geçen seneki hırsımı tekrar kazanayım diye ne kadar zorlanıyorum anlatamam 3 -4 gün tutuyorum kendimi sonra hop cnm sıkılıyo vs gelsin cipsler tatlılar buna dur demem lazım yazlık hiçbirşeyimin içine giremicem en azından bir 58 59 olsam onada razıyım tutmam lazım kendimi başarı öyküleri insanı hırslandırıyo motive ediyor sizlerede tavsiye ederim işim zor yılmamam lazım allahım yardım et bana

Merhaba Kızlar,

Ben aksama size katılamıyacağım daha önce söylemistim evde bilgisayar ve net yok

Ama ins. cuma günü öğleden sonra katılacağım. Sizin muhabbeti okurum artık :)))

Ve size çok güzel bir haber vereyim 66,750 yi gördüm bugün kızlar önümüzdeki hafta bası büyük ihtimal adet olucam ins. bu kiloyu korurum:)))

Cuma ya kadar ne olacam acaba çok merak edyiorum :))

Sümbül cüm sen birde ince yapıdasın geçen sene hatırlıyroum çok güzel kilolar vermistin. Eminim bu senede vereceksin aman kendini koyverme.

YAzın sıcağında incecik kıyafetlerde salınacağın günleri düsün :))

Obur cum

Meyve yeeeeeee

Sebze ye peynir yeeeee

Bence peynir domates kepek ekmek bence çok güzel...

Karaciğere zarar veren diyet ve vücut geliştirici ilaç Hydroxycut toplatılıyor

Türkiye'de de kullanılan ve Amerika'da 9 milyon adet satılan Kanada yapımı Hydroxycut adlı ilacın karaciğere zarar verdiği belirtilerek toplatılma kararı alındı.

Amerikan Gıda ve ılaç Dairesi (FDA) vücut geliştirmek ve aynı zaman diyet ilacı olarak kullanılan Kanada yapımı Hydroxycut isimli ilaç yüzünden bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde bu ilacın toplatılmasına karar verdi.

FDA'nın gıda ve beslenme bölümünden yetkili Dr. Linda Katz, kendilerine karaciğer problemleriyle ilgili 23 raporun ve Soutwest'te yaşayan 19 yaşında bir erkeğin de hayatını kaybettiği bilgisi kendilerine ulaştığı için bu kararı aldıklarını açıkladı. 2007 yılında ölen çocuğun FDA'ya geçtiğimiz ay rapor edildiği kaydedildi.

Diğer hastalarda ise sarılıktan dolayı cildin sarardığı ve karaciğer yetmezliği sorunları görüldü. Bir kişiye karaciğer nakli yapıldığı ve bir kişinin ise karaciğer nakli için sırada beklediği rapor edildi.

FDA'dan yapılan açıklamada, diyet ve vücut geliştirme amaçlı kullanılan ve Amerika'da yılda 9 milyon adet satılan ilacın karaciğere çok önemli zarar verdiğini ve bu yüzden piyasada bulunan aynı marka 15 ürünü yasakladığını bildirdi. Kanadalı üretici firma da ABD genelindeki ürünlerini geri çağırdı.

Zaman Online

Evet kızlar 2 gündür bilgisayarda sorun çıkartıyordu gruba giremiyordum ama bugün çok rahat girdim :)) Arkaya doğru okuyorum yazıları.

bu arada 13 mayıs hedefime bende yaklastım ama o dönem adet olucam bakalım ne durumda olacak (

Bu arada bana dar gelen ama yine de aldığım kıyafeti bugün korse eşliğinde giydim herkes çok beğendi inş fuar da bu kıyafeti korsesiz giyecem. :)))

demet ablaaslnda boyumuz ölçümüz birbirine yakın ama neden sen 38beden giyemiyosun ki olur aslnda hiç denedin mi hatta senin popo daha bikaç cm dAha az

evet canım ölçülerimiz yakın ama sen benden zayıfsın asla 38 de 40 da bana olmuyor benim 44 tü şimdi 42 de giyiniyorm

merhaba kızlar, bütün yazıları okudum ama ne toplantısı... ? öyle bi yazı bulamadım.dün giremeyince canım sıkıldı, ben sadece bu aralar 7 den sonra girebiliyorum. lapa diyetini pazartesi-salı yaptım bugün bıraktım. Ama yediklerimde dikkatliyim, gidenleri almaktan korktum. cuma günü 62.5 tim. pazartesi yine aynı. o gün diyeti yaptım bişey olmadı, ertesi gün yaptım yok.. bugün sabah bi çıktım...
ohhhhh... 61.4... neredeyse 1 senedir 63-64 tüm ve bunu hiç görmemiştim. gayet motive edici oldu.bunu görmek bile güzel...tabi işe yarayıp yaramadığını bu hafta içinde anlayacağım, geri almak istemiyorum. inşallah sizinle birlikte yaz tatiline tam istediğim gibi olcam... şimdilik 59a hedeflendim,sonra 57 yeter şimdilik. verebildiğim kadar...
ayrıca bu işi grup olarak yapmak çok zevkli oluyo ve diyet yapmak işkence olmuyor.

saliha ne güzel darısı başıma bende yeme ataklarını bi durdursam daha birşey istemiyorum

buarada konyalımısın bende konyada doğmuşum babam devlet memuru ordayken dünyaya gelmişim yalnızca birkere gittim gördüm düğünümüz vardı güzel bir yer mevlana hz müzesifalan çok güzeldi hemşiriyiz demek

kızlar 5 dakika önce eve girdim ve hemen size yazıyorum. Mahvoldum. Temiz hava çarptı resmen. Ama günü oldukça iyi geçirdim. 3 pişi, yarım gözleme ve ayran ile geçirdim tüm günü. Sabah 7'den beri ayaktayım. Ama güzel bir gün geçirdim. Uzun zamandır evde kapalıydım. Bugün tam açık mekan oldu. oyy çok yorulmuşum ama yaa.

evet ben konyalıyım, doğma büyüme... şimdi göreve başladım ve konyanın bir ilçesindeyim. Konya sürekli gelişiyor, düzenli ve alan sıkıntısı da olmayınca daha da gelişecek.Öğrencilikte sevmezdim, malum üniversitede ailenden uzak olmak gibi duygularla, ama şimdi kopmak istemiyorum.

eğer pirinç lapasını deniyceksen sana bi tavsiye, ben de şebnem den çarptım bu formülü:))
içine salatalık ve domates doğradım,nane ve kekik attım, bi de elma sirkesi, pirinç yağ olmadığı halde lapa olmuyor..tam pirinç salatası gibi tadı güzel. Ben yeni başladığım için bu kadar gayretliyim, zaman geçtikçe zor olacağını biliyorum ama grup yaradı..
kendini umutsuz hissetmemek en önemlisi, olacağına inanmak lazım.bi de kolbastı var ki:)) kendimi onu yapınca mutlu hissediyorum. Tabi alt katta oturan ev sahibimiz benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum, heniz fikrini beyan etmedi :))

cnm ben lapa yaptıgımda sabah lapaya domates salatalık ya da yogurt karıstırarak yiyorum... öglen de aksam da aynı sekilde. eger gec kalktıysam oglen olmuyor sadece akşam yiyorum..
arada acıkırsm tuzsuz domates salatalık ya da meyve ki genelde evde elma oluyor uzun dayandıgı icin...
a.s.

kızlar...sabah7de kalktım...9:30da sunumum vardı oldukca iyi geçti bence:) sonra ders vs derken 13:15de bitti işim... ordan arkdsın annesine gecmis olsuna gittik... ankyı bilenler bilir, büyük dogum hastanesinden sıhhiyeye kdar yürüdüm... ordan dolmus besevlere,
saat 3:30civarıydı.. o saate kadar sadece 2 sütlü nescafe...
acıktıgımı farkedince 1ayvalık tostu yedim 3:30gibi + ayran.
sonra beşevlerden bahçeliye, bahçeliden tekrar konya yoluna yürüdük arkdsla.
ordan dolmuş migrosa migrosta da aksam 8e kadar dolandık. orda da 1sütlü nescafe ictim... bi de cıkarken pamuk şeker
yeni geldim eve . eve girmeden de kafeye ugradım orda da bi kücük kivi çayı.
simdi evdeyim... kilo suan 61.5 sabah 62.4idi:1no2: regl hava doldurdu resmen içime patlıcak gibiyim...
aslında acıktım gibi... okdar yurumeye 7den beri uyanıgım bi ayvalık bi pamuk şeker...ama yesem zaten sisim nolcam korkuorm...
bide yarın bengisunun dogum gunu onda olcam.. illaki annesi yedircek, napcam bilmiorm

yeme Fiyucem yeme :). Bak yarın ne güzel mamalar yiyecen. Şimdi yiyeceğin şeey seni tatmin etmeyecek sadece karnını şişirecek. Ama yarın yiyeceklerin seni mutlu edecek, bu akşam yemezsen hem yarın vicdan da olmayacan :). Çifte kaymak durumu yani.. ben de kendimi aç gibi hissediyorum ama bir dilimden çok daha az bir ekmeğin arasına peynir koydum geçiştirdim. ınşallah bununla da yatarım. Gerçi canım yoğurt istiyor ama. Olsun. Bugün 3. pişiyi yemeseydim şimdi yerdim.. o yüzden yemek yok. Zaten 3 gün abartının abartısı olmuşum. (((..

firuzecim sana birşey sorucam bende lapa uygulamak istiyorum ama bulgurla benim pirinçle aram yoktur pilav dolma vs pek sevmem allah ratmasın ölçü nasıl oluyo bir öğünde nekadar yiyosun onu bir sorayım dedim cnm

valla ablacım midem kazınıo gibi ama cook acıkırsam bi ton domates almıştım.. salkım kücük kücük.. olmadı ondan yerim tuzsuz
yarına hazırlık olsun..
bugün sanırım baya hareket ettim ben...canım cıkmıs ya... yoruldum baya..
hatta migrosta kahve icerken bengisu dedi browni alalım mı die... dedim yer yok midemde:) ama dayanamadım pamuk şekere...hala cocuk gibiyim yaaa:roflol: lolipopla kandırabilrler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…