Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aşkol yaa. ben de pamukşeker bulsam kaçırmam. Ama esas favorim elma şekeridir :ecrin_bebek:

firuzecim sana birşey sorucam bende lapa uygulamak istiyorum ama bulgurla benim pirinçle aram yoktur pilav dolma vs pek sevmem allah ratmasın ölçü nasıl oluyo bir öğünde nekadar yiyosun onu bir sorayım dedim cnm

canım sabah öğle akşam olmak üzere günde 3 kere yiyceksin.
1çay bardagı pirinci 3 cay bardagı suyla tuzsuz yagsız haslayacaksın:) bukadarcık..
arada da acıktıkca meyve sebze yiyebilrsin.. ama tuz yağ kullanmaycaksın aslayerimseniben

aşkol yaa. ben de pamukşeker bulsam kaçırmam. Ama esas favorim elma şekeridir :ecrin_bebek:

ya benmde öyle ama koca migrosta elimde elma şekeri 23yasında kız:roflol: komik olacaktı.. bide illaki kendini insan sanan insanlık dışı tipler var, cesaret edemedim... ama pamuk şeker, yedim valla dışardasırnaşık şey:roflol:

heheh benim yaşın güzelliği de bu işte. kimseyi artık umursamıyorsun. kimse de seni umursamıyor. oğlumla birlikte yalaya yalaya geziyoruz bulduk mu?
Off kızlar bu arada acaip şişmiş ayaklarım filan. Onca uzun yoldan sonra. yarın lapa yapacaktım ama evde pirinç kalmamış. Yarın gidip almam da çok geç olacak. Napsam ki? evde biraz bulgur var. ben de bulgurla mı yapsam? hiç öyle denemedim. tadı nasıl olur ki? pirinç lapasını sorunsuz yiyordum ama. Yarın bişi yapmam lazım. cuma tartıda felaket çıkacam yoksa. Akıl fikir verin.

ya valla ablacım yanımda annem babam ya da kardesim varsa bende yiyorum da, yalnızken cesaret edemiyorum:roflol:

bende lapa yapmak istiodum yarın...ama bengisularda imkansız rukiye teyze öldürür beni yemek yemezsem...zaten keske bugun gelseydin içli köfte vardı dedi
ya ben cok acıktımmm... gidip azıcık domates dograyıp yiyim... belki 1-2çatal da peynir...kıvranıyorum resmencokacimcoook

oy kuzum kıyamam ben sana. hadi git ye bişiler.. varsa evde süt filan ondan da iç.. bak müslin filan varsa ondan da yiyebilirsin. içine süt vs koymadan atıştırmalık olarak.. elini oyalar filan.

valla bişey yemedim
sabah meyve salatası
arada 1 tane kepeklibüsküvi
öglen 1 dilim börek 2 dolma
akşam közlenmiş patlıcanla yapılmış 1 tane karnıyarık

yarında lapa yicem ama 1 günlük

Günaydıııın.........
Hayırdır daha kimse gelmemiş.Dün acnım çıktı.Zaten salı gecesi çok geç yatım.(3:00)Sabah 7 ayaktayım kızları okula gönderdim.Ev topla çamaşır as,katla öğlen oldu.Pazara git gel.Öğleden sonra okuldan iki büyük kız geldi.Sonra ufağı aldık.Büyüğü kursa bıraktık.Markete akış-verişe gittik.Dönüşte eşimde katıldı.Büyük kızı kurstan aldık.Alınanları yerleştirdikten sonra büyük kız "anne kitap alacağım.Hadi gel kırtasiyeye yürüyelim."dedi.Zaten yorgunluk ve uykusuzluktan ayaklarımı kaldıramıyordum.Akşam üstü kızlarla kraker biskuvi yediğim için "tamam hadi yürüyelim"dedim.Ama yolda topuk diplerime sanki iğne batırıyorlardı.Resmen sürünerek yürüdüm.AMA YÜRÜDÜM tam 1 saat.
Akşamda bir tabak kıymalı taze fasulye ile 1 kaşık pilav yedim.TV seyrederken 3 kayısı 1 kuru incir yedim.Gece 1 de oturduğum yerde sızmış kalmışım.Bu sabahta inat ettim uyumayacağım diye.Ama yatağa girsem anında sızıp kalacağım.Daaaaaa sonra gece yatamıyorum.YOk Yok ben dayanayımda uyku düzenim bozulmasın.
Kahvaltıda tipik cornflex yedim.Sabah tartıldım.Tartının ibresine kesin birşey oldu.Yerinden oynamıyor.HAAAALAAAA 72 diyor.Ne ileri (allah korusun)ne geri gidiyor.Bakalım yarına ne olacak.bugün ben artık su ve çorbayla geçiriyim.Yoksa yarın gene-tatlicadiarzu-:bbo:laelaelaelaelaesenağlama şekillerini alacağım.

Merhaba kızlar

Aksam muhabbet etmissiniz bayağı cuma günü öğleden sonra nasıl olacak bakalım. :))

Ben dün çok mutlu olmustum 66,750 yi görünce ama bugün yine 67,300 çıktım bakalım yarın ne olacak ben söylemesi ayıp her sabah tartılıyroum da :))

kızlr günaydım lapa diyetimi bugün yine yapıyorum
bugün gezme felan yok çarşıya çıkıcam yürüyerek gidicem spor olsun diye
yarın gezmem var onun için bugün lapa yicem hem tartı bildiriminden önce iyi olur diye düşündüm
kızlar benim 13mayıs hedefimi yarın olarak alırmısınız8mayıs hedefi diye
dedigim gibi hem 13 20 mayıs arası yokum hemde buhafta sonu yokum
tam hedefime ulaşmışken haftasonu tatil dönüşü tekrar hedefimi kaçırdım demek istemiyorum
zaten kaçırmayıda düşünmüyorumyasakkelime
ama nolur nolmaz sonra arnızda bitek ben hedefine ulaşmış ama tekrar almış olmak istemiyorumdelikafadulden

cokacimcoooksabah lapa ve domates
ögle 1 elma 1 kivi
akşam lapa sonra 1 elmacokacimcoook

iyi geceler kızlar, şimdiik burada olanlar, fiyce,spacegirl,sunbul..:1closedeyes:
Saliha cım yaa. dün akşam bu mesajın çıkmamış. Nasıl olmuş hiçbir fikrim yok. Bugün siteye girip eski mesajları okurken gördüm. Çok özür dilerim. Görmüş olsaydım mutlaka seslenirdim sana. Çok üzüldüm gerçekten. Selam veriyorsun ve biz aramızda konuşmaya devam ediyoruz (. Ama gerçekten görmedim mesajını..

Dün gece artık yorgunluktan sızmışım. Nasıl yatağa gittiğimi hatırlamıyorum. son olarak bir çabayla makinenin kapağını kapadığımı hatırlıyorum :). Bu saate kadar sadece yoğurt yedim. ıçine 3-5 çilek attım. Bugün lapa yapasım vardı ama olmadı. Fena da su toplamış durumdayım. Dün wc düzenim de bozuldu. Yarından çok korkuyorum valla. Bugünü sırf yoğurtla geçirebilsem keşke.Sizler de durum nedir bakalım.
Şebnem cim tamam senin hedefin 8 mayıs oldu :). Bu durumda haftaya bildirim yapmayacaksın değil mi?
Yarın öğle civarı girebilenlerle yine toplanalım olur mu? Gündüz tayfası bu sefer :)).
Ah bu arada Saliha cım, geçen hafta bir karar aldıktı. Çok sık bir araya gelemiyoruz, fazla paylaşım yapamıyoruz diye gün belirledik. O günlerde müsait olanlar topiğimize geliyor ve sohbet ediyoruz. Esasında keşke sürekli yapabilsek ama hepimiz farklı şartlara sahibiz, öğrencimiz var öğretmenimiz var. Gündüz girebilenimiz, gece girebilenimiz var :)). O yüzden birbirimize rastlamamız bazen sorun olabiliyor. Siteye girip sadece bugün yediklerim şunlar diyip çıkıp gitmek de istemiyoruz..
Yarın nasıl bir sonuç alacağız merak ediyorum :))

slm herkese klasik kahvaltımı ettim ama bugün 1 dilim tam buğdayla normalde 2 ince tam buğday yiyodum ara öğün elmamı yiyorum bir parçada yoğurt yicem oynak kan şekerimin bana oynadığı oyunlardan yoruldum ara öğünlerdede süt vy yoğurt yicem kan şekerini dengeliyomuş iştah krizine kapılmamak için hertürlü önlemi alıcam bakalım öğlen yemeği ızgara ayran sonrada spora gidicem süreki başaı öykülerini okuyorumçok ii geliyor şimdi kalkayım 5 i bir yerde çayımı yapayım sonrada evi toparlıyım hareketli hareketli ne yapsam kardır herkese ii günlera.s.

yaa yazmaya utanıyorum.. bu hafta veremedim.. yarın sonuç büyük ihtimal aynı olacak.. ya da en iyi ihtimalle 89 oalacak.. 200 gramdan fazla verebildiğii düşünmüyorum.. ama söz haftaya 1. ben olacağım...

spacebilmiyorum intenet varsa bile tartı varmıdır tartımımı koysam arabanın arkasına napsam:)

space cim, önemli değil.. zaten bu sayfadaki sorun benim de hergün sinirimi bozuyor. Yine anasayfada sorun var, kısa yoldan girdim direk. syfa kapanmıyor(umarım) yazısı vardı ansayfada.Burada ,bu küçücük ilçede canım zaten cok sıkılıyor, yapacak bişeyim yok. okul-ev, okul-ev...
ben de daha önceki sayfalara bakarken bu toplantı gününü göremedim. zaten genelde akşamları 7 - 7 buçuktan sonra ara ara giriyorum. inşallah dek gelir..

bu arada 1 haftadır çikolata yemiyorum, ekmek yağ tuz.. herşeyi azalttım. ilk başlangıcı zordu, şimdi alıştım. güzel gidiyor. lapa diyetinden sonra bugün tartıldım. aynı duruyorum sevindim.
bir de..
grubun enerjisi arttı :içelim:

akşam kendime patlıcan ve kırmızıbiber közledim lapama dogradım bide domates yedim ama kızlar bugün erik çok yedim 1 kilo felan umarım bişey olmaz

utançla ve esefle kilomu bildiriyorum.. 89,2... hiç verememişim. ama söz haftaya telafi eedeceğim... 86 olacağım gelecek hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…