firuzecim sana birşey sorucam bende lapa uygulamak istiyorum ama bulgurla benim pirinçle aram yoktur pilav dolma vs pek sevmem allah ratmasın ölçü nasıl oluyo bir öğünde nekadar yiyosun onu bir sorayım dedim cnm
aşkol yaa. ben de pamukşeker bulsam kaçırmam. Ama esas favorim elma şekeridir :ecrin_bebek:
heheh benim yaşın güzelliği de bu işte. kimseyi artık umursamıyorsun. kimse de seni umursamıyor. oğlumla birlikte yalaya yalaya geziyoruz bulduk mu?
Off kızlar bu arada acaip şişmiş ayaklarım filan. Onca uzun yoldan sonra. yarın lapa yapacaktım ama evde pirinç kalmamış. Yarın gidip almam da çok geç olacak. Napsam ki? evde biraz bulgur var. ben de bulgurla mı yapsam? hiç öyle denemedim. tadı nasıl olur ki? pirinç lapasını sorunsuz yiyordum ama. Yarın bişi yapmam lazım. cuma tartıda felaket çıkacam yoksa. Akıl fikir verin.
Saliha cım yaa. dün akşam bu mesajın çıkmamış. Nasıl olmuş hiçbir fikrim yok. Bugün siteye girip eski mesajları okurken gördüm. Çok özür dilerim. Görmüş olsaydım mutlaka seslenirdim sana. Çok üzüldüm gerçekten. Selam veriyorsun ve biz aramızda konuşmaya devam ediyoruziyi geceler kızlar, şimdiik burada olanlar, fiyce,spacegirl,sunbul..:1closedeyes:
Ah bu arada Saliha cım, geçen hafta bir karar aldıktı. Çok sık bir araya gelemiyoruz, fazla paylaşım yapamıyoruz diye gün belirledik. O günlerde müsait olanlar topiğimize geliyor ve sohbet ediyoruz. Esasında keşke sürekli yapabilsek ama hepimiz farklı şartlara sahibiz, öğrencimiz var öğretmenimiz var. Gündüz girebilenimiz, gece girebilenimiz var :)). O yüzden birbirimize rastlamamız bazen sorun olabiliyor. Siteye girip sadece bugün yediklerim şunlar diyip çıkıp gitmek de istemiyoruz..
Yarın nasıl bir sonuç alacağız merak ediyorum :))