yaptım lapamı 2 domates dogradım bol nane ve pulbiber (biraz fazla kaçırmışım-tatlicadiarzu-)yedimcokacimcoook diger yaptıgıma göre dahada begendim galiba busefer yiyebilcema.s aralardada meyve yicem ben
salihacım senden ne haber :uhm:yaptınmı :uhm:yedinmi :uhm:nasıldı:uhm:
sağol oburcum çocuk konusunda başkalarının tecrübelerine hep önem vermişimdir bende çok geçmeden bir bebek yaparım inşallah aralarındada çok yaş farkı olmasını istemiyorum zaten...ben şimdi giyinip nöbete gideceğim yarın yazarım artık...kendinize iii bakın...şu hafta sonuki arıza yüzünden takımın derecesinide ağız tadıyla kutlayamadık....
selammm;
Cuma sabahından beri ilk kez girebildim.İlk önce tüm arkadaşları kutluyorum bu hafta 2. olmuşuz.kendimi de cezalandırmak istiyorum çünkü geçen hafta ne varsa hiç dikkat edemedim ve hep simit ekmek yedim.Sonuçta da takıma doğru düzgün destek verip kilomu veremedim.Belki bende kilo verebilsem 1. olurduk.
Yazdıklarınızın hepsini okudum.Kaybı olan arkadaşlarıma çooook üzüldüm.Allah hepsinin gönlüne göre sağlıklı topaç gibi bebişler nasip etsin.
Firuzem kendine dikkat et hayatım ben tek başıma 3 sene yurt dışında ,ondan sonrada 4 sene edirnede okudum.Tek başına olmanın nedemek olduğunu çooook iyi bilirim.Allah yardımcın olsun.Yakınlarda olsan yardımcı olmak isterdim.Ankara'da spor için belediyenin açtığı yerler yok mu?İstanbul'da İSMEK ücretsiz meslek kursları ve spor salonları var.Belki Ankarada da vardır.
Bir haftada 2 kilo veren arkadaşlarııııım.Ne yalan söyleyeyim.Sizi çoook kıskandım .Darısı bizim başımıza.
canım.. acı biber tursusu demişsin ya, umarım icinde tuz yoktur turşunun..evet emzirdiğim için çabuk acıkıyorum.ama meyve falan idare edicem 2 gün. acıkınca biraz daha yerim heralde.yoğurt ve baharat kullandım ve yanında acı biber turşusu yedim biraz.
13 mayısa da az kaldı. ben 54 olabilir miyim şüphe etmeye başladım.inşallah lapanın faydası olur.27 mayısa kadar da 2 kilo vermem lazım.
Kızlar hıdrellezde yapmak isteyenler için ufak notlar (kayınvalidemden:))
1- ısteğe göre oruç tutulabilir
2- dileklerimizi kağıda çiziyoruz (istediğinizi çizin kızlar kardeşim o kadar abuk bişi çizdiki inanın oldu:))
3- Kırmızı keselere koyuyoruz içine karınca toprağı koyuyoruz
4- gece yatarken bi cam aralıyoruz(Salon mesela)
5- cüzdanımızı açık bırakıyoruz
6- kına yakıyoruz sabaha kadar hiç görmeyeceğimiz şekilde bi yere koyuyoruz (salon masası vs.)
7- kınaya mum yakıyoruz dileğimizle birlikte söndürmüyoruz
bu kına olayını kayınvaldem söyledi rivayete göre hıdır ile ilyas gelir parmağını basarmış daha önce yapmadım ama bu sene denicem:))
bir de helva kavurun dedi dileğinizle birlikte valla ben bu sene duyduklarımı yapıcam inanarak yapılan şeylerin olduğuna inanıyorum sonuç olarak onlar elçi biz Yüce Yaradandan Allahtan istiyoruz
ne demişler isteyenin bi yüzü vermeyenin tövbe tövbe:))))))
hihoyyyt
Saol canımın içi.......Bende zaten üçte cadı var.Bazen kayınpeder "bir tanede erkek bulsaydınız" diye dertleniyor.Allahım olmayanlara nasip etsin.Allaha çoook şükür sağlıkları yerinde.Beni deli etmeye üç cadı yetiyor.Hep söylemişimdir.Halende aynı dilekte bulunurum.ALLAH İSTEYENE BAKABİLECEK OLANA HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN.........:Saruboceq:
cnm belediyenin aletleri vardı hemde benm evin onundeki parkta, söktüler cogu kırılmıs, yenileri de takılmadı daha...zaten hava soguk korkuorm dısarda yurumeye bile, 2kere yüz felci gecirdiimden yuzum soguk alırsa terlediimde 3.kez geçirme ihtimalim var ve gecirirsem kalıcı hasar olcak...
okulun spr salnu ucuz aylık 10ytl ama
once yıllık uyelik lazım 25...yani ilk ay 35olcak, ona da para yok suan için
Benim bahsettiğim belediyenin açtığı spor salonları var haftada 2 kere gidiyorsun.Ücretsiz ister fitness ister aerbik yapıyorsun.Özel hocaları var.Seni çalıştırıyor.Dur bakayım ben senin için netten araştırayım.
Yoksa o sakaklara koydukları aletler pek bir işe yaramıyor.Bizim bahçeye de koymuşlar.Ama çocuklar bisikletin canını çıkarmışlar.Onun dışında da iki tane kol ve göğüs çalıştırma aleti var.Sanki halterci çalışacak.Neyse bakayım ben sana haber veririm.
cnm belmek i biliorm..arkdsımın annesi gidiyordu fitnessa, sonuç mu?Tüm ANKARA'lı Arkadaşlar VE Firuze şimdi google'dan baktım. BELMEK yaz.İlk satırda zaten ankara büyükşehir belediyesinin adresi var.O adrese gir oradan sayfanın sağ köşesinde alt başlıklar var 12.si spor tesisleri bölümüne giriyorsun.Bu sayfanın içinde de aşağı doğru inerken GENÇLİK MERKEZLERİ var ,o sayfaya gir.Hah işte bu sayfada gençlik mekezlerinin adresleri ve telefonları var.Sanırım senin için bir tane hem uygun fiyatlı hemde sana yakın biryer bulursun.Şimdi sayfayı bir daha okudumda ücretsiz diyor.Sayfanın sonunda üyelik formu var.Benden bu kadar.Umarım işine yarar.