Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet emzirdiğim için çabuk acıkıyorum.ama meyve falan idare edicem 2 gün. acıkınca biraz daha yerim heralde.yoğurt ve baharat kullandım ve yanında acı biber turşusu yedim biraz.
13 mayısa da az kaldı. ben 54 olabilir miyim şüphe etmeye başladım.inşallah lapanın faydası olur.27 mayısa kadar da 2 kilo vermem lazım.

pirinç pilavına bayılırım, ama bu ne yaa!!!! sabah salatalık domatesle yedim ben de , koyduğum tabağın yarısını yiyebildim. yenmiyo, gitmiyo :)) su tadı var, ayy ayyyy...
öğlen okulda yedim, yine koyduğumun yarısını yedim. ikindin yine 2-3 kaşık pilav 1 salatalık 1 domates... akşam yine azıcık lapam, salata ve iki üç kaşık çorba.acıkınca yemeğimin bu olduğunu bilince acıkmadım bile.. ama faydası kesinlikle var, tuvaletten geri gelemedim, tabi şimdiye kadar 1 buçuk litre de su içtim. kolay gelsin canım...
bu iş çok zormuş çokkkk

baby cim senin hiç çocuğun var mıydı?
benim kaybettiğim geçen sene ilkti. Ama ilk baştan hamilelik fikrine inanamamıştım, ve bu olay bittiğinde çok kolay unuttum. şimdi canım nasıl bebek istiyor, hele yeni doğanların haberini alınca. çocukları cok seviyorum..
önce kilo vercem, sonra doktora gitcem sonra da bebek düşünmeye tekrar başlayacağım..
yapmaya karar verince yine haberleşelim inşallah, belki o zaman da yarışırız:)

cnm belediyenin aletleri vardı hemde benm evin onundeki parkta, söktüler cogu kırılmıs, yenileri de takılmadı daha...zaten hava soguk korkuorm dısarda yurumeye bile, 2kere yüz felci gecirdiimden yuzum soguk alırsa terlediimde 3.kez geçirme ihtimalim var ve gecirirsem kalıcı hasar olcak...
okulun spr salnu ucuz aylık 10ytl ama
once yıllık uyelik lazım 25...yani ilk ay 35olcak, ona da para yok suan için
canım.. acı biber tursusu demişsin ya, umarım icinde tuz yoktur turşunun..
lapanın amacı tuz tüketmemek..eger turşuda varsa lapan işe yaramayabilr

sabah lapa yedim...cunku abartmadıgım halde tartı sabah 62.2kg gösterdisenağlama regle bikac gun var...sanırım ondan.. şişlik başladı hemde deli gibi...
saat9da lapa yedim
saat4e kadar yemek yicek vaktim olmadı, 4de bi ızgara tavuk yedim ekmek arası
sora ders falan...gene bisi yemedim...
ama eve geldim..
beze yedimklava: (hni sadece yumurta beyazı ve şekerden oluşan, hemde içi bol antep fıstıklı...hemde 5-6taneklava:)durduramadım kendimi..
bu kadar..

dun pazardan ev eriştesi almıstım canım acaip istemisti..
yarın 7ye dogru evde olcam... haslıcam onu ustune kıyma kavurucam coook az yag ile...üstüne de yogurt mantı gibi...canım acaip istio..simdiden yarın aksamki yemegimin planı hazır...

kızlar yarın akşam hıdırellez.. bildiğiniz yöntemler vs var mıdır.. bakın bir mesajda neler gördüm. Geçen seneki dileklerim maalesef olmadı . Ama belki kimbilir bu sene nasip olur. bildiklerinizi yazın olur mu :)

kızlar selm madem burda kilo konuşuluyor e benimde hıdrallez yazım burada yer bulmuş yazmadan geçmiyim bende kiloluyum hıdrllezde çizdiğim kendimi zayıf çizmiştim 13 kilo verdim :))
bazı yaşadığım talihsizliklerden dolayı geri aldım ama olsun verdim ya dediğim gibi inandıktan sonra herşey oluyor

zarzor girebildim bakalım msjım gidecekmi
lapamı yaptım ve çok güzel uyguladım ama akşam oglumun okuluna kek yaparkene hamurundan parmakladım inşallah bişi olmaz benim lapa aynı pilav oldu tanetane ugraşsam öyle olmazdı lapa deildi yani yemeside onun için güzeldi yarın bakalım yiyebilcekmiyim çok tok tutuyo ama bu kesin yani aklına yemek gelmiyo umarım kiloda vermişimdir :Saruboceq:

ayyy kızlar inanamıyorum kaç gündür helak oldum giremedim siteye 502 bad gateway yazısını görmekten fenalık geldi bugünde baktım sayfa sık kullanılanlara ekliydi yine açmadı google dan arattımda öle girdim ne güzel 2 olmuşuz ben bildirimde bulunamadım bu sabah itibarıyle 62.9 kiloyum uçuyorum en sonunda bir ivme oldu bu kadar uğraşa aralarda kaçırmasam şu bir ayda daha ii sonuç elde edecektim ama bunada şükür baby cim senide tebrik ederim takımımıza maşallah fiyucem çok geçmişolsun allah yardımcın olsun inşallah mükafatını ziyadesiyle alırsın kalbinin güzelliği hayatının her anına yansısın bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmişolsun zor bir durum ama daha genciz elbet bebeklerimiz olur bende bu yaz hamilelik düşünüyoum rabbim verirse bu çabam ona ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar ii ne sayfa birikmiş hemen onları okudum unuttuğum birşey varmı bilemiyorum sizleri çok özledim kaç gündür siteye girememk çok kötüydü heralde ben 13 mayısta hedefime ulaşamıcam ama neyapayım bukadarınada razıyım bakalım zaman ne gösterecek herkese ii gecelera.s.

oburcum benimde iki kızım var ikiside biribirinden tatlı kayınvalidemle kayınpederiminde dilekleri seninkiyle aynı ,buyılki hamileliğime çok sevindiler ama neyazıkki düştü bende kesin kararımı verdim artık asla 3. çocuk yok Allah bunlara sağlıklı uzun ömür versin hem yaşımda ilerledi risk alamam.:ecrin_bebek:

ayy günaydınn kızlar nekadar kolay giriyodum siteye sıkkullaılanlardan ya şimdi-tatlicadiarzu-
daha lapamı yapmadım önce tartılıcam eger bi degişiklik varsa yapıcam 100gr bile olabilir:sm_cool:

Günaydıııın;
Hıdırelez olayını ben az önce okudum.Bu yazılanları şimdi yapsam olmaz mı?ınandıktan sonra olur herhalde?!?Akşamüstü de helvamı kavururum.Büyük kız bu yaz SBS imtihanına girecek.Baklım ne yapacak.Allahtan tek dileğim,Aptal insanlar yüzünden kendini üzüp sınav sırasında saçmalaması.O kadar duygusal ki kimi görse kendi kendine yazıyo yazıyo........Tam ergenlik dönemi arkadaşlarının her dediği yaptığı çok etkiliyor.En ufak olumsuz bir durumda dünyası başına yıkılıyor.Çokta ketumda.Dışa hiçbirşey belli etmiyor.

Dünden beri ne yedim yazmadım.Geçen hafta o kadar simit peynir yedim ki kilom sabit kaldı.Pardon arada kaçamaklarımda oldu.Haftasonu misafirlikteydik.Zaten kilo verememişim dedim.Sabahtan akşama kadar azıcık birşey yemiştim.Akşam misafirlikte ne bulduysam yedim.Gerçi midem küçülmüş çooook yemedim ama,diete uygun şeylerde yemediğim kesin.
Neyse pazardan beri dikkat etmeye başladım.Dün sabah 1 elma,Öğlen 1 kase mısır gevreği yarım brd sütlü,arada çeyrek simit ve azıcık peynir.Akşam lapa içine salata ve bol baharat koydum yedim.Ama daha sonra midem kazındı saat 20.30 gibi 3 çatal su böreği yedim.
Bu sabah mısır gevreği yedim.Birazdan spora gideceğim.Öğlene ton balıklı salata DÜŞÜNÜYORUM.

tartılmadım ama bugünde yapıcam sonuçta 2 günlük bi diyet dimi
demet abla hiç tavsite etmiyorum:1no2: çok tatsız tuzsuz ya -tatlicadiarzu-yani allahtan 2 günlük yoksa dayanılmaz :1no2:eger diyet rejim dedikleri şey bu olsaydı -tatlicadiarzu-

Tüm ANKARA'lı Arkadaşlar VE Firuze şimdi google'dan baktım. BELMEK yaz.ılk satırda zaten ankara büyükşehir belediyesinin adresi var.O adrese gir oradan sayfanın sağ köşesinde alt başlıklar var 12.si spor tesisleri bölümüne giriyorsun.Bu sayfanın içinde de aşağı doğru inerken GENÇLıK MERKEZLERı var ,o sayfaya gir.Hah işte bu sayfada gençlik mekezlerinin adresleri ve telefonları var.Sanırım senin için bir tane hem uygun fiyatlı hemde sana yakın biryer bulursun.Şimdi sayfayı bir daha okudumda ücretsiz diyor.Sayfanın sonunda üyelik formu var.Benden bu kadar.Umarım işine yarar.

Şebnem'cim lapa lapa-tatlicadiarzu- lafı bile bana fenalık getiriyor.Amaç vucuttaki fazla suyu atmaksa birgün boyunca evden çıkmamak uğruna at ağzına bir lasiks 2 saat sonra başlıyorsun boşaltıma.Ne KADAR DOĞRU????......İlaç almak işte kocaman soru işareti.Ama vallaha adı diyet ya hiiiç yapasım yok.Lahana yemeği kapuska aynı durumdayım onuda ne pişirmek ne de yemek istiyorum.

Ewet 2 gün yiyorsun lapayı veriyorsun 1-1.5 kiloyu ama eski düzene döndüğünde aynen geri alıyorsun.Gerçi ben 1 kere yaptım.Bunları yaşadım.Onun için sizi de yanlış yönlendirmeyeyim.
Diyorumya ilacıda aldın mı 2.güne 1 kilo fark ediyor.Şimdi Babynurse bana kızacak "ilaç" dedim,diye.O da haklı çünkü vucuda kimyasal yolla su atırıyoruz.Ama lapa eziyeti çekmiyorsun.ılaçla da verdiğin kiloyu pardon suyu yediklerine dikkat etmezsen geri alıyorsun.

AAAAy gene lafa takıldım.Spora geç kaldım.Size doyum olmuyor, görüşmek üzere öptüüüüm herkesi.....

günaydın kızlar erkencisiniz bugün...
yeni kalktım okula gidicem bende..
dünkü 62.2nin sebebi belli oldu reglim, balon gibiyim resmen patlayacak gibi hissediyorum kendimi.....ama bu sabah 61.3idim... bakalım cumaya ne olacak.. azıcık dikkat etsem gidecek de dışarda ne yiyorum napıorum hep birbirine girio
lapa da yapasım var ama...bugün aksam7de evde olucam... çars sabahtan oglene kadar ders sonra arkdsımın annesine gecmis olsuna gidicem, ardından pengicuya hediye almaya, persembe de dogum gunu onun ders cıkısı onunlayım... anlıcanız lapa icin evde olamıyorum
bu hafta batıkkilo sanırm vericem...

cnm belmek i biliorm..arkdsımın annesi gidiyordu fitnessa, sonuç mu?
kadınlara baya düsük ücretliydi, ama havalandırma sistemi cok kotu dedi, ardından da zatürre oldu zaten...
gençlik merkezi de batıkentte var, ama sorun şu ki yer yok:roflol::roflol::roflol:

aaaa uyandım içime hava üflüyorlar sanki...
bi de azı dişimde dolgu var, dolgu dişim cok agrıyor, ya iltihap ya çürüme...ama ben dişçiden çok korkarım nası gidicem ki....

sonracıma 16mayısta annem babam kardesim geliyor die seviniyordum..4günlük de olsa..
dun annem dedi, kardesimin sınavı varmıs 18mayısta..annemle kardesim gelemiyormuş...
sadece babam gelcek...neyse babam da güzel yemek yapıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık öyle beslenicem....

offff...umarım bugün ve yarın regl agrısı çekmem...berbat ediyor beni...15:30da ders var, yarın sabah 9:30da sunumum var bu ağrıyla berbat olacak :a015::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…