Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

saliha benim 4 yaşında bir kızım var en kısa sürede allahım sanada nasip etsin inşallah.......

spordan geldim.Biraz dinlenip ton balıklı yeşilliğimi yapıp, şöyle birazcıktan fazla kepekli ekmeğin burnuyla yedim.Boşlukları doldursun kepeği şişirsin diye.:kahve:Şimdi de çay içiyorum.
Haleden aldık eksi notu.:eek:Kötü örnek oluyorum,-tatlicadiarzu-Haplar maplar.Esasında hiç mi hiç ilaçla aram iyi değidir.Başım çatlasa ,biri bana" neden ağrı kesici almıyorsun" demedikçe aklıma ilaç almak gelmez.Ama şu lapalar paparalar lahanalar yok mu?.........Bazen beni bile yoldan çıkarıyor işte.Siz uymayın bana en doğrusu ve güzeli sağlıklı doğadan alın gerekli tüm vitaminleri.........Ödem atmak için maydanoz tüketebilirsiniz.Ben çok çaresiz kalınca ilaca elimi atsamda aklıma :asigim:Hale Arkadaşım :asigim:geliyor.Hemen ilacı bırakıp dolaptan maydanoz kutumu çıkarıyorum.Salataya maydanoz takviyesi yapıyorum.Şimdilik maydanoz gidiyor.Diğerleri kadar kötü gelmiyor.

slm kızlar kahvaltımı ettim evimi toparladım 5 bir yerde çayımı içtim ara öğün bir elma yedim öğle yemeği ayşekadın salata yoğurt sonrada spora gidicem bugünlük böle herkese öpücüklera.s.

Merhaba kızlar uğrayamadım özür dilerim bir yoğunluk vardı :KK43:(

Hafa sonu çok abartmısım o kiloyu görünce pzt nerdeyse 68 i gördüm ama bugün cuma günkü kiloma geri döndüm 67,300 bakalım cuma ya kadar neler yapacam :)))

Birde bugün kadayıf tatlısı yedim az şerbetli patron almıs görünce gözüm döndü. :KK43:(

Onun dısında çok abartmadım.

kızlar selam...rahatsızlığımdan dolayı birkaç hafta izin aldım spaceden..diyet konusundanda kendisinden de inanılmaz sıkıldım şu an..moralim çok ii diil ama olucak inşallah..biraz kendimi toparlamaya ihtiyacım var...hepinize başarılar dilerim...inşalllah döndüğümde az da olsa kilo verebilmiş olurum...herkesi çok öpüyorum..

selam.dün ve bugün pirinç lapası yedim. az bişey kaldı onu da akşam yicem. bakalım sonuç ne olacak. ama çok tok tutuyor. ve tadıda çok kötü değil. yani baharatlarla tatlandırınca tabi.neyse herkese iyi akşamlar..

deli oldum yaa. giremiyorum giremiyorum. tesadüfe bir sayfa açılıyor, sonraki sayfaya geçicem derken yine gidiyor. Analiz raporlarını hazırlamak gerek, 13 mayıs hedeflerimizi güncellemek gerek, yazdıklarınıza yazacağım çok şey var. Ama ben yazamıyorum. Zaten canım sıkkın. Haftasonu delirdim yine karbonhidrat krizi yaşadım. yedim de yedim :KK43:(.. bugün yine iyi sayılırım ama gitti 3 gün boşu boşuna. bu hafta resmen bir felaket yaşayacam. tartıya korkumdan çıkamıyorum.. Bu arada yarın gezide olacağım kızlar. Sabah 9'da hareket, akşam kaçta döneriz belli değil. Gün boyu olmayacağım. Bu hafta ben çok felaketim yaa. gücün bela 62,5 gördüm şimdi kimbilir kaç oldum. 13 mayıs hedefi de yalan oldu bana :KK43:(.. Hava karanlık, ruhum karanlık..
Gece biraz düzelirse site şu eksiklerimizi vs toparlamaya çalışayım. Gecikti iyice raporumuz..
Bir de birşey soracağım. Bir ben mi zorlanıyorum yoksa hepinizde var mı bu sorun? Sanki bir grup rahat girebilirken bir grup da sorun var gibi..

bendede aynı space kesinlikle giremiyorum son sayfaya gideyim diyorum sayfa bulunamıyor diyor fenalık geldi bu beşinci denemem sonunda girebildim hayatımda dolayısıyla diyetimde o kadar dalgalıki anlatamam bazı problemlerim var 2 3 gün rahatlıyorum problemler gündeme gelince sinirimden yiyerek rahatlıyorum alkolsigara kullanmıyorum sinirimi nasıl atmalıyım bilemiyorum bu olaylar olmasaydı geçen sene gibi hedefime dahada yaklaşmış olacaktım kafam çok bozuk yiyincede pişmanlıktan dahada sinirleniyorum ayyy neyapcam ben neyse sizlerinde kafasını ağrıttım kusurabakmayın herkese ii akşamlara.s.

sıkıldım ...patladımmm birtürlü msjlarım gitmio inş bu gelir .Yazıyorm göndermeden syf görüntülenmiyor diyoo

şebnemcim tşk ederim zaten kararsızdım tam netleştim:1no2:
gülay teyzen yanlış hatırlamıyosam bu lapayla bayaa kilo vermişti dimii?

bugün çok mu tıkındım ne:eek:
sabah 1halley yiyp cıktım 10da evden...malum regl ilk gun
saat1de 1ızgara tavuk ekmek arası
aksam9da 2tabak :eek:klava: erişte kıymalı yogurtlu azıcık salcalı...
o saatten beri de yarınki sunumuma calıstım... dus alıp yatcam...
bugünlük bukadar..
arada 1nescafe 2ada çayı 1kola:eek:

ben gelen yemek ataklarını atlatmaya çalışıyorum. Ne yedim. Sabah bir kase YY, öğleden sonra ekmek arası peynir (off Allahım çıtır çıtır ekmekti ve krize dayanamadım) akşam yarım kase patates yemeği, yarım dilim ekmek. Sonra bir kase daha YY.. fenayım çoook fena.. Bari cuma günü kilo almamış çıksam yaa. Geçtim kilo vermeyi. Yarınki geziden de korkuyorummm :KK43:(..

yook demet ablacım teyzem lahana çorbasıyla kilo vermişti
ben lapayla verdim kızlar bugün tartı 67.8i gösterdi ama obura katılıyorum muhtemelen bu su kaybı ama detoks diyolar ya gerçekten öyle kendimi rahat hisediyorum ayrıca kendimi diyete tam kaptırıyorum yani yesemmi yemesemmi yok biliyorum ki lapayı yiycem çokda toktutuyo 2 gün geçti bugün ne yesem acaba bugün günümde var gezmeye gidicem ama az yicem kesinlikle
bugünkü halimle bende 13 mayıs hedefime ulaşmış gözüküyorum ama öyle korkuyorumki eski kiloma dönerim diye 68 küsür olurum diye uzunnnn zamandır tartıda kendimi 67 küsür olarak görmmemiştim
ayrıcaaa sabah 38 beden pantolonumu giydim v allahi oldu biraz yanlardan fışkırddı ama oldu

yaa space yada firuze size soruyorum çünkü siz lapayı ara ögünlerdede yiyosunuz ben bugün sabah meyve salatası ögle gittigim yerde çok az bişey akşamda lapamıyesem olur mu yani en azından ögünümü korumak mı desem geçiştirmekmi desem bilmiyorum NEDİYOSUN?

ayyyyy şebnem kutluyorm seni 38 çok iii ahhhh bende 40 bedeni bir görebilseydim .Nyerimsenibenegüzel incecik gezerdik

mönüme gelince kahvaltıda 1 tane kızarmış biber yarım halley 3 brdk çay
öğlen görümceme gitcem mutlaka kısır yapar pastada az yemeye çalışırımcokacimcoook
akşam sadece meyve yicem.kızlaarrr
akşamki planınız ne?görüşecekmiyiz?

demet ablaaslnda boyumuz ölçümüz birbirine yakın ama neden sen 38beden giyemiyosun ki olur aslnda hiç denedin mi hatta senin popo daha bikaç cm dAha az

Selam arkadaşlar,
sabah beri siteye giremiyordum.Nişhayet gelebildim.Birileri bi ürün hakkında olumsuz şeyler yazdığı için sitemizi baltalıyorlarmış.Yaaaaaa lütfen şu ürünler hakkında daha düzgün eleştiriler yapın!.......Hatta en iyisi hiç kullanmayın.Yan etki ,alt etki ,üst etki problem yaşayıp,BıZı bu SıTEDEN AYRI DÜŞÜRMEYın......
Ancak destek grubu bulmuşuz.Birbirimizi ateşleyip gazlayıp kilo vermeye gayret ediyoruz.Bu ne şimdi ATAKLAR.......
Bunnları yazıyorum ama bu yazılanlarda umarım problem yaratmaz.Olursa vallaha VıCDAN AZABINDAN 100 kilo olurum.

Dün akşam 6 adet köfte, 2 kaşık püre,domates salatalık yedim.Gece de 1 elma yedim.
Bu sabah 1 lokma kızdan kalan beyaz ekmekle krem peynir +1 kase mısır gevreği.Şuanda da ne yesem diye düşünüyorum.Karnım acıktı.Ama ne hazırlamaya gönlüm var ,ne de ne yapacağım diye düşünmeye.Şeytan aç dolabı beyazpeynirle domatesi doğra doldur ekmeğe ye diyoooor.Demesiyle kalsın.Uymayacağım.Zaten kilom oynamıyor yerinden.Millet reglden sonra kilo verir.Buna bende dahildim.Ama son iki aydır 0.5 kilo alıyorum gibi geliyor.Cuma gününe zorlayıp eski kiloyu koruyorum. Hafta başında gene aldım gibiydi bugün korkuma tartılmadım.
Ben en iyisi maydonoz kutumu açıp bol limon ve az beyazpeynir ve ince 1 dlm kepekli ekmekle yiyeyim.
Akşama ???????? şuanı bilemedim.Allah kerim kuyusu derin.Bakacağız artık.

X