Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12.TAKIM **102. ETAP **
spacegirl (
62,9 / 62,5 /0,4 /0,64% )
??????????
baby_nurse (
66/ 63,9 /2,1 /3,18% )
??????????
sbnmcsm (
69,3/ 68,8 /0,5 /0,72% )
173 94 / 77 / 107
cimcime81 (
98,5/ 98,5 /0 /0% )
??????????
_demet_ ([/B]71/ 70,4 /0,6 /0,85% )
171 93 / 78 / 99
obur (
72/72 /0 /0% )
163 97 / 83 (87) / 104
sunbul (
63,5/ 63,5 /0 /0% )
???????????
Bendiyom (
68,8/ 67,3 /1,5 /2,018% )
154 87 / 88 (103)/ 111
Gkcn (
55/ 55 /0 /0% )
??? 92 / 70 / 93
Fiyuce (
60/ 60,8 /-0,8 /-1,33% )
172 94 / 74(84) / 93
Saliha_ (63 / 62,5 / 0,5 /0,79%)
Boy:? Göğüs:? Bel:75 Kalça:103
Ozzdenn
(92 / 89,2 / 2,8 / 3,04%)
???????????

Herkes ölçülerini yazmış bende bari kilo çizelgemize ilave edip bir karşılaştırma yapayım dedim.Aradan benim ölçüleride yazdım.

gökçen sanada teşekkür ederim bu arada güzel bir bebek dileğin içinde teşekkürler canım

Her hafta kilolarımızla ölçürimizi yazalım mı?Bakalım kilo vermesek bile belki vucut topluyor diyerek kendimize moral yaparız.Gerçi bu hafta benim ne kilom ne de ölçülerim yerinden oymadı o da ayrı mesele........

nasılsın Hale? Hayatım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.Umarım yukarda yazdığım gibi sağlıklı topaç gibi bir bebişin olur!.....

Geçen cumadan beri ancak bugün yazabildim.Anladığım kadarıyla haftasonu sitede problem varmış.Herkes girip yazamamış.Birde yazsaydınız herhalde ben bugün akşama kadar yazdıklarınızı okuyacaktım.Okuyupta yazabildim.
Bir daha bu kadar uzun süre girmemezlik yapmayacağım.
Bu ne hız arkadaşlar.Hızınıza yetişemedim.

obur sağol canım valla bebeğimi kaybedeli 9 ay oldu ama ondan sonra bir daha hiç yeltenmedim bile.....şuan istemiyorum sanırım seneye kısmetse...çok üzülmüştüm kaybettiğimde travmasını tamamen atlatmam lazım....nöbete gidicem bugün....iyi dileklerin için sağol arkadaşım...

Saol canımın içi.......Bende zaten üçte cadı var.Bazen kayınpeder "bir tanede erkek bulsaydınız" diye dertleniyor.Allahım olmayanlara nasip etsin.Allaha çoook şükür sağlıkları yerinde.Beni deli etmeye üç cadı yetiyor.Hep söylemişimdir.Halende aynı dilekte bulunurum.ALLAH İSTEYENE BAKABİLECEK OLANA HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN.........:Saruboceq:

of nihayet geriden gelerek okudum ve hepinize küçük birşeyler yazmaya çalıştım bireysel derecemde sizlerinde payı var arkadaşlarım siz olmasaydınız nasıl motive olurdum?inşallah her hafta bir derece bizden çıkar ...ben allah biliyor derece beklemiyordum çünkü baktım 2.8 veren arkadaşlar vardı ben dereceye bile giremem diyordum ama demekki puaanlama farklıymış görünce şaşırdım ve çok sevindim hem kendim hemde takımım adına....güzel bir duyguymuş valla...inşallah hepinize nasip olur hepinize tekrar teşekkür ediyorum insanın emeğinin karşılığını alması çok güzelmiş....

bende hep üç tane çocuk dilemişimdir belli olmaz daha 28 yaşındayım belki olur bana belli olmaz allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin ben kız delisiyim üçüde kız olsa yakınmam allah şanslı anneye kız evlat verirmiş...

Saol arkadaşım.Büyütene kadar canım çıktı.en küçüğü 7 yaşında ,ortanca 9 büyükte, 14 yaşında.Dediğin gibi hepsi birbirinden tatlı.bizde üç çocuk istiyorduk.Kız erkek ayırımımız yoktu.
Daha çok gençsin.Bende ilk bebeğimi 27 yaşında dünyaya getirdim.Ama kendini hazır hisedince fazla bekleme çünkü gerçekten vucut belli bir yaştan sonra çocukların hızına yetişemiyor.Sabır denen şey tükeniyor.Daha önemlisi çocukla aynı mantıkta düşünemiyorsun.Kendin gibi düşünüp ona göre davranıyorsun.

Sonuçta ne oluyor biliyormusun?Mantık olarak diğer çocuklardan çoook daha ileri seviyede oluyor ve arkadaş beğenmiyor.Yaşı küçük beyni büyük.Yaşıtları onu tatmin etmiyor.Okulda insan beğenmiyor.Arkadaşları tarafından dışlanıyor.Neyse biz atlatık bunları,Onun içinde fazla geç olmadan, AMA dediğim gibi kendinide "HAZIR HİSSETİĞİNDE "Hayırlısı olsun.

sağol oburcum çocuk konusunda başkalarının tecrübelerine hep önem vermişimdir bende çok geçmeden bir bebek yaparım inşallah aralarındada çok yaş farkı olmasını istemiyorum zaten...ben şimdi giyinip nöbete gideceğim yarın yazarım artık...kendinize iii bakın...şu hafta sonuki arıza yüzünden takımın derecesinide ağız tadıyla kutlayamadık....

Baby cim, paylaşım alanında yazmışsın bile. Çok ama çok teşekkür ederim :). Ellerine sağlık..
Bak bu da senin için, belki gözünden kaçmıştır diye linki buraya alayım dedim. Ayrıca diğer arkadaşlarımız da lütfen bakın olur mu? Gurur duymamız için. Şimdilik bu kadar yazıp kaçıyorum :KK43:. Bir iş yetiştirmem lazım da. Öptüm güzeller sizleri. Lapa diyetiyle ilgili yazın emi?
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=6667840&postcount=35

kızlar merhaba.nasılsınız?ben hala 55 kg.yum. önümde 5 gün var bakalım ne olacak?bugün lapamı hazırladım ve yarısını yedim.yarın da diğer yarısını yicem. ama eşime de yemek hazırlıcam nasıl olcak bilmiyorum nasıl dayanacağım.

Gokcen cim lapadan daha fazla ye istersen acıkırsan ve olabildiğince renklendir..salata malzemen varsa evde şöyle güzel bir salata yapıp lapayı da içine kat. Evde varsa nar ekşisi vs gibi tadlar ekle. Meyve takviyesi yap.. Çok da zorlama kendini hala emziriyorsun çünkü.

X