oyy kızlar benim kurbağa uyudu. Bir aylık hedeflerinizi de dosyama kaydettim. Aşağıda açıklama yapanları listeleyeceğim. Bu arada ben hedef belirtmekten korkuyorum doğrusu. 63'ü kırarsam 59 filan bile olurum. Ama kırabilir miyim ondan emin değilim. Kendime güvenim baya azaldı
.
Daha önce bahsetmiştim. Kendimle ilgili kararlar almıştım diye. Onları ufaktan uygulamaya başladım bugün. Bunlar neler.
1. Tabi ki öncelikle yediklerime dikkat etmek. Ancak bu ağzıma giden her lokmanın kalorisini hesaplamak değil de, birşey yerken gerçekten bunu yemek istiyor muyum, karnım gerçekten aç mı diye kendime sormak.
2. Bir öğünde yememem gereken birşey yersem kesinlikle akşam veya en geç ertesi gün telafi edeceğim.
3. Haftada bir gün özgür gün. Genellikle bu hsonu olur diye düşünüyorum ama tabi hafta içi fırsatını da kaçırmayacağım. O yüzden belirli bir gün belirtmiyorum.
4.Herhangi bir biçimde mutlaka daha fazla hareket. Hiçbirşey yapamasam da oğlumu alıp dışarı çıkıp koşmaca filan oynarım artık. Ama düzenli yürüyüşe başlamak için şansımı da zorlayacağım. Bu da bir sonraki maddeye bağlı.
5. sabah erken kalkmaya alışmak. Bunun için akşam erken uyumayı becermek. Yürüyüşe gidebilmem için sabah 6.5-7 gibi kalkmam lazım. ışte bu maddeyi nasıl becereceğim bilmiyorum.
6. Günde 2,5-3 litre su içeceğim. Bitki çaylarına ağırlık vereceğim.
ışte böyle güzeller. Benimle birlikte bu maddeleri (kendinize uygun olanları en azından) uygulamak isteyen var mı?. Ya da yanlış/eksik vs gördüğünüz noktalar. Fikirlerinizi bekliyorum.
Birazdan takımla ilgili düşünceler geliyor :))