Fıstıkım cimcimem, ben bu mesajı gerçekten samimiyetle yazdım. Yani propoganda yapayım, kaptan buraya eller havaya nidaları attırayım diye değil. Çok ciddi ve samimiyim. Bak sana. Takımımıza ilk geldiğinde nasıl hevesli ve heyecanlı idin. Her gün gelir çok güzel paylaşımlar da bulunurdun. Ama istediğin havayı yakalayamayınca sen de sıkıldın (sakın suçlama veya sitem diye alma, sadece durum tespiti bu). Yani ara ara hepimiz bunalıp uzaklaşıyoruz ama bizim takımda maalesef bu süre çok uzuyor ve ben de buna gerçekten çok üzülüyorum.
Ayrıca yani bunu kişilik sorunu yapmıyorum. Yapamıyorsam yapamıyorumdur. Bunu bana yapılmış bir saldırı vs olarak alacak durumları çoktan aştım.
Tek isteğim dileğim ben de dahil herkesin şu takımdan mezun olabilmesi. Bakın diğer takımlara patır patır mezun veriyorlar. Biz de ise bir Che (takımın ilk kaptanı) bir de Tuğçe (o da geldi ve gitti, ne olduğunu bile anlamadım) Halbuki istiyorum ki öncelikle Fiyuce, Sunbul'ü mezun edelim, ben mezuniyete iyice yaklaşayım, ha gayret az kaldı durumuna geleyim. Sonra da daha yeni sayılan arkadaşlarımz mezun olsun. Hep birlikte aldığımız, paylaştığımız, dertleştiğimiz bu yolda biraz sevinç görelim. Moral bulalım, ya yapılabiliyormuş ben de yapabilirim hissini yaşayalım.
Ama ne yapıyoruz hemen her hafta birkaç arkadaşımızın kilosunu sabit geçe geçe haftaları yiyoruz.
Biliyorum kızlar çok doluyum
. Sizi üzmek veya kırmak da değil amacım. Ama o kadar uzun süredir bu yarışmadayım ki (benim hatam tabi, kimseye lafım yok) artık herhangi bir biçimde harekete geçilmezse, birşeyler değişmezse biliyorum ki iş tavsıyor, salmaya, böylede iyiyim moduna girmeye başlıyor insan. Hele de karşısına hayatında can sıkıcı dönemler, bunalımlar vs çıkınca hoop dönüyoruz en başa. Hepimize yazık. Hanginiz istiyor olmanız gerekenden 3 beden büyük olmayı. Vücudunu ordan oraya sürükleyerek dolanmayı, dolap önünde ne giyecem ben şimdi deyip sonra çuvallara bürünmeyi.
Off uzun oldu, çok oldu. Özür dilerim ve son söz.. Gerçekten belirli kimseleri hedef alarak yazmıyorum yazdıklarımı.. Gerçekten takımdaki herkesin istedikleri yere gelmesini istiyorum. Şu 13 kiloyla bile hayatımda o kadar çok şey değişti ki, bunu herkes yaşasın istiyorum..