Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sağol bitanem..

bu arada ben reglmi düzene sokmak için soğan suyuna başladım...bakalım hayırlısı..tadı öyle söyledikleri kadar kötü diil.hatta hiç tadı yok gibi..

cimcime geçmiş olsun ablana...
ben inşallah böyle devam ederim de biran önce şu kilolardan kurtulrum...herkese iyi akşamlar,kolaylıklar dilerim..

bugün biraz fazla kaçırdım gibi geliyor
sabah domates 3 dilim ekmek bal ve labne peyniri
öğlen 3 dilim ıspanaklı börek
akşam hiçbirşey yemeyeceğim kendimi cezalandırdım o böreği yemezdim ama komşum yapmış sıcak sıcak ve o an çok acıkmıştım tam üstüne çağırdı çok açlık anı çok tehlikeli oluyor aslında böyle çok acıkmayı beklemem ama iş yapınca yoruldum dayanamadım yedim ben bu arada bol bol ev işi yapıyorum spor gibi koştur koştur hızlı tempoda yapmaya çalışıyorum zaten normaldede yatana kadar hiç oturmam huyumdur beni tanıyanlar bilir mutlaka yapacak bir iş bulurum ondan yırtıyorum zaten....spacem yazdıkların çok doğru canım sonuna kadar destekliyorum inşallah hepimiz mayısta hedeflerimize ulaşacağız

oy kızlar kızlar terim soğumadan yazayım :)). şimdi bir saatlik tempolu yürüyüş artı 20 dakikalık spor aletlerinde çalışmadan geldim.. kendimi nasıl iyi hissediyorum anlatamam. Hani karabasan olur ya böyle uykunuzda basar hareket edemezsiniz sonra bir an silkinirsiniz ve rahatlarsınız. resmen öyle bir ruhtayım. sanki karabasanı silkelemiş gibi. ınşallah ama inşallah bu şekilde devam edebilirim. Dönüş yolunda hafif tempoya gecince fark ettim ki küçük dağları ben yarattım edasıyla yürüyorum. resmen yürüyüşüm değişti.. Geçen sene de tam bu zamanlarda yürüyüşe başlamış ve 2 ay devam etmiştim. Kilolarımın çoğunu da o zaman vermiş ve verdiğimden daha ince olmuştum. Ondan da çok mutluyum ya. Şeytanın bacağını kırma mevzuu yani. ınşallah mayıs sonuna kadar devam edebilrim.
Yediklerime gelince öğlende yoğurt+yulaf, 3 tane de diyet bisküvi yedim. saat 5 gibi iki kaşık makarna yedim (oğlumun tabağında kalmıştı). akşamı bilemiyorum. bakacaz :).

bende eve yeni geldim 4o dk koşu bandı baya yordu akşama da ızgara ayran salata 1 dilim ekmek yicem herkes çok istekli ne güzel takımımıza nazar değmesin space senin adınada çok sevindim hani insanın basireti bağlanır ben resmen öle olmuştum silkindik resmen allah bozmasın 1 vy 2 ay dişimizi sıksak baya ii sonuçlar çıkacaka.s.

kıslar kıslar nabersiniz
akşam dedigim gibi yumurta haşladım çok az bide peynir hani kibrit kutusu derler ya okadar salatayla yedim 1 saat sonra da 5 6 tane çile 1 tane kivi yedim

ben kaçamak yaptım dayanamadım yapmasam çok iyiydi 1 küçük sütlü tatlı birde katmer yedim çok pişmanım bundan sonra daha dikkatli olucamsenağlama:çok üzgünüm:

Anammm....bizim takım canlanmak için benim gitmemi bekliomuş :roflol:
cimcime canım geçmiş olsun konu hastalıklar olunca koşturmaca cok olur bilirim...yemege vakit bulamazsın sonra bi anda yer insan...böle durumlarda en saglıklısı yerken agır yemek..bölece doyma gudusu daha kolay aktif olurmus
gkcn bilirim o son kiloları 57.5a kadar düşüp son anda nası aldım geri...ama deyim agır agır ver ve alama bu sayede.diyet sormussun cnm bi sor kantine falan, bizim kantinde kepek ekmekli tost basladı :) hemide beyaz peynirli bile var...sora salata yapıolar artık...cola da yalan oldu 1.50tl kola,taze sıkma portakal1.25ve kutu koladan daha büyük ebatı...bi incele kantini makul şeyler bulabilrsn...olmadı yanımda goturrm diyorsan icinde sulandırmayacak domates faln olmayacak bi kepek ekmekli sandvic yap gotur yanında
sunbul senn simdiki azimden bende istiorm kilo verme nireee ben nireee modundaım.sen vermeye basla azmine takipteyim, izinden gelcem...o yuzden kaçamaklara dikkat özenirim bende yerim yerimseniben
sebnem cnm sana salata icin kucuk bi oneri, salatayı yaparken özen.. cukur kase kullan ustunu susle, gecen sene ben özene bezene yapardım, ızgara tavuk mu var ustunde ince uzun dilimlenmis falan... klasik yöntem önce gözümü doyuruyordum
baby cnm ya senn su nobetler olmasa eminim hemencecik vericeksin o kiloları...en büyük dert su toplayan vucut olur sanırım, bitki çayı
obur cnm kilo kaybı olmaması ama incelme olması demek buyuk ihtimalle spor yapıosun ama agır spor yapıyosun..ve vucut yag yakmak yerine kasa ceviriyor yagı, ince durur ama kilo gitmez...
agırlık çalısma sakın agırlıklı inceltici sporlra yönel derim :) misal ben göbek cortladı yakın mekige baslıorm hatta bu yazıdan hemen sorakaydirigubbakcemile3

demet nerde göremedim bi başsaglıgı dilekleri duydum kaçırmısım ben onu hayırdır kim vefat etti başın saolsun cnm:çok üzgünüm:

şimdi gelelim spacem feza ablam biricik kaptanım nettin sen öyle ne güzel şeyler yazmışsın valla okudum mekik çekesim geldi :):):)
ya ablacım dedigin hesap dönmek istiyorum ama deli karısık hayatım...onumuzdeki agustosa kadar planlanan seyler;
haftaya tezimde ilerlemem lazım, bide ev vizesi diye abudikgubudik bişi cıkarttılar o var
30nisan vize var
8-9-10 mayıs izmir gezisi var gidicem gezicem tozucam kafa dağıtıcam
13mayısta vize yerine gecicek bi sunumum var
14-15mayıs gibi annemler gelicek, 19mayısta döncekler ev yemek kaynayacak
26mayıs gibi finaller başlıyor
en gec 20hazirana finaller biter
26haziran arksımın kınası var ant kemer de olucam 27si dügün
sonra stajım başlıcak 25iş günü
sonra ant yapıp tatil istiyorm dinlenmez azıcık
agustosta bengisunun kına dugun sonra onu alamanyalara ugurlama
ayrıca agustosta bi iş görüsmesi dersanede hocalık için
eylül okul açılacak uzattıgım dönemim kasmam lazım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cinnet geciricem yani...onumuzdeki 90495093580345830495830583 yıl doluymusum gibi gorunuyor...

ama söyle bişey var ki göbek aldı başını gidiyor...kilo olarak 60-61arası oynuyorum...

psikolojim biraz düzeldi...2vizeye girdim 1i iyiydi digeri allah kerim...

dun sınav vardı bugun de vardı...çıkışta hastaneye gittim losemili kardeslerin yanına...mizginin kan borcunu bitirdik + trombositçiyim degerlerim yukselmis :):) eylül kontrole gelmiş sonunda ufaklıkla arkds olduk...
bu kosturmalar icinde sabah8 de kalktım.. 11gibi bi kepek ekmegine beyaz peynirli tost yedim kantinimiz aştı kendini :):):) 2nescafe icecek vaktim oldu... aksam 20:30gibi evdeydim..açlıktan ölüyodum...1kucuk patates 1kucuk cupra fırına verdim bi gusel yedim...1bardak da kola yagsızdı yemek ama tuz vardı...aslında biliyorum lapa yapsam kesin gidecek ben buyuk ihtimal 60kg olcam..
bunca zamandır azaz kilo vermemin getirisi bu sanırım...neler yemedim ki 2haftadır saysam yuhhhh dersiniz...ama hala 60-61arası oynuyorum 1kgcuk farketmesi bile süper...

bu yazı bittigi an mekik cekicem sonra duş alıp yatıcam 8:45dersim var....

simdi .... takıma girsemmm illa nete oturuyorum yzar ederim ama diyeti bukadar kopuklukla nasıl yaparım bilmiyorum..
takıma girmeseeemmm topu topu 2ay sonra arkdsın dügünü var... ilk aşkımın abisiyle evleniyor.... milleti çıldırtacak kadar güzel ve ince olmam lazım...kaydirigubbakcemile malum antalya kemer, orda herkes çıtır manken gibi...
ha takıma girmeden diyet yapsam kafama gore diyorum....ama ben de diploma almak istiyorum
ben napiim sevgili arkdslarım ablalarım dert ortaklarım... bana akıl verin noooluuur

ps: bana akıl verin yazıcama bi ara bana akım verin nolurr yazıodum... bu fizikcilik bunyeye de işledi sanırım... kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşım.
Ablana çok üzüldüm.Çook geçmiş olsun ACİL ŞİFALAR.
2-3 sene önce aynı şeyleri bende yaşadım.Sebebpsiz bir tansiyon yükselmesi,Tahliller temiz,yeme içmede tuzu azaltım.Sonuç gene tansiyon yüksekti.Aynen baş ağrısı,Göz kararması,Sersem gibi ne dediğimi anlıyorlardı ,ne de söyleneni anlıyordum.Dünyayı benek benek görüyordum.Hatta bazen baktığım yerin yarısı yok oluyordu.Sonuç; Kocaman bir hiç,psikolojik üç çocuk ve eşinle kafayı bozmuşsun.Eşini al bir hafta tatil yap.Kendine bir hobi bul.Ortam değiştir kendine gelirsin.delikafaduldenŞaka gibi yahu ben tatil nasıl yapayım,3 çocuğu nereye bırakayım.Yani kafaya hiçbir şeyi takmayacaksın.Nasıl olacaksa bu iş?..Yoksa işte böyle vucut isyan ediyor.
Umarım abalnın ki de benim ki gibi sadece psikolojiktir.Biraz sakinleşme ve kafa rahatlamasıyla atlatabilir.:Saruboceq:

Fiyuce saol arkadaşım yorumun içinbur cnm kilo kaybı olmaması ama incelme olması demek buyuk ihtimalle spor yapıosun ama agır spor yapıyosun..ve vucut yag yakmak yerine kasa ceviriyor yagı, ince durur ama kilo gitmez...
agırlık çalısma sakın agırlıklı inceltici sporlra yönel derim :)
Ama ben spor salonunda aerobik yapıyorum.Başımızda spor hocası ve inanın aramızda 60 yaşın üstü hanımlar var.Yani öyle çoook ağır spor yapacak yanımız yok.Aksine çook yavaş sindire sindire yapıyoruz.10 Şubat 'tan 15 marta kadar spor aletlerinde fitnes çalıştık.Tek hoca vardı.Ki o zamanda çok kalabalıktık ve aletlerle 5 dak.dan fazla çalışamıyorduk.Ben üstüne tek başıma kendi çapımda mekik çekip kalça hareketi yapıyordum.
Neyse canım olsun ,kas yapayımda sonra kilolar da gider.Kilo vereceğim diye, hem yağ hem kaslarımı kaybedip hastanelik olmayayım.

Evet şimdi kocaman bir aferin istiyorum.Dün eşime tost yapmıştım.Ben de öğlen tavuk ve salatamı yiyordum.Eşim tutturdu "olmaz bir tostta sen yiyeceksin" diye.Kesin ve net olarak" hayır yemeceğim,diyeteyim kilo vereceğim "dedim.Sadece kendi yemeğimi yedim ve kalktım masadan.
Akşamada iki koca tabak yayla çorbası içtim.Bol limon ve kırmızı biberli.Kırmızı biber iştah açar demişsiniz, ama benim iştahım hep açık zaten.Onun için kırmızıbiber mi suçlu yoksa benim bünyem mi bilemiyorum.CADIARZUYalnız ben kırmızı biberin sindirimi kolaylaştırdığını ve bir şekil kilo kaybına neden olduğunu okumuştum.Gene de UYARI için TEŞEKKÜR EDERİM.a.s.
Gecede 5 kuru kayısı ve 1 brdk çay içtim.

Bu sabah daha birşey yiyip içmedim.4 kuru kayısı form çayıyla başlayacağım.Sonra ne yiyeceğim.??:(
Bende bilmiyorum,ama bu mısır gevreği bayağı sıktı.Ama bayağı tutuyor mideyi.

Arkadaşım listene baktım baktımm....Gerçi diyetisyen değilim.Ama çok okudum,çok dinledim.Denedimdeee bu listende et yok.Protein olarak sadece süt ve yoğurt var.Seni yanıltmak istemem ama yoğurt "Beni "daha çabuk acıktırıyor.
Taze fasulye ,bezelye ,havuç kan şekerinin daha çabuk ya düşürüyor ya çıkarıyor tam hatırlamıyorum.Sonuçta daha çabuk acıkmana neden oluyor.Onun için köfte-tavuk-balık gibi daha tok tutucu proteinlere yönelsen belki daha rahat edersin.Hemde o zaman, her öğünde yemeyi düşündüğün çavdar ekmeğini sadece kahvaltıda yiyip ,onun vereceği ekstra kaloriden de kurtulmuş olursun,
İstersen sana örnek liste gönderirim.Var da ben niye yapmıyorum.İşte en güzel soru budelikafaduldenÇünkü ismi diyet listesi olan herşeye bir garip bakar oldum.Diyet için yenmesi gerekiyor fikri aklıma geldikçe yiyemez ve yapamaz oldum.Diyet biskuvileri varya hani sunta gibi olanlar.Dolabımda herhalde 6 aylık iki paket var.Elimi uzatamıyorum.Kapuskayı yiyemiyorum,Lapayı yaptım 1 öğün yiyebildim.Geri kalanını çorba, sütlaç yaptım.Yani bir garip psikolojiye girdim.Ama olsun genede ucundan başından yaptığım kadarıyla yapıyorum.

Geldim kızlar :)..
Öncelikle Obur'a kocaman ama kocaman bir tebrik.. Helal olsun. Çevre baskısına karşı koyup yolundan yürümüşsün ya..Sana kocaman bir .
Fiyucem gel bakiim sen artık takıma. Bu haftada bildirim yapma ama haftaya bekliyorum. Ne demiştim ben keşke hayat bayram olsa kilolar da hopidik gupidik gitse.. Ama olmayacak bunu sen de iyi biliyorsun. Önemli olan moralin iyi mi? Kendini daha iyi hissediyorsan ki yazılarından o hissi aldım dön bakim çabuk takıma. Azar azar vereceksin ama Antalya'nın en çıtırı olacaksın. Verdim mi akımı naniknanik.
Sunbul cum sütlü tatlıya bişi demiyorum ama yanında katmer ile fazla olmuş. O zaman bugün katmerin acısını çıkar. Anlaştık mı? Bak bakalım günlük plana, neyi eksiltebilir ya da daha az zararlı birşeyle değiştirebilirsin. Ama açlığa mahkum etmek yok kendini sadece porsiyon azaltması/değişikliği yap. Hem vicdanın rahatlar hem de miden :).
Pişman olmamız bişi değiştirmiyor yapmamız gereken önlemimizi almak.
Obur yağsız, doygun ekmekle filan bir küçük tost yapsana. Seversen arasına yeşillik, domates vs koy. Hem gözün hem miden doyardı. Hem de güzel bir alternatif olurdu. Ne dersin.
Şimdik beenn..Dün akşam sinor yedim kızlar bilir misiniz bilmem. Aslı yufkayı burup burup kesme. Önce acaip vicdan oldum. Sonra düşündm içinde az bir yufka var taş çatlasın 2 dilim ekmeğe tekabül eder. Eh üzerine sadece yoğurt ve az birşey kıyma. Yağı ise üzerine sadece koklattım diyebilirim. Yarım çay kaşığı filan anca. Yani esasında baktığımda çok da zararlı birşey yokmuş :). Ama yine de bu sabah kahvaltıyı sadece 2 galete ile yapma kararı aldım. Saat 9 gibi de kalkınca bu beni öğleye kadar idare eder. Akşam da yemektne sonra birşey yemedim (daha ne yeseydim). Fena diilim yani.
Bugün hava kapalı, yağmurlu. pek bi keyifsizim. Şu güneşe endeksli yaşamasam ne güzel olurdu ya da Hawai de filan yaşasam :1rolleyes:

günaydın herkese ben yeni kalktım fazla uyuyorum bu aralar ablacım haklısın bugün 1 şeyden kısmam lazım klasik kahvaltıda 2 dilim ekmek 2 k k peynir domates salatalık yiyodum onun yerine 1 kase sütlü müsli yiyim bari öğünlerdede biraz daha dikkat ederim acaba spormu iştahımı açtı neyse bu fikri kafamdan çıkarmalıyım yoksa spordan soğurum herkes spor yapyo her yapan sonra oturup yese sporun anlamı kalmaz buarada fiyuce hoşgeldin cnm özledik seni gel artık takıma boşver herkeste 1 yoğunluk var hayat meşgalesi bitmez bugün çok dikkatli olucam allahın izniyle ya aslnda bugün spora gitmekten korktum 1 gün aramı versem yine spor kabahatli oldukaydirigubbakcemile2CADIARZU

Bakın kızlar Cimcime'nin bahsettiği tek beyniniz şişman kitabıyla ilgili forumda bir konu buldum. Dün de tesadüfen Uzman tvde Yasemin Soysal'ın konularına bakmıştım.. ılahi bir işaret :)). Şu anda ki durumum sanırım böyle birşey ki Cimcime'de özellikle bunu vurguluyordu.. Ee peki şimdik ben ne yapcam :ddd
link:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/264988-tek-sisman-beyniniz.html#post5982634

Canımcım sünbül'üm sporu zayıflamak için değil öncelikle sağlığımız için yapmalıyız. Vücudumuzu toparlamak, daha fit görünmek için. Spor iştahı tabi açar ama o iştahı makul ve mantıklı yiyeceklerle köreltebiliriz. Spor iştahı açsa bile bir noktada endorfin sayesin en zararlı yemeyi (yani beyinsel yemeyi) engelliyor. Yani bir yediriyorsa üç yemeye de engel oluyor :). Sporun getirdiği yeme isteği sağlıklı istek, bunalımın getirdiği istek ise kilo aldırıcı.. Bak yukarıdaki linkte çok da güzel demiş :)..Hadi sen sporuna devam et.. Güzelce yap sporunu, vücudun esnek olsun, daha fazla oksijen girsin, cildin güzelleşsin ayrıca ilerleyen yaşlar için çok güzel bir yatırım yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…