Geldim kızlar :)..
Öncelikle Obur'a kocaman ama kocaman bir tebrik.. Helal olsun. Çevre baskısına karşı koyup yolundan yürümüşsün ya..Sana kocaman bir
.
Fiyucem gel bakiim sen artık takıma. Bu haftada bildirim yapma ama haftaya bekliyorum. Ne demiştim ben keşke hayat bayram olsa kilolar da hopidik gupidik gitse.. Ama olmayacak bunu sen de iyi biliyorsun. Önemli olan moralin iyi mi? Kendini daha iyi hissediyorsan ki yazılarından o hissi aldım dön bakim çabuk takıma. Azar azar vereceksin ama Antalya'nın en çıtırı olacaksın. Verdim mi akımı naniknanik.
Sunbul cum sütlü tatlıya bişi demiyorum ama yanında katmer ile fazla olmuş. O zaman bugün katmerin acısını çıkar. Anlaştık mı? Bak bakalım günlük plana, neyi eksiltebilir ya da daha az zararlı birşeyle değiştirebilirsin. Ama açlığa mahkum etmek yok kendini sadece porsiyon azaltması/değişikliği yap. Hem vicdanın rahatlar hem de miden :).
Pişman olmamız bişi değiştirmiyor yapmamız gereken önlemimizi almak.
Obur yağsız, doygun ekmekle filan bir küçük tost yapsana. Seversen arasına yeşillik, domates vs koy. Hem gözün hem miden doyardı. Hem de güzel bir alternatif olurdu. Ne dersin.
Şimdik beenn..Dün akşam sinor yedim kızlar bilir misiniz bilmem. Aslı yufkayı burup burup kesme. Önce acaip vicdan oldum. Sonra düşündm içinde az bir yufka var taş çatlasın 2 dilim ekmeğe tekabül eder. Eh üzerine sadece yoğurt ve az birşey kıyma. Yağı ise üzerine sadece koklattım diyebilirim. Yarım çay kaşığı filan anca. Yani esasında baktığımda çok da zararlı birşey yokmuş :). Ama yine de bu sabah kahvaltıyı sadece 2 galete ile yapma kararı aldım. Saat 9 gibi de kalkınca bu beni öğleye kadar idare eder. Akşam da yemektne sonra birşey yemedim (daha ne yeseydim). Fena diilim yani.
Bugün hava kapalı, yağmurlu. pek bi keyifsizim. Şu güneşe endeksli yaşamasam ne güzel olurdu ya da Hawai de filan yaşasam :1rolleyes: