- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmişolsun cimcime allah şifa versina.s.
cimcime cim geçmişler olsun. inşallah iyileşmiştir ablan.
Sunbul cum hedef belirlemeyi daha önce de denemiştik ama olmamıştı biliyorsunuz (. Ama bu sefer sanırım başaracağız çünkü hepimizi daha hırslı ve katılımcı görüyorum bu sefer :)). Haftada bir listemizi öne alırım ya da siz benim mesajı alırsınız ben atlarsam. Böylece sürekli takip etmiş oluruz. Örneğin her pazartesi bu listeyi tekrar gönderelim ve bakalım hedefe yaklaşıyor muyuz yaklaşmıyor muyuz. Ayrıca tekrar edeyim 1 kilo 5 kilo hiç farketmez. sadece hedefe odaklanalım. Onu başaralım. Arkası elbet gelir. Baby steps :)
dertlenmekle dert çözülmez güzelim. şimdi evde kendi kendini yiyerek sadece kendini üzersin. Ne bileyim hani imkanın varsa vs ona gitsen ya da ne bileyim telle filan biraz konuşturmaya çalışsan. Belki sadece stres kaynaklıdır ve konuşunca rahatlar (. Bilemedim ben de be güzelim. Hemen de kötü kötü düşünme. Sadece dönemsel vücudun tepkisi de olabilir yaşanan.. İyi düşün iyi olsun.
sabah- 1 simit,şekersiz çay
ara- 1 elma
öğle-1 kase çorba,1 dilim çavdar ekmeği
ara- 1 kase k-flakes light süt ile hazırlanmış
akşam- 1 tabak taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
ara-1 kase çilek
arkadaşlar bu yediklerim çok mu sizce? eklemem veya çıkarmam gereken bişey var mı? ben bunlarla zor doymuyorum ama ne yapayım biraz alışana kadar idare edeceğim..