Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ablacım benim...ellerine sağlık...ne güzel yazmışsın...ben hedef kilo vereyim ama hala regli olmadığım için ne derece verebilirim bilmiyorum..ama gene de vereyim hadi 97 yaz bakalım...hayırlısı umarım olurum da hedeflerimi geçekleştirebilirim...

space hayran kaldım mesajlarına beni acayip motive etti çok saol kurallar çok mantıklı kesinlikle uygulanmalı öğlen ızgara ayran yemekten sonra 30 dk koşu bandı akşam brokoli ve kereviz salatası yaptım 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim nedense uykum kaçtı yemekten sonra hiç 1 şey yemedim birazdanda yatarım herkese tatlı rüyalara.s.:nazar:

günaydın güzelller. evet evet erken kalktım (alkışları duyayım pleaseee ). Şimdi sabah kahvemi içerken yazdıklarınızı okudum. Hepinize ama hepinize çok teşekkür ederim.
Gokcen cim 2 kilo az değil. Hele de senin durumunda %50'ye tekabül ediyor. Zaten önemli olan kaç kilo hedeflediğimiz değil, bir hedef belirlememiz ve o hedef için elimizden geleni yapmamız. Kendine bir beslenme programı belirlemen de çok güzel.
Cimcimem senin de hedef kilonu listemize ekledim. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de şu aşamada kesin bir kilo belirlemekten korkuyorum :KK43:. Yani şu andaki tek hedefim 62'yi görmek ve orada kalmak. Sonrasının geleceğine yürekten inanıyorum ama işte.. biliyorsunuz :KK43:.
Kızlar kurallarımızı okudunuz. O zaman bu haftadan itibaren başlayalım derim. Boşa zaman harcamayalım. 27nisana kadar yazmayan veya 1 mayısa kadar kilo bildiriminde bulunmayan diskalifiye edilecek. ınşallah kimseyi çıkarmak zorunda kalmayız, şimdi eksik olan arkadaşlarımız da döner ve güzel şeyler paylaşırız. Amacım kimsenin gitmemesinden yana, ama katılımcı olmayınca da hem içerdeki arkadaşlarımıza hem de dışarıda takım bekleyen, zayıflamak için destek arayan arkadaşlara haksızlık oluyor :KK43:.

Son düzenleme:
Günaydııın!
Zillileri gönderdim.Feza'cım kurallara bayıldım.Bence çok uygun.Çünkü ben zaten bunlara uyuyorum.Benim için bir sorun olacağını sanmıorum.Sadece şu 1 ay içinde kaç kiloya düşeceğim Hedef belirleme konusu biraz endişelendiriyor.Halen 73.5-74 kilo arası gidip geliyorum???...Bu 74 kilo sanırım bana aralık ayından beri yapıştı.Kırılması gereken bir nokta.......Tamam tamam madem hedef belirleyeceğiz benim 13 mayısta yetmiş kilo olmam gerekiyor.Keşke 68 olabilsem.Yani 5 kilo daha gitse.
İşin komik yanı kilo 3 haftadır 500gr vermiş,ama kalçadan 0,5cm göbekten 2cm gitti.Bu yüzden kendime fazlada kızmıyorum.
Hazırlanıp spora gitmem gerek.Kahvaltım dünkü mısır gevreği olacak.Diğer öğünler daha düşünmedim.Öğleden sonra fırsat bulursam yazarım.Görüşmek üzere.....

kızlar güaydınn ayy heveslendim şu sporyapanlara bugün gelen giden yok bana gezmeyee de gitmiycem ögleden sonra yürüyüşü bende çıkmak istiyorum gülüceksiniz ama tesisatçı gelecek bıktım şu tesisatcıdan dolapçıdan:) neyse arkadaş ayarladım çıkıyorumm

şimdi yarım litre elmalı sirkeli su içiyorum arkasındanda peynili salata yicem öglendeyumurtalı slata ikindi meyve salaası akşamda ton balıklı salata

ben de sabah raporumu vereyim. Sabah işte mutad sularımı içtim (erik+kayısı ve sirkeli). 8 gibi 2 galete yedim. Sabah hareketlerimi yaptım (bağırsak yogası, tibet şeysi, araya da bir iki kollar için hareket ekledim). yeşil çayımı içtim. Az önce de kahvaltı yaptık. Ben sadece peynir ve domates yedim. Ekmek yok. Sabahtan beri sanırım 1.5 litre suyu tamamladım. Gün içinde şu yeşil çayı biraz daha artırsam iyi olacak ama unutuyorum :KK43:. Kutuyu filan da gözümün önüne koydum ama. Neyse o da alışkanlığa dönüşür umarım.
Ya kızlar benim bağırsaklarım felaket. neredeyse 4 gündür wc'ye çıkamadım ve felaket gaz var (söylemesi ayıp). Karnımdan nasıl sesler geliyor bilseniz. Kayısılı su içiyorum ki geçen haftaya kadar çok işe yarıyordu, hareketler yapıyorum ne bileyim aklıma gelen yöntemleri uyguluyorum ama ı ıh :KK43:. Dün 64,5 çıktım resmen tartıda yaa.Ben verecem diye uğraşırken alıyorum. Yediklerimi de yazıyorum, kaçamağım filan yok. Ne yapacam ben yaa. Bir akıl verin ne olur. Laktasifleri almak da istemiyorum iyice dengeyi bozar diye ama galiba son çare onlara başvuracağım :KK43:..Böyle bir sorunum da olmazdı benim regl dönemi dışında. Bu normalim değil yani.

13 mayıs hedeflerimiz

• space 63 kiloyu kıracak ve 62 olacak
  • baby 62kg
  • sebnem 67kg
  • cimcime 97 kg
  • demet 69 kg
  • obur 70
  • sunbul 61kg
  • gokcen 57 kg

Evet kızlar hedef belirlemek ve bunun için çaba harcamak isteyenler bu hafta içinde bildirsin. Bildirmeyenleri listeden çıkaracağım. Ama hepimiz iyi düşünelim. Bunlar sadece rakamlar değil, bizim hedeflerimiz, çaba harcamamız gereken bir şey. Ona göre öncelikle kendimize sonra birbirimize söz verelim. Tamam mı :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar klasik kahvaltımı ettim şimdi yeşilçayımı içicem bezelye yemeipişiriyorum öğlen menüm yoğurt bezelye 1 dilimekmek öğlenden sonra salona gidicem tkrar vucüt alışana kadar haftada 5 gün sonra haftada 4 veya 3 gün yetiyomuş spor salonu üyeliğinde ek derslerde var oryantal yoga plates gibi onlara katılabiliyosun ama dün hoca yağ yakmak istiyosan kardiyo çalışmalısın onlar yalnızca esnekliği artırıyo dedi keşke 13 mayısa 59 falan olabilsem mükemmel olurdu inşallah bakalım kilolar inat ediyosa bende edicem allahın izniyle elimden geleni yapıcam 13 mayısta sonuç neolacak space 1 tanesin bu hedef belirleme muhabbeti süper oldu herkese sağlıklı beslenmelera.s.

selam kızlar...dün çok yoğun bir gün ve gece geçirdim...sabah kalkınca temizlik yaptım...öğleden sonra misafirim geldi...o gittikten sonra da pazara gittim...tam eve geldim yemek yapıyorum ablam rahatsızlandı ona gittim....tansiyonu yükselmiş...düşüremeyince hemen hastaneye götürdük...dilalti falan verdiler...12 gibi ablamı eve bıraktık....saat 3 gibi anca yatabildim...hala sersem gibiyim..

cimcime cim geçmişler olsun. inşallah iyileşmiştir ablan.
Sunbul cum hedef belirlemeyi daha önce de denemiştik ama olmamıştı biliyorsunuz :KK43:(. Ama bu sefer sanırım başaracağız çünkü hepimizi daha hırslı ve katılımcı görüyorum bu sefer :)). Haftada bir listemizi öne alırım ya da siz benim mesajı alırsınız ben atlarsam. Böylece sürekli takip etmiş oluruz. Örneğin her pazartesi bu listeyi tekrar gönderelim ve bakalım hedefe yaklaşıyor muyuz yaklaşmıyor muyuz. Ayrıca tekrar edeyim 1 kilo 5 kilo hiç farketmez. sadece hedefe odaklanalım. Onu başaralım. Arkası elbet gelir. Baby steps :)

cimcime cim geçmişler olsun. inşallah iyileşmiştir ablan.
Sunbul cum hedef belirlemeyi daha önce de denemiştik ama olmamıştı biliyorsunuz :KK43:(. Ama bu sefer sanırım başaracağız çünkü hepimizi daha hırslı ve katılımcı görüyorum bu sefer :)). Haftada bir listemizi öne alırım ya da siz benim mesajı alırsınız ben atlarsam. Böylece sürekli takip etmiş oluruz. Örneğin her pazartesi bu listeyi tekrar gönderelim ve bakalım hedefe yaklaşıyor muyuz yaklaşmıyor muyuz. Ayrıca tekrar edeyim 1 kilo 5 kilo hiç farketmez. sadece hedefe odaklanalım. Onu başaralım. Arkası elbet gelir. Baby steps :)

yok ablacım ya...bugünde yüksekmiş tansiyonu....ona kafam takılıyo çok..

doktorlar herhangi birşey diyor mu? Ablan genç sayılır herhalde. Acaba yediklerinden kaynaklanan birşey mi? Tansiyon sorunu daha önce var mıydı ki? Benim çevremde bir tek kayınvalidemde var tansiyon sorunu o da ya yemeği çok kaçırırsa ya da canı birşeylere sıkılırsa yükseliyor. O yüzden aklıma da birşey gelmiyor sebebi olarak. Acaba ablan kendini çok mu yordu, üzerine bahar çarpmasıyla filan????

35 yaşında...15 gündür falan hep başım ağrıyo diyodu ama migreni olduğu için ona bağlıyoduk...ya bana anlatmadığı bişi oldu canını sıkacak...offff bilmiyorum...doktor da takip et sürekli olmazsa gel gene dedi..

dertlenmekle dert çözülmez güzelim. şimdi evde kendi kendini yiyerek sadece kendini üzersin. Ne bileyim hani imkanın varsa vs ona gitsen ya da ne bileyim telle filan biraz konuşturmaya çalışsan. Belki sadece stres kaynaklıdır ve konuşunca rahatlar :KK43:(. Bilemedim ben de be güzelim. Hemen de kötü kötü düşünme. Sadece dönemsel vücudun tepkisi de olabilir yaşanan.. ıyi düşün iyi olsun.

dertlenmekle dert çözülmez güzelim. şimdi evde kendi kendini yiyerek sadece kendini üzersin. Ne bileyim hani imkanın varsa vs ona gitsen ya da ne bileyim telle filan biraz konuşturmaya çalışsan. Belki sadece stres kaynaklıdır ve konuşunca rahatlar :KK43:(. Bilemedim ben de be güzelim. Hemen de kötü kötü düşünme. Sadece dönemsel vücudun tepkisi de olabilir yaşanan.. İyi düşün iyi olsun.

aradım ablam hemde kaç defa...ama eğer psikolojik bişeyse onu da iyice endişelendirmek istemiyorum...zaten yatıcam biraz dedi...sağolasın..ablam benim için çok başkadır...bütün dünya bi yana o bi yana...annemi kaybettiğimde 8 yaşımdaydım....hep o vardı yanımda...herşeyimi bilir..bende onun ...arkadaştan çok daha öte bişey bizim ilişkimiz...herkes çok kıskanır bizi...özellikle eşlerimiz...arada tartışır aramayız birbirimizi 2-3 gün...eşim hemen başlıyo...ablanı aramadın bugün...kavga mı ettiniz...niye aramadı seni..eniştemde yapıyomuş aynı şeyi...yani anlayacağın...parmağına iğnede batsa ben şu an olduğu gibi kafama takabilirim...kaydirigubbakcemile3

sabah- 1 simit,şekersiz çay
ara- 1 elma
öğle-1 kase çorba,1 dilim çavdar ekmeği
ara- 1 kase k-flakes light süt ile hazırlanmış
akşam- 1 tabak taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
ara-1 kase çilek

arkadaşlar bu yediklerim çok mu sizce? eklemem veya çıkarmam gereken bişey var mı? ben bunlarla zor doymuyorum ama ne yapayım biraz alışana kadar idare edeceğim..

sabah- 1 simit,şekersiz çay
ara- 1 elma
öğle-1 kase çorba,1 dilim çavdar ekmeği
ara- 1 kase k-flakes light süt ile hazırlanmış
akşam- 1 tabak taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
ara-1 kase çilek

arkadaşlar bu yediklerim çok mu sizce? eklemem veya çıkarmam gereken bişey var mı? ben bunlarla zor doymuyorum ama ne yapayım biraz alışana kadar idare edeceğim..

bence diil güzelim..gayet iyi..

cimcimecim geçmiş olsun inşallah ablan en kısa zamanda iyileşir

gkcn bence listen çok iyi

bende öglen yumurtalı salata yicektim ya vaz geççtim haşlanmış karnabahar yedim sarmısaklı yogurtlu ikindiidede 2 tane kivi yedim
ama akşam 1tanehalanmış yumurtalı salata yicem

ayy bugünde çok iyi geçti dimi salata ve meyve agırlıklı 40 dk da yürüdümmmm

X