Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yok gülüm yapmadım. 4'e kadar beklerim demiştim kendimce. 4'te geldim :). uyumuşsundur diye düşünmüştüm seni de. ondan biraz yavaştan aldımdı. diğer takımlar da geç kalmışlardı. neyse. bakayım bir listelere yapmadıysan ben yaparım güzellik

ben bi bengisuya msj ataym abla belki neti gitmistir

12.TAKIM **97. ETAP **

spacegirl (63.0 /64,5 /-1,5 /-2,38 %)
Fiyuce (59.3 /59.5 /-0.2 /-0.34%)
baby_nurse (65.3 / 64,8/ 0,5/0,77%)
Molihua (59 / 59/ 0/ 0,0%)
sbnmcsm (69 /69/ 0/ 00%)
cimcime81 (99 /99 /0 /0 %)
_demet_ (71,5 / 71,5/ 0/0 %)
pengicuu (63,5 / 63,5/0/ 0,0%)
obur (75 /74 / 1 / 1,33%)
sunbul (63,4/63.2 / 0.2/ 0.32%)
Bendiyom (69,7/68,9/0,8/%1,15)

12.TAKIM TOPLAM KİLO (757, 7 /756,9/ 0,8/ 0,11%)

tamam güzellik. 5 dakika daha bekliyorum o zaman.. son takım kaldık galiba :). fazla bekletmeyelim.

12.TAKIM **97. ETAP **

Molihua (59 / / / %)
sbnmcsm (69 // / %)
pengicuu (63,5 /63.4 /0.1/ 0.16%)

12.TAKIM TOPLAM KİLO (757, 7 // / %)

0.1 kg vermis :) msj attı simdi

12.TAKIM **97. ETAP **

Molihua (59 / 59/ 0/ 0,0%)
sbnmcsm (69 /69/ 0/ 00%)
pengicuu (63,5 / 63,4/0.1/ 0,16%)

12.TAKIM TOPLAM KİLO (757, 7 /756,8/ 0,9/ 0.12%)

liste hazırrrra.s.

ellerine sağlık :). doğrudur listemiz. kardeş takıma atalım o zaman geç kalmayalım. sen bildiriyor musun? bildireyim mi?

cooooooooooooook cooooooooooooooook ozur dilerimmm bildirime gec kaldimm, burda sabah, erken kalkarim die umuyordumm ama olmadiii:eek: Kilomda 58.8 ztn

merhaba arkadaşlar,

acaba takımda yer varmıdır, yeni üye alımınız var mı ?

sportie, özel mesajına cevabımı gönderdim. istersen bir oku, düşün kararını ver. cevabını ona göre verirsin :).. sevgiler.

sapace cim sportie nin profiline mesaj bıraktım.sizn takınızda yer yoksa bizm takıma gelebilirsin diye.çünki daha önce yazmıştı bize ama o zaman yer yoktu.sanada haber vereyim durmu dedim sonra yanlış anlaşılma olmasın. isterse nyadığım mesajı porfilindne inceleyebilirsin. bilgine arz ederim efenim a.s. sevgiler..

slm kızlar 3 gündür gayet düzenli besleniyorum c vitamini içiyorum çok şükür iyiyim öğlenleri ızgara ayran akşamlarıda etli sebze yemeği pişiriyorum protein tok tutuyomuş eksik etmemeye çalışıyorum yoğurdumu eksik etmiyorum biberiyeli yeşilçay içiyorum hergün yaz yaklaştığı için bacaklarımı fırçalıyorum sonrada selülit kremi sürüyorum yürümeye çalışıyorum aktivitelerim bunlar allah bozmasın neyapalım mücadele etmeden bu işler olmuyor herkese ii hafta sonlarıa.s.

selam güzeller. ben de bugün lahana çorbası için malzemelerimi aldım. kısmetse akşama hazırlayıp yarına başlayacağım. Bu hafta, aldığım fazlalıkları vermek gibi bir planım var. bahar geldi. ince giysileri çıkarma zamanına çok az kaldı ve hala oramdan buramdan yağlar fışkırıyor. bu şekilde yine bir bahar geçirmek istemiyorum. en kısa sürede 60 olmak istiyorum artık. dua edin de kızlar dağılmadan etmeden lahana çorbasını uygulayabileyim. genelde 3 gün filan minik kaçamaklarla 2 kilo civarı fark ediyordum. vaz geçmesem de cumaya kadar güzel uygulayabilsem ne güzel olur. baya farkederdim diye düşünüyorum.
sunbul cum evet haklısın mücadele etmeden biraz fedakarlık yapmadan olmuyor bu işler. ama biliyorsun olunca da harika oluyor. ben hazirandaki pilavda herkesin ne kadar zayıflamışsın slözlerini duymanın ne kadar harika olacağını hayal ediyor ve gaza geliyorum. ha bir de dolabımda 3-5 kilo verince giyebileceğim kıyafetlere bakıp bakıp iç geçiriyorum :))). az kaldı kıyafetler bekleyin beni.. 2-3 hafta içinde inşallah baya fark edeceğim.. bir dahaki regle kadar 60 civarını görmem gerekkkkkkkkkkkkkkkkk

Dunn abimin dogum gunu vardiii, Ne bulduysammm yedimmm pasta dondurma cips pizza lahmacunn sarma dolma kebab makarna jelibon borek ........ohooooooo:eek: Walla hepsindende yedimmm suan mideee agrisindannn geberiyorummmsenağlama

kaç gündür gelmiyorum yazmaya yüzüm yok çünkü...moralim çok bozuk...kilo veremiyorum...sabah çıkıyorum ytartıya 1.5 kilo gitmiş..akşm üst hoooop geri gelmiş...regl olamadığım için böyle biliyorum ama gene de can sıkıcı bi durum....

cimcime cim sen niye gün içi tartına kafayı takıyorsun ki anlamadım. yani boşu boşuna kendini demorilize ediyorsun. yapma etme güzelim. tartıyı kaldır ortadan birşey yap. cumadan cumaya tartılmamızın bir anlamı var biliyorsun. gün içinde 2 kilo da alırsın 3 kiloda verirsin. vücut yediklerini çıkarana kadar o sana ağırlık. sen şimdi tutup bunu dert mi ediyorsun güzellik. ayrıca tabi ki geciken regl çok daha fazla şişkinlik yapıyor. ben 15 gün sonunda oldum ama inan hala atamadım vücudumdaki şişkinliği. yüzük vs olmuyor. ayak bileklerim şiş şiş.
sözün özü sakın ha sakın bu şişkinliği kafaya takıp beslenmeni bozma. şimdi zaten duygusal olarak da daha hassas dönemindesin, bir de bunlara takılıp üzülürsen anında başladığın noktaya dönersin. hepimiz geçtik bu tuzaklardan. sakın diyim aman sonra pişman olacağın bir şekilde yemek yeme.. normal beslenmene devam et. bugünlerde canın daha fazla şey isteyebilir, ölçülü miktarda yiyeceğini ye. ama sakın ha duygusal yemek yeme.. o bizim en büyük tuzağımız. buraya gelmeye yüzün yokmuş. olur mu öyle şey. esas bu durumlar için biz burdayız. en zorlandığında esas buraya geleceksin. öle güle oynaya kilo versek kimin takıma ihtiyacı olur ki :))).
hadi bozmamaya çalış moralini. geçecek inşallah hepsi. biraz hava al, balkona çık, ne bilim güzel bir müzik bul onu dinle, keyifli bir kitap oku. eşini taciz et :))). yapılacak o kadar çok şey var ki.. hadi toparlan...

cimcime cim sen niye gün içi tartına kafayı takıyorsun ki anlamadım. yani boşu boşuna kendini demorilize ediyorsun. yapma etme güzelim. tartıyı kaldır ortadan birşey yap. cumadan cumaya tartılmamızın bir anlamı var biliyorsun. gün içinde 2 kilo da alırsın 3 kiloda verirsin. vücut yediklerini çıkarana kadar o sana ağırlık. sen şimdi tutup bunu dert mi ediyorsun güzellik. ayrıca tabi ki geciken regl çok daha fazla şişkinlik yapıyor. ben 15 gün sonunda oldum ama inan hala atamadım vücudumdaki şişkinliği. yüzük vs olmuyor. ayak bileklerim şiş şiş.
sözün özü sakın ha sakın bu şişkinliği kafaya takıp beslenmeni bozma. şimdi zaten duygusal olarak da daha hassas dönemindesin, bir de bunlara takılıp üzülürsen anında başladığın noktaya dönersin. hepimiz geçtik bu tuzaklardan. sakın diyim aman sonra pişman olacağın bir şekilde yemek yeme.. normal beslenmene devam et. bugünlerde canın daha fazla şey isteyebilir, ölçülü miktarda yiyeceğini ye. ama sakın ha duygusal yemek yeme.. o bizim en büyük tuzağımız. buraya gelmeye yüzün yokmuş. olur mu öyle şey. esas bu durumlar için biz burdayız. en zorlandığında esas buraya geleceksin. öle güle oynaya kilo versek kimin takıma ihtiyacı olur ki :))).
hadi bozmamaya çalış moralini. geçecek inşallah hepsi. biraz hava al, balkona çık, ne bilim güzel bir müzik bul onu dinle, keyifli bir kitap oku. eşini taciz et :))). yapılacak o kadar çok şey var ki.. hadi toparlan...
yok güzelim yemiyorum zaten merak etme....dediklerini de sıkı sık yapıyorum bu ara...kafayı dağıtmak için 3 kitap bitirdim...eşimde beni gördükçe kaçıcak artık:)))))))))))))kaydirigubbakcemile3

Molihua cım afiyet bal şeker olsun.. böyle özel günlerde yapılan ufak tefek kaçamaklar kilo olarak kalmaz merak etme :))).. sen şimdik bir güzel toparlanır acısını çıkarırsın biliyorum. hem aklında da bişi kalmamış.. daha azimli ve istekli olursun eminim.. sen şimdik hızlı kilo vermiştin hastalıktan vs. bünyen o kiloyu yerleştirmeye çalışıyordur. azıcık dikkatle bu yediklerini havada karada eritir yok edersin bünyede..

yok güzelim yemiyorum zaten merak etme....dediklerini de sıkı sık yapıyorum bu ara...kafayı dağıtmak için 3 kitap bitirdim...eşimde beni gördükçe kaçıcak artık:)))))))))))))kaydirigubbakcemile3
hay cimcimem bu saatte kopardın beni burda :))). sen çok yaşa emi.. çok sevindim ama biliyor musun :).. bravo sana kocaman.. birazcık daha sık dişini. bu arada aklıma geldi. hamilelik vs yoksa acaba adet söktürücü ilaç filan mı kullansan. öyle birşeyler var galiba. ben hiç kullanmadım ama bu son gecikmede birkaç gün daha bekleseydim araştıracaktım artık. çok daralmıştım çünkü. ne bileyim bu sıkıntılı hali bir an önce giderirdin belki böylece. valla yeni çektiğim için biliyorum o sıkıntıyı :KK43:((

X