Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Fiyucem canım yine dağıldın gittin ... onca şeyle nasıl uğraşıyorsun be güzelim öğrenci halinle. biraz kendine dön bakalım, kendini önemse. yorma kendini bu kadar.
gökçen herhalde gelmeyecek. onun kilosunu da sabit geçip yayınlayalım artık listemizi. ben yaparım güzellik. bugün sitede yine çıldırtıyor ya. ne sayfa açılıyor ne mesaj gidiyor.
ben listemizi yayınlıyorum artık. sen bir göz atıver verelim 2. takıma. bu haftada böyle geçti gitti işte. martın ortası oldu.
tamam biliyorum çok moralli şeyler yazmıyorum :). kusura kalmayın kızlar. oluyor işte arada böyle

12.TAKIM **94. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) /63 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (59.6) /59.6/ 0/ 0%)
baby_nurse: (66,6) / 65.8/0.8 /1.20%)
Gkcn56) /56 / 0/ 0,0%)
Molihua62) /62 / 0/ 0,0%)
sbnmcsm68,7) /69 / -0,3/ -0,44%)
cimcime81 99.6) /99.6 / 0/ 0,0%)
_demet_ : (73,5) / 73,5/ 0/ 0,0%)
pengicuu: (62) /63,5 / -1,5/-2,42 %) (eski üye/90.etap sonucu)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (611) / 612/ -1/ -0,16%)

Obur merhaba,
takımımızda evet bir kişilik yer var. Katılmaya gerçekten kararlıysan (ki yazından bunu anlayabiliyorum) başlangıç kilonu ve hedef (mezun olmak istediğin) kiloyu buraya yaz. Bu hafta katılım, paylaşım, uyuşum deneyelim. Haftaya cuma günü de sabah tartını bize bildir ve yarışmada artık resmi olarak yer al. Geri kalan kısımları zaten Fiyucem çok güzel açıklamış. Soruların olursa yardımcı olmaya çalışalım. Hadi bakalım iyi şanslar sana

tamamdır ablacım en ufak hata yok...zaten pek islem gerektirmeyen bi bildirim oldu:)

valla öyle abla ya... resmen 3000parca puzzle a dondum :S
daha tez konum da belli oldu ona bakıcam "yarıiletkenlerin iletim mekanizmaları"
soracıma elektro optik dersinde de sunum yapicaz..onda da konum "cd teknolojisi"
yakındır yani kafayı yicem topluca...bide milletin ayyas kızlarını toparlıyorum köşelerden...anlamıyorum ya nasıl bi cesaret...kızın annesi kalp ameliyatı olmus sozde ona bakıyor evde yalnızlar sen 35lik vodka ic ustune rakı dik...
haa daha guzeli...sabah 5 sorunlar bitince dondum evime geldim yattım uyudum... kalamıyorum baskasının evinde napiim benm duzenim bu...sabah9da uyanmıs msnden demediini bırakmamıs saolsun..
iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir diye bosuna dememisler valla....

merhaba arkadaşlar benimde kilo daha doğrusu göbek sorunum var bir türlü eritemedim bir haftadır lahana suyu içiyorum ve birkaç egzersiz hareketi yapıyorum ama bu lahana suyunun hep aynı vakitte içilmesi şartmıdır yemekten sonra içilse olurmu bunları bilmiyorum yardım edin lütfen haziranda ablamın düğünü var en azından 2 kilo vermek istiyorum:)

arkadaşlar merhaba
bu hafta daha fazla zayıflamayı bekliyordum ama neyse haftada 500 gr atsam yine bana yeter geç olsun güç olmasın aslında ben izmirde olduğum dönemde 70 kilo oldum yazana kadar o arada biraz verdim yani toplamda aslında 5 kilo falan vermiş oldum kendimi süper hissediyorum ilk defa yemek yememek beni mutlu ediyor...

Derya merhaba,
2 kilo için takımlarda maalesef yer bulamazsın. 2 kilo (yanlış anlama ama) 3 ayda rahat rahat verilecek bir kilo. Burada biraz gezindiysen göreceksin bir haftada o kiloyu veren arkadaşlarımız var. Takımlarda daha uzun süreli, daha uzun hedefli arkadaşlar yarışıyor. Dersen ki ben paylaşım yaparım, böyle motive olurum diye takımda yazabilir, paylaşımda bulunabilirsin ama yarışma listemizde yer almazsın. Bu şartlarda bulunmak istersen kapımız açık.

hep şöyle bir felsefe edindim kedime iyilik yapmadan önce düşünürüm değecek biri mi?diye.canım benim yazık sana ....o kadar gecenin bir vakitleri koştur uğraş sonuca bak
o annesini düşünmüyecek kadar bencil biri sanırım annesine hayrı olmayanın kimseye olmaz sen iyi niyetlisin ama oda bir yere kadar....sanada bu arkadaşın bir yararı olmaz aksine böyle zararı olur....derslerine konsantre ol bırak gerisini fiyucem...

mesajım bundan sonra

Güzeller yukarıdaki mesajı lütfen herkes okusun ve analize katılmak istiyorum/istemiyorum diye kesinlikle cevap versin.

Cevap vermeyenleri Püsküüt'e katılmak istemiyor diye bildireceğim. Bu neden önemli diye sorarsanız, böyle bir analiz neler yaptığımızı görmek, anlamak, idrak etmek için çok ama çok önemli. Ayrıca paylaşım alanını da ziyaret etmeyi lütfen ihmal etmeyelim. Çok önemli bilgiler, kararlar ve alınan kararların sonuçları açıklanmakta burada. Örnek vermek gerekirse, daha önce yapılan analiz vardı hatırlarsanız, takımımızda Fiyuce ve Baby dikkat etmesi gerekenlerde çıkmıştı. Mart ayında analiz sonucu tekrarlandı. Şimdiiiiii.
Fiyuce'cim analiz sonucuna göre 600 gr almış görünüyorsun. Senden nedenini açıklamanı rica edeceğiz.
Baby cim sen de yeni hedef belirlemelisin. Son kararda mart ayı hedefinin oldukça uzağında görünüyorsun. yeni hedefini açıklayabilirsen çok sevinirim.
Evet arkadaşlar en geç önümüzdeki salıya kadar sizlerden cevap bekliyorum. Bu hafta maalesef pek tatmin edici bir sonuç alamadık. Başta ben olmak üzere hepimizin sıkı bir diyete girmesi gerekiyor. Bir hafta pasta, kurabiye ve benzeri şeyleri lütfen unutalım. Kaçamaklarımız kaçamak olmaktan çıktı normal beslenme düzenimiz olmaya başladı. Dediğim gibi başta ben olmak üzere ya toparlanacaz ya toparlanacağız. yoksa gerçekten yarışma/paylaşım filan yalan oluyor.
Ben kendi adıma söz veriyorum. Yarından itibaren karbonhidratlı şeylere elimi uzatmıyorum. Evde olmamamdan kaynaklı bir bocalamam olacaktır ama böyle devam edersem resmen tekrar 70'leri görmeme ramak kaldı.

şubat ayı analiz takibi sonuçları yukarıda arkadaşlar.

spacem valla ben bu durumu ilaca baglıyorum..ciddi anlamda bölündüm her bi halta yetiseyim derken düsünce sırasında en sona hep kilo kalıyor...icimdeki ses kızım cık git bi toparla kendini oyle geri gel dio ama biliyorum cıkarsam bidaha gelmem cunku cıktıgım anda kilo alımı cok olur gibi geliyor...
acaip bunaldım bu 1nisan olayı sanırım anca benm kendimi toparlayabilceim zaman olacak... bi toparlasam kendimi hersey gidecek de nerdeee

güzelliğim çıkıp gitmek çözüm değil bunu sen de biliyorsun. hayat karışınca ilk önce kendimizi geriye atıyoruz. Halbuki esas öncelik kendimizde olmalı. Biz olmazsak hiçbir şey olmaz. (bunu sana yazıyorum ama kendime de yazıyorum esasında). bu yarışma, takım vs olmadığında da kendimiz olacağız. o yüzden bir çözüm bulmak gerek. Ben kendimi sıfırlayıp, dibin dibine attığımda obez oldum. sadece kilo da değildi derdim. kadınlıktan çıktım desem.. o ilk başladığımdaki resmimi hatırlıyorsun di mi? nasıl bir yok olmuşluk, bırakmışlık akıyor yüzümden. Galiba öncelikle herşeye yetişemeyeceğimizi kavramamız gerek. Herşeyin çözümü bizde değil. Bırakalım sorun kendi çözümünü bulsun. Bizim tek çözebileceğimiz kendimiziz.
Biliyorum bunları yazıyorsun da yapıyor musun diyeceksin içinden :)). Haklısın. Ama yapmam gerek. Ben bir daha o resimdeki kadın olmak istemiyorum. o noktaya (Allah'tan birşey çıkmadıkça) dönmek istemiyorum. Bu aralarki bunalımım da biraz ondan. Yine oraya gidiyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu inanılmaz beni huzursuz ediyor. Hayırlısı ile bir dönebilsem eve.

ya abla haklısın da vlla..söle bi bakıorm cevreme... ya milletin parası var ailesi yanında saglıgı yerinde... lan diorm daha ne istionuz ne derdiniz... kendime bakıyorum...
aile yok maddiyat belli okul desem zor öyle aşk meşk sıfır...sinir baslasın hadi kilo al...saglık da ortada zaten...ama ben sessizim onlara derdimi anlatmıyorum diye sanıyorlar ki millet kendi sorunlarından buyuk sorun yok...bide böyle bi manyaklık var bende tabi baby de dedi ya iyilik yapacakken deger mi diye bi düsün diye...dusunmuyorum iste ben karsılık beklemiyorum kii...ama 1*2nereye kadar...gece gece cıktım kız alkollu arabayla almaya kalkmasın beni diye cebimdeki para belli bide taksiye bayıldım...tamam iyi güzel hoş yasıma gore daha aklıbasında biriyim bunu da kabul ediyorum ama bn de insanım ya..hastalanıyorum aile yok yanımda..dostum bellidir bi bengicum var işte ... oda yetiyor bana..tek istedigim baska insanlar bana destek de olmasınlar sorunda olmasınlar...
ama yok destek olmayı gectim full sorunlar...
toparlamam lazım kendimi biliyorum ama kilodan önce halletmem gereken psikolojim sanırım...
yoksa yemiyorum oyle cok.. .tek sorun yemek pismiyor evde makarna pirinc haslama salata boyle abuk sabuk yiyorum...
uyku duzeni telef duzene de girmiyor pztrsi aksam,salı ogleden sonra,cars pers sabah dersim... bi duzen yokki birinde gec kalk digerinde erken kalk..
püsküütümün bu incelemesi süper ben devamını istiyorum..ama biraz zorlyacak beni...bide grip olcam sanırım..ki olmamam lazım drdan zorla izin aldım beyzaya kan verebilirim pztrsi salı gibi..babasını arıcam...
velhasıl kelam...farkettim ki yaşıtlarım yani benim jenerasyondan pek cok kisi elindekinin degerini bilmeden yaşıyor...saglık-aile-para-dost-aşk her konuda....

Selaaaam kizlarrr, cok iyyim bugun Allah bozmasinn yavas yavas hersey duzene girdii bide spora devam edersemm super olcak:Saruboceq: Keske bildirimi simdii yapabilseymisim cunku suan tarti 61,2 gosteriookaydirigubbakcemile3 ayyy kismetse 58i gorcemmm, en son 10 sene once gormusdummm:1closedeyes:

Firuzecimm pozitif ol, bnmde kocaa bir ayim berbat gecdii ama her darligin sonuu bollukdur demisler dimisırnaşık şey

Neyseee burda daha sabah okulaaa gidemm , sinav fln vr sonraaa gelirm yeni kilo verme yontemlerii ogrendimm paylasmak istiyorumm ,bol bol yazarimm oleee bir istek var icimdee:lepi:

space merhaba canım
evet ben analize kesinlikle katılmak istiyorum kolay pes etmeyeceğim bu konuda.....
ama şuan için konuşmak gerekirse gerçekten şu 15 gündür gerçekten yazılarımdanda anladığınız gibi işi çok ciddiye aldım pasta börek işini rüyamda bile görmüyorum çok canım isterse haftada 1 gün 1 tane yiyorum şuan gerçekten çok iyi gidiyor ve bu süreçte iyi kilo vermeye başladım en azından bu hafta 700 gram verdim adet olmama rağmen..öncesi için dedikleriniz doğru ama şuan yaşam şekline getirdim ben buna rejim demiyorum ilerleyen günlerde çok daha iyi farkedeceksiniz bunu...yeni hedefim 5 haziran doğum günüm ....ayda ne kadar veririm bilmiyorum ama kararımda eminim son zamanlarda hiçbirşeyden bu kadar emin olmamıştım zamanla bunu sizde farkedeceksiniz zaten bunu ilk analizden sonra çok iyi anladım biraz dürtüklemek gerekiyor sanada çok teşekkür ediyorum biz iyi bir ekibiz ve ben bu defa başaracağım diyorum seni öpüyorum arkadaşım atladığım birşey varsada yazışırız tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…