Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oh bee sonunda paylaşım sayfasını buldum.Umarım doğru yerdeyimdir.Sabahtan beri kendimce bir yerlere yazıyorum.Hesapta kilo çizelgeside oluşturdum ama allah biliyor neler ettim. Bakalım çıkacak mı ?

doğru yere yazdın obur cum :). çizelgen maalesef görünmüyor şu anda. sanırım linki kopyalamadın kontrol panelinde. hadi bakalım. madem sayfayı buldun paylaşımını da bekliyoruz :)

Oburun özelime attığı mesajı buraya aktarıyorum. hem başlangıç kilosu bildirimi hem de paylaşımı için

Kusura bakmayın ancak bugün açıp okuyabildim.Bu yarışa benide dahil ettiğiniz için, çok teşekkür ederim.Bugün itibarıyla 78 kiloyum,Cuma günüde aynı kilodaydım.Yediklerimi sıralamaya gelince ben bugünden başlayayım.Haftasonu yediklerimi hatırlamıyorum.Hele cumartesi yediklerimi özellikle akşamkiler?!? misafirlikteydik ve hesap tutmadım.
Şimdilik sabah kahvaltısı yaptım.Beyaz peynir,domates bolca maydanoz tuz ve limonlu,1 parmak süt gerisi sulu bir bardak nescafe,bir dilmde kepekli ekmek. Öğlende birşey yiyeceğimi sanmıyorum.Çünkü ufaklığın okulunda toplantı var.Birazdan çıkacağım.
Kilo çizelgemide eve döndüğümde hazırlayıp hemen ekleyeceğim.Zaten o çizelgelerinize hasta oldum.Ne şeker şeyler.İnsanı kilo vermeye teşvik ediyorlar.Hele soldaki rakkamdan uzaklaştığınızı gördükçe bana daha çok hoş görünüyorlar.Darısı başıma kızlar.Şimdilik bu kadar,Öğleden sonra fıorsatım olursa tekrar sizinleyim

Sonunda arkadaşlar çizelgemi de avatarımıda eklemeyi becerdim.Bende bu azim varken kiloyu haydi haydi veririm.=)Biraz daha bilgisayarda kalırsam ailece aç kalacağız.Bunları ekleyeceğim diye uğraşırken zamanın nasılş geçtiğini fark etmemişim.
Bu arada öğlen 1 simit+ beyaz peynir ve bitki çayı ile idare ettim.20 dak.hızlı tempolu yürüdüm.
Zaten benim gün içinde yemekle bir derdim yok.Ancak akşamüstü çocuklar gelip açıııız diyee bağırmaya başlayınca ,benimde aç olmam gerekiyor diyip.Hiç durmadan yemeğe başlıyorum.Ne olursa fark etmiyor.Ama meyve ,ama kek,börek,kraker..............elime ne geçerse anlayacağınız.Hadi kendime hakim olup akşamüstünü atlatabilirsem.Akşam yemeğinde de problemim yok.Esas derdim T.V. karşısında yemem.Genelde çerez oluyor.Hele yağlı tuzlu patlamış mısır!........Koca bir tas yiyebilirim.

helal obur. hepsi tamam.. yazdıklarından anladığım kadarıyla da çok fena alışkanlıkların var :). peki elini yiyeceğe uzatmadan önce bir bardak su içmeyi alışkanlık edinsen. örneğin akşam tv karşısına geçtiğinde bir şişe su alsan yanına ve yudum yudum içsen. bu arada su şişesinden içmeni öneririm. bardağa koyup değil de. sebebi de dudak alışkanlığını değiştirmek. sigara bırakmaya çalışanlara verilen bir öneridir. dudak alışkanlığını gidermek için. bence bu akşamdan itibaren evin içinde sık bulunduğu yerlere birer şişe su koy. ne dersin?

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

selam kızlar.cuma günü antalyaya gittim.bu yüzden de giremedim ama daha önce kilomun aynı olduğunu söylemiştim. space fırsat buldukça yaz en sonuncuyu bildiririz demişti oyüzden içim raht gittim.neyse umarım herkes iyidir. ben de hala bi değişiklik yok valla halim harap. önceleri iyiydim ama şimdi 56ya takılıp kaldım.. umarım haftaya iyi bi sonuçla gelirim. hepinize kolaylıklar...

iyi akşamlar kızlar
bugün bende temizlik vardı gerçi kadınım var ama bende bugün onunla son sürat iş yaptım tüm dolap içlerini temizledim çok yoruldum ama iyi bir spor yerine geçmiştir bence....
sabah 1 dilim ekmek ,1yumurta, 2 dilim peynir , domates ,3tane zeytin
saat 4 te 3 kaşık az yağlı ta vuk sote,3kaşık pilav 1bardak diet kola,salata
akşam 9 da 1 küçük kase nesfit
çokmu yemişim artık gözüme yediklerim çok geliyor
unutmadan arada 1 fincan türk kahvesi ve 1 dilim bitter çikolata.....
bugün tok karnına 66.5 geldim

Moralim cok bozuk....
daha bugun ogleden sonra hastanedeydim beyza'ya yardım edebilmek icin arkadasımla...
ailesi perişandı... 17:30derse gittim..eve geldim 8:30da direk konuya baktım...cenaze haberini aldım...
sonra babasıyla konustuk telefonda ya o adamdaki nası bi yürek kendi kızının cenazesine koştururken bi yandan da biz gidiyoruz ama yan odada aynı durumda bi kız var nolur ona da yardım edin diyodu...
bikac gundur icimdeydi zaten onca kisiye ulasmaya calıstık, simdi hepsine beyza'yı kaybettik demek gercekten zor oldu....
rejim diyet hak getire kusura bakmayın ne girebildim ne ilgilenebildim...zaten okulu da aksatmamaya calıstıgımdan gucum kalmadı....grip olmak üzereyim uykusuzluk var zaten....kilo da 59.5larda falandır sanırım...inanın düsünceim son şey kiloydu bu ara...

sabah 1bardak tarhana corbası ictim cıktım
oglen okulda 1 bardak domates corbası
aksam ders cıkısı aclıktan 1kaşarlı kır pidesi...
eve gelirken arkds sayesinde cips...
arada durmadan kahve cay kahve cay....

toparlıcam hayatımı bi şekilde cidden kusura bakmayın ilgisizligimden dolayı ama biliyorsunuz normal hayatım da 3000parca puzzle gibi...
bi duzen oturtabilirsem eger ki umarım, belli aralıklarla hastanedeki diger hastalara da yardımcı olmaya calısıcam...
fırcalamayın beni kendine de dikkat et diye, cunku bugun de babamdan fırca yedim...etin ne budun ne millete bakıcam derken seni toplucaz biyerlerden kendine bak diye bagırıp duruyor...e oda baba beni dusunuyo kendince...

neyse duzeni kurayım duzenli giricem söz...zaten en gec çarsbaya kadar tezin arastırması biraz olsun bitmiş olmalı...ama daha tık yok bende hocaya ugramak icin döküman ayarlamam lazım...

hepinizi cok seviom...kusura bakmayın tekrar....

spacem paylasım alanına salıya kadar yazcaktım ya girip bakcak vkit bulamadım...suan da cok yorgunum sabah erken kalkcam yatmm lazım...sen not dusebilir misin yarın aksam yazmaya calısıcam ama hani kusura bakmasınlar kaale almadım sanmasınlar...sadece öncelik sıralamasında kilo son sırada kaldı bi surelik...
gorusuruz sonra kendinize dikkat edin.....

kızlar günaydın space ev ttaşıyorum beni 2 hafta beklemeye alırmısınız bu hafta toplanıyorum hafta sonu taşınıyorum internetin baglanması diger haftasonunu bulabilir ama lütfen sadece beklemeye alın takımdan çıkmak istemiyorum size çok alıştım ancak sizinle düzene girebiliyorum
cimcimecim saa hiç bi faydam olmadı üzgünüm...
kızlar evtaşımak çok zormuş bi o eve bi bu eve meik dokuyorum resmen
hepinizi öpüyorum ...

Günaydın Hanımlar!.........
Saol arkadaşım.Akşamları suyu yudum yudum içmeyi denerim.Benim gecenin o saatinde yememin sebebi gözümü açık tutabilmek.Akşamları 22 den sonra kızları uyutuktan sonra ancak oturup T.V. seyredebildiğimiz için, gece geç vakte kadar (1.30-2.00 ) oturuyoruz.Sabahta 6.45 ayakatyım.Çocukları okula gönderiyorum.Ev işi,yemek koşuşturma derken arada uyumaya vakit bulamıyorum.Haliyle akşam 11-11.30 da içim geçmeye başlıyor.Eşimde hadi hadi seyret demeye başlıyor.seyretmek zorundayım sanki....
Neyse çerez yerine ufaktan meyve yemeğe başladım.
Dün akşam Fırın tavuk göğsü ,haşalanmış orta boy payayes ve yeşil salata yedim.Gecet.v. karşısında da 1 portakal 2 saat sonra 1 elma yedim.Arada 2-3 bardak şekersiz çay içtim.
Kahvaltımı daha yapmadım.Ama yapacağım şey belli beyazpeynir,1dlm kepekli ekmek ,bol limonlu+tuz domates-maydanoz az sütlü nescafe.
saat 10 -11 arası spora gideceğim.inşallah aerobik yaparız.Yoksa fitnesse kaldık mı iyi ter atamıyorum.
Öğleden sonra fırsatım olursa yazarım.Haydi şimdilik size kolay gelsin,görüşmek üzere.......

kan aranan beyzanın ölmesine bende çok üzüldüm keşke bir imkanımız olsaydıda yardım edebilseydik bende anneyim anlayabiliyorum evlat acısı çok zordur herhalde düşünmek bile istemiyorum allah sabırlar versin kocaman kız olmuş kuzum allah rahmet eylesin böyle şeyleri düşününce hayat çok boş.....

bugün yine nöbetçiyim sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates birazda bal yedim
oburcum arada kuru kayısı hatta organik olan daha şekerli günkurusu denilen yemeni tavsiye ederim kan şekerini yükseltir birde sıcak su içmek mideyi çok şişiriyor resmen iştahını kapatıyor

merhaba güzeller, benim de canım çok sıkkın. dün akşam siteye girer girmez gördüğüm ilk mesaj oldu. ılk günden takip ediyordum. yaşam desteğe bağlandıktan sonra korkmuştum ama Allahtan ümit kesilmez diyordum.
Fiyucem güzelim canım, ne diyeyim sana bilmiyorum ki. çok yoruldun çok yıprandın. Elimden gelen birşey olsa da yardımcı olabilsem. Üzme kendini desem de boş biliyorum. Biraz toparlanmaya çalış olur mu güzelim. Okuluna odaklanmaya çalış. Bazen hayat üzerine geldiğinde çalışmak en güzel tedavi olur.
Obur hadi bakalım, güzel başlangıç yaptın. Baby'nin önerisi çok iyi esasında. Ah bir de uykusuzluk en fena kilo alma nedeni. Belki uyku saatini biraz daha erkene çekebilsen, ne dersin?
Şebnem cim tamam seni sabit geçeriz sen dönene kadar. Allah yardımcın olsun ev taşıma da. Geçen mayısta ben taşınmıştım. bilirim, zor iş.
bahar yağmurları başladı. bir bakmışız her yer yeşillenecek, güzel havanın tadını çıkarıyor olacağız. Ondan sonra da nereye tatile gitsek muhabbetleri başlayacak. zaman ne hızlı geçiyor......

spaca ben bittiim desene uykusuzluk kilo alma nedeni ya....
dün gece 2.30 da uyudum onada ne kadar uyku denilirse yarım yamalak sabah 6 da geriye kalk ve bu 3 güne bir devam ediyor bitiriyor beni valla...en kötü yanı dolaşımım bozuluyor elim ayağım şişiyor ödem çok oluyor tam toparlıyorum derken bir sonraki nöbet geliyor kısır bir döngü anlayacağın...
cumartesi ankara ya gidiyorum en son bu perşembe bildirimde bulunurum bir daha ki haftaya yetişemem herhalde....daha hiç birşey yiyemedim...

Arkadaşlar küçük kızın durumunu okuduğumda bende çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,yeri cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır ve kuvvet versin.Hep evlat acısının hiç birşeye benzemediğini söylerler.Benimde 3 kızım var.Her şey biz insanlar için,bugün varız yarın yokuz.Çekmeyen yaşamayan bilemez.Ne diyelim herkese allah sağlık ve huzur versin.
bayb nurse"oburcum arada kuru kayısı hatta organik olan daha şekerli günkurusu denilen yemeni tavsiye ederim kan şekerini yükseltir birde sıcak su içmek mideyi çok şişiriyor resmen iştahını kapatıyor"demişsin.Tavsiyenin hemen uygulamaya alıyorum arkadaşım.
Dün 1 saat fitness çalışması yaptık.Aerobik haftaya başlayacakmış?!...Geçne haftada öyle demişlerdi.
Sporda sonra o kadar yorulmuşum ki birde uykusuzluğun verdiği bitkinlikle uyuya kalmışım.öğlen yemeğini es geçtim.saat 3 gibi 2-3 adet kepekli galeta yedim.Akşam bir tabak sulu köfte+ 3 kaşık salçalı makarna yedim.daha sonrada 2 haftadır çocuklara yapmaya söz verip ,yapmaktan kaçtığım çukulatalı milföyden 1/2 yedim.Gecede 10 da bir elma yedim.12 de yattım.
Bu sabah 2-3 kepekli galeta beyaz peynir-4 zeytin-bol limonlu domates ve maydonoz salatası-az sütlü kahve şimdilik bu kadar yedim.
öğlene diyet ton balığı- galeta-bol limonlu yeşil salata düşünüyorum.Dünde öyle diyordum ama yorgunluktan bayılmışım.
fırsatım olursa öğleden sonra tekrar gelirim şimdilik bu kadar.Görüşmek üzere,hepinize kolay gelsin..........

selam arkadaşlar...

daha önce yazamandım..belimi incitmişim ...ancak eşim evdeyken onun laptobundan girebiliyodum...bugün biraz daha iyiyim..

fiyucem seni çok ii anlıyorum canım...Allah rehmet eylesin...çok üzüldüm bende...senin çok güzel bi kalbin var...

sebnemim canım Allah seninde yardımcın olsun..taşınmak çok zor iş güzelim..

oburcum sende hoşgeldin arkadaşım..

baby nurse..kendini çok yormadan çalış arkadaşım..

cimcimeemm
hepinizi çok özledim y6a yediklerimi yazmayı felan ne kadar alışmışım ben buraya
işim çok zor vallahi mahfoldu ellerim temizlikten ama bitti sayılır şu eşyalar bi diger eve taşnsadı hayırlısıyla
neyse bi kaçamak yapıyım dedim zaten interetide yarın keserler heralde öptüm hepinizi

geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sorun yoktur

oburcum valla süpersin hızlı bir giriş yaptın bu azimle bence iyi zayıflarsın
birde bu akşam ısırgan otunun tazesinden çay yaptım acayip kötü bir tadı var açtım midem bulandı yemek yeme isteğimde kayboldu bunuda tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…