Arkadaşlar küçük kızın durumunu okuduğumda bende çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,yeri cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır ve kuvvet versin.Hep evlat acısının hiç birşeye benzemediğini söylerler.Benimde 3 kızım var.Her şey biz insanlar için,bugün varız yarın yokuz.Çekmeyen yaşamayan bilemez.Ne diyelim herkese allah sağlık ve huzur versin.
bayb nurse"oburcum arada kuru kayısı hatta organik olan daha şekerli günkurusu denilen yemeni tavsiye ederim kan şekerini yükseltir birde sıcak su içmek mideyi çok şişiriyor resmen iştahını kapatıyor"demişsin.Tavsiyenin hemen uygulamaya alıyorum arkadaşım.
Dün 1 saat fitness çalışması yaptık.Aerobik haftaya başlayacakmış?!...Geçne haftada öyle demişlerdi.
Sporda sonra o kadar yorulmuşum ki birde uykusuzluğun verdiği bitkinlikle uyuya kalmışım.öğlen yemeğini es geçtim.saat 3 gibi 2-3 adet kepekli galeta yedim.Akşam bir tabak sulu köfte+ 3 kaşık salçalı makarna yedim.daha sonrada 2 haftadır çocuklara yapmaya söz verip ,yapmaktan kaçtığım çukulatalı milföyden 1/2 yedim.Gecede 10 da bir elma yedim.12 de yattım.
Bu sabah 2-3 kepekli galeta beyaz peynir-4 zeytin-bol limonlu domates ve maydonoz salatası-az sütlü kahve şimdilik bu kadar yedim.
öğlene diyet ton balığı- galeta-bol limonlu yeşil salata düşünüyorum.Dünde öyle diyordum ama yorgunluktan bayılmışım.
fırsatım olursa öğleden sonra tekrar gelirim şimdilik bu kadar.Görüşmek üzere,hepinize kolay gelsin..........