- 29 Mayıs 2008
- 1.741
- 6
- 44
spacem veremedim bu hafta..ama baya incelme oldu..yağdan gitti heralde..benim öyle durur kilo vermem arada...99,6
geçer güzel ablam...hayatta insan çok şeye katlanmak zorunda kalıyo..ama dediğin gibi bahar geldi....seninkide gelir inşallaha.s.hiç önemli değil. ben de aynıyım. bir hafta ciddi kilo verir iki hafta o kiloyu yerleştiririm. o sırada vücudumda çökmeler filan olur. yani yağlı bölgeler topografik bir görünüm alır. işte 2-3 hafta içinde de düzelir. yağlar yerleşiyor diyorum ben :). önemli olan pes etmemek di mi :). ben hala kayınvalidedeyim. tartılamadığım için de kilomu sabit geçip duruyorum. ama aldım kilo maalesef onun farkındayım. bu aralar keyfim pek yerinde değil. biraz daralmış durumdayım.ondan buralara da gelemedim. geçecek inşallah. dışarda bahar geldi. inşallah baharla birlikte ben de toparlanır eski enerjime dönerim.
Merhaba;
Ben kadınlar klubünü 1-2 senedir misafir olarak takip ediyordum.Arada kilo alıp dikkat edip sabit kiloda kalıyordum.Ama geçen yazdan beri saldım bayıra mevlam kayıra uçtum.Eylül ayından bu yana 10 kiloyu adımdan da anlayacağınız gibi, hiç durmadan şuursuzca yiyerek aldım.Nette site site gezerken.En mantıklı ve birbirine destek veren arkadaşlar olarak sizi kendime yakın gördüm.Bugün nihayet üye oldum.Çarşamba gününden beri de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
Arkadaşlar ne olur bana destek olun da bu kilolardan kurtulayım.Neler yapıyorsunuz,nasıl yapıyorsunuz, takib etmeye çalışıyorum.
Herşeyin başında bu 12. gruba dahil olabilmem için ne yapmam gerekiyor?