Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sabah nöbettem çıktım acayip şiştim ama gün içinde attım
sabah uyudum uyanınca hiçbirşey yiyemedim arkadaşlarla buluştuk bugün 1 dilim pasta yedim 1elmalı kurabiye 1 dilim börek 1 kase patates salatası yedim tüm gün sadece bunlar yani çok mu bilmiyorum
kilomu artık yarın sabah yazarım evdeyim

Gene durduu bnm kiloo ne gzl veriodumm kilom 62, bu aralar gene sinavlarim vr giremiorum kusra bakmayinn ama inaninn aklim hep sizdelülülülülülü neysee kolayy gelsin kizlar sizeee

Kontrole geldim hanımmmmm..Kontrol ettirmem gereken sonunculuğa aday bir listecim varkaydirigubbakcemile3
Günaydın Kardeş TakımımızŞeniz

2. TAKIM **94. ETAP**

Kocaeli (60/59/1/1.67% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
çiçek (63.5/63.5/0/0.00%)
handemi (70.8/70.8/0/0.00%)
bahar_0186 (67.5/67/0.5/0.74%)
misirunu Kendi İsteğiyle Ayrıldı
Karmen2 (83/83/0/0.00%)
EN-FUR-TU (72.5/73.5/-1/1.38%)
Silviya (77.0/84.5/-7.5/-9.74%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (623.6/630.6/-7/-1.12%)

Canlarım nasılsınız epeydir uğrayamadım.
Şimdilerde çok iyiyim.
Bebişimiz 18 haftalık oldu ve ben şimdiye kadar 1,5 kilo aldım.
İlk üç ay kusmaktan kilo alamadım.
Hepinizi çok özledim.
2 hafta önce 4 lü test yaptırdım herşey normal değerlerde çıktığı için amüniyosentez yaptırmama gerek kalmadı.
Ben yine uğrarım kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum.

günaydın kızlar ben 63,5kgma düşebildim bu hafta aldığım kiloları vermek çok zor üzgünüm ancak bu kadar olabildi...

geldim kızlar geldim. hemen listemizi toparlayıp geliyorum. Kocaeli'm bana 10 dk müsade

12.TAKIM **93. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) /63 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (
59.6) // / )
baby_nurse: (66,6) / / /0%)
Gkcn56) / / / %)
Molihua
62) /62 / 0/ 0,0%)
sbnmcsm68,7) /69 / -0,3/ -0,44%)
cimcime81
99.6) /99.6 / 0/ 0,0%)
_demet_ : (73,5) / 73,5/ 0/ 0,0%)
pengicuu: (62) /63,5 / -1,5/-2,42 %) (eski üye/90.etap sonucu)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (549) / / / %)

Son düzenleme:
spacem veremedim bu hafta..ama baya incelme oldu..yağdan gitti heralde..benim öyle durur kilo vermem arada...99,6

spacem veremedim bu hafta..ama baya incelme oldu..yağdan gitti heralde..benim öyle durur kilo vermem arada...99,6

hiç önemli değil. ben de aynıyım. bir hafta ciddi kilo verir iki hafta o kiloyu yerleştiririm. o sırada vücudumda çökmeler filan olur. yani yağlı bölgeler topografik bir görünüm alır. işte 2-3 hafta içinde de düzelir. yağlar yerleşiyor diyorum ben :). önemli olan pes etmemek di mi :). ben hala kayınvalidedeyim. tartılamadığım için de kilomu sabit geçip duruyorum. ama aldım kilo maalesef onun farkındayım . bu aralar keyfim pek yerinde değil. biraz daralmış durumdayım.ondan buralara da gelemedim. geçecek inşallah. dışarda bahar geldi. inşallah baharla birlikte ben de toparlanır eski enerjime dönerim.

geçer güzel ablam...hayatta insan çok şeye katlanmak zorunda kalıyo..ama dediğin gibi bahar geldi....seninkide gelir inşallaha.s.

12.TAKIM **93. ETAP SONUÇLARI**

Fiyuce: (
59.6) /59.6/ 0/ 0%)
baby_nurse: (66,6) / / /0%)
Gkcn56) / / / %)
Molihua
62) /62 / 0/ 0,0%)
cimcime81
99.6) /99.6 / 0/ 0,0%)

resmen telef oldum bu hafta....olmayan sey kalmadı...en son gece 1de kızın birini evinde anası hastayken alkol icmis komaya girmek üzere die gittim kolladım sonra sabaha karsı 5te döndüm eve...düsünün artık halimi...
dunden onceki gune kadr yaklasık 5gun vcye cıkamadım.... 61.5gosteriodu tartı dun sonunda 59.6ya dustum...bugunde öyle söyledi... 58lere düsmek artık okadar zor ki
cok yorgunum hala...tez sunum ders okul ev gereksiz insanlara yaptıgım gereksiz yardımlar...
biyandan da beyza'ya cok uzuldum... onun icin biraz kosturmam oldu... okulda cevrede baya kan veren insan bulduk ama yetmio hala arıyoruz...
sora druma gittim...folik asit ilacını kesti...demir hapını da ben kilo alıorm bıktım icmekten yeterrrrrrrr dedim die gunde 1e düsürdü....haziranda tekrar kontrolum olacak...bakalım iyilesio gibiymisim ama hala üşüyorum...hala titriyorum
yazcak baska bisi yok valla kızlar...arada diet derseniz yapamadım gercekten ama hala aynı kiloda olmam da ii bisi...
artık ilacı da sadece kahvaltı oncesi aldıgımdan aksamlarımı tekrar eski düzenime getrmeye calısıcam...ve sanırım bu gidisle 1nisana mezun olamıcam...
ya aslında gidip ilac mı alsam diyorum...söyle kilo verdiren, iştah kesen ve enerji veren gercek bisiler bbulsam atlıcam son paramla alıcam valla

12.TAKIM **94. ETAP SONUÇLARI**

Fiyuce: (59.6) /59.6/ 0/ 0%)
baby_nurse: (66,6) / 65.8/0.8 /1.20%)
Gkcn56) / / / %)
Molihua62) /62 / 0/ 0,0%)
cimcime81 99.6) /99.6 / 0/ 0,0%)

Son düzenleme:
Merhaba;
Ben kadınlar klubünü 1-2 senedir misafir olarak takip ediyordum.Arada kilo alıp dikkat edip sabit kiloda kalıyordum.Ama geçen yazdan beri saldım bayıra mevlam kayıra uçtum.Eylül ayından bu yana 10 kiloyu adımdan da anlayacağınız gibi, hiç durmadan şuursuzca yiyerek aldım.Nette site site gezerken.En mantıklı ve birbirine destek veren arkadaşlar olarak sizi kendime yakın gördüm.Bugün nihayet üye oldum.Çarşamba gününden beri de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
Arkadaşlar ne olur bana destek olun da bu kilolardan kurtulayım.Neler yapıyorsunuz,nasıl yapıyorsunuz, takib etmeye çalışıyorum.
Herşeyin başında bu 12. gruba dahil olabilmem için ne yapmam gerekiyor?

merhaba obur :)
yanlış bilmiyorsam takımımızda 1kisilik yerimiz daha var...
takım kaptanımız spacegirl... geldiginde sana daha detaylı bilgiler mutlaka verir ama ben özetleyim...

takımlar cuma gunleri kilo bildirimleri yaparlar ac karnına wc sorası.... cumadan bi sonraki cumaya kadar hergun buraya gelp ben bunu yedim bunu ictim bu sporu yaptım diye yazarsın birbirimize önerilerde bulunuruz...aynı sekilde sende.. burda yaptıgımız tek sey dedigin gibi birbirimize destek olmak...ve kilo vermek once insanın kendi icinde baslıyor...

eger sen de ben hazırım kilo vermeye diyorsan yanlıs bilmiyorsm 1kisilik yerimiz var.. 1hafta deneme suren olur...deneme suresi dedigimiz şey senn bizimle bizim sennle anlasma birbirimizi anlayabilme durumumuz... belki gelirsin baska bi takım uyeleriyle devam etmek istersin, belki gelirsin birbirimizle cok iyi fikir alısverisi yapıyo oluruz burda kalmayı istersin... yani bu deneme sureci bi nevi birbirimizi tanıma süreci ve sadece 1 haftalık...
mesela spacegirl yer var derse bu hafta deneme suren olur haftaya bugun sen de kilo bildiriminde bulunursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…