Neden ki bişey de yemedin. Geçen haftaki artının gitmesi lazımdı en azındanBen sabitim malesef.
Olsun olsun eksi olsunda gerisi önemli değil. Haftaya bomba gibi geleceksin
inşallah gelir canım. Gelmese de sen moralini bozma. Geçecek bu günlerDeğilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki
Ellerine sağlık canım
çok teşekkür ederim canımSüper bir başlangıç cnm iki hafta sonra 2li rakamlara geçersin bence
Ya sen varya harikasın cnm maşallah
Giden her gram candır canım güzel bir başlangıç önümüzdeki hafta daha da iyi gidecektir eminim
Tebrikler cnm
İzine çıkmak isteyenlere ibret olarak duralım buralarda.şöyle düşünelim yol yakınken akıllandık ve geri döndük cnm tam gaz kaldığımız yerden devam
harikasın sen yaparsın merak etme. İraden müthiş. Hadi yapalım.Günaydın kızlar bugün ölçümlerimi aldım tokat gibi vurdular yüzüme halimiçok iyi oldu bu kendime geldim ekmeksiz sağlıklı bir kahvaltıyla günüme başladım bugün kesinlikle sporda yapacağım.
amannn boşvereceksin o zaman. Benimde annemle kv bize güvenip çocuk yapmayın dediler.Sen bilirsin canımben sana güveniyorum kafandi bitti mi güzel veriyorsun sen
Yok canım ya bu değişik bi anne. Düğüne gelmez, doğuma zoraki küsersin bağırırsın gelir. 1 haftalık sezaryenliyken 4 çocukla bırakır gider. Ne işi olacak. Kardeşim üniversiteye gidiyor. Ablam dibinde oturuyor. Gitsin ablasında yesin 3 gün yemeğini. Ya da hazır yesin dışardan söylesin. Doğumda geldi bi. Bi de kurbanda gelmişti. Kardeşinin kocası vefat etti apar topar oraya gitti. İnsan hiç mi kızını torunlarını özlemez. Neyse anlatsam çok var da sizi de sıkmak istemiyorum.
Ben güveniyorum sana. Yaparsın.Benim güncel kilom da 79.4 pazartesi günü 80.7 çıkmıştım. Bu hafta diyete tam anlamıyla uymasam da epeyi dikkat ettim. Önümüzdeki hafta çok daha iyi olacak inşallah.
canım hakkında hayırlısı olsun. Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Sakın üzülme.Tesekkur ederim. Erkek arkadasimdan ayrilik surecindeyim. Biraz sancili geciyor. Eve geldigimde kendimi mutlu etmeye calisirken aslinda hata ettigimin farkindayim, insallah kafami bir an once toplarim. Gunler gelip geciyor.
her eksi candır merak etme.
Ellerine sağlık canım***12. TAKIM 660. ETAP***
Elifcig93 (59.7/59,3/0,4/%0,67)
Suukaa(81,4/80,4/1/%1.23)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/67,3/0,8/%1,17)
zeyneppk(71.7/)sabit
Eliff Eylull(81,8/81,7/0,1/%0,12)
Su Perisi86(78,5/77,8/0,7/%0.89)
12. Takım ortalama:0,584
@gulenyuzumsunsen grlene kadar böyle listemiz
InsallahOlmuyorsa oldurmak için zorlama canım. Daha iyileri çıkar karşına inşallah
Evet çıktı canım. Pazartesi de bildirim yapacağız
Sporumu yaptım duşumu aldım. Sütlü kahve yaptım içiyorum.Kızlar sakın kaçamak yapmayın ☝
Güzel güzel. midemiz boşken uyumanın bir süre sonra harika olduğunu herkes tadacakSporumu yaptım duşumu aldım. Sütlü kahve yaptım içiyorum.o iç rahatlığını anlatamam. Gece açlıktan uyuyamadım wc sorunum var onu halletmeye çalışıyorum bitki çayı içtim iyi gelir inşallah
İnşallahGüzel güzel. midemiz boşken uyumanın bir süre sonra harika olduğunu herkes tadacak
Not aldım canım kafama takıldı kol nasıl farklı ölçüm çıkıyorSu perisi86 bunlarda benim ölçümlerim herkesin gözü önünde kendimi ifşa ediyorum tombullugumu görün
Bel 96
Gögüs 103
Kalça 117
Simit 113
Üst bacak sağ 60
Üst bacak sol 60.5
Kol sağ 39
Kol sol 36.5
Vurun beniii
Az beklenti sıfır üzüntü diyorum annelik bu olmamalı tabiki annem çalıştığı için 10gun izin alabildi dogumumda lohusalik depresyonu gecirdim ağır bi sekilde gözümü kapatıp uyuyamiyordum kızıma bişey olacak diye uyuyamiyordum anneme her geldiğinde ağladım sen yanimda olsaydın bunlar olmayacakti diye ama yine sağolsun işten gelir bizde yatardı o kızıma bakar ben uyurdum sabahta işe giderdi eminim calismamis olsa yanımdan ayrilmazdi ama böyle zamanlarda annen kardeşin yaninda olsun istiyorsunSen bilirsin canımben sana güveniyorum kafandi bitti mi güzel veriyorsun sen
Yok canım ya bu değişik bi anne. Düğüne gelmez, doğuma zoraki küsersin bağırırsın gelir. 1 haftalık sezaryenliyken 4 çocukla bırakır gider. Ne işi olacak. Kardeşim üniversiteye gidiyor. Ablam dibinde oturuyor. Gitsin ablasında yesin 3 gün yemeğini. Ya da hazır yesin dışardan söylesin. Doğumda geldi bi. Bi de kurbanda gelmişti. Kardeşinin kocası vefat etti apar topar oraya gitti. İnsan hiç mi kızını torunlarını özlemez. Neyse anlatsam çok var da sizi de sıkmak istemiyorum.
Bütün haftan temiz besledin aslinda 76kilo kesin görür bu hafta dedim senin için neyse sağlık olsunBen sabitim malesef.
Harikasınbebem uyudu 45dakika leslie yapıldı duş alindi bebegim halaa uyuyo ozaman yemek yapma vakti
Hafiflik cok guzel birsey insan midesini tikabasa doyurunca anliyorGüzel güzel. midemiz boşken uyumanın bir süre sonra harika olduğunu herkes tadacak