Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canlar hayirli cumalar ben yazsammi bilemedim
81/8 güncel 81/7 giden 100gr
Kusura bakma A Anka bikac gune adet olucam çok kötüyum heryerim şiş ve agriyo
Olsun olsun eksi olsunda gerisi önemli değil. Haftaya bomba gibi geleceksin
Değilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki

Ellerine sağlık canım
inşallah gelir canım. Gelmese de sen moralini bozma. Geçecek bu günler
çok teşekkür ederim canım
harikasın sen yaparsın merak etme. İraden müthiş. Hadi yapalım.
amannn boşvereceksin o zaman. Benimde annemle kv bize güvenip çocuk yapmayın dediler.
Benim güncel kilom da 79.4 pazartesi günü 80.7 çıkmıştım. Bu hafta diyete tam anlamıyla uymasam da epeyi dikkat ettim. Önümüzdeki hafta çok daha iyi olacak inşallah.
Ben güveniyorum sana. Yaparsın.

Tesekkur ederim. Erkek arkadasimdan ayrilik surecindeyim. Biraz sancili geciyor. Eve geldigimde kendimi mutlu etmeye calisirken aslinda hata ettigimin farkindayim, insallah kafami bir an once toplarim. Gunler gelip geciyor.
canım hakkında hayırlısı olsun. Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Sakın üzülme.
Tünaydınnn,
59,3
Dün regl oldum. Buna rağmen fena değil bence. Yarın daha düşük çıkabilirim.
Üzgünüm kaptanım hedefi tutturamadım. A Anka
59,7/59,3/0,4/1,00
her eksi candır merak etme.
Ellerine sağlık canım

Güzel güzel. midemiz boşken uyumanın bir süre sonra harika olduğunu herkes tadacak

Not aldım canım kafama takıldı kol nasıl farklı ölçüm çıkıyor
Az beklenti sıfır üzüntü diyorum annelik bu olmamalı tabiki annem çalıştığı için 10gun izin alabildi dogumumda lohusalik depresyonu gecirdim ağır bi sekilde gözümü kapatıp uyuyamiyordum kızıma bişey olacak diye uyuyamiyordum anneme her geldiğinde ağladım sen yanimda olsaydın bunlar olmayacakti diye ama yine sağolsun işten gelir bizde yatardı o kızıma bakar ben uyurdum sabahta işe giderdi eminim calismamis olsa yanımdan ayrilmazdi ama böyle zamanlarda annen kardeşin yaninda olsun istiyorsun
Ben sabitim malesef.
Bütün haftan temiz besledin aslinda 76kilo kesin görür bu hafta dedim senin için neyse sağlık olsun

Ben sizi geçicem ben sizi geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…